Dodaj do ulubionych

Najładniejsza aktorka w polskich serialach

09.03.04, 11:15
Moja kandydatka to Małgorzata Kożuchowska z MjM.
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.tkchopin.pl 09.03.04, 11:34
      Jeżeli jesteśmy przy "M jak Miłość" to przede wszystkim Joanna Koroniewska.
      • Gość: Syl... Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.system / *.system-net.pl 09.03.04, 16:10
        Napewno Małgosia Kożuchowska a propo wiecie że Hanka adoptuje Natalkę ?
    • Gość: mal Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 09.03.04, 11:55
      Blond Piękności Wagnerowa z "Fali Zbrodni". Niestety uroda odwrotnie proporcjonalna do gry aktorskiej.
      mal
    • Gość: T Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.net 09.03.04, 12:11
      czesio99 napisał:

> Moja kandydatka to Małgorzata Kożuchowska z MjM.

A ja uwazam,ze uroda Kozuchowskiej jest dyskusyjna,niestety w tv probuje sie
      wmawiac,ze jest inaczej;)
      Jezeli juz mial bym stawiac to Foremniak,ale taka sprzed np 3-lat bo ostatnio
      bardzo cos podupada na wygladzie;)

• Gość: okienko Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.icpnet.pl 09.03.04, 16:37
        Foremniak - a fuj
    • wojtek_kosynier Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 12:16
      Dymna ("Janosik"), Brodzik ("Kasia i Tomek", ale lepiej wygladała w "Klanie"),
      Niklińska (córka Fajkowskiej, grała w "Klanie"), Glinka ("Klan"), Dancewicz
      (m.in. "Ekstradycja" - jak sama mówi ma wiele mankamentów urody, ale ma w sobie
      to coś). Wagner (nie pomnę tytułu) i parę innych.
      • julio_gonzales Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 13:20
        Dla mnie najładniejsza jest Teresa z Samego Życia. Niestety nazwiska nie
        pamiętam.
        • sonny_z_posen Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 13:38
          - za to 'cuś' co ma w sobie, a czego nie potrafię opisać i za barwę głosu,
          która doprowadza mnie prawie do orgazmu - Edyta Olszówka (Samo Życie)
          - za niesamowite ciało, kobiecość maksymalną i urodę powalającą - Agnes Wager
          (Fala Z)
          - mozna by napisać jak wyżej, aczkolwiek jest trochę 'delikatniejsza' - Ola
          Nieśpielak (ostatnio w Seksie..)
          :)
          • Gość: ultra75 Re: Marylka! IP: 207.159.92.* 09.03.04, 16:18
            No to oddaje glos :-) na Anie Przybylska, czyli Marylke ze Zlotopolskich. Moim
            zdaniem to w ogole jedna z ladniejszych polskich aktorek obecnie.
            • Gość: koza_koza Re: Marylka! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.04, 22:07
              jak z niej aktorka? niczego nie ujmując jej urodzie.
          • Gość: 456544 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską....TAK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 23:22
            Obwisle wargi i cycki
      • czekolada72 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 19:23
        wojtek_kosynier napisał:

Brodzik ("Kasia i Tomek", ale lepiej wygladała w "Klanie"),
        >
        >
        Kogo i kiedy grala w Klanie ?
        • Gość: mal Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: IP: *.tarchomin.waw.pl / *.tarchomin.pl 09.03.04, 19:34
          Z tego co pamiętam grała pielęgniarkę w Elmedzie. Były tam jakieś romanse z doktorem granym przez Wojciecha Wysockiego. Ale to stare dzieje.
          mal
          • czekolada72 Re: Dajcie spokój z tą Kozuchowską.... Moje typy: 09.03.04, 19:50
            epizod troche juz kojarze. Dzieki!
    • Gość: Jola Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 19:20
      Czy może ktoś mi odpowiedzieć za jaką rolę p. Małgorzata Kożuchowska dostała
      Złotą Kaczkę. Dzięki
      • Gość: eroll Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.chello.pl 09.03.04, 19:26
        za rolę w "Zróbmy sobie wnuka"
    • Gość: bonzo Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 09.03.04, 19:37
      Samusionek czy jakoś tak ? Anna tak?
      • olus_stad Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach 09.03.04, 23:54
        Moj typ to Malgorzata Teodorska, czyli Panna Irka z Plebanii:)

Pozdrawiam
    • Gość: pokrybala Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 01:27
      Błagam, przestańcie z ta kożuchowską. Ta kobieta może jest i niebrzydka, ale ma
      zero tzw. sexapeelu.
    • Gość: didi Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.aster.pl / *.acn.pl 10.03.04, 17:29
      irka z plebanii (i jej siostra też)
      marcysia, kate, marylka ze złotopolskich
      marta z na dobre i na złe
      kinga z m jak miłość (wiadomo za co: (o)(o) )
      czesia z klanu
    • Gość: pereszczako Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:21
      Kożuchowska jest strasznie brzydka, nie wiem, co wy w niej widzicie. W "M jak
      miłość" ładna jest Tereska (jak się uśmiecha) oraz Kinga i Madzia (Mucha),
      w "Na dobre i na złe" - siostra Marta (Bujakiewicz) i doktor Zosia (Foremniak).
      W "Złotopolskich" przoduje Marylka i jej koleżanka po fachu - Kalina, a poza
      tym Joanna (ta co za posłem Biernackim z laptokiem chodzi). W "Klanie" niezła
      jest Barbara (Aldona Orman) - kochanka Jacka, Sebastiana, Rafalskiego... - ona
      po prostu ocieka seksem!
      • Gość: Goguś Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: 80.48.246.* 11.03.04, 15:34
        Z tą Orman to rozumiem, że taki żart? Plastykowa lala i do tego brzydka - taki
        bardzo ordynarny typ urody. A do tego siano we łbie.
        Na plus Ala Bachleda Curuś
    • neukirch Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach 11.03.04, 16:12
      Magda Kumorek (Samo Życie)
    • Gość: pereszczako Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.04, 16:42
      Mnie naprawdę podoba się Barbara z "Klanu"! Nie chodzi mi o jej serialową
      postać, która jest paskudna, ale ogólnie jako kobietę. Ma w sobie dużo klasy.
      Ala Bachleda Curuś też jest niczego sobie, ale ona już odchodzi z serialu.
      Szkoda - było na co popatrzeć...
      • Gość: Cornolio Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.provider.pl / *.provider.pl 11.03.04, 17:52
        Mnie się podoba i Alicja, i Bachleda, i jej Curuś.
    • Gość: JA Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 21:41
      Gabriela Kownacka w rodzinie zastępczej
    • Gość: ja Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 21:58
      jeszcze....Magdalena Cielecka w Defekcie...Maja Ostaszewska w polskiej wesji
      szpitala na peryferiach;) o ijeszcze Karolina Gruszka w Sforze...
      • Gość: Andrzej Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 23:06
        Ze staroci- Pola Raksa jako Marusia w "Czterech Pancernych";
        • Gość: gabi Re: Najładniejsza aktorka w polskich serialach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.04, 23:15
          Gabriela Kownacka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka