gazaro 29.11.09, 18:51 Myślę, że z dwojga złego Nataszy należy się wygrana. No niech chociaż raz wygra ta dziewczyna ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 18:54 trzymam za nią kciuki, ale obawiam się, że niestety nie wygra.. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 19:56 Mimo, że nie pałam sympatią do żadnej, to też chyba wolałabym, żeby wygrała Urbańska, ale ręki do tego nie przyłożę;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:06 fatalnie chyba? co Gąs ma na sobie? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:10 właśnie ,że fajnie.Co z tego,że Eva Mendes przyjechała,zaśpiewała z playbacku.Wielka mi atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:15 tez bym chciała zeby wygrała Urbanska, ale tez obawiam sie ze tak nie bedzie :( rumba muchy bardziej mi jakis taniec na rurze przypominał, w dodatku za slamazarna Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:15 Boze, Iga Wyrwał....... Chociaz pochodzi sobie bidula po parkiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:16 no masakra niesamowita, to samo z Weroniką :D Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:21 Makabra - Iga wywijała wylewającym się biustem, a Weronika pochodziła sobie poza rytmem hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Anna Mucha-rumba 29.11.09, 20:18 dokładnie... i oczywiście 40... dziś pewnie będą same 40tki... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Anna Mucha-rumba 29.11.09, 20:27 i tradycyjnie, obleśny Galiński, ble wątpię, aby był taki miły dla Nataszy Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Anna Mucha-rumba 29.11.09, 20:29 dzisiaj punkty akurat znaczenia nie maja tylko same głosy od widzów Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:15 O niedoczekanie jej ;) Zagłosuję dziś na Muchę. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:38 no co jest, powtarzają stare numery, niczego nowego sie nie nauczyli? będą to oceniać, co juz raz oceniali? nuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:40 najlepszy.jozek napisał: > > no co jest, powtarzają stare numery, niczego nowego sie nie nauczyli? > będą to oceniać, co juz raz oceniali? nuda!!! w kazdym finale tak jest :P tylko trzeci taniec jest nowy Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:43 Chyba Cichopki tylko ułożyli sobie nowy układ na finał (poza freestyle'em). Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:41 Nie, nie i jeszcze raz nie. Sam udział Urbańskiej w finale to pomyłka. Powinna być Mucha z Kwiatkowskim, wtedy byłoby fair. Urbańska zajeżdża mi takim fałszem, że aż się niedobrze robi. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:46 powtorze to, co pisalam w zeszlym tygodniu,. wypowiedzi Nataszy wydaja mi sie bardzo sztuczne, nieszczere i zenujace. aczkolwiek tanczy pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:50 naprawdę, niech ona się lepiej nie odzywa... Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:52 zgadzam sie.Falsz, falsz i sztuczna skromnosc. Dlatego, mimo iz nie jestem fanka glosuje na Muche i uwazam , ze JEJ...jako amatorce kompletnej to zwyciestwo sie nalezy. Ciagle pamietam jak Urbanska w "Jak oni spiewaja" Ibisz zapowiadal Natasze "natasza Urbanska - tancerka", teraz nagle jest piosenkarka. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:34 W finale powinien być Michał i Natasza. Poprzedni odcinek Mucha spartoliła totalnie i Michał przegrał niezasłużenie. Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:44 A swoją drogą to wycięli niezły numer Radziowi. Pewnie ma niezłego stresa. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:48 Mucha tańczyć nie potrafi i tyle. Ciężki klocek. Jestem za Nataszą, pięknie tańczy i jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:54 Być może i nie potrafi. W odróżnieniu od fałszywej Nataszki jest po prostu amatorką. Jest za to naturalna, żywiołowa, świeża i pełna pozytywnej energii. Urbańska może i pęknie tańczy, ale osobowością może co najwyżej konkurować z drewnianą lalą. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:03 no Mucha ma osobowość... powalającą... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:24 faktycznie, jej prostacka reakcja po ogloszeniu wyniku z pewnoscia powalila wiekszosc ludzi w studio. Widac bylo przerazenie na twarzach jak mucha jak oszlalala biegala po scenie i ryczala, bo okrzykiem radosci trudno to nazwac. Powalajaca idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:33 prawda?! nawet skłonny do szaleństw Gąs próbował ją uspokoić, z marnym skutkiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:03 Jak mozesz wypisywac takie obelgi pod adresem Muchy czy kogokolwiek????!Przecież to tylko program. Ja popłakałam się przy obu ostatnich tańcach, było pięknie! Cieszę się że wygrała Ania MUcha i baaaaaardzo, baaaaaaardzo żal mi Nataszy Urbańskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:11 obelgi? chyba jestes tak samo egzaltowana w swoich reakcjach jak sama mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:22 > Jest za to naturalna, żywiołowa, świeża i pełna > pozytywnej energii. Anka Mucha? to chyba zart jakowys. Wiekszej PROSTACZKI i koltuna swiat nie widzial (vide zachowanie po ogloszeniu werdyktu). Czekalam tylko jak kiecke zadrze i piczke pokaze. Z ktorego lasu ta dziewoja sie wyrwala? Porazka dla tego programu - werdykt zalosny, w ogole to jakas farsa byla (wyniki 50% na 50% przez caly program). Maja ludzi ewidentnie za idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka [...] 30.11.09, 09:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:51 Oglądałam wszystkie edycje, to jest pierwszy finał w którym nie wysyłam nawet symbolicznego (z sympatii czy dla tańca) SMSa, no nie da się:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 20:57 no ja też pierwszy raz nikomu w finale nie kibicuję tylko się zastanawiam, która bardziej zasługuje na przegraną w finale. I wciąz się nie mogę zdecydować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:15 paulinaa napisała: > tylko się zastanawiam, któr > a > bardziej zasługuje na przegraną w finale. I wciąz się nie mogę zdecydować ;) To dokładnie tak jak ja;) Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:04 Ale kaszana. 4 x 1. Czy sędziowie z racji pełnionej roli nie powinni być obiektywni? Chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Myślę, że tak nachalnie promując Nataszkę i wchodząc w dupę Józefowiczowi, wręcz pomogli Muszce. No niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:07 promują Nataszę, no proszę cię nie rozśmieszaj mnie... liżący się przez całą edycję Galiński do Muchy, niby też promował Nataszę, człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:14 Rozumiesz obrazy, które oglądasz? Chyba nie do końca. Wiesz co to obiektywizm i bezstronność? Chyba też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:18 rozumiem, gorzej z tobą i twoim pojęciem tego co ogladasz, no chyba , że oglądamy dwie różne edycje, KONIEC TEMATU i rozmowy z tobą cześć Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:10 możecie trochę jaśniej? padł mi dekoder i "oglądam" czytając Was tutaj :)Kto dostał cztery jedynki? Kibicuję Muszce, czyli tej, ktora wystepuje tu jako amator a nie spędzająca większość czasu na tańcu Natasza. Odpowiedz Link Zgłoś
upychacz Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:16 No cóż. Szanowne jury zachowało się ponoć jak "profesjonalne" jury i dało cztery jedynki sugerując miejsce, które Nataszka ma zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:18 o w mordę, profesjonalizm na najwyższym szczeblu. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:16 Boze, Iga Wyrwał....... Chociaz pochodzi sobie bidula po parkiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:18 cristinka napisała: > Boze, Iga Wyrwał....... Chociaz pochodzi sobie bidula po parkiecie... Te swoje "niebieskie oczy" ma chyba coraz większe, i jak tu z nimi lekko tańczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:20 Ocenili Nataszę jak profesjonalistkę na profesjonalnym konkursie, czyli 1 zamiast 10, ale po zsumowaniu dało to oczywiście 40. Profesjonalizm Nataszy podkreśliła Tyszkiewicz, mówiac, że Mucha ma świadomość aktorki, a Natasza tancerki, co widać w ich tańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:24 upychacz napisał: > Ale kaszana. 4 x 1. Czy sędziowie z racji pełnionej roli nie powinni > być obiektywni? Chociaż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. > Myślę, że tak nachalnie promując Nataszkę i wchodząc w dupę > Józefowiczowi, wręcz pomogli Muszce. No niesmak. czujesz niesmak?? a ja czułam niesmak jak przez praktycznie wszystkie pzoostałe odcinki faworyzowana byla mucha...chyba nie ogladałes ze takie bzdury wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:04 taaa jasne, na pewno jest rowno po 50% głosów... już pomijając fakt, że na stronie podają 47 i 53%... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:16 Lubię ten końcowy przegląd wszystkich par edycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:20 ja też, fajnie sie patrzy na drewienka :D Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:28 paulinaa napisała: > ja też, fajnie sie patrzy na drewienka :D Tanecznie ta edycja faktycznie była słabiuteńka, a najlepsza tancerka, to tancerka zawodowa Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Freestyle 29.11.09, 21:30 Jak usłyszałam pierwsze takty, to myślałam, że obecna Maryla Rodowicz zaśpiewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:32 no przynajmniej już wiadomo co robiła na widowni ;) jakiś taki zwykły ten freestyle... Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Freestyle 29.11.09, 21:34 paulinaa napisała: > no przynajmniej już wiadomo co robiła na widowni ;) > jakiś taki zwykły ten freestyle... dokładnie, były o wiele ciekawsze...haha ale jej dogadał wodecki - ze niepotrzebnie płacze bo i taj swietnie zatanczyła..dla mnie bylo w tym troche ironii ;] Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:37 nie sądzę by to było ironiczne dziś sam lukier aż do zemdlenia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Freestyle 29.11.09, 21:37 paulinaa napisała: > jakiś taki zwykły ten freestyle... Dokładnie tak samo to odebrałam, z reguły tańce freestyle`owe były nadzwyczajne, a tu taniec jak taniec, nic szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Freestyle 29.11.09, 21:39 pojechała po emocjach utworem nie tancem... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:40 no dokładnie - postawili na muzykę, z tańcem się nie wysilili... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:41 Nataszka za to na akrobacje postawiła... najgorsze freestyle w historii TzG Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Freestyle 29.11.09, 21:42 o Nataszka baaaaaardzo ,miałam ciary,chociaz kobiety nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:43 omg, hołdy sobie bedą składać... wczoraj sie po stopach calowali, co się dzieje w tym tvn-ie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fanna-beria Re: Freestyle 29.11.09, 21:44 freestyle Pani Urbanskiej byl ladny, ale w kategorii gimnastyka artystyczna. Bo tanca tam nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Freestyle 29.11.09, 21:44 a ja sie zawiodlam freestylem Nataszy. niestety, stalo sie to, co podejrzewalam, czyli same wygibasy i tarzanie sie po podlodze. nie podobalo mi sie! szkoda, ze nie zatanczyla czegos klasycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Freestyle 29.11.09, 21:44 Freestyle Nataszy piękny, ale Jej udział w tym programie mocno zgrzyta i zgrzytać będzie zawsze. Józefowicz ma piękną choreografię do filmowego Metra, jeśli mu TVN sprzeda, chyba, że będzie współproducentem;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Freestyle 29.11.09, 21:47 haha Janek Kliment jest niesamowitym słodziakiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Freestyle 29.11.09, 21:52 ale oni pieprza na stronie co innego a ci kit wciskaja ze po 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Freestyle 29.11.09, 21:56 naciąganie na SMSy, też nie wierzę, by ciągle było idealnie po równo Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:57 ona.a napisała: > Kliment mnie wzruszył, jako jedyny -tak, jest wiarygodny, niż te dwie beksy, które stosują jakąś dziwną gierkę i manipulację na widzu. Duże dziewczynki, które chcą płaczem wymusić otrzymanie zabawki.ŻENADA. To jest dziwne zachowanie, zero luzu, dystansu. Tak jakby stawką było ich życie. Strasznie udają, żeby się przypodobać widzom i jury. To nie jest profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 21:57 tak, jedyna osoba spośród czwórki finalistów, ktorą da się lubić i która wydaje się szczera Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:06 Może naprawdę będzie remis, w tej zakręconej edycji wszystko jest możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:08 i mucha twierdzi, że ona dojrzała? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:16 taaaaaaaaaaaaaa, i ma osobowość, jak napisał ktoś wyżej, ŻENUA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:09 Od początku mówili, że Mercedes jest przygotowany dla Muchy;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:18 dona.a napisała: > Od początku mówili, że Mercedes jest przygotowany dla Muchy;) nawet gdzies tak napsiałam w jednym z pierwszych tematów ;) , ona tylko takimi jezdzi, w sumie nagle terenówka w finale..ale juz odchodzac od teorii spiskowych, kolejna edycje you can dance jestem zmuszona odpuscic ze wzgledu na jarmarcznosc tej pani, nie zdzierze tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: I co?! 29.11.09, 22:15 Nie było w tej edycji dobrego rozwiązania, i tak źle i tak niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: I co?! 29.11.09, 22:17 super, sprawiedliwość zwyciężyła. Kurcze, Maserak po raz pierwszy nie na drugim miejscu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Eeeeeeeeeee tam:) 29.11.09, 22:30 Natasza tańczyła przepięknie! Cudownie! Profesjonalnie i z klasą. Jednak niestety, ma w sobie coś takiego, czego nie potrafimy zaakceptować. Nie robi przecież nic złego, jest uśmiechnięte, miła, nawet pokorna. Przynajmniej stara się sprawiać takie wrażenie. Jednocześnie wyczuwałam w niej chłód- to moje subiektywne odczucie. Co z nią jest nie tak, że ludzie jej nie akceptują? Powinna wygrać tę edycję bezapelacyjnie bo była lepsza. Ja jednak cholernie się cieszę, że wygrała Ania!!! Od początku jej kibicowałam bo bardzo, bardzo ją lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Eeeeeeeeeee tam:) 29.11.09, 22:49 No właśnie, co takiego jest w Nataszy, że jej nie lubię - jest zdolna, śliczna, tańczy pięknie, umie śpiewać, ale jest w niej coś nienaturalnego, tak jakby udawała, jakaś nieszczerość. Może brak jej osobowości scenicznej? Widać to, gdy śpiewa - niby poprawnie, ale mam wrażenie, że jest tylko czyjąś kopią. Zupełnie nie daje się rozpoznać, gdy się jej tylko słucha, a nie widzi. W radiu bym jej nie rozpoznała. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Eeeeeeeeeee tam:) 30.11.09, 15:23 Natasza godzac sie na udzial w TzG ustawila sie z gory w bardzo trudnej pozycji. Gdyby zaczela reagowac "spontanicznie" na pochwaly to tlumy by krzyczaly, ze jest zarozumiala, pyszalkowata. Powsciaganie emocji tez nie wyszlo jej na dobre, bo ludzie odbieraja to jako falsz. I tak zle i tak niedobrze. Nie zazdroszcze jej tego bagazu emocjonalnego, ktory niosla przez caly TzG. Jeszcze na koncu porazka. Doprawdy trudno w tym zapyzialym kraju byc kims, na poziomie i zrobic kariere dzieki talentowi, a nie manipulacjom stacji telewizyjnej, ktora na chwile obecna wydaje sie miec "monopol" na dostarczanie rozrywki a w ktorej to branzy jak na nieszczescie chce sie realizowac mloda, zdolna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Eeeeeeeeeee tam:) 30.11.09, 16:11 Wiele lat temu słuchałem (z kasety) jakiejś 'bardzo ludowej' orkiestry z pod Rzeszowa. Grał tam fenomenalny skrzypek. To nie był Kulka. Ale przez godzinę potrafił elektryzować słuchaczy. Myślę, że także tych wyrobionych i o bardzo wysokich wymaganiach. Twórcy TzG świadomie postawili na emocje. Właśnie taką spontaniczność i radość z tańca pokazała Mucha. Wygrała z perfekcyjną ale zimną Urbańską. To tak jak z tym ludowym skrzypkiem. Ps. Podobne dylematy z oceną mają widzowie ogladający taniec na lodzie. Perfekcja techniczna i akrobatyczne popisy nie zawsze wygrywają z pięknym romantycznym widowiskiem. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Eeeeeeeeeee tam:) 30.11.09, 16:22 Hmm.... a ja sadze, ze ludzie dokladnie tak reaguja na Urbanska i Muche jak Tvn chial, zeby ludzie reagowali. Tam spece juz za wczasu przewidzieli jak tlum zareaguje na dana sytuacje. Poddali manipulacji caly program, zeby sztucznie wzniecic emocje: ta jest zla, tamta dobra - na koncu wygrywa ta dobra oczywiscie - i im sie udalo. Co do emocji sie zgadzam, ale sposob w jaki to zrobiono mnie strasznie zdegustowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Eeeeeeeeeee tam:) 30.11.09, 17:17 To prawda, że wzniecali emocje. Ale nie sugerowali, ze 'ta dobra tamta zła'. Proszę sobie przypomnieć, że tylko Urbańską komplementowano za perfekcyjną technikę -'może tańczyć w najlepszych teatrach rewiowych w USA'. Oglądałem tylko jeden TzG (ten z Foremniak i Cichopek) i ostatni finał. Proszę przyznać, że tam także amatorka walczyła z zawodowcem (za taką można uznać Foremniak). Każdy ma szansę oglądać to, czego potrzebuje. To jest potrzebne, aby zgromadzić dużą publiczność. To nie jest nieuczciwe. Oglądam czasem konkursy zawodowych par tanecznych. Tam też panuje zimna perfekcja. To nie porywa. Czy uważasz, że to źle gdy publiczność chce być uwiedziona? Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: barozra 30.11.09, 18:29 barozra, biednaś Ty. Siedzisz ciągle w tym wątku (połowa wpisów Twoja), pokazujesz prostactwo i chamstwo, które rzekomo tak przeszkadza Ci u Muchy. Możeś Ty spokrewniona z tą Nataszą, co? Ty podobnie, jak ona, też nie umiesz przegrywać z klasą. Ludzie, żeby tak się podniecać zwykłym show? Może lekarz pomoże? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: barozra 30.11.09, 18:33 >i bardzo dobrze, po co ma przychodzic do tych przekretów, tam ręka >ręke myje, niestety... To po co brała udział w TzG? Kolejny raz udowodniła, że nie umie przegrywać z klasą. Za chwilę wystąpi w jakimś kolejnym programiku i będzie się dziwić, że społeczeństwo jej nie lubi, bo znów przegra. Ładna, zgabna, utalentowana, ale sztywna, nieszczera i nie umie sobie zjednać sympatii zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra [...] 30.11.09, 18:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra [...] 01.12.09, 12:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Hahaha 29.11.09, 22:18 A TVN24 na żółtym pasku podaje "pilną" informacje o zwycięstwie Muchy, tego jeszcze nie było Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Hahaha 29.11.09, 22:21 jutro będzie jako news dnia, a Durczok pojedzie z Faktami do domu rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: Hahaha 29.11.09, 22:28 no stało się jak myślałam.. Mucha od początku lansowana była aż do obrzydzenia, więc naprawdę byłabym zaskoczona, gdyby wygrał ktoś inny.. Z całej czwórki finalistów najbardziej szkoda mi Klimenta. Świetny tancerz i świetny facet, naprawdę nie zasłużył na to drugie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Hahaha 29.11.09, 22:33 agma napisała: > no stało się jak myślałam.. Mucha od początku lansowana była aż do > obrzydzenia, więc naprawdę byłabym zaskoczona, gdyby wygrał ktoś > inny.. > Z całej czwórki finalistów najbardziej szkoda mi Klimenta. Świetny > tancerz i świetny facet, naprawdę nie zasłużył na to drugie miejsce. dokładnie, chociaz do konca mialam nadzieje ze moze jednak wygra..no ale coz..trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Hahaha 29.11.09, 22:37 agma napisała: > Z całej czwórki finalistów najbardziej szkoda mi Klimenta. Świetny > tancerz i świetny facet, naprawdę nie zasłużył na to drugie miejsce. Zgadzam się, ale równie świetnym tancerzem i facetem jest Hulboj, który również nie miał szczęścia, głównie do partnerek, z tym, że Hulboj ma szansę zatańczyć jeszcze w kolejnych(?) edycjach, a Kliment chyba nie bardzo, chociaż bez wątpienia zaskarbił sobie sympatię publiczności Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Hahaha 30.11.09, 11:26 a mi sie cos Hulboj odwidzial w tej edycji :D chyba za sprawą koszulki z hello kitty :D Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Hahaha 01.12.09, 12:23 Regulaminowego zakazu chyba nie ma, bo Maserak też 2 razy był już w finale, nie wygrał i potem był w kolejnych wszytkich edycjach - jest szansa, że kogoś nowego wstawią na jego miejsce w kolejnej, 11 edycji! A będzie kolejna edycja?? Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Hahaha 01.12.09, 12:42 no juz zapowiedzieli, ze bedzie. Nawet Polska modelka mieszkajaca w Stanach, Joanna Krupa, ktora tam brala udzial w amerykanskiej edycji i odpadla tuz przed finalem, ponoc chce wystapic w Polskiej edycji TzG pod jednym warunkiem - jej trenerem ma byc Maserak. Wyniuchala pismo nosem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Hahaha 29.11.09, 22:26 kronixx napisał: > A TVN24 na żółtym pasku podaje "pilną" informacje o zwycięstwie Muchy, tego > jeszcze nie było :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:24 Niestety, wygrała ta prostaczka. Moralne zwycięstwo należy i tak do Nataszy. Najważniejsze w tym całym konkursie było to, co powiedziała Beata Tyszkiewicz, że Natasza jest wartością samą w sobie i może wszystko. Czasem takie słowa znaczą więcej niż cała stajnia mercedesów. Tyszkiewicz poza tym nigdy nie pochwaliła Muchy, co dobrze świadczy że w tym zalewie lukru zachowała zdrowy rozsądek. Mina Rodowicz na dzisiejszym koncercie - bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:30 A kto wie moze Natasza jeszcze lepiej na tym wyjdzie, moze tvn jej nie wypusci tak łatwo... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:37 Kariera Nataszy nie zależy od TVNu. Ona im zrobiła zaszczyt i przysługę, bo gdyby jej nie było, nie byłoby kogo oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:43 kol.3 napisała: > Kariera Nataszy nie zależy od TVNu. Ona im zrobiła zaszczyt i > przysługę, bo gdyby jej nie było, nie byłoby kogo oglądać. W tej edycji na pewno, dobrze, że trochę taniec został rozpropagowany, bo nasze gwiazdy marnie są utanecznione, z sentymentem wspominam 8 edycję, wtedy już od połowy było na co popatrzeć, z wyłączeniem Allena oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:55 kol.3 napisała: > Kariera Nataszy nie zależy od TVNu. Ona im zrobiła zaszczyt i > przysługę, bo gdyby jej nie było, nie byłoby kogo oglądać. Bardzo dobrze ujęte, to prawda, gdyby nie Natasza, tego programu nie dałoby się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy.jozek Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:32 > Tyszkiewicz poza tym nigdy nie pochwaliła Muchy wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:34 > Niestety, wygrała ta prostaczka. Moralne zwycięstwo należy i tak do Nataszy. Może tak ciut więcej luzu? To tylko program rozrywkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:38 Sama się zastosuj do swoich własnych rad. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:46 Wiesz, nie ja po zakończeniu programu rozrywkowego rozdzieram szaty tak, jakby własnie Samoobrona wygrała wybory do sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:52 Przyczepiłaś się bo nie podzielam Twojego gustu? Nie podzielam bo umiem odróZnić ziarno od plewy. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:36 Podzielam zdanie w 100%. Wrazenia identyczne. Udzial Nataszy od poczatku byl kontrowersyjny, od poczatku bylam przeciwna jej udzialowi, ale z dwoch pan postawilam na Natasze, bo jednak poczucie estetyki i klasa zwyciezyly nad prostactwem i koltunstwem tej, ktora wygrala niestety. Mam wrazenie, ze nie tylko Rodowicz byla przerazona tym co Mucha wyprawia po ogloszeniu werdyktu, nawet Gas ze strachem w glosie wydukal: "Aniu", zeby ja do porzadku przywolac, bo bieganie, podskoki i ryki zwyciestwa to bylo jak jakis szal oblakanej osoby! Mialam wrazenie, ze za chwile zadrze kiecke i piczke pokaze - doslownie mailam przez chwile wrazenie, ze lapie za sukienke, zeby ja podniesc. Opanowala sie chyba w ostatniej chwili. No i w tym "zalewie podziekowan" zapomniala Mucha, zeby podziekowac Maserakowi za wszystko. Jednym slowem - Takiej ZENADY juz dawno nie widzialam. Tyszkiewicz i polowa studia pewnie prawie zemdlala widzac co sie dzieje. Wygralo PROSTACTWO nad KULTURA I PIEKNEM. ANKA MUCHA JESTES ZENUJACA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eltoro3 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:44 Idealne podsumowanie, popieram w 100%. Słomę z butów można wyjąć, ale buractwo w głowie pozostanie u Muchy na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
brutalny.magazynier Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 15:09 barozra napisała: > Mialam wrazenie, ze za chwile zadrze kiecke i piczke pokaze - ja tam nie miałbym nic przeciwko temu, gdyby pokazała, podejrzewam, że ma całkiem ładną Odpowiedz Link Zgłoś
p.aulinka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:34 Mina Rodowicz na dzisiejszym koncercie - bezcenna. nie ogladam TzG - moze ktos mi powiedziec o co biega z p. Rodowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
cozarro Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:30 Obczalili że płacz podbija oglądalność to w tym odcinku prawie wszyscy płakali, Pawlowic, Urbańska, Mucha, Kliment, brakowało jeszcze tylko żeby Skrzynecka rzuciła sie ze łzami na Gasowskiego, a Doda na Nergala. Co tam robił na widowni Materna. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:34 cozarro napisał: > Obczalili że płacz podbija oglądalność to w tym odcinku prawie wszyscy płakali, > Pawlowic, Urbańska, Mucha, Kliment, brakowało jeszcze tylko żeby Skrzynecka rz > uciła sie ze łzami na Gasowskiego, a Doda na Nergala. Co tam robił na widowni M > aterna. materna to bliski przyjaciel Nataszy I Józefowicza, nawet wypowiadał sie w ktoryms z filmików tydzien temu na temat Nataszy Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:36 Materna czekał aż Liptona doniesie Mann Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:38 troche OT, kto to jest Napoleon, ktorego Mucha pozdrawiala? Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:42 pierwsze, co mi przyszło do głowy , to pies :D Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:53 lipa i tak Natasza była najlepsza...jednym słowem żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 14:23 martuha napisała: > troche OT, kto to jest Napoleon, ktorego Mucha pozdrawiala? Napoleon?... Czyżby?... tanieczgwiazdami.plejada.pl/11046,8,40,zobaczcie_jak_bawily_sie_gwiazdy_po_zakonczeniu_tzg,foto_detal.html Zdjęcie nr 8... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:44 Było mi dzisiaj obojętne kto wygra- Natasza jest przeslłodzona do granic, ale tańczy przepieknie, Ania za to zaczęła od podstaw i z każdym odcinkiem stawała sie coraz lepsza. Obie się świetnie spisały. Nie moge za to zrozumieć tej dziwnej dyskusji na forum. Ludzie, przecież to tylko program rozrywkowy, zabawa... a tu samo narzekanie, wyzywanie od prostaczek, no litości!:) W dodatku niektórym się wydaje, że pozjadali wszystkie rozumy, że doskonale wiedzą co jest wyreżyseowane. A ile osób wie jakie emocje wywołuje taniec u wrażliwych osób? Dlaczego nawet w tak komercyjnej i obliczonej na pieniądze telewizji nie można się prawdziwie wzruszyć? Aha- bardzo podobała mi się radość Ani po wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:51 bo niestety wielu z nas uważa , że Mucha postawiła na emocje, i nawet jej dzisiejsze łzy były wyreżyserowane, sorry.. takie jest zdanie paru z nas, ale ty masz inne, i OK Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:05 Pewnie, że ok, nie przypisuje sobie wyłączności na racje:) Tylko nie rozumiem tych emocji, tego obrzucania błotem, tych złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 22:53 > Aha- bardzo podobała mi się radość Ani po wygranej nie nazwalabym tego radoscia, a raczej histeryczna reakcja niezrownowazonej emocjonalnie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:03 Czyli najlepiej byłoby odebrane, gdyby się po prostu uśmiechnęła i podziekowała tak? Pewnie, to też jest ok i do Nataszy np. by pasowało, ale nie od dziś wiadomo, że Mucha jest strasznie przebojowa i żywiołowa. Fajnie, że umie się tak cieszyć, nie wszystko musi być takie tip top:) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:27 wcale mi nie chodzilo o "sztywniackie" zachowanie tutaj. Mucha zawsze byla bardziej emocjonalna od Nataszy i nie ma w tym nic zlego. Dzisiaj jednak wyraznie pokazala egzaltacje przez duze E i nadmierny brak kontroli nad emocjami, a takie zachowania budza raczej niesmak niz aprobate. Gdyby w przyplywie braku kontroli nagle zdjela majtki, tez bys uznala ze ona jest spontaniczna i jest to wyrazem jej radoscci tylko? Jest to przerysowany przyklad ale intencjonalnie dla pokazania, ze nawet cieszyc w sposob spontaniczny tez trzeba umiec. Mucha jest prostaczka przez duze P i dala tego dzisiaj wyraz. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:35 hehe no i wyszło szydło z wora wredne Muszysko, własnie pokazali w kulisach jej reakcje z pierwszego odcinka po pierwszym tancu kiedy dostała 40 i powiedział do operatora tekst za kulisami - Poczekaj jeszcze Nataszka tanczy..yhhh załosne... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 10:24 barozra napisała: /ciach/ > Gdyby w przyplywie braku kontroli nagle zdjela majtki, /ciach/ Jednak Mucha nie zdjęła majtek natomiast Ty starasz się taki obraz Muchy utrwalic. twoje wypowiedzi są "intencjonalnie" "przerysowanym przykładem" - że zacytuję Ciebie - aby wszystkim utrwalic obraz Anny Muchy niezrownowazonej psychicznie. Tak nie jest, wiesz o tym Ty i my. Publiczność, widzowie wyżej cenią sobie egzaltację Muchy niż powściągliwe minki udawanego zawstydzenia czy zaskoczenia a także całe to udawactwo i fałsz w pokazywanych emocjach Nataszy Urbańskiej. Natasza zatańczyla pięknie w całej edycji, byc może najpiękniej, najbardzie profesjonalnie ze wszystkich 10 edycji ALE TO NIE JEST TURNIEJ TAŃCA TOWARZYSKIEGO !!! musimy o tym pamietać oceniając werdykt widzow. Bliższa ludziom, wywołująca emocje w naszych sercach i umyslach była Mucha byc może właśnie dlatego że była szalona, spontaniczna na parkiecie i w czasie oczekiwania na ocenę jury. Chyba za to Natasza Urbańska zapłaciła wysoką cenę - przegraną mimo bezapelacyjnej wirtuozerii, wręcz bliską doskonałości perfekcję w tańcu. Płakałam w czasie jej ostatniego tańca, poruszona muzyką ale przede wszystkim gracją ruchow Nataszy i Jana, poezją krokow, zwiewnością postaci, smukłością kibici .... Przykro mi, że ta wybitnie uzdolniona dziewczyna ponosi kolejną porażkę w życiu zawodowym ale może to moment na przemyślenie zachowania, postępowania i sposobu na osiągnięcie sukcesu w branży w ktorej przyszło jej się poruszać zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:19 > przykładem" - że zacytuję Ciebie - aby wszystkim utrwalic obraz > Anny Muchy niezrownowazonej psychicznie. Tak nie jest, wiesz o tym > Ty i my. A skad wiesz "jak jest"? i Jakie "my"? Jestes na zebraniu partyjnym? Czy cierpisz na rozdwojenie jazni moze? Co to znaczy "wiesz ty i wiemy my"? A skad wiesz? Od samej Muchy moze? Ja mowie o swoich wrazeniach estetycznych, wiec nie rozkazuj mi, co mam myslec i sadzic, bo Ty, o przepraszam, "WY" macie inne zdanie na ten temat. Forum jest dla wszystkich. > Bliższa ludziom, wywołująca > emocje w naszych sercach i umyslach była Mucha byc może właśnie > dlatego że była szalona, spontaniczna na parkiecie i w czasie > oczekiwania na ocenę jury. Naprawde wierzysz w werdykt publicznosci? W takim razie nie mamy o czym romzawiac. Wizja TVN-u zeby od poczatku wygrala Mucha po prostu zbiegla sie z twoim "poczuciem estetyki", stad tak cie przekonuje. Mnie dla odmiany to bulwersuje, ze promuje sie miernoty. > Chyba za to Natasza Urbańska zapłaciła > wysoką cenę - przegraną mimo bezapelacyjnej wirtuozerii, wręcz > bliską doskonałości perfekcję w tańcu. Mysle, ze nie tylko o emocje tu chodzilo, dlatego przegrala. Temat bardziej skomplikowany i zdecydowanie wykraczajacy poza granice TzG. > Przykro mi, że ta wybitnie uzdolniona dziewczyna ponosi kolejną > porażkę w życiu zawodowym ale może to moment na przemyślenie > zachowania, postępowania i sposobu na osiągnięcie sukcesu w branży > w ktorej przyszło jej się poruszać zawodowo. Z tym po czesci sie zgodze, ale tak i tutaj temat jest do rozwiniecia. Osobiscie uwazam, ze Natasza jest genialna tancerka, ale nie na polskie warunki. Kto "robil lub robi w polskim od 7- bolesci showbizie" ten wie o co biega. > wysoką cenę - przegraną mimo bezapelacyjnej wirtuozerii, wręcz > bliską doskonałości perfekcję w tańcu. Płakałam w czasie jej > ostatniego tańca, poruszona muzyką ale przede wszystkim gracją > ruchow Nataszy i Jana, poezją krokow, zwiewnością postaci, > smukłością kibici .... "Plakalas"? Bylas "poruszona gracja ruchow Nataszy i Jana? poezja krokow? zwiewnością postaci, smukłością kibici ...." To dziwne, wydawalo mi sie ze "całe to udawactwo i fałsz w pokazywanych emocjach Nataszy Urbańskiej" nie jest w stanie wzruszyc WAS. Przeciez to takie udawane i wyrezyserowane. Ulegacie temu? Placzecie sie w zeznaniach towarzyszko. Kubel zimnej wody by sie wam przydal dla otrzezwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Jak się Anna cieszyła po wygranej 30.11.09, 23:52 A czy mnie pamięć myli, że po wygranej Anna Guzik odstawiła podobny szał radości? I jakoś nikt się tym nie bulwersował... Bo to są emocje, po tylu tygodniach spięcia nagle wszystko puściło, to raczej naturalne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Jak się Anna cieszyła po wygranej 01.12.09, 00:15 Ance to puscily ale zwieracze, odstawila taka szopke, ze Guzikowej daleko do niej. Guzik moze nie jest wyrafinowana aktorka, ani jakiejs zabojczej osobowsci nie posiada, ale odstawiala "Hele w opalach" czyli zachowywala sie jak rowna babka. Mucha? Megalomanka na maxa, prostaczka i tyle. Chciala przebic wszystkie edycje w glupocie i jej sie udalo. Amen. Natasza do boju, nie lam sie dziewczyno! Jestes wartoscia sama w sobie, jak mowi pierwsza dama naszego kina, wiec skoro ona to mowi to cos to oznacza. Nie sluchaj wiec Jozka tylko Tyszkiewicz. Glowa do gory, bedzie dobrze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:01 Szklana kula i samochód to nie wszystko..dla mnie zwyciężczynią i tak jest Natasza..i nikt jej talentu i klasy nie odbierze.. Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:03 laracroft82 napisała: > Szklana kula i samochód to nie wszystko..dla mnie zwyciężczynią i tak jest > Natasza..i nikt jej talentu i klasy nie odbierze.. tfu kryształowa czy jakas tam nieważne ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:06 Wiedziałam, że Mucha wygra i dobrze się stało. Z jakiej racji miała wygrać profesjonalna tancerka? Jeszcze niedawno oburzenie wielkie, że jak to, że co Natasza robi w TzG, że ona zajmuje się tańcem, a reszta amatroszczyzna drewniana. Mucha musiała w to włożyć więcej wysiłku i dlatego myślę, że dobrze że wygrała. Najbardziej jednak rozśmieszyło mnie jak po TzG przełączam na TVN24 i żartuję sobie, że pewnie tak pilna informacja będzie na czerwonym pasku. I co widzę? Leci SK i żółty pasek z napisem Pilne i info, że Mucha wygrała TzG ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:23 przeciez to wszystko bylo ustawione, Wy na serio wierzycie, że oni podliczają smsy i telefony?? to bylo ustawione i te gadki 50 na 50..ogladalnosc sie liczy... zalosne to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet1111 Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:37 Miłośnicy pasztetowej i kaszanki przeważyli szale zwycięstwa o 0,01%. Ale ja wiem, że na diecie pasztetowo-kaszankowej nikt długo nie pociągnie więc przyszłość jest przed Nataszą, bo ona ma talent a nie przed Muchą, która nic nie potrafi. Trzymaj się Nataszka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 29.11.09, 23:48 hamlet1111 napisał: > przyszłość jest przed Nataszą, bo ona ma talent a nie przed Muchą, która nic ni > e > potrafi. Trzymaj się Nataszka!!! To prawda, że Mucha nie będzie ani tak śpiewać ani tym bardziej tańczyć tak jak Natasza i tym może się pocieszać Urbańska;) Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Mucha i Maserak - minus za dobór muzyki do freesty 30.11.09, 00:03 Właściwie było mi obojetne, kto wygra, do momentu kiedy Mucha i Maserak zabrali się do freestyle'a. Raz, że bez polotu ten układ, dwa - co ważniejsze - że zatańczony do piosenki o samobójstwie (!). No są jakieś granice, a przynajmniej powinny być, nawet w programach rozrywkowych. Za dobór muzyki do freestyle - duuuuży, wielgachny minus. Zachowanie Muchy po otrzymaniu nagrody - katastrofalne. Nie podziękowała Maserakowi, żenada. Natomiast rzekomo prosty Maserak podziękował jej. Nataszy nie kibicowałem, ale było mi jej autentycznie żal. Zwłaszcza jak w "Kulisach" Janek Kliment ją zapytał, dlaczego nie wygrali. Chłopak jest przyzwyczajony, że jeździ na turnieje i wygrywa. Jury ich wychwalało pod niebiosa... Na i to Natasza spuentowała bezbłędnie: "Janku, przegrałeś, ponieważ tańczyłeś ze mną". I za ten zdrowy rozsądek dziękuję Ci Nataszo ;) Nie należę do grona Twoich fanów, ale Twoje zachowanie w finałowym odcinku bardzo mi się podobało. Gratulacje. Wygrana Muchy i Maseraka - bezsensowna do potęgi n-tej, ale niech się cieszą, a co tam. Zobaczymy, która para powiedzmy z pierwszej 5- tki w sensie medialnym i długofalowej sympatii widzów ugra na tym programie najwięcej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Mucha i Maserak - minus za dobór muzyki do fr 30.11.09, 00:12 Mysle, ze Natasza to troche taka Natalia Lesz, ktora moze przekonac do siebie ludzi talentem, uporem i klasa, bo choc nie jestem fanka ani Nataszy ani Muchy, to po wszystkich odcinkach TzG a zwlaszcza dzisiejeszym widac ze Natasza KLASE ma! czego o Musze zdecydowanie nie mozna powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: Mucha i Maserak - minus za dobór muzyki do fr 30.11.09, 00:22 >Z dwojga "zlego" przychylam sie >jednak do Nataszy, bo slusznie zauwazasz, ze Natasza ma talent - >Mucha do pokazania poza lanserka nie ma nic. To pewnie teraz Natasza wystąpi w kolejnej edycji Mam talent i znów...zajmie drugie miejsce ;)Jest jeszcze kilka programików do obskoczenia. Skoro ma taki talent do wszystkiego... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorek79 Re: Mucha i Maserak - minus za dobór muzyki do fr 30.11.09, 11:02 > dwa - co ważniejsze - że zatańczony do piosenki o samobójstwie (!). że niby "Niech żyje bal" jest o samobójstwie?? A ja myślałam, że o życiu i "zwykłym" umieraniu... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Mucha i Maserak - minus za dobór muzyki do fr 30.11.09, 11:13 Też się zdziwiłam tą interpretacją, ale jak kto chce się przyczepić, to się przyczepi do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 00:04 Mysle sobie, ze w TVN znajdzie miejsce i dla jednej i dla drugiej w jakims programie. W koncu to nikt inny jak media (TVN) wykreowaly taka "rzeczywistosc" tej edycji TzG i emocje publiki, bo to oznacza jedno BIZNES. Paradoksalnie jednak obawiam sie, ze z takim talentem jaki posiada Natasza niewiele zdziala na naszym polskim rynku, a Mucha wprost przeciwnie zadomowi sie na troche - w koncu przecietny Polak wykreowal te wszystkie Mroczki, Cichopki, Muchy.... chyba Wojewodzki, choc go szczerze nie trawie, mial tutaj racje: jestesmy narodem tandety i miernoty i tylko takie osoby maja racje bytu u nas. Natasza ma przyszlosc, ale mysle, ze nie w Polsce. Galinski mial racje mowiac, ze po takim programie w USA dostalaby na pewno atrakcyjne propozycje godne jej talentu, a w Polsce co? Nie ma sobie rownych, wiec bedzie znowu tylko tlem dla miernot typu mucha. Nie jestem zagorzala fanka Nataszy, drazni mnie w niej brak emocjonalnej autentycznosci, ale doceniam talent i niesamowita pracowitosc, ambicje i za to naprawde ja podziwiam. Mucha? Niby fajna, emocjonalna dziewczyna, ale niestety - przesadza zdecydowanie z lansowaniem siebie, kreuje sie rownie sztucznie pokazujac wybujale emocje jak sztucznie Natasza probuje ukryc wlasne, stad ludzie odbieraja te druga nienaturalnie. Z dwojga "zlego" przychylam sie jednak do Nataszy, bo slusznie zauwazasz, ze Natasza ma talent - Mucha do pokazania poza lanserka nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
o-qrde.pl Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 08:28 Z wygranej najbardziej cieszył sie Maseak, bo to dla niego w końcu "BYĆ", a nie nie być. Wzruszające do łez podziękowanie Muchy ludziom z Dworca Centralnego, którzy życzyli jej wygranej - szczyt zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 08:34 Ale wam nie w smak wygrana Ani?! Ja się cieszę!!! Aniu GRATULUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 A gdzie słynne porche do wygrania? 30.11.09, 09:59 NO TAK MUCHA PO ZWIAZKU Z WOJEWÓDZKIM POWIEDZIAŁA, ZE JEDYNE CO WSPOMINA TO OBDARTY TYŁEK PRZEZ NISKIE ZAWIESZENIE, NIE OD DZIS WIADOMO ZE MUCHA WOZI SIE DUZYMI TERENÓWAMI...... TAK WIEC KOCHANI DOMYSLCIE SIE SAMI.... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 10:56 Maserak zasluzyl na ta nagrode w 100%!!!! Anka Mucha nie! No ale zeby Maserak ja mogl dostac, nie bylo innego wyjscia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 10:08 Widzę, że w wątku emocje związane z wygraną zdecydowanie wzięły górę, więc ja dla odmiany napiszę garść obserwacji z ostatniego odcinka. Mucha porwała się z motyką na słońce, wybierając tak trudny taniec, jakim jest rumba. Trzeba mieć, nadzwyczajny talent, żeby rumbę zatańczyć przyzwoicie bez lat ćwiczeń. Mucha nadzwyczajnego talentu nie ma, więc wyszło to, co wyszło. Sporo błędów, trudności z równowagą, niewykończony ruch. Kiedy sędziowie podnieśli zgodnie dziesiątki prysły złudzenia, że odcinek będzie sędziowany rzetelnie. Quickstep poszedł jej trochę lepiej, ale za dużo było szamotania i bezładnych, źle kontrolowanych gestów. Co do freestyle'a, cóż, Anka mogłaby powiedzieć: dajcie mi powalającą muzykę, a ja wam wycisnę łzy, a głównie sobie ;). Zatańczyła poprawnie, ale tak naprawdę ciężar tego tańca wziął na siebie Maserak, który był rewelacyjny(!). Natasza też wybrała trudny taniec - sambę, ale dla niej to była pestka. Wyszło świetnie. Tango argentyńskie znowu znakomite. Po freestyle'u spodziewałam się więcej. Ciekawe, czy trudno jest tańczyć w takich podmuchach wiatru? Chyba tak. To był bardzo trudny układ, ale wolałabym więcej tańca w tańcu. Piękną suknię miała, zwłaszcza kolor. Nie ma żadnych wątpliwości, kto tańczy lepiej, ale po tylu edycjach nie można też liczyć na to, że w tym programie faktycznie o jakość tańca chodzi. Mogę tylko podziękować Nataszy za dostarczenie mi niezwykle estetycznych wrażeń w tej edycji. Musze dziękuję za spontaniczność, gratuluję nabytych umiejętności i życzę szerokiej drogi :). A szczególnie dziękuję Rafałowi Maserakowi, który we wczorajszym odcinku dał z siebie chyba wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 10:42 > Kiedy sędziowie podnieśli zgodnie > dziesiątki prysły złudzenia, że odcinek będzie sędziowany rzetelnie. W każdym finale sędziowie dają dziesiątki wszystkiemu, co się rusza, żeby ludzie wysyłali więcej smsów. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 10:53 no nie do konca, Iga Wyrwal sie "ruszala" i 10 nie dostala :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:25 wiem , wiem :)))) To dla podkreslenia wrazen estetycznych z tanca Igi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:06 a ja tam kibicowalam Kwiatkowskiemu..no ale Mucha-rozkrecila sie, ok, zrobila postepy, pomogla Maserakowi, to widac,ze chlopak sie zmienil, i wyladnial (przy Foremniak byl wypluty jak nie wiem co.)wyssala z neigo cale zycie... Mucha chyba przywrocila mu wiare w siebie i za to jej brawa. Natasza-bosko tanczy, jest niesamowicie zdolna ale jej styl bycia, wypowiedzi , niestety nie przekonuja do jej osoby ;-( freestyle Muchy-benzadziejny, Nataszy -lepszy ok, w wiatrze-dawala efekt. Pamietam ze zawsze Stefano mial bosie freestyle... Garias cudnie zatanczyla-zz reszta jak zawsze... JAn Kliment - boski chlopak, wzruszyl mnie bo byl szczery do bolu! Dziuewczyne ma urocza.... szkoda ze go juz nie zoabczymy, zycze mus sukcesow za granica!!!! Super tancerz i mezczyna.... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:38 o tak! Janek Kliment super pozytywna postac tej edycji! Mysle, ze go jednak jeszcze zobaczymy. Nie odzegnywal sie przeciez, ze nie wystapi? Przeciez nie moze mowic o czyms przedwczesnie, zanim zostanie to potwierdzone. Janek sie sprawdzil, do Stanow jedzie tylko na m-c, nie wykluczyl swojego ponownego wystepu - wszystko zalezy czy mu TVN zaproponuje w 11 edycji udzial, a sadze, ze po tym co pokazal - spokojnie ma to zapewnione. Pokrzyzowac mu to moga tylko inne plany zawodowe lub osobiste. Gest z kwiatami dla Nataszy i wlasnej dziewczyny - super! I to tez jest ciekawe. Janek nie jest sztywniakiem, jest spontaniczny, wesoly, potrafi byc meski, ale i "plakac". On wie JAK SIE CIESZYC, potrafi to okazywac z kultura i bez przesadnego zapiecia na ostatni guzik. Fajny mezczyzna. Mysle, ze Ania Mucha moglaby sie od niego wiele nauczyc w tej dziedzinie. Chlopak I klasa. P.S. Smiesznie z tymi bukietami stal przez chwile - wydawalo sie ze Pavlovic i Tyszkiewicz zostana obdarowane, a tu zwrot akcji o 180 stopni! :)))))) Janek jestes the best! Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:56 Też polubiłam Janka. Poza tym nie mogę odżałować, że nie było Magdy Soszyńskiej i od dłuższego czasu Piotrka Kiszki. Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Kliment 01.12.09, 00:01 Ależ on bardzo często jest w Polsce - ćwiczy polskich tancerzy, jest trenerem mojego znajomego. Ciągle krąży między Czechami i Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:11 barozra napisała: > no nie do konca, Iga Wyrwal sie "ruszala" i 10 nie dostala :))))))) Czytaj ze zrozumieniem "w każdym FINALE", a Wyrwał do finału było daleko. Niestety, w tej edycji napewno nie wygrał taniec, Mucha tańczy marnie i mam nadzieję, że nie będzie uświetniała TVNowskich gal itp.imprez swoim tańcem z Maserakiem, żeby jeszcze trochę kuponików poodcinać, do tego pamiętam, jak mówiła, że nie pasuje jej lepka atmosfera programu i zaglądanie do majtek, oczywiście "program Ją zmienił" i inne ble, ble. Natasza miała dziś być razem z Muchą w DDTVN, ale można było być prawie w 100% pewnym, że "się rozchoruje" , rozchorowało się dziecko. Co by nie mówić, ta edycja pozostawiła po sobie lekki niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:45 > Czytaj ze zrozumieniem "w każdym FINALE", a Wyrwał do finału było > daleko. Jakie daleko? Przeciez "tanaczyla w finale", na wlasne oczy wczoraj widzialam! :DDDDDDDD Mysle, ze zrozumieniem tez powinnas starac sie czytac, cudzyslow i usmiechy w mojej poprzdniej wypowiedzi z przekasem, mowily subtelnie ze to zart! :) z pozostala czescia twej wypowiedzi sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
gazaro Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 11:57 Dziwię się, że nikt jeszcze nie poruszył kwestii dziewczyny Jana Klimenta. Niesamowite szczęście ma ta dziewczyna jest posiadaczką przystojnego, zdolnego chłopaka z klasą. Dziewczynę pokazali krótko, ale zdążyłam zauważyć, że jest piękna )) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 12:10 Wyajelas mi to z "ustow" :) Dziewczyna ma farta! Taki facet to skarb. Oby zyli dlugo i szczesliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 12:02 A dzis do DDTVN nie przyszła Natasza, podobno 'dziecko chore" Mucha była A Napoleon to kto?Nie Miszczak czasem?Mały jak Nepoleon... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 12:14 kto wie czy to nie strzal w 10-tke z tym Mistrzakiem! hahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 13:40 barozra napisała: > kto wie czy to nie strzal w 10-tke z tym Mistrzakiem! hahahhaha Wydaje się to bardzo prawdopodobne, a Mucha "polityczne" kruczki ma obcykane, pewnie mało kto wie, że byłą kiedyś radną Warszawy, niewykluczone, że rośnie nam Palikot w spódnicy:// Odpowiedz Link Zgłoś
marittkaa Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 14:03 Szkoda,ze Natasza przegrala i ze nie umie sie z tym pogodzic.Nie poszla na bankiet i odwolala dzisiejsza wizyte w DDTVN. Doda zaspiewala rewelacyjnie.Zasanawiam sie kto i po co pozwolil zaspiewac tam Michalowi Kwiatkowskiemu.Takiego falszu juz dawno nie slyszalam.Calkowicie zepsul piosenke i przy okazji udowodnil,ze piosenkarz z niego beznadziejny.Mogli juz drugi raz puscic Dode. Wyjatkowo denerwuje mnie Monika Richardson,obecna na widowni.Zauwazylam tez Agnieszke Wlodarczyk-TVN podal,ze ma byc 11 edycja wiec moze wystapi? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.pod.i Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 14:13 Agnieszka Włodarczyk juz tanczyla, w ktorejs z wczesniejszych edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 14:19 >Zauwazylam tez Agnieszke Wlodarczyk-TVN podal,ze ma byc 11 > edycja wiec moze wystapi? bylby to ciekawy powrot, bo przeciez Wlodarczyk tanczyla w pierwszej edycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 15:05 > Szkoda,ze Natasza przegrala i ze nie umie sie z tym pogodzic.Nie > poszla na bankiet i odwolala dzisiejsza wizyte w DDTVN. Wlasciwie bylo to do przewidzenia. Chyba ja troche rozumiem - jak mozna zrozumiec (mowie tu jak przypuszczalnie sie czuje Urbanska) najpierw zachwyty nad swoja osoba, peany piane na jej czesc i partnera, holdy skladane przez inna zawodowa tancerke, a potem przegrac z kims, kto jej do piet nie dorasta. Moglaby kontynuowac szopke i grac w gre TVN-u podczas DDTVn jaka to jest szczesliwa szczesciem Ani, ale bez przesady - chyba tylko ktos, kto sie nie szanuje moglby to kontynuowac w nieskonczonosc. Tylko prosze bez komentarzy, ze to widzowie decyduja, bo to bzdura. Od poczatku do konca cala edycja byla jedna wielka manipulacja. Natasza, jako zawodowa tancerka nie powinna sie znalezc w tym programie, ona o tym wiedziala, TVN takze. To nieuczciwe wobec uczestnikow TzG i widzow. Dziwie sie wiec, ze sie zgodzila, bo wyrazajac zgode na udzial w tym programie zgodzila sie rozwniez na ryzyko porazki, ktora tym bolesniej zaboli, bo przegra z amatorem na oczach milionow. Mysle, ze liczyla sie z tym, ale chec zaprezentowania sie szerszej publicznosci byla silniejsza. Dziewczyna ma talent, jest ambitna, a TzG byl idealny do zaprezentowania tego co umie. Sytuacja troche patowa. Wybrala mniejsze zlo, tylko czy jej sie to oplacalo? Mam nadzieje, ze przelozy sie to choc na jakies propozycje zawodowe, bo jesli nie, to bedzie bolalo jeszcze bardziej. Na bankiet wiec nie poszla i wizyte w porannym programie odmowila, bo swoja role spelnila - przyciagnela widzow przed ekrany, wygrala ta ktora miala wygrac, Urbanska wiec usunela sie w cien. Mi troche zal, ze takie osoby jak Natasza musza brac udzial w manipulacjach mediow, zeby moc zrealizowac swoj olbrzymi potencjal, bo nigdzie indziej nie maja na to szans godnych swego poziomu. Natasza jest ofiara tego spektaklu, tak jak i Mucha, pozostali uczestnicy TzG i my wszyscy, ktorzy na to patrzymy - tyle, ze Mucha dostala zabawke, wiec wydaje jej sie ze wygrala. Ta poplatana edycja i sprzeczne emocje jakie wywolywala i wywoluje daje bardzo duzo do myslenia nad szalenie manipulacyjna rola mediow w grze, w ktorej wszyscy jestesmy tylko pionkami, a i tak zwycieza nie kto inny a Wielki Brat. