sen_c 26.02.04, 09:13 TVN ma u mnie dwa minusy 1. ze pogrywanie z Lisem 2. barany pomyliły odcinki rodziny Soprano, ten wczorajszy powinien być nadany tydzień temu, a ten z tamtego tygodnia wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cactus Re: TVN podpada 2 raz 26.02.04, 11:25 Jak rozumiem z grzeczności pominąłeś fakt ze od 3 tygodni sami nie wiedza o której godzinie mają puscic Soprano A ja dodam kolejny pkt. 3. totalny brak informacji o "rozkładzie jazdy" tvn turbo - ostatnio pojawiła sie stronka w necie, ale z programem tylko na dany dzień, w dodatku zero szczegółów (np. o czym jest film dokumentalny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: TVN podpada 2 raz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 12:56 A teraz jeszcze zmieniają dzień emisji z środy na wtorek. Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: TVN podpada 2 raz IP: *.chello.pl 27.02.04, 11:58 tvn cały czas mi ostatnio podpada a kiedyś była to moja ulubiona telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: TVN podpada 2 raz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:13 Moja też. :( Dobijają powtórkami po kilka razy tych samych odcinków "Łysych koni" itp, żeby czasem ktoś nie przegapił. ;) Hitem dla mnie jest puszczanie serialu "Ostry dyżur" o godzinie 15. !!! Odpowiedz Link Zgłoś