michaelandro 03.02.04, 23:59 Ona z takim zapałem tropi mończyka, że aż miło :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taktaczek Re: a ja lubie laliq :P 04.02.04, 00:02 nie jesteś jedyny...:)ja też poczułam coś na kształt sympatii a przynajmniej wewnętrznego uśmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Dziekuję za miłe słowa 04.02.04, 07:40 Choc teraz zaczęłam się bać, że to Mończyk moze mnie zacząć ścigać... ;) Serdecznie pozdrawiam z rana. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Dziekuję za miłe słowa 04.02.04, 10:20 lahliq napisała: > Choc teraz zaczęłam się bać, że to Mończyk moze mnie zacząć ścigać... ;) > Serdecznie pozdrawiam z rana. nic się nie bój - tanio Cię nie oddamy ;-)) z kim ja bym do Furia pojechała ??? pozdrawiamy, pozdrawiamy M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn laliq masz piekny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 11:32 laliq masz piekny nick, a wiesz co on oznacza?;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: laliq masz piekny nick 04.02.04, 11:40 To zmieniona troche nazwa moich ukochanych perfum, których mam wielka kolekcje. :) (Lalique) Czyżby oznaczał i coś innego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: laliq masz piekny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 13:12 Laligue to firma ktora ma wielolenia tradycie w robieniu pieknego szkla... pieeeknego, a jaki masz flakonik? Ladne szkolo? Bo oni pozyczyli ta nazwe na perfumy...;-) meskie tez sa, Pozdro, jak milo kogos nietuzunkowego spotkac;-D Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: laliq masz piekny nick 04.02.04, 13:37 Rene Lalique - oczywiście, że wiem, niestety nie stać mnie na razie na te rzeczy, które mi się podobają. Perfumy - ta sama firma, nie pożyczyli, tylko zaczęli robic flakoniki a potem i same perfumy. Oni produkuja flakoniki zreszta tez dla innych firm min. Sonii Rykiel. Mam cała kolekcję damskich - jak dla mnie i szkło ładne i zapachy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: laliq masz piekny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:45 laliqu robil piekne secesyjne szlko, cuuudo patrzylas na cos w necie... ja milem odziedziczony jeden talez, taki ze szkla kobalotwego w irysy, no musialem sprzedac;-( buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: laliq masz piekny nick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 16:46 jasne z talerz przez rz ;-\ Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Jak będe duża 05.02.04, 07:58 i bogata, to sobię kupię właśnie i taki talerz i wiele innych ;) pzdr PS teraz jeszcze robią biżuterię z dodatkiem szkła Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: laliq masz piekny nick 04.02.04, 11:43 Wiem, to od moich ukochanych perfum, które od lat uzywam i skupuję gdzie się da. ;) Trochę zmieniona pisownia. Czyżby coś jeszcze oznaczał??? Nieprzyzwoitego np.? ;) PS Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: a ja lubie laliq :P IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 09:15 też ją lubię,lahliq rules ! ale myślę że jest trochę naiwna w swym przekonaniu, że na końcu ballady zobaczy spadającą na Bończyka karzącą rekę sprawiedliwości. Nie sądzę, by autorzy noweli pozwolili zrobić krzywdę swemu bohaterowi, tym bardziej, że jak sądzę wiele scen jest ustawianych i prowokowanych przez gości z kamerami. Mończyk tak jak teraz Andrzej Bies będzie jokerem w następnym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Naiwność 04.02.04, 09:26 Wiesz, po przeczytaniu artykułu o Mończyku i o tym jak Morawscy reżyserują DOKUMENT emocje ze mnie opadły. Naiwnie wierzyłam w pewne sytuacje, a tu okazują się ustawaine od poczatku do końca - jak choćby ta awantura u Bończyka... Zaczynam czuć niesmak i odpuszczam Mończykowi. ;) Nie jadę do Łodzi. ;) PS Bardzo mi głupio podbijać wątek z tak miłym dla mnie tytułem... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Naiwność 04.02.04, 11:05 właśnie właśnie... po tym artykule ballada nie będzie już tą samą balladą. Bończyk jest zły i dobrze mu z tym, że tak powiem. A szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Naiwność 04.02.04, 12:13 lahliq napisała: > Wiesz, po przeczytaniu artykułu o Mończyku i o tym jak Morawscy reżyserują > DOKUMENT emocje ze mnie opadły. Naiwnie wierzyłam w pewne sytuacje, a tu > okazują się ustawaine od poczatku do końca - jak choćby ta awantura u > Bończyka... > Zaczynam czuć niesmak i odpuszczam Mończykowi. ;) Nie jadę do Łodzi. ;) > > PS > Bardzo mi głupio podbijać wątek z tak miłym dla mnie tytułem... > > Pozdrawiam serdecznie Co się stało? Nie było mnie dzień na TV i już jakieś rewelacje na temat Mończyka? Nie jedziemy do Łodzi...? I cały plan w p.....? Pozdrowionka dla ładnonickowej Lahliq :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Naiwność 04.02.04, 12:19 aguszak napisała: > Co się stało? Nie było mnie dzień na TV i już jakieś rewelacje na temat > Mończyka? Nie jedziemy do Łodzi...? > I cały plan w p.....? Czytałas już artykuł o Mończyku? Ale może zbyt pochopnie chciałam zawiesić plan wyjazdu... Trochę przyjemności człowiekowi się należy, a poza tym chcę miec oryginalny gwizdek sędziowski. ;) Pozdrowienia dla Aguszak! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Naiwność 04.02.04, 12:20 lahliq napisała: > Czytałas już artykuł o Mończyku? No właśnie nie. Gdzie on, ten artukuł? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Naiwność 04.02.04, 12:25 lahliq napisała: > Ale może zbyt pochopnie chciałam zawiesić plan wyjazdu... Trochę przyjemności człowiekowi się należy pewnie lahliq - zawsze możemy mu dołożyć w ramach babskiej solidarności za to podglądanie laseczek przez kotarę w początkach działalności ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Naiwność 04.02.04, 12:28 Pewnie ma w toalecie wywiercona dziurkę, daję głowę! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Naiwność 04.02.04, 13:11 a po co ta dziurka, przecież one nago chodzą... i chyba jak najbardziej im to odpowiada.... do żadnej Łodzi już nie jade... :( Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Naiwność 04.02.04, 14:08 Taki perwers i impotent wtórny to kto wie co lubi... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanka Ad. Czarusia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:08 Drogie panie i panowie. Wprawdzwdzie ostrzegałam, że 'Ballada' jest sztucznością i reżyserką podszyta, ale nie ma co rąk załamywać. Czaruś nawet po tym artykule nic ze swojej szujowatości nie stracił, więc do Łodzi jechać nam trzeba! Ps. A może by się tak na plan zdjęciowy wedrzeć... wtedy to już na pewno byłby finał:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ad. Czarusia 05.02.04, 07:58 I jeszcze moze by się nam skapło ze dwie stówy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś