whitedove 18.12.07, 17:59 Kto się bierze udział w tym niesamowitym wydarzeniu? Kto zarezerwował już bilety? Ja tak! Nie mozna zwlekać, bo schodzą jak świeże bułeczki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja też Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 12:19 Ja też jadę - kupiłem już bilet za siedem i pół stówy. Mam miejscówę między Olivierem Janiakiem a młodą Tuskówną (prawie tak samo jak na ostatnim 50-cencie). Tylko będę musiał ubrać nieprzemakalny płaszcz, żeby mnie James Hetfield nie popluł przy skandowaniu "Master! Master!". Podobno na tej trasie ma grać z nimi nawet Cliff Burton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 21:19 trzeba się śpieszyć bo przed koncertem bilety mogą być nawet po 2500 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.centertel.pl 25.12.07, 21:25 Na pewno WLOKA ze SM weźmie udział no nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.scom.za.digi.pl 05.01.08, 10:10 ciekawe <<<<Kto się bierze udział w tym niesamowitym wydarzeniu?>>> następny gigant pisze że Cliff Lee Burton weżmie udział???????? <<<Kiedy człowiek kłamie,zabija część Świata.Te ciche śmierci niektórzy nazywają życiem. Nie mogę być dłużej świadkiem tego wszystkiego . A Królestwo Zbawienia nie może zabrać mnie do siebie>>>>nap;C.L. Burton-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.08, 11:18 Mowa. Oczywiste że na takie wydarzenie bilety schodzą momentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panikarz Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 23:30 Ja tez mam juz bilet! oczywiscie jadeeee! pod scene, pod scene! xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnik Re: Koncert Metallici- Maj IP: *.scom.za.digi.pl 29.05.08, 18:19 było super Odpowiedz Link Zgłoś