Dodaj do ulubionych

TVN Turbo - gdzie program??

11.02.04, 19:56
jest taki wedlug mnie bardzo fajny program od nie dawna w TV,a tu nigdzie juz od poczatku jego istnienia nie moge znalezc rozkladu...pomozecie?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: orkel Re: TVN Turbo - gdzie program?? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 21:22
      powinni go drukować np. zamiast TVN24, bo to jest raczej bez sensu o czym kaźdy
      widz TVN24 wie. powinni tymbardziej, że chyba ramówki tvn turbo nie ma nigdzie
      w necie.
      Myślę, że jeden list do redakcji Twojej telewizyjnej gazet moźe pomóc.
      • minimaks Re: TVN Turbo - gdzie program?? 11.02.04, 22:19
        no moja gazeta telewizyjna jest dodatek do wyborczej w piatek;)
        a pisalem juz maila do jakiejs nieoficjalnej strony tvn,bo tam ja chyba jacys zapalency tworza,to chyba powinni najlepiej wiedziec? ale nic nie raczyli odpisac...
        szukam dalej :>
    • Gość: minimaks jest,znalazlem ;) IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.02.04, 22:39
      na stronie

www.tkp.pl/aktual/tvn.turboprg1.php

jest aktualna ramówka na luty
    • cactus Re: TVN Turbo - gdzie program?? 12.02.04, 08:54
      Rzeczywiście - koleś który odpowiada za marketing w tvn turbo powinie dostać
      nagrodę szefa ABW, za umiejętność trzymania programu w totalnej tajmnicy

A na poważnie to świadczy o tym, ze maja widzów w d... i chodzi tylko o kasę z
      reklam. Bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię.
      • Gość: minimaks z listu od stacji ----> IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 12.02.04, 16:55
        Witam,

prosze o odrobine cierpliwosci - kanal dopiero raczkuje, ale juz wkrotce ruszy strona internetowa wraz z ramowka i opisami programow. Na dzisiaj moge jedynie powiedziec, ze premiery programow sa w soboty i niedziele.

pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie nasza stacja.

<podpisano>

no i tyle sie dowiedzialem:) trzeba czekac tak to jest
        no a relkamy sie wlasnie jakos ostatnio pojawily,bo na poczatku nadawania ich jeszcze nie bylo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka