Gość: tommyv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 19:38 W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bm_ka Re: Florek żałosny jak całe SLD 08.03.04, 19:44 Gość portalu: tommyv napisał(a): > W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru. Boszszee, czy on kiedykolwiek był błyskotliwy albo miał poczucie humoru? Przeciez to wiejski chłopek roztropek któremu nie chce się pracować i marzy się kariera acz on sam ciągle nie wie w jakiej dziedzinie życia. Żałosny jest, masz rację! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Florek żałosny jak całe SLD 08.03.04, 19:56 Gość portalu: tommyv napisał(a): > W programie u Kuby. W dodatku zero luzu ,błyskotliwosci i poczucia humoru. Ale Kubeł też się nie popisał. A może raczej: wyłącznie się popisał. Program Wojewódzkiego przestałam oglądać jakiś czas temu, bo zęby mnie bolały od coraz mniej inteligentnych figli W. Teraz się skusiłam na Florka, żeby zobaczyc, to ten pożal-się-boże reprezentant narodu ma do powiedzenia. I aż wkurzyłam się na W., że zamiast zadać tej bułce parę pytań konkretnych, ten pajacował aż miło. A pole było do popisu przednie: np. w momencie, kiedy SF. opowiadał o swoich pracach w Sejmie i coś o energii odnawialnych. Że niby on tak się troszczy o ekologię, że chce wprowadzić ustawę o tym, aby 1% energii produkowanej w kraju pochodziło ze źródeł odnawialnych. Przecież wiadomo, że SF ma kilkadziesiąt hektarów ziemi, na której zasadził - ni mniej ni więcej - specjalny gatunek wierzby z przeznaczeniem na materiał opałowy. Toż cwaniak ustawił się idealnie! Niech mu teraz tę ustawę pierdykną i gościu - jako jeden z pierwszych i nielicznych w kraju dostarczyciel takiej "ekologicznej" energii - będzie trzepał kasę aż miło. I szybko zapomni o swoim żałosnym posłowaniu. A Wojewódzki, co to niby taki żyleta, nic. Tylko o pedałach, kolczykach krówskich i innych takich. Ech, a takie pokładałam w nim nadzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney LSD going down dont do drugs kids ! remember IP: 217.153.143.* 09.03.04, 01:24 mmm kriszko ciekawe , rzeczywiscie szkoda , ciekawe czy kuba nie wiedzial czy juz nie chcial pograzac florka zupelnie , bo jak ten juz cos pedzial to zgon totalny zaliczal centralnie i bez przyslowiowych sciem nastojaszczym pajacykiem sie okazywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 09:44 Marny to może szpan, ale chodziłem z Florkiem do klasy w podstawówce w SP nr 25 w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: Florek żałosny jak całe SLD 09.03.04, 14:55 Gość portalu: dezerter napisał(a): > Marny to może szpan, ale chodziłem z Florkiem do klasy w podstawówce w SP nr 25 > > w Olsztynie. no i? nie masz sie czym chwalic wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 15:44 no przecież mówię, że to marna przechwałka, ale fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Florek żałosny jak całe SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 21:39 zgadzam sie w zupelnosci!! florek niby mlody koles ale zero luzu.... poza tym krytykuje Rokite co juz zakrawa na grzech smiertelny (pol zartem/pol serio). i w dodatku ten malo inteligentny mlody posel nie potrafi nawet konkretnych argumentow wytoczyc!! Florek zastanow sie cieniasie nad soba, nie zadzieraj glowy bo ja bym na twoim miejscu raczej w piasek ja chowala, zreszta juz w BB pokazales sie jako dupek i w dodatku ten akcent <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś