Gość: cukerro IP: *.chello.pl 28.01.04, 08:59 Bardzo ciekawy film. Tylko na koniec nie dowiedzialam sie czy narkotyki schowala Claire Danes czy Kate Beckinsale. A mialy to byc takie fajne wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maniaczytania Re: w matni 28.01.04, 09:07 Film rzeczywiscie super. Ja zwrocilam uwage na swietna muzyke. Czy ktos wie, jaki jest angielski tytul? Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: w matni 28.01.04, 09:42 Muzyka faktycznie świetna. Jeśli dobrze zauważyłam na początku to tytuł brzmiał "Brokedown Palace". No chyba, że to nie był tytuł... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: w matni 28.01.04, 10:43 Gość portalu: cukerro napisał(a): > > Tylko na koniec nie dowiedzialam sie czy narkotyki schowala Claire Danes czy > Kate Beckinsale. > no właśnie!!! wyszłam z pokoju na sekundkę jak były reklamy - a jak wróciłam to film już się skończył!!!!!! pomóżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: w matni 28.01.04, 10:49 Kiedy wlasnie nie wiadomo, bo nie zostalo to wyjasnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siciliana jak się skończył ten film? IP: 213.146.57.* 28.01.04, 10:51 Plisss zasnęłam w końcu Czy dziewczyny wyszły z pudła czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: jak się skończył ten film? 28.01.04, 11:54 a do jakiego momentu pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siciliana Re: jak się skończył ten film? IP: 213.146.57.* 28.01.04, 11:58 pamiętam jak już w więzieniu coś złego zaczęło dziać się pomiedzy dziewczynami...zaczęły się oskarżać.... Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: jak się skończył ten film? 28.01.04, 12:22 potem byla (chyba?) choroba Darleen (Kate Beckinsale), nieudana proba ucieczki z wiezienia, szanataz ministra sprawiedliwosci przez ich adwokata (niby udany, bo zgodzil sie zalatwic ulaskawienie). Niestety podczas takiej jakby audiencji ulaskawiajacej okazalo sie, ze zostali oszukani, wtedy Alice (Claire Danes) rzucila sie do emisariusza, ktory ulaskawial z prosba o ulaskawienie Darleen w zamian za to ona odsiedzi jej i swoj wyrok. W ten sposob Darleen wrocila do domu. Ale i tak nie wiadomo do konca, ktora z nich podrzucila narkotyki. Ja mysle, ze jednak Darleen. Odpowiedz Link Zgłoś