Gość: eroll IP: *.chello.pl 17.02.04, 15:01 nie będzie szefem sld, za jakiś czas przestanie być premierem, no i nie będzie miał już żadnych wpływów w tvp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney zaorac sld , zaorac komuchow , IP: 217.153.143.* 17.02.04, 15:06 szkoda mogl jeszcze tyle popsuc w sld , ale pies mu dupe lizal , i tak sie komuch nachapal Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: zaorac sld , zaorac komuchow , 17.02.04, 15:41 Wiecie jaką on ma willę we Francji? On juz tyle kasy nakradł, że ma to w dupie co my o nim myślimy - zawsze może wyjechać i żadna kara go nie spotka za to co zrobił. No ale ludzie! Sami wybieraliście , także.... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: zaorac sld , zaorac komuchow , 17.02.04, 15:41 Wyrównujesz czy skręcasz w prawo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: zaorac sld , zaorac komuchow , 17.02.04, 19:50 w zyciu bym nie zaglosowal na sld , przepraszam na pzpr , a wy normalni pamietajcie zeby isc na wybory jak beda i glosowac bo inaczej bedziemy mieli lpr i inne samoobnrony w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: zaorac sld , zaorac komuchow , IP: *.chello.pl 17.02.04, 21:24 ja na pewno pójdę, to będą moje pierwsze wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: zaorac sld , zaorac komuchow , 17.02.04, 21:30 tylko przyłóż się i wybierz dobrze Lili Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: zaorac sld , zaorac komuchow , 17.02.04, 23:23 wybierz dobzre eroll ale nie uprawiajmy tu polityki :) ( ale jakies preferencje miec mozna - wewnetrzny M. ) tak , alez oczywiscie ( o cholera chyba znowu moja podswiadomosc przedostala sie do swiadomosci ) , kontynuujac wazne zeby ludzie chodzili , to zaczna decydowac , zauwazac ze ich sie robi w konia i *** teza - aantyteza = synteza **** zaczna decydowac inaczej a juz napewno beda chcieli brac udzial w zyciu wiekszy nizli dzisiaj , i moze przestana sie bac mowic prawdy ktore maja pod jezykiem Odpowiedz Link Zgłoś