minimaks 11.02.04, 19:56 jest taki wedlug mnie bardzo fajny program od nie dawna w TV,a tu nigdzie juz od poczatku jego istnienia nie moge znalezc rozkladu...pomozecie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orkel Re: TVN Turbo - gdzie program?? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.04, 21:22 powinni go drukować np. zamiast TVN24, bo to jest raczej bez sensu o czym kaźdy widz TVN24 wie. powinni tymbardziej, że chyba ramówki tvn turbo nie ma nigdzie w necie. Myślę, że jeden list do redakcji Twojej telewizyjnej gazet moźe pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
minimaks Re: TVN Turbo - gdzie program?? 11.02.04, 22:19 no moja gazeta telewizyjna jest dodatek do wyborczej w piatek;) a pisalem juz maila do jakiejs nieoficjalnej strony tvn,bo tam ja chyba jacys zapalency tworza,to chyba powinni najlepiej wiedziec? ale nic nie raczyli odpisac... szukam dalej :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimaks jest,znalazlem ;) IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 11.02.04, 22:39 na stronie www.tkp.pl/aktual/tvn.turboprg1.php jest aktualna ramówka na luty Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: TVN Turbo - gdzie program?? 12.02.04, 08:54 Rzeczywiście - koleś który odpowiada za marketing w tvn turbo powinie dostać nagrodę szefa ABW, za umiejętność trzymania programu w totalnej tajmnicy A na poważnie to świadczy o tym, ze maja widzów w d... i chodzi tylko o kasę z reklam. Bo inaczej tego wytłumaczyć nie potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minimaks z listu od stacji ----> IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 12.02.04, 16:55 Witam, prosze o odrobine cierpliwosci - kanal dopiero raczkuje, ale juz wkrotce ruszy strona internetowa wraz z ramowka i opisami programow. Na dzisiaj moge jedynie powiedziec, ze premiery programow sa w soboty i niedziele. pozdrawiam i dziekuje za zainteresowanie nasza stacja. <podpisano> no i tyle sie dowiedzialem:) trzeba czekac tak to jest no a relkamy sie wlasnie jakos ostatnio pojawily,bo na poczatku nadawania ich jeszcze nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś