10.03.04, 00:13
Oglądaliście?? Lindę przegapiłam, Korwina-Mikke nie oglądałam od początku,
ale Pochanke... Hehe, ona się nie tylko uśmiechnęła. Ona się naprawdę
ŚMIAŁA!!! Ale nie dziwię się :D Tłumacz był genialny, ja bym tak nie umiała.
Ale jakoś nie chce mi się wierzyć że nie poznała faceta, którego podobno
wcześniej spotkała parę razy.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowo Re: Mamy cię IP: 62.233.204.* 10.03.04, 00:22
      Generalnie to słabawe były te numery z Pochanke i Lindą. Zwłaszcza z Lindą był
      kiepski. Tak zrobione, że wrabiana osoba już w połowie mogła się zorientować,
      że coś tu nie gra. Zwłaszcze jak w numerze z Lindą zaczęły się wybuchy i ten
      płonący człowiek. Linda śmiał się z tego wszystkiego, bo przecież największy
      głupek by się nie dał nabrać. Tłumacz z Pochanke też niepotrzebnie wyciągał
      słownik, a potem wdychał hel. Już po tym helu jasne było, że to jakiś numer.
      Mam nadzieję, że następne numery będą w stylu Korwina-Mikke lub Friedmana,
      czyli takie, że wrabiana osoba do końca nie ma sznsy zwąchać, co się święci.
      BTW, najlepszy był numer z Friedmanem! Facio miał stracha, nie ma co :)). Z
      Wieczorkowskim mógłby być lepszy, gdyby nie Wieczorkowski, który okazał się
      tchórzliwym panikarzem i wogóle był denerwujący. Zauważyliście, jak W. zaczął
      się interesować, czy ten haker nie mógłby mu dodać trochę kasy na koncie? To
      kryminałem zalatuje :)). Cebula zrobiłby z tego aferę na cały kraj.
      • Gość: szteter Re: Mamy cię... cebula IP: *.uci.uni.torun.pl 10.03.04, 10:08
        chodziło ci o "kapustę" ? hehehe hahah dobry dowccip słowny ryje się z niego
        właśnie ...masz u mnie + :-)))))))))))))))))))))))))))))
        a z ten z Lindą to naprawdę żenadnie wyszło..hmm boje sięnastepnego odcinka-
        kurowska potocka ...
        moze nie byc śmiesznie chocciaż
        • Gość: sara Re: Mamy cię... cebula IP: *.provider.pl / 62.233.177.* 10.03.04, 10:18
          szteter tu raczej chodziło właśnie o CEBULE z tvn,dziennikarza uwagi,a nie o
          kapustę,tego od prokuratury!
          • Gość: szteter Re: Mamy cię... cebula IP: *.uci.uni.torun.pl 10.03.04, 10:48
            aaaaaaaaaaa heheheheeh masz rację... no to nie udało mi się błysnac intelektem
            hmm a i tak mi sie to nie często zdarza ..szkoda :-) bo dobry by był to dowcip
            nie?
            dzięki za wyjaśnienie!!!!! pozdrawiam !
    • lahliq Re: Mamy cię 10.03.04, 08:43
      To żałuj, bo Korwin-Mikke wypadł pefekcyjnie. Dżentelmen w każdym calu. :)
      Podobało mi się jak delikatnie odciagnął ciocię od wygłoszenie przemówienia. ;)
      Pochanke zyskała moją sympatię, ciekawe jak w tej sytuacji zachowałaby się
      Anita Werner? Może miałaby mniej zjadliowych postów? :)
      Za to Linda z żoną - beznadziejni. Numer naciągany, Lidia B. chyba też spaliła
      numer swoim śmiechem.
      Za to Majewski jak zawsze świetny i wygadany. Cieszę się, że w końcu wrócił na
      wizję.
      Powtórki chyba są w niedziele.
      Sikalafą.
      • johnny_tomala Re: Mamy cię 10.03.04, 08:51
        dokładnie, Korwin wypadł znakomicie. widać że facet nie jest pozerem. numer
        lindy słaby że hej. nie wierzę wogóle że linda mógł się dac nabrać na społeczny
        komitet odśnieżania ze szlabanami na publicznej drodze. wy byście się dali
        nabrać ? naciągane - wiedział od początku. z Pochanke też było fajnie. choć
        mogli by to pociągnąć bardziej poważnie i nakońcu ja w coś wkręcić na amen. ale
        nie było żle. natomiast Majewski czasami gada nie na temat i tak jakoś bez
        składu i ładu. ale jest znośny.
        • lahliq Majewski 10.03.04, 09:21
          Majewski jest specyficzny i albo się go lubi albo nie. ;) Sam nie raz się
          skarżył, że mało kto chce go zatrudniać. :) Mnie bawi zawsze, czy to nawet u
          Drzyzgi (temat obecność ojców przy porodzie) czy w "Jak łyse konie", kiedy to
          rewelacyjnie nabijał się z Drzyzgi.
        • moniq_c Re: Majewski 10.03.04, 09:42
          johnny_tomala napisał:

> >Majewski czasami gada nie na temat i tak jakoś bez składu i ładu

no i właśnie za to się go lubi ;-)))) Bez sensu to gada Konjo -a Majewski
          nawija w równie szybkim tempie, ale z głową - po prostu gość ma niezłą fantazję
          i łatwość wyrażania tego co mu akurat w danej chwili do głowy przyjdzie
          i świetnie dokłada gościom - "Jan widzę ciemność Wieczorkowski" ;-))))
          uwielbiam takie poczucie humoru !!!
          • lahliq Re: Majewski 10.03.04, 09:54
            moniq_c napisała:

> johnny_tomala napisał:
            >
            > > >Majewski czasami gada nie na temat i tak jakoś bez składu i ładu
            >
            > no i właśnie za to się go lubi ;-)))) Bez sensu to gada Konjo -a Majewski
            > nawija w równie szybkim tempie, ale z głową - po prostu gość ma niezłą
            fantazję
            >
            > i łatwość wyrażania tego co mu akurat w danej chwili do głowy przyjdzie
            > i świetnie dokłada gościom - "Jan widzę ciemność Wieczorkowski" ;-))))
            > uwielbiam takie poczucie humoru !!!

A ja lubię Konja, szczególnie w duecie ze Skibą. Co prawda u Michała W. hmm...
            pomińmy temat dlaczego i po co, ale zdarza mu sie coś fajnego palnąć. Za to
            kiedyś u Drzyzgi (również) był program o disco polo. Były zaproszone gwiazdy
            tej muzyki, jakichś trzech gości, a do tego Skiba z Konjo - rozpieprzyli
            program w drobny mak. ;)
            Majewski: "Wita państwa szymon, nazwiska nie podam bo długie a nie chciałbym
            zabierać czasu naszym wspaniałym gościom w naszym cudownym programie.." ;))))
            • Gość: szteter Re: Majewski IP: *.uci.uni.torun.pl 10.03.04, 10:14
              ech fanem szymona jestem od "czój muzg" i dynastii w radio zet a potem te "to
              była reklama...no i alicja modlińska hmmm to jest gostek ... a co tam w tej
              jego głowie siedzi uu uuu hmm jak to mówił anioł o winnickim "co za człowiek co
              za człowiek...:-)
              pozdro panie majewski!
              • Gość: a to ja Re: Majewski IP: *.iig.pl 10.03.04, 13:00
                Szteter - przypomniałeś mi o Majewskim/wynalazcy dziwnych
                przedmiotów "codziennego użytku" w programie pt.:"Wieczór z Alicją" chyba ( na
                RTL7).
                • lahliq Re: Majewski 10.03.04, 13:20
                  Nie wiem jak wygląda program w innych krajach, ale podejrzewam, że rozdawane
                  prezenty to też właśnie wynalazki Szymona. :)
                • Gość: szteter Re: Majewski IP: *.uci.uni.torun.pl 11.03.04, 09:57
                  a nie był raczej w publicznej? wieczor z Alicją? hmm ciemna masa tytoidalan i
                  skleroza jak diabli ..nie pamiętam tego na 100% alicja zdaje się miała program
                  w rtl7 z cejrowskim taki talk show?
            • moniq_c Re: Konjo 10.03.04, 10:39
              Konjo dał czadu u Wojewódzkiego kiedyś ;-))))
              zdaje się że po kilku wejściach i akcji z aparatem (jestem japońskim turystą i
              musze zrobić sobie zdjęcie) Wojewoda zaczął wrzeszczeć do Kruszyny - jak
              jeszcze raz tu wejdzie to zabij go !!!!
              się uśmiałam..
              a teraz z Wiśniewskim to nie wiem po co on tam biega..
    • mawena Mamy cie - wpadka zoologiczna :) 11.03.04, 10:31
      Kiedy Majewski przekazywal Justynie Pochanke "klucze do jaguara" (do klatki jaguara w zoo),
      na ekranie pokazywano irbisa (pantere sniezna). Tyz pikny kotek, ale nie to samo.
      • Gość: L8EK Re: Mamy cie - wpadka zoologiczna :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 13:39
        apropos tego programu to looknijcie na www.ustawka2004.film.pl ! my z kumplem
        zrobilismy cos w koncepcji tego programu ale duzo wczesniej ! zreszta TVN i tak
        nic nie wymysla tylko kupuje gotowe!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka