Dodaj do ulubionych

NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 11:05
plebania,na dobre i na zle,lokatorzy,sex w mniejszym miescie, samo
zycie,klan,m jak milosc itd...dlaczego to wszystko jest takie denne. jush nie
mowie o malym budzecie na te produkcje ale chociaz zeby pomysl byl jakis..a
tu...D.N.O!OK-WASZE PROPOZYCJE NA NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL...
moja propozycja to sex w mniejszym miescie...
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 15.02.04, 11:09
      Lokatorzy rządzą
      • Gość: kejti Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 11:32
        "seks w mniejszym mieście" i "daleko od noszy", czy jakoś tak,
        tak debilnych seriali nie jestem w stanie strawić !!
      • kwasiasz Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 17.02.04, 00:00
        13 posterunek
    • Gość: łoj.... Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.02.04, 11:37
      Złotopolscy, Miodowe życie, Sex w mniejszym mieście
    • Gość: ameri Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 12:18
      najwidoczniej tworcy polskich seriali pozazdroscili tym z brazylii i meksyku:)
      a i aktorzy sa raczej ciency...naiwne scenariusze, sztuczne aktorstwo(choc sa
      wyjatki),nudna fabula...dobrze,ze stare seriale typu alternatywy 4 puszczaja
      jeszcze w tv..
    • Gość: aallicja Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.legionowo.eu.org 15.02.04, 12:27
      Jest taki chłam, ale nie wiem, czy można nazwać to serialem, a
      mianowice "Marian i Hela". Masakra.
      • Gość: P-77 Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 12:37
        Z aktualnie emitowanych - wszystkie stcomy nielicencjonowane ze szczególnym
        uwzględnieniem "Bao - babu" z uwagi na finansowanie z pieniędzy podatników.
        Chlubny wyjątek to "Rodzina zastępcza" (choć to bardziej kino familijne niż
        sitcom).
        Z już zakończonych - "Adam i Ewa", "Życie jak poker" - nieudolne propozycje
        Polsatu.
        A z miniseriali zdecydowanie "Boża podszewka" i 3 część "Ekstradycji".
        • Gość: Amica Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.tkb.net.pl 15.02.04, 13:04
          zdecydowanie ten z "Bercikiem" i tym drugim... masakra.... no i
          jeszcze "daleko od noszy" wraz z "szpitalem na perypetiach"
        • Gość: 3x Boza podszewka byla swietna IP: 62.233.183.* 17.02.04, 03:49
          Zdjecia, muzyka, aktorzy. Swietny film we wlasciwym klimacie. Nie zgadzam sie.
          Do listy dodam Kasie i Tomka, za wylansowanie bohaterki - idiotki.
      • pendragon_pl Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 22.02.04, 15:33
        Te z aktorami, których to nikt nigdy wczesniej nie widział na oczy. Na przykład:
        "Na wspólnej". Dla mnie ogólnie obecnie goszczące na ekranach polskie seriale to
        niezłe dno.
    • Gość: ameri Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 13:07
      chyba wygrywa dotychczas daleko od noszy i sex...
      • Gość: olo Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.icpnet.pl 15.02.04, 17:13
        palma pierwszeństwa dla "bao-babu", potem: "seks w mniejszym mieście", "daleko
        od noszy", "szpital na perypetiach" i "król przedmieścia"
        • pawel-strzalka Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 15.02.04, 17:53
          Król przedmieścia jest świetny, przy poziomie polsatowych komedii ten serial
          powinien dostać nagrodę dla najlepszego serialu
    • Gość: g Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.02.04, 17:47
      "czułość i kłamstwa". viva piosenka w czołówce!
      • Gość: sf Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 16.02.04, 09:20
        oczywiscie ze swiat wg kiepskich.juz bardziej kretynskiego nie widzialem.ale
        wiekszosc polakow nie wiadomo czemu gustuje w takim badziewiu
        • johnny_tomala Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 16.02.04, 09:53
          chyba jednak sex w mniejszym i baobab górą. potem reszta wymienianego badziewia
          oraz dodam wszystkie produkcje w których maczała paluchy niejaka łepkowska
          ilona. jest ona matka największej kaszany w historii polskiej telewizji - i to
          w dodatku publicznej ! a więc z naszych q... pieniedzy. !
    • tropicielka Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 17.02.04, 09:06
      wszystkie z Pazurą oraz Lokatorzy i Kiepscy
    • Gość: ameri Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 09:18
      wiecie,przypomnial mi sie taki serial(chyba to jest serial)-wiesio
      szoł...tak,to jest zdecydowanie król wszystkich badziewnych seriali. dla mnie
      wiesio szoł wygrywa!
      • johnny_tomala Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 17.02.04, 09:26
        no toś bracie (siostro) walnął (walneła). rzeczywiście czegoś bardzej
        niewiadomo czego niż wiesio szoł to nie wiedziałem - jemu to każą chyba kręcić
        bo o chęci chyba mówić tu nie możemy. na poslacie 2 leciał też program w którym
        kawały opowadał taki świnski duży blondyn (nie milowicz) - to są programy
        czołowe tej stacji. boże ! załamałem się jak mi o tym przypomniałeś
        (przypomniałaś)
        ale to nie są seriale tylko programy tzw. rozrywkowe. i to wymaga osobnego
        wątku bo takiego kuriozum to chyba w tivi nie było. jak ci aktorzy się nie
        wstydzą w czymś takim występować ?
