Dodaj do ulubionych

5,5% poparcia dla Goski?

IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 23:43
Jesli dobrz widzialem to bylo jednak 5,5%.
Chociaz nie twierdze bym sie martwil,wreszcie wie jak obrabanie wszystkim dupy
jest popularne,pewnie myslala ze nikt tego nie zauwwazy.
Jak ja sie ciesze,ze wygrala ;) tak wielka iloscia glosow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 23:53
      A ja sie ciesze, ze oddalem na nia glos.
      • Gość: anonim Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 23:57
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> A ja sie ciesze, ze oddalem na nia glos.
        bardzo mi przykro,skladam kondolecje z powodu straty tak bliskich kazdemu
        pieniedzy na taka miernote

• Gość: Piotr Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 00:13

> bardzo mi przykro,skladam kondolecje z powodu straty tak bliskich kazdemu
          > pieniedzy na taka miernote
          Co to za pieniadze - ledwie troszke ponad 2 zety. Ale za kondoloncje mimo
          wszystko serdecznie dziekuje. Pozdrawiam.

• Gość: plums Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: 10.1.2.* / 213.25.3.* 18.06.01, 16:00
            skad w ludziach lyle zazdrosci, co?nie wiem.pozdrawiam
      • Gość: ona Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 13:26
        jestes z jej rodziny?...
        • Gość: Piotr Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 19:09

> jestes z jej rodziny?...

Nie, nie jestem z jej rodziny. Zeby bylo smieszniej, to - z wyjatkiem kilku
          pierwszych dni i kilku ostatnich - kobieta ta byla dla mnie zwykla szmata (zeby
          nie powiedziec - wredna suka). Choc musze przyznac, iz parokrotnie urzekla mnie
          swoja kreatywnoscia, gdy trzeba bylo zrobic jakies kombinezony itp., a takze
          czasami fajnie odgrywanymi scenkami, gdy bawili sie w BB TV i inne pierdoly.
          Jak widac, nie przepadam zbytnio za Gosia. Zaglosowalem jednak na nia, bo sobie
          ubzduralem, ze jak bedzie wiecej takich jak ja, to moze wywiniemy kawal TVN-owi i
          (jesli naprawde program nie byl ustawiony) Goska bedzie miala wiecej glosow niz
          np. Manuela. Wiem, ze to naiwne, ale co tam - raz w zyciu mozna stracic 2 zlote z
          groszami na takie glupoty.
      • Gość: kosik Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:05
        Ja tez bo to nieliczna osoba ktora byla soba
    • Gość: Tengu Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 12:46
      Aż 5,5% ?????????
      Ewidentna manipulacja TVN! W życiu nie uwierzę że tyle osób głosowało na tą
      <piiiiiiip>.

• Gość: ona Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 13:24
      a ja sie dziwie, ze ona w ogole jakies glosy dostala!!!
      chyba, dla przyzwoitosci, odjeli troche Manueli i Januszowi, zeby sie nie
      okazalo, ze wredota nic nie dostala, a jest w finale...
      • Gość: silla Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: 10.0.0.* / *.ts.pl 18.06.01, 13:58
        te 5,5 % się pomyliło, bo myśleli, że głosując eliminują ją
        • Gość: ona Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 14:01
          aha. to rzeczywiscie tlumaczy te az 5,5%...
          dziekuje za wyjasnienie.
        • Gość: ajronik Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 14:01
          sprawiedliwosci stalo sie zadosc
    • Gość: adam_ski Re: 5,5% poparcia dla Goski? IP: 195.94.222.* 18.06.01, 15:11
      Aha, to już wiemy, że zagłosowało 19 osób, z czego jedna na Gosiaczka.

pozdrawiam

Adam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka