czesio99 09.03.04, 11:15 Moja kandydatka to Małgorzata Kożuchowska z MjM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.tkchopin.pl 09.03.04, 11:34 Jeżeli jesteśmy przy "M jak Miłość" to przede wszystkim Joanna Koroniewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syl... Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.system / *.system-net.pl 09.03.04, 16:10 Napewno Małgosia Kożuchowska a propo wiecie że Hanka adoptuje Natalkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 09.03.04, 11:55 Blond Piękności Wagnerowa z "Fali Zbrodni". Niestety uroda odwrotnie proporcjonalna do gry aktorskiej. mal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.net 09.03.04, 12:11 czesio99 napisał: > Moja kandydatka to Małgorzata Kożuchowska z MjM. A ja uwazam,ze uroda Kozuchowskiej jest dyskusyjna,niestety w tv probuje sie wmawiac,ze jest inaczej;) Jezeli juz mial bym stawiac to Foremniak,ale taka sprzed np 3-lat bo ostatnio bardzo cos podupada na wygladzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okienko Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 16:37 Foremniak - a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 12:16 Dymna ("Janosik"), Brodzik ("Kasia i Tomek", ale lepiej wygladała w "Klanie"), Niklińska (córka Fajkowskiej, grała w "Klanie"), Glinka ("Klan"), Dancewicz (m.in. "Ekstradycja" - jak sama mówi ma wiele mankamentów urody, ale ma w sobie to coś). Wagner (nie pomnę tytułu) i parę innych. Odpowiedz Link Zgłoś
julio_gonzales Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 13:20 Dla mnie najładniejsza jest Teresa z Samego Życia. Niestety nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 13:38 - za to 'cuś' co ma w sobie, a czego nie potrafię opisać i za barwę głosu, która doprowadza mnie prawie do orgazmu - Edyta Olszówka (Samo Życie) - za niesamowite ciało, kobiecość maksymalną i urodę powalającą - Agnes Wager (Fala Z) - mozna by napisać jak wyżej, aczkolwiek jest trochę 'delikatniejsza' - Ola Nieśpielak (ostatnio w Seksie..) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Marylka! IP: 207.159.92.* 09.03.04, 16:18 No to oddaje glos :-) na Anie Przybylska, czyli Marylke ze Zlotopolskich. Moim zdaniem to w ogole jedna z ladniejszych polskich aktorek obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza_koza Re: Marylka! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:07 jak z niej aktorka? niczego nie ujmując jej urodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 456544 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską....TAK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 23:22 Obwisle wargi i cycki Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 19:23 wojtek_kosynier napisał: Brodzik ("Kasia i Tomek", ale lepiej wygladała w "Klanie"), > > Kogo i kiedy grala w Klanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 09.03.04, 19:34 Z tego co pamiętam grała pielęgniarkę w Elmedzie. Były tam jakieś romanse z doktorem granym przez Wojciecha Wysockiego. Ale to stare dzieje. mal Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 19:50 epizod troche juz kojarze. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:20 Czy może ktoś mi odpowiedzieć za jaką rolę p. Małgorzata Kożuchowska dostała Złotą Kaczkę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.chello.pl 09.03.04, 19:26 za rolę w "Zróbmy sobie wnuka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 09.03.04, 19:37 Samusionek czy jakoś tak ? Anna tak? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach 09.03.04, 23:54 Moj typ to Malgorzata Teodorska, czyli Panna Irka z Plebanii:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 01:27 Błagam, przestańcie z ta kożuchowską. Ta kobieta może jest i niebrzydka, ale ma zero tzw. sexapeelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 17:29 irka z plebanii (i jej siostra też) marcysia, kate, marylka ze złotopolskich marta z na dobre i na złe kinga z m jak miłość (wiadomo za co: (o)(o) ) czesia z klanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pereszczako Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:21 Kożuchowska jest strasznie brzydka, nie wiem, co wy w niej widzicie. W "M jak miłość" ładna jest Tereska (jak się uśmiecha) oraz Kinga i Madzia (Mucha), w "Na dobre i na złe" - siostra Marta (Bujakiewicz) i doktor Zosia (Foremniak). W "Złotopolskich" przoduje Marylka i jej koleżanka po fachu - Kalina, a poza tym Joanna (ta co za posłem Biernackim z laptokiem chodzi). W "Klanie" niezła jest Barbara (Aldona Orman) - kochanka Jacka, Sebastiana, Rafalskiego... - ona po prostu ocieka seksem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goguś Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: 80.48.246.* 11.03.04, 15:34 Z tą Orman to rozumiem, że taki żart? Plastykowa lala i do tego brzydka - taki bardzo ordynarny typ urody. A do tego siano we łbie. Na plus Ala Bachleda Curuś Odpowiedz Link Zgłoś
neukirch Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach 11.03.04, 16:12 Magda Kumorek (Samo Życie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pereszczako Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 16:42 Mnie naprawdę podoba się Barbara z "Klanu"! Nie chodzi mi o jej serialową postać, która jest paskudna, ale ogólnie jako kobietę. Ma w sobie dużo klasy. Ala Bachleda Curuś też jest niczego sobie, ale ona już odchodzi z serialu. Szkoda - było na co popatrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cornolio Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.03.04, 17:52 Mnie się podoba i Alicja, i Bachleda, i jej Curuś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 21:41 Gabriela Kownacka w rodzinie zastępczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 21:58 jeszcze....Magdalena Cielecka w Defekcie...Maja Ostaszewska w polskiej wesji szpitala na peryferiach;) o ijeszcze Karolina Gruszka w Sforze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 23:06 Ze staroci- Pola Raksa jako Marusia w "Czterech Pancernych"; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 23:15 Gabriela Kownacka Odpowiedz Link Zgłoś