        • ultra75 Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 17.02.04, 20:20
          To ja z archiwum wyciagne jeszcze "Klase na obcasach",he he. Boze, to byl
          dopiero lot! Tego sie po prostu nie dalo ogladac bez bolu zebow.
          • bushama Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 23.02.04, 21:39
            Klasa na obcasach - pamietam!!! Najwieksze badziewie w historii tv, chyba nie
            tylko polskiej. Scenariusz, aktorstwo, sposob nakrecenia i zmontowania - polski
            jezyk jest zbyt ubogi aby to wlasciwie opisac.
    • mahoney i ty jestes miss z polsatu , krol przedmiesci 17.02.04, 20:24
      daleko od noszy , rodzina zastepcza , klan , 13 posterunek , kanalarz norek i
      grubas itp i\tp
      • mindo Re: i ty jestes miss z polsatu , krol przedmiesci 18.02.04, 07:18
        Wszystkie tzw. sitcomy są do d..y.
        Bardzo dennne było również "Zostać miss". Tego za cholerę nie dało sie ogladać.
        Skąd ci reżyserzy biora pieniądze na takie wartościowe filmy. Czy ten kto daje
        kasę nie kontroluje na jaką produkcję ona idzie?
      • johnny_tomala Re: i ty jestes miss z polsatu , krol przedmiesci 18.02.04, 08:20
        od rodziny zastępczej to bardzo mi sie proszę odczepić !
    • Gość: Cover Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: 195.245.222.* 18.02.04, 12:42
      4 pancernych i pies. przy czym pancerni bardziej niż pies
      • Gość: farba Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:00
        Czterj panceni i pies to jest najgłupszym film w historii, apotem jak wyżej
        wymieniliście cała lista sitco-mów.
      • Gość: farba Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:03
        Czterj panceni i pies to jest najgłupszym film w historii, apotem jak wyżej
        wymieniliście cała lista sitco-mów.
    • Gość: maja Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: 62.233.204.* 18.02.04, 16:09
      klan, plebania, sex w mniejszym miescie= dno
    • Gość: ameri Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.04, 16:24
      ten blondyn(nie milowicz) to moshe piotr zelt? on prowadzi "zabawne
      zwierzęta"(czy jakos tak). pasuje na tego tępego arniego z 13 posterunku...
      a jeszcze kcialam wypowiedziec sie na temat telekamer. jush nie wspomnę o
      placku na głowie tej aktorki z m jak milosc..(ooops jush wspomnialam:))
      ale te towarzystwo wzajemnej adoracji mnie dobija... im większe badziewie, tym
      większa szansa na telekamery...
    • Gość: Madzia Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: 212.14.59.* 18.02.04, 21:59
      Złotopolscy-no masakra!!! i oczywiście "sex..."
      • zinekk Zostac Miss -nic nie przebije(ntxt) 19.02.04, 03:32
    • Gość: ameri Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:36
      klara-taka polska dharma(no ta od grega..)dno. seriale do lamusa....
    • tymoteusz5 Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? 23.02.04, 21:59
      No oczywista ze BAOBAB czy jakos tak.Wczoraj hyba widzialem powtorki na Polonii
      i qrwa az mnie zgasilo jak zobaczylem tam Zamachowskiego!!!! rozumiem takich
      badziewiakow ja Malajkat,Polk,Baka ale Z.???!!!! ten serial to totalny shit!!!
      zero kumacji i dobrego smaku.No i ta Skrzynecka...brrrrrrr..
      --
      Janek tak polubil
      Pania od matematyki
      Ze po pewnym czasie
      Przestali sie z czymkolwiek liczyc

DbB
      • Gość: natrantol Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.chello.pl 23.02.04, 22:03
        Nie wiem, czy był najgłupszy, ale pamiętam taki kiepski serial "Więzy krwi".
        Nienajwyższych lotów:)
        • Gość: anmanika Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 12:09
          Wszystkie łącznie z reality shows.
    • Gość: Andrzej Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:51
      ZDECYDOWANIE SĄSIEDZI NO I TEN Z TYM DURNOWATYM BERCIKIEM ! (WIADOMOŚCI TVP1
      RÓWNIEŻ !)
    • Gość: Andrzej Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:53
      BYŁBYM ZAPOMNIAŁ ! "BEZLUDNA WYSPA" Z TĄ STARĄ OTYŁĄ NINKĄ !
    • Gość: tony blair Re: NAJGLUPSZY POLSKI SERIAL TO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:05
      poczekajcie-ide o zaklad ze na glowe wszystkie seriale przebije nowa produkcja
      polsatu zwana"dziki". dajcie jej tylko troche czasu!
      • Gość: Lolo Wszystkie seriale Polsatu !!! IP: *.net / *.net 29.02.04, 23:16
        Co za debile i dla kogo kreca te pojebane seriale typu "Daleko od noszy"
        albo "Szpital na perypetiach",mnie zbiera na wymioty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka