Gość: jani Re: Patrycja Redo - czy nadal jest w TVN? IP: *.man.rsk.pl 23.03.04, 22:57 tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Patrycja Redo - czy nadal jest w TVN? 24.03.04, 10:56 Jej broda hipnotyzuje mnie, doprowadza do ekstazy, przyciąga i fascynuje, zaprząta moje myśli, pożera od środka i utrzymuje przy życiu zarazem... POMOCYYYYYY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuku Re: Patrycja Redo - czy nadal jest w TVN? IP: *.chello.pl 24.03.04, 18:05 Coś jest na rzeczy... w tej brodzie znaczy. Kiedyś Pati miała na sobie czarny golf i miałam wrażenie, że twarz jest osobna i wisi w powietrzu. Od brody nie mogłam oderwać oczu.I do końca nie wiedziałam, czy broda jest sztuczna czy, o zgrozo - prawdziwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mamusiamaciusia a Iwona Radziszewska? 24.03.04, 12:32 Ci prowadzący fakty sa teraz jacyś mdli: Rymanowski, Werner. a ja tak lubiłam Radziszewską i Redo..... Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: a Iwona Radziszewska? 24.03.04, 15:41 Obie panie pracują w TVN, przy czym Patrycja Redo jest obecnie na urlopie, a Iwona Radziszewska zajmuje się nowymi projektami (mowa tu o kanale tematycznym dla kobiet) pozdrawiam, tvnmaniak ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn ________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, FAKTY są niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: a Iwona Radziszewska? 24.03.04, 22:36 werner mdla? pol zamkniete oczy, wielkie uszy i ten glos - mdla to nie jest na pewno.... ale zadam powrotu brody/wlasciwie szczeki Pati Redo do glownego wydania faktow!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza SzpicbREDO... 25.03.04, 10:16 Ten seksowny szpic Patrycji stanie się chyba przyczyną rozpadu mojego małżeństwa... Kiedy Ona mówi, mój opętany wzrok śledzi Jej krótkie, zdecydowane ale zmysłowe ruchy, a w okolicach pępka czuję narastające mrowienie, które...argh...juz nie mogę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Patrycja Redo - czy nadal jest w TVN? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 23:16 oj, oj, bardzo arogancka pani :) Odpowiedz Link Zgłoś