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:11 Urbańska chyba liczyła się przed startem programu z tym, że nie musi go wygrać? Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:18 marittkaa napisała: > Szkoda,ze Natasza przegrala i ze nie umie sie z tym pogodzic.Nie > poszla na bankiet i odwolala dzisiejsza wizyte w DDTVN. > i bardzo dobrze, po co ma przychodzic do tych przekretów, tam ręka ręke myje, niestety...Tancerz o nazwisku Kochanek juz co nieco powiedział o tym jak ustawiane sa wyniki, dlatego na parkiecie juz go wiecej nie zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:49 Śpiew Dody leży bardzo daleko od określenia "rewelacyjnie".;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:09 gondra napisała: > Śpiew Dody leży bardzo daleko od określenia "rewelacyjnie".;) Co racja, to racja, fakt zaśpiewała poprawnie, ale Ewa Bem wymiata w "Gram o wszystko" i byle kto jej nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:19 Poprawnie to dobre określenie. Doda w ogóle śpiewa poprawnie i nic ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:03 marittkaa napisała: > Szkoda,ze Natasza przegrala i ze nie umie sie z tym pogodzic.Nie > poszla na bankiet i odwolala dzisiejsza wizyte w DDTVN. "Nie umie sie pogodzić"... nie rozśmieszaj ludzi. Tu właśnie pokazała klasę- nie chadza na byle jakie imprezy ( ten bankiet...można obejrzeć JAKI to bankiet, na stronie TZG ), albo DDTVN... kontakt z "błyskotliwymi" "dziennikarzami" , heh Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:16 ...ale startuje w bylejakich programach i to jej jakoś nie przeszkadza, prawda? Zaczyna przeszkadzać, gdy przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 19:09 > Zasanawiam sie kto i po co pozwolil > zaspiewac tam Michalowi Kwiatkowskiemu.Takiego falszu juz dawno nie slyszalam.Calkowicie zepsul piosenke i przy okazji udowodnil,ze > piosenkarz z niego beznadziejny. Też się zdziwiłam, słysząc jak spiewa. Rozczarowanie dnia. > Zauwazylam tez Agnieszke Wlodarczyk-TVN podal,ze ma byc 11 > edycja wiec moze wystapi? Ona już chyba tanczyła w jednej z pierwszych edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: menisk 30.11.09, 19:20 Chłodnym okiem i wiele racji, tzn. tez miałam podobne wrażenia. Rumba to jest bardzo subtelny , miłosny i lekko erotyczny taniec - w wykonaniu roznegliżowanej (ale fantastycznie zgrabnej) Muchy wypadł... lubieżnie. Zauważcie, że jak ogląda się w rumbie Blankę, to ona jest seksowna w tym tańcu a nie lubieżna - a to różnica. Gdyby Mucha miała jakąś zwiewna, przezroczystą spódniczkę do tego gorsetu, wypadała by mniej wyzywająco - ona za wszelka cenę chciała pokazać emocje i to, jak fantastycznie schudła i zamiast "możesz mnie mieć" wyszło "masz mnie" i z uwodzenia nici. To takie moje spostrzeżenia, jako fanki rumby, która kiedyś tam otarła się o taniec turniejowy :) Natasza - perfekcyjnie, chociaż dla mnie we feestylu za dużo gimnastyki, za mało tańca. Maserak rewelacyjny (pomijając jego medialny wizerunek "chłoptasia" i lovelasa)i naprawdę zatańczył tego walca. Nie sztuka jest jest robić skomplikowane figury i wstawki, sztuka jest zatańczyć dobrze walca wiedeńskiego... Jan Kliment i jako tancerz i jako osoba po za wszelką klasyfikacja, mam nadzieję go kiedyś jeszcze zobaczyć, podobnie partnera Otylii - mimo słusznego wzrostu bardzo medialny i roztańczony facet... Natasza - pięknie tańczy, ale - chyba baroza - pisał/a - wszystko perfekcyjnie, tylko te miny, uśmiechy i wypowiedzi - coś z nią nie tak - nienaturalna do bólu, albo tak zaszczuta przez tego despotę Józefowicza, że nie potrafi już być sobą. I chyba dlatego przegrała. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: menisk 30.11.09, 19:46 >...Muchy wypadł... lubieżnie ... > Gdyby Mucha miała jakąś zwiewna, przezroczystą spódniczkę do tego gorsetu, wypa > dała by mniej wyzywająco - ona za wszelka cenę chciała pokazać emocje i to, jak >... fantastycznie schudła i zamiast "możesz mnie mieć" wyszło "masz >mnie" i z uwodzenia nici. A jednak uwiodła ... Jest młoda, trochę szalona, cieszy się odzyskaną figurą. Wszystko to wykorzystała w tańcu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: menisk 30.11.09, 23:05 mloda-szalona to jest 16latka a nie 30letnia Mucha[w przyszlym roku jej stuknie] ,jak na swoj wiek to straszliwie wprost infantylna i bez jaj z ta figura-wyglada dobrze jak na nia,ale w ekstraklasie nigdy nie bedzie natasza swietna,zal ze nie wygrala Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: menisk 01.12.09, 11:13 aniolek, ty to jestes taki troche "maly diabelek" - nie slodzisz, tylko chlast faktami po oczach :D A tak serio: 100% racji przyznaje! Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: menisk 30.11.09, 19:47 mania_28 napisała: > Chłodnym okiem i wiele racji, tzn. tez miałam podobne wrażenia. > > Rumba to jest bardzo subtelny , miłosny i lekko erotyczny taniec - w wykonaniu > roznegliżowanej (ale fantastycznie zgrabnej) Muchy no nie przesadzaj, moze i zeszczuplała ale do fantastycznej figury to jej baaaardzo daleko..zawsze bedzie klockiem bez talii Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: menisk 30.11.09, 21:08 > no nie przesadzaj, moze i zeszczuplała ale do fantastycznej figury to jej > baaaardzo daleko..zawsze bedzie klockiem bez talii Popieram. Oczywiście teraz Mucha wygląda o niebo lepiej niż przed schudnięciem, ma zadbane, jędrne ciało. Ale też taki typ figury, że zgrabna to ona nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 18:53 Tylko niech Mucha nie idzie do YCD, ja naprawdę wole tam Nataszę, a gorsza od Muchy może być tylko Mandaryna (na tańcu ponoć się zna, ale nie potrafi sklecić jednego poprawnego zdania). Jedyną nadzieją jest to, że w YCD jest wyrazisty Piróg, szef Augustin, wiec powinni dać kogoś bardziej stonowanego. Natasza sie nadaje. A co do samego finału - Mucha oczywiście może Nataszy buty czyścic. W kwestii sposobu bycia, to jedna jest fałszywą prostaczką, druga zimną lalką, żadna mnie nie przekonała jako osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
eltoro3 Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 21:42 Niech Natasza robi to co umie najlepiej, a nie idzie do YCD, bo się dziewczyna zmarnuje. Natasza nie idź tą drogą, bo będą na Tobie psy wieszać jak na Cichopku (zresztą słusznie) Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TZG Finał!!!!! 01.12.09, 10:21 gondra napisała: > Tylko niech Mucha nie idzie do YCD, ja naprawdę wole tam Nataszę, a gorsza od > Muchy może być tylko Mandaryna (na tańcu ponoć się zna, ale nie potrafi sklecić > jednego poprawnego zdania). Jedyną nadzieją jest to, że w YCD jest wyrazisty > Piróg, szef Augustin, wiec powinni dać kogoś bardziej stonowanego. Natasza sie > nadaje. no to niestety trzeba bedzie ja strawic nei tylko w you can dance ale i w serialu na wspolnej i tvn style ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: TZG Finał!!!!! 30.11.09, 22:07 Juz dawno temu napisałam ze wygrywają "ludzie z tvn-u"... I kolejny raz tak się stało :( żenua Odpowiedz Link Zgłoś