Dodaj do ulubionych

Nastempne piosęki do bejsbondu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 00:11
Zaczne ot pierszej. Choć zaprawde to czecia. Ale wtym wontku piersza.
Sondze że pamientacie co muwilem o rymach, angielskim lepszym mojim muwionym
jak pisanym i o słowach ze słownikiem sprawdzonych?

Sinister fejs
Sinister ajs
Sinister step his on najti strits
jeeeeeeeeeeeeeeeee on najti stits
Hi gou
No tel word
No mejk noise
No ask pipl

Bat pipl ar scared of his
And dej ar rajt
Ouuuuuu dej ar rajt

Men widzaut woman
Woman ranełej of his
Szis efreid of his coldness
Jeeeeeeeeee cold es ajs

Pipl wonder łot in hed of his?
Emptines and ajs - dej fink

Ouuu nou nou nou nou
Horses raning in his hed
Tauzeds of wild wild horses
Jeeeeeeeeeeeee hoooorses
mustangs mustangs jeeee
dystrojink his brejn

Sou hi łok as empti
Men łic his pejn
Uoaaaaaaa roaaarohroahoaaaaaaaaaaaaaaaa
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(sie ścisza)
Obserwuj wątek
    • Gość: vincent vega Re: Nastempne piosęki do bejsbondu IP: 193.19.164.* 03.02.04, 00:20
      Jesssuuuu !!! Boraks nie jezd źle, ale szczegułowo to jutro (znaczy jusz dzis,
      tylko puźniej) się ustosónkóje do tego tekstó, bo na razie chwilowo
      zemdlałem...
    • mallina Re: Nastempne piosęki do bejsbondu 03.02.04, 00:23
      Borkas, jak nadal masz problem aby melodyjka jakas stworzyc, to moge swoj czas
      ofiarowac w tym celu:DD
      • Gość: Boraks Re: Nastempne piosęki do bejsbondu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 00:28
        Tak posiadam ten problem. Zalerzy mi wiencej na melodji jak na melodyjce, ale
        potstawa to charmonia. Rzeby była. I ostro. I ponuro. O reszte sie nie martwje.
        Cie pozdrawiam Mallina.
        I dziękuje ma sie wjedzieć.
    • Gość: Boraks Do Wincęty o boski (rzart) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 00:24
      Rzart to chodzi że oboski mie rośśmieszyło.
      No. Ja drugą piosęke ni dam rady tu pszepisać na chwile obecną bo gdysz terz
      mie łep leci. Co rzatko ma miesce. To skożystam i sie porzegnam słowem dobra
      noc. Z drugim textem wystompie tu jutro. Niewjem czy zrana.
      Pozdrawiam.
    • Gość: dezerter Re: Nastempne piosęki do bejsbondu IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.04, 09:30
      boraks, klasa jak zwykle, domyślam się, że ten facio to jest stary grubas, ale
      gdzie się podziały laski łidzout bra ?
      • Gość: laski tics nejked Re: Nastempne piosęki do bejsbondu IP: 193.111.166.* 03.02.04, 09:41
        hir łi ar
      • Gość: Boraks Re: Nastempne piosęki do bejsbondu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 19:21
        Nie nie. Jeźli jusz to puur Chicago boy. Po czynie zbrodniczym. No pszekreślone
        ma rzycie jak widać i sie snuje.I nadal niema szczenścia w miłości. Co wiencej
        to nie bendzie go mniał.
        Tusty grubas to tchusz. Zwinoł się w tamtej piosęce. Nie sondze by chciał
        wrucić i przeciąć ścieszki z Chicago bojem. Wtedy tesz zesrał się w majty, ale
        o tym jusz nie napisałem. Itak durzo brudu było wtamtych piosękach.
        To szczałka Dezerter!
    • Gość: Boraks Druga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 16:28
      Klajm de mautin
      Haj, haj to de skaj
      Rocks hurt yor fit
      Blad on rocks folink daun
      Nails brouken
      Blad on hands
      Blisters on fit
      and olsou blad on fit
      Heeeeeeeeeeeee
      Bat kalm on fejs
      szszszszszszszszz

Yu ar on top of de world
      Yu ar smol bat world is yors
      Laf loudly, fil es master
      Yu ar smol
      Bat yu ar grejt
      Yu ar brejw
      Yu ar men
      Raaaahaaaaaaaaaa

Jump daun
      Not bi efrejd
      Fil eir
      Is ewryłer
      Ander yu and in yu
      Uooohaaaaaaaa
      (ciszej)jeeeeeeeeeeeeee

Not be efrejd of rocks and stołns
      Earth is mader
      Yu and air ar szis kids
      Be łan łidz air
      Be łan łidz earth
      Daj
      Liw
      Forewer fri

Trohe to menczonce. Jak sie text napisze czeba potem dugo lerzeć i wypoczywać.
      Pozdrawiam
      • moniq_c Re: Druga. 03.02.04, 16:36
        Gość portalu: Boraks napisał(a):

> Jak sie text napisze czeba potem dugo lerzeć i wypoczywać.
        > Pozdrawiam

boraks - ju ar grejt!!! tworzysz takie hiciory że możesz leżec i wypoczywać aż
        do jutra.Tylko o kolacji nie zapomnij bo osłabniesz albo głupoty ci się śnić
        będą jak głodny spać pójdziesz
        i browarek na sen też nie zaszkodzi ;-)
        pozdrawiam
        prezes fanclubu
      • mallina Re: Druga. 03.02.04, 17:40
        wlasnie po to sie tworzy teksty do piosenek..zeby potem moc lezec i wypoczywac..
        im wiecej takich dobrych:-)) tekstow tym lepsze legowisko i przyjemniejszy
        wypoczynek:-)))
        dontgiwaap!!
    • Gość: 3x Czy to hymn alpinistow samobojcow? IP: 62.233.183.* 26.02.04, 23:23
      Macie juz jakies mp3 z prob?
      • Gość: Boraks Re: Czy to hymn alpinistow samobojcow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:02
        Chwilowo nie posiadam głowy do tego interesu. Wyglondało że się mi rzycie
        wyprostowało z zapoznaną pszez brata miłą dziewczyną a tu masz i kąplikacja. Bo
        oto wygrałem pszypatkowo drugą. Wkarty.Się teras stym problemem zmagam.
        Pozdrawiam.
        • Gość: 3x Ladna wygrales chociaz? IP: 62.233.183.* 27.02.04, 01:13
          Zawsze mozesz spotykac sie z ta przez brata poznana i ta w karty wygrana.
          Szkoda, ze jestes taki zalatany, bo twoja tworczosc na tym cierpi.
          • Gość: Boraks Re: Ladna wygrales chociaz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 01:27
            To nie pszelewki. Piersza (ot brata zapoznana) to rzona w zamyśle. Jusz nawet
            piersionek szykowałem. Ale wdepłem w sprawe jakby kryminalną. I niechcę tego bo
            wienksze bagno nisz Klałdia miała. Bo facet co mi ją potstawił to recydywa i
            siedział jusz nawet dwa lata z 253 kk, jeźli wiesz co mam na myśli.To jes
            sprawa chonoru. Moge pszesto stracić miłość na przyszłe rzycie. Bo tej wygranej
            nie wydam bo jak wydam to z nią bendzie gożej nisz marnie.Zaprawde.
            • Gość: 3x Re: Ladna wygrales chociaz? IP: 62.233.183.* 27.02.04, 12:20
              No nie wiem co masz na mysli, ale mam nadzieje, ze sie z tej afery milosno-
              kryminalnej jakos wybronisz i zycie Ci sie wyprostuje. :-)
            • Gość: 3x Re: Ladna wygrales chociaz? IP: 62.233.183.* 28.02.04, 00:13
              Art. 253.
              § 1. Kto uprawia handel ludźmi nawet za ich zgodą,
              podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
              § 2. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, zajmuje się organizowaniem
              adopcji dzieci wbrew przepisom ustawy, podlega karze pozbawienia wolności od 3
              miesięcy do lat 5.

A ten facet chce te Twoja dziewczyne sprzedac czy adoptowac, czy oddac do
              adopcji?
              W co Ty sie wpakowales?
              Moze zadzwon do Helsinskiej Fundacji Praw Czlowieka. A tak w ogole, jesli moge
              cos Ci doradzic, to koniecznie zadzwon, bo jak napiszesz, to moga podejsc do
              tego podejrzliwie. No wiesz, ostre stadium dyslekcji.
        • moniq_c Boraks! 27.02.04, 09:52

> Chwilowo nie posiadam głowy do tego interesu. Wyglondało że się mi rzycie
          > wyprostowało z zapoznaną pszez brata miłą dziewczyną a tu masz i kąplikacja.
          Bo oto wygrałem pszypatkowo drugą. Wkarty.Się teras stym problemem zmagam.
          > Pozdrawiam.

Boraksiu!!!!! jak miło że wróciłeś ;-)
          smutno nam było tu bez ciebie....
    • es_el Re: Nastempne piosęki do bejsbondu 27.02.04, 21:24
      no, taka empetrojka to niezle wyzwanie dla bojsbendu
      fajnie byloby cos skrecic i puscic w net...
      Boraks, tylko zeby cie wczesniej nie posadzili, trzymaj pion!
      pozdrawiam,
      zatroskany s_l
    • bladatwarz ???????? 28.02.04, 02:44
      Uczysz sie angielskiego?
      • Gość: Boraks Re: ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 01:37
        Nie.
        • Gość: 3x Klaudia na lodzie IP: 62.233.183.* 03.03.04, 01:54
          Z ostatniego odcinka Ballady wynika, ze Klaudii podboj wybiegow w Italii sie
          zakonczyl. Ta byla flama Czarka odstawila ja, bo Klaudia jest, hm...
          niedojrzala... Klaudia chyba wrocila do rodzicow. Nie ma z czego zyc.
          • Gość: Boraks Re: Klaudia na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:50
            Wruciła, wruciła. Otym wjem bo jak bes tej pracy sie okazała to jej matka ją
            nakłoniła do telefonu do mie. Jak staciła perpekstywe na wienkszy choryzont
            rzyciowy to natyhmiast muj komurkowy numer odnalazła. Choć oferowała że go
            wyżuci. Mi jej rzal i to szczere otczucie. Miłości wtym niema jednakrze za
            grosz złamany.Niepoczebne mi dodatkowe kąplikacje. Mam swojich pot tostatkiem.
            Być może wyjazd duszszy mnie sie kroji. Niewjem, niewjem. Czas nastał na
            menskie decyzje i pożontki. Napisze wiencej suw wkrutce.
            Pozdrawjam.
            • Gość: Acha Re: Klaudia na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 14:54
              Jeszcze jedno. Tak się o Klałdie nie troskajcie bo ona jusz sie ukuła na cztery
              kopyta (sie tak muwi, sęs wtym, że nie ma kopyt lecz luckie nogi, ale na nich
              mocno stoji). Tym samym niezginie.
              • Gość: Boraks Re: Klaudia na lodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 15:32
                Tamto pszet chwilą pisałem ja Boraks. Nie rzadne Acha.Acha miał być temat. No
                coś nie wyszło.Wybaćcie.
                • moniq_c Re: Klaudia na lodzie 04.03.04, 15:43

> Tamto pszet chwilą pisałem ja Boraks. Nie rzadne Acha.Acha miał być temat. No
                  > coś nie wyszło.Wybaćcie.

Wybaczamy stary, tylko już się tak nie przejmuj niczym i nie wyjeżdżaj znowu na
                  tak długo bo sie poważnie martwimy o Ciebie!!!
                • Gość: 3x Napisalam do Ciebie IP: 62.233.183.* 04.03.04, 18:05
                  I nie odpowiedziales. A w klopotach jestes wielkich.
                  Art. 253.
                  § 1. Kto uprawia handel ludźmi nawet za ich zgodą,
                  podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 3.
                  § 2. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, zajmuje się organizowaniem
                  adopcji dzieci wbrew przepisom ustawy, podlega karze pozbawienia wolności od 3
                  miesięcy do lat 5.

A ten facet chce te Twoja dziewczyne sprzedac czy adoptowac, czy oddac do
                  adopcji?
                  W co Ty sie wpakowales?
                  Moze zadzwon do Helsinskiej Fundacji Praw Czlowieka. A tak w ogole, jesli moge
                  cos Ci doradzic, to koniecznie zadzwon, bo jak napiszesz, to moga podejsc do
                  tego podejrzliwie. No wiesz, ostre stadium dyslekcji.
                  • Gość: Boraks Re: Napisalam do Ciebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:55
                    Tak wjem. Dobże że jesteś tak dociekajonca. Facet tszyma w rence dużo ludzi z
                    mojego miasta. Siedział pot celą z mojim sonsiadem zobok klatki. Spszedał
                    dziewczyne do Chamburga.Otym co teras może napisze. Oczekuj mojich suw. Nadejdą
                    wkrutce.Helsinki niesą mi poczebne.
                    Pozdrawiam Cie Czy Ixy i MonikC
                    • moniq_c Re: Napisalam do Ciebie 05.03.04, 10:37

>
                      > Pozdrawiam Cie Czy Ixy i MonikC

;-)) ja również!!!
                      nie łam się Boraks - pamiętaj: twardym trzeba być a nie miętkim ;-))
    • Gość: Boraks Piosęka czecia tutaj.(Krutka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:23
      (szeptane słowa) Wjatr uwienziony w mojim oknie
      Zmieszchu płaszcz osiat na rynnie
      Na balkonie fajrantuw nie palę
      Wilgotność natmierna zapendza pod dachy
      Ludność i zwjeżyne zbłonkaną
      Zapałka czaska i ssssssssssssssss
      Nici z papierosaaaaaaaaaaaaaa

(głosem potenżnym) Dziewczę skamla u wrut
      Jenki zmnieniają się w kszyk
      Głos potforny pszes poduszke pszenika
      Rrrrruaaaaaahhhh
      Nie chcesz wiedzieć
      Nie chcesz słyszeć
      Twa modlitwa jest by stracić such
      Na zawszeeeeeeeeee
      I pamienć
      By zapomieć wszystko
      Tylko spowodu
      By nie pamnientać
      Tego dźwienku
      Dziewcza w poczebje
      Ojciec muwił ci
      Nie zawjeć kobjety
      Matka śwjenta
      A ryceżem może być byle majtek
      A ty pot poduszką
      Tchusz
      Tchusz
      Tchusz i szmata
      Wychoć szmato
      Jeeeeeeeaaaaaaaaaaa
      Wychodze
      Pszet bramą nic
      Zniknoł wciemności ogon gada
      Pomachał ci szyderczo
      Utwojich stup tylko jaszczurza posoka
      Dziewczyny ni śladu
      Zguba jej pszeznaczeniem
      A twojim krew na stopach
      Nie zmyjesz jeeeeeeej
      Nie opuści cieeeeeeee
      Znak tchurzostwa
      Krew gada
      Na stopach
      Jeeeeeeeee
      • Gość: Margaret Re: Piosęka czecia tutaj.(Krutka) IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 28.02.04, 20:28
        az mie zatkalo normalnie.
        pienkne.
        • Gość: Boraks Re: Piosęka czecia tutaj.(Krutka) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 20:40
          Gożej, że to zmego wcząśnienia. Życiem. Myślałem że twożenie pomaga. Myliłem
          sie.Pragne spokoju w umyśle.
          Pozdrawiam.
      • Gość: 3x Re: Piosęka czecia tutaj.(Krutka) IP: 62.233.183.* 05.03.04, 13:31
        To jakies mroczne klimaty.
        • moniq_c Re: Piosęka czecia tutaj.(Krutka) 05.03.04, 13:40
          Gość portalu: 3x napisał(a):

> To jakies mroczne klimaty.

bo i historia tej niespełnionej miłości mroczna była...
    • kochaniee Re: Nastempne piosęki do bejsbondu 04.03.04, 23:09
      I tyś się nie załapał do Idola??????????

S K A N D A L!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Boraks Sprawa moja załatfiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 13:30
      Dugo myślenie mi sen zpendzało z oczy. Lecz przyszło rozwionzanie i spokuj.
      Dziewczynę wygraną zdecydowałem otwieść ot wszelkiego zła. A dla niekturych (na
      pszykład Klałdia) wystarczy wielkie miasto by pobłondzić. Lub trochę piniendzy
      na zbytki.To ja ją zawiozłem do mojego pszyjaciela Chorche Raula z takiej
      wioski pot Pampeluną, jest to Nawara, Hiszpanska krajina.On ma tam statko
      merynosuw i gory i spokuj i cisza. Zdrowa praca i ludzie ućciwi. Piniądze dobre
      da zarobić i dach nat głową. A pokus rzadnych. Dziewczyna narpiew nie chciała
      do owiec, ale jak tam staneła to odrazu łez w oczach dostała i mi na szyje w
      geście dzienkczynym gdysz zroumiała że to nowe dla niej rzycie. A do tego tam
      jusz wiosna i pienknie podwujnie.
      Teras powruciłem i być może pomyśle o zwionzaniu się z Rzanetą, ot brata
      zapoznaną. Przyjedzie na sobote. Sie cieszę.
      Was pozdrawiam.
      • moniq_c Re: Sprawa moja załatfiona 12.03.04, 14:15
        Boraks!!!
        bardzo szlachetnie załatwiłeś sprawę, mamy nadzieję że teraz już ci się
        wszystko ułoży dobrze i dziewczyna od brata będzie lepszą kandydatką na żonę
        (taką dobrą jak ma twój brat) bo Klałdia to się wcale nie nadawała bo ona to
        tylko kariery chciała a nie męża...
        a Rzaneta jak przyjedzie to ci coś ugotuje??? poproś ją jak się zgodzi to
        będziesz wiedział czy umie...
        powodzenia w sobotę!!!
        pzdr
        • Gość: Boraks Piosęka anplaktowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 15:55
          Droga Monikce!
          Terz mam takie nadzieje jak Ty piszesz i Cię pozdrawiam. Dziewczyna Rzaneta
          troche chyba gotuje. Ja się znam na potrawach tesz ruwniesz. A ona pszytym jes
          skora do roboty wienc się schencią zapozna z śwjatowym kuchażowaniem.
          Teraz pszetstawjam nową piosęke. Jes ona do śpjewania pszes ostry zespuł lecz
          anplakt. Taka wiencej romantyczna. Ato spowodu wjosny. Niemam objekcyjności by
          ostry zespuł śpjewał coś romantycznie. Dla pszykładu Retchot Cili Pepers mają
          piosęke o tytule 'Rout tripink'.Jes ona wielce sętymełtalna. Na dodatek w tele
          dysku siedzą na bżegu morza, ognisko płonie i słońce zachodzi za choryząt.I
          zwykłe gitary (akustik).Teras prubuje swych sił w narodowym jenzyku jak Bucz
          miał piosęke. Lecz w tym trudność a nie lada.Się staram.

Okno wreście rozwarte
          Firanka faluje wieczykiem
          Wjosno skont sie wziełas na mej poduszce
          Czuje twuj otdech na twarzy

Cicho wstane by cie nie ocknonć
          Zapaże kawy dzbanek penkaty
          Nabjeram pełne puca tej woni
          I wypełniam się po bżegi
          Powieczem pachnoncym świergotem ptaszka,
          Kawą spul Brazylji,
          I jeszcze coś wtym zapachu?
          To ty, wstalas, wjem to
          Lecz nie otwrucę głowy
          By nie spłoszyć cię
          Wjosno
          Dziewczyno
          Moja
          Tylko bende pszerzywał
          Twe włosy gilgające mie w muj kark
          Kark skturego stronciłem wczoraj zime.
          • moniq_c Re: Piosęka anplaktowa 12.03.04, 16:22
            Boraksie!!! Widać że już Twój kryzys minął i wróciłeś do formy.
            Piosenka jest tak romantyczna aż mi się łza w oku zakręciła tak trochę. Taka
            wzruszeniowa. Bo ja też taka bardziej romantyczna jestem i wrażliwa jak i Ty.
            Ja myślę że to będzie przebój lata z radiem nawet. I można będzie sobie przy
            niej potańczyć i się poprzytulać na przykład. Albo i gotować też bo co to
            przeszkadza.
            a w narodowym języku Ci poszło świetnie
            oby tak dalej

M
            • Gość: Boraks Re: Piosęka anplaktowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 16:29
              Pszy gotowaniu muzyka jes nieotcowna choć pszy eksperymętach wole cisze. Ale
              problem jes dzie idziej. Że brak muzyki. Malina objecała kąpozycje.
              Dyklamotorstwo to co innego ot śpjewu.
              Pozdrawiam.
              • moniq_c Re: Piosęka anplaktowa 12.03.04, 16:39
                a ja lubie muzyke do wszystkiego - i do eksperymentów też. Bo można coś
                ciekawego wymyślić. Ostatnio to ja wymyśliłam sobie nowego drinka (bo mi się do
                dżinu tonik skończył to trzeba było z czymś innym mieszać ale też było dobre) a
                nie coś do ugotowania , ale to też umiem.
                a z muzyką to masz rację musi być. Bo to jest kawałek specjalnie do śpiewania
                jak Dżejson Donowan na przykład kiedyś ładnie tak śpiewał przy ognisku i z
                gitarą.
                ale Malina solidna dziewczyna chyba jest i jak obiecała to na pewno stworzy.
                jakbym umiała to też bym spróbowała ale raczej nie umiem no to nie
                a na razie to już kończe pracę i idę do domu to już mnie nie będzie dzisiaj
                no to pa
                • es_el Re: Piosęka anplaktowa 13.03.04, 23:20
                  monik_c,
                  do dzinu stosuje wymiennie z tonikiem sok grejpfrutowy (zwykly-b.wytrawny,
                  rozowy-mniej), a w ramach eksperymentu sok z czarnej porzeczki - dla mnie
                  super, tak bardziej po polsku, ciocia lat osiemdziesiat mowi jednak, ze wali
                  pluskwami
                  • moniq_c Re: Piosęka anplaktowa 15.03.04, 09:48
                    es_el napisał:

> monik_c,
                    > do dzinu stosuje wymiennie z tonikiem sok grejpfrutowy (zwykly-b.wytrawny,
                    > rozowy-mniej

o rety!!!!! jestem z siebie dumna ;-)) nie wiedząc o tym co mi tu piszesz
                    skomponowałam sobie wtedy właśnie tego drinka mieszając dżin właśnie z sokiem
                    grejpfrutowo-pomarańczowym (tylko taki już wtedy został ;-))))))
                    ale i tak było dobre ;-)
                    a czarną porzeczkę zawsze i ze wszystkim - a najchętniej z malibu !!!!!!!
                    pyszności - pijakiem można normalnie zostać ;-)
              • Gość: Butch_Coolidge Piosęka wesftyczkowa IP: *.piasta.pl 12.03.04, 16:41
                Boraks!!! Wyjazd do Hiszpanii bardzo dobrze na Ciebie wpłyną. Tekścior BOMBA.
                Teraz potrzebna jest muzik i hicior gotowy.
                pzdr
                Butch C.
                • Gość: Butch_Coolidge Miało być - Piosęka besftyczkowa IP: *.piasta.pl 12.03.04, 16:42
                  • Gość: Boraks Re: Miało być - Piosęka besftyczkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 02:02
                    Lub terz befsztyczkowa (taki rzart).
                    Sie staram Bucz Ci doruwnać w piosękach. Wszelkiego rodzaju. Jak ruwniesz
                    sftyczką.
                    Pozdrawiam.
              • mallina Re: Piosęka anplaktowa 15.03.04, 15:44

> Pszy gotowaniu muzyka jes nieotcowna choć pszy eksperymętach wole cisze. Ale
                > problem jes dzie idziej. Że brak muzyki. Malina objecała kąpozycje.
                > Dyklamotorstwo to co innego ot śpjewu.
                > Pozdrawiam.

drogi Boraksie!
                od paru dni nuce sobie rozne melodie sama od siebie - niektorzy nazywaja to
                natchnieniem;-))
                ..wiadomo wiosna i te sprawy..:-)))

mysle, niektore wymyslone przeze mnie fragmenty muzyki mogly by Ci sie
                spodobac..
                jesli bedziesz w najblizszym czasie w mojej okolicy to serdecznie zapraszam -
                podczas spotkania(zwanego roboczym) bedzie latwiej dopasowac muzyke do slow..

pozdrawiam wiosennie
                mall
                • Gość: Boraks Re: Do Maliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:59
                  Ulrzyło mi. Bo sie bałem,że nadarmo pisze wszyskie słowa. Masz suszność że
                  wjosna szpszyja twurczości. Mjałem nową piosęke w głowie wczoraj o zmieszchu
                  lecz jej nie zapisałem i sie mi roz myła w muzgu.
                  Pozdrawiam Ciebje.
                  • mallina Re: Do Maliny 16.03.04, 00:56
                    Badz spokojny - beda slowa to i muzyka bedzie.
                    jesli moge sluzyc dobra rada(sprawdzilam na sobie) to najlepsze pomysly
                    przychodza podczas kapieli:-)))
                    byc moze poranny prysznic sprawi, ze Twoja nowa piosenka Ci sie przypomni lub
                    tez stworzysz jeszcze lepsza!!!

pozdrawiam Cie rowniez:-)))
          • es_el Re: Piosęka anplaktowa 13.03.04, 22:57
            Boraks!
            piosenka wiosenna jak jasna cholera, widac, ze wszyscy juz maja dosyc tej zmuly
            w naturze
            zawiesilem w lesie szesc budek legowych
            dzien dluzszy
            powialo optymizmem
            chyba jestem mlodszy niz mi sie zdawalo
        • Gość: Boraks Błont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.04, 22:42
          Sie dowjedziałem, że Rzaneta imnie sie pisze pszes ż.Czyli Żaneta.
          Niewjedziałem. Wienc Ci pisze Monikc, rzebyś tesz wjedziała. Pszes ż.
          Pozdrawiam.
          Acha.Chciała (Zaneta) ugotować rosuł ale zaprosiłem do restałracji. Sondziłem
          że to wytforniej. Na pjerszą wizytacje.
          • moniq_c Re: Błont 15.03.04, 09:56

> Sie dowjedziałem, że Rzaneta imnie sie pisze pszes ż.Czyli Żaneta.
            > Niewjedziałem. Wienc Ci pisze Monikc, rzebyś tesz wjedziała. Pszes ż.
            > Pozdrawiam.
            > Acha.Chciała (Zaneta) ugotować rosuł ale zaprosiłem do restałracji. Sondziłem
            > że to wytforniej. Na pjerszą wizytacje.

wiesz Boraks ja tak właśnie myślałam że się pisze. Tylko że teraz jest taka
            demokracja że można córkę Izaura nawet nazwać albo Hermenegilda albo jeszcze
            inaczej - to myślałam że i Rzaneta można żeby było inaczej niż wszystkie inne
            Żanety - żeby taka wyjątkowa była.
            Opowiadaj koniecznie jak się randka udała!! Bardzo elegancko się zachowałeś z
            tą restauracją - na pewno zrobiłes na niej wrażenie mocne. A poza tym jak się
            lepiej poznacie to dopiero wtedy niech ona coś Ci ugotuje. Nie żeby Cię chciała
            otruć czy coś tylko tak się robi. to ona nabierze zaufania że nie od razu do
            garów ją zapędzić chcesz tylko się o nią starasz
            zaimponowałeś mi, naprawdę
            pozdrawiam
            • Gość: Boraks Rantka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 23:56
              Czejść.
              Rantka sie powjodła. Panna sie wszystkim zadowoliła.I widziałem w oczach jej
              zainteresowanie do mie. Wyglonda ze sprawa dostała dobrego toru.
              Jedynie moja obawa jes czy Żaneta jes rzarliwa. Bo gdysz tego nieopserwuje.
              Puki co.Kobjeta musi mnieć ognia choć troche. Ale zwalam to na poczontkową
              nieśmniałoś. Jej do mie.
              Acha.Pytanie: czy jak to była piersza samotna rantka (bes brata i bratowej) to
              na drugą czeba jakiś prezęt ofiarować? Czy kwjatek? Czy nic? Tego niewjem.
              Pozdrawiam.
              • moniq_c Re: Rantka 16.03.04, 11:02
                Cześć Boraks!!!
                Fajnie że się udało. Masz rację że kobieta powinna okazywać uczucie i namiętna
                powinna być. Ja myślę że ona stara się dobrze wypaść przed Tobą i żebyś dobrze
                o niej myślał i miał dobre zdanie. I przed bratem i bratową żebyś mógł ją
                pochwalić. Bo jakby się na Ciebie tak od razu rzuciła to nie byłby dobry
                materiał na żonę, nie?? Ja myślę że jak Cię więcej pozna to zacznie okazywać Ci
                więcej uczucia i będzie dobrze.
                a na drugą randkę możesz jej dać kwiatek albo bukiecik mały jakiś nawet. Na
                pewno się ucieszy i pewnie jeszcze pocałuje nawet z tej radości. Bo dziewczyny
                lubią jak się im kwiatki daje i się cieszą wtedy. I będzie o Tobie myślała na
                pewno. Ja tak mam to ona pewnie też.
                pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka