mate3k 20.10.09, 20:36 Macie tak, ze ogolnie sie wiecej pocicie ? Albo, ze macie nocne poty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.guzia Re: bb - pocenie sie 20.10.09, 20:47 Wpisuj swoje objawy w wyszukiwarkę forumową, a zobaczysz ile osób ma podobny objaw. Nie powielaj wątków Pozdrawiam Odpowiedz Link
gwiazdka-5 Re: bb - pocenie sie 20.10.09, 20:50 Mam to też nie wiedziałam spory czas co to i chodziłam do dermatologa..Nadmierne pocenie się tragedia;/ Odpowiedz Link
mate3k Re: bb - pocenie sie 20.10.09, 20:51 a moze by zrobic watek o kazdym obiawie i byloby wszystko poukladane ? Odpowiedz Link
gra-ga Re: bb - pocenie sie 20.10.09, 21:25 Rzeczywiście o poceniu się było już wiele razy pisane na tym forum. Dla mnie jest to temat nr 1 i prawie najważniejszy, ponieważ w moim przypadku decyduje o dalszym leczeniu. Leczę się ponad rok (bb, myco, babeszjoza) i jest to objaw, który b.mocno się zmniejszył lecz trwa do nadal i co jakiś czas staje się już chyba moją obsesją. Wystarczy, że pomyślę o tym i już jestem cała mokra! Jest to b.niemiłe i towarzyszące zarówno w dzień jak i w nocy np. po przebudzeniu. Przed leczeniem bywało w nocy spałam bez przykrycia, bo wydawało mi się, że się zaraz uduszę. Poty występują chyba też ogólnie przy bb ale u mnie wydaje mi się, że to tak objawia się babesia diverg. Mam czasem wrażenie, że tak mi zostanie jak nie wróci stan z przed leczenia. Ponad 9 m-cy leczenia malarone a poty są do nadal. W tej chwili trzeci miesiąc bez malarone) objawy wciąż takie same. Nawet nie pytam, czy ktoś tak ma, bo wydaje mi się, że jestem odosobnionym przypadkiem. Leczenie babeszjozy to chyba bardzo trudna sprawa... Odpowiedz Link
babaelka-0 Re: bb - pocenie sie 20.10.09, 21:29 Witam! Mate,cos Ty taki pedant? Poty,to jeden z podstawowych objawow.Przeczytaj se chociaz FAQ. Guzia,w zasadzie to wszystko o czym piszemy obecnie jest juz na Forum. Pozdrawiam Elka Odpowiedz Link
gwiazdka-5 Babeszjoza;/ 21.10.09, 15:32 Ja czytałam ,że to objaw Babeszjozy( nie wiem czy dobrze napisałam;/) I się lekko przeraziłam bo jak zaczęłam czytać to wszystkie objawy mi pasują wyniki mam za tydz , a podobno wyniki mogą być - a można to mieć to jest jakieś chore tak samo z bb jest;/ tylko to mam potwierdzone po roku dopiero;/ Szok ma ktoś z was Babes..???? I sama nie wiem co o tym myśleć im więcej czytam tym większe przerażenie ale wiedzę jakaś trzeba mieć jak sobie tak czytam to wsio mi pasuje do mnie i niewiadomo co myslec;/ Odpowiedz Link
mate3k Re: Babeszjoza;/ 21.10.09, 16:07 Moje objawy pasuje do 50 ciu innych chorob i co jedna to gorsza, wiec moze sprobuj poczekac na wyniki... wiem, ze to nie latwe ... Odpowiedz Link
gwiazdka-5 Re: Babeszjoza;/ 21.10.09, 16:20 To widzę ,że nie jestem sama w tym no bede czekać ale ogromnie się boje Odpowiedz Link
gra-ga Re: Babeszjoza;/ 24.10.09, 23:31 Do 1.teresa - czy możesz wyjaśnić i przybliżyć coś więcej o ACC leku na chlamydię? Pozdrawiam. Odpowiedz Link