Dodaj do ulubionych

osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie?

11.11.10, 12:03
Kogo z osób publicznych widywanych w telewizji(mogą też być osoby publiczne znane wam tylko z gazet czy internetu) lubicie a kogo nie lubicie(kogo uważacie za najbardziej odrażające osoby)?Możecie podać uzasadnienie.
Ja najbardziej nie lubie następujących osób(te osoby są dla mnie najbardziej odrażające):
Paweł Graś-cieć w niemieckim domu,żałosna,odrażająca kreatura
Krzysztof Piesiewicz-narkoman i transwestyta, przykład polityka który sie stoczył na dno
Zbigniew Romaszewski-obrońca Piesiewicza,to mówi wszystko
Peja-największy obok niejakiego Nergala debil w Polsce,kreatura którą nie powinno sie zapraszać do żadnej telewizji,tego debila powinno sie bojkotować
Nergal-kolejny debil,satanista bezczeszczący Biblie,za zbezczeszczenie Koranu w krajach muzułmańskich zostałby skazany na kare śmierci
Doda-wyjątkowo pusta piosenkarka klasy D,kiczowata,płytka i wulgarna
Piotr Farfał-faszysta który był prezesem TVP
Agnieszka Chylińska-kolejna pusta,wulgarna,słabiutka piosenkarka
Tomasz Karolak-najgorszy polski aktorzyna,kompletne dno
Tomasz Kot-kolejny słabiutki aktorzyna klasy D
Bogdan Borusewicz-bufon jakich mało
Zbigniew Chlebowski-człowiek skorumpowany,odrażająca kreatura
Stefan Niesiołowski-wyjątkowo odrażająca kreatura,człowiek który nie potrafi normalnie,spokojnie,merytorycznie dyskutować
Ewa Kopacz-kobieta która rozwaliła służbe zdrowia w Polsce
Katarzyna Hall-kobieta która rozwaliła system edukacji w Polsce
poza tymi osobami jest jeszcze kilkadziesiąt innych wyjątkowo odrażających postaci(różne Hojarskie,Łyżwińscy,Leppery,Buble,Kiszczaki,Jaruzelscy etc)

Najbardziej lubie następujące osoby:
Cezary Michalski-najlepszy publicysta w Polsce
Anna Popek- jedna z najpiękniejszych kobiet w Polsce,kwintesencja kobiecości
Aleksandra Szwed-piękna kobieta,dobrze zapowiadająca sie aktorka
Maja Ostaszewska-cudowna kobieta,Krakuska,jedna z moich ulubionych aktorek
Danuta Stenka-również jedna z moich ulubionych aktorek
Katarzyna Herman-również jedna z moich ulubionych aktorek
Katarzyna Figura-seksbomba polskiego kina
Zbigniew Wodecki-jeden z najlepszych muzyków w Polsce
Paweł Małaszyński-jeden z najlepszych aktorów w tym kraju
Sara May-ostro jeździ po różnych Dodach
Borys Szyc,Jerzy Stuhr,Maciej Stuhr-kolejni świetni aktorzy
Renata Dancewicz-swego czasu najpiękniejsze piersi polskiego kina
Maciej Maleńczuk-świetny muzyk
Kasia Cerekwicka-ma w sobie to coś i śpiewać też potrafi
Magdalena Schejbal-jedna z najlepszych aktorek w tym kraju,zarazem piękna kobiet
Tomasz Raczek-lubie jego opowieści o filmach
Robert Makłowicz- wspaniała postać,można słuchać jego opowieści godzinami
Władysław Bartoszewski-wybitna postać
Daniel Passent-lubie jego felietony
Agata Passent-znana kibicka,bardzo inteligentna kobieta
Tadeusz Sznuk-klasa sama w sobie
Grażyna Torbicka-piękna kobieta z klasą
Tomasz Terlikowski-ma swoje zdanie,nie drażni mnie i popiera państwo Izrael
Mariusz Szczygieł-pisze świetne książki i reportaże
Piotr Najsztub-jeden z lepszych dziennikarzy w tym kraju
Paweł Śpiewak-uwielbiam go słuchać
Bogusław Wołoszański-j.w,opowiada historie jak nikt inny
Jan Miodek-wspaniały człowiek,wybitny językoznawca
Olga Tokarczuk-wspaniała pisarka
poza tymi osobami jest jeszcze wiele innych osób które lubie

Zapraszam do zabawy :):)
Obserwuj wątek
    • grek.grek ? 11.11.10, 12:36
      "żałosna, wyjątkowo odrażająca kreatura"
      "narkoman i transwestyta"
      "kolejny/największy debil"
      "[wyjątkowo] pusta, wulgarna"
      "aktorzyna/piosenkarka klasy D"
      [...]
      "zapraszam do zabawy :):)"

o prawda, ile tutaj zabawy, a ile wdzięku do tego ...

a swoją drogą...
      "Niesiołowski - człowiek, który nie potrafi normalnie, spokojnie dyskutować" [...] Terlikowski - ma swoje zdanie, nie drażni mnie' - ;]

last but not least :
      "nie lubię. Doda - wyjątkowo pusta piosenkarka klasy D kiczowata płytka i wulgarna [...]
      lubię. Sara May - ostro jeździ po róznych Dodach"
      ;]

na jakieś pudelki, tvn 24 i precelki zaglądać, to nie hańba, ale tak się emocjonalnie dać porwać ich zawartości ..?

• mestizo Re: ? 11.11.10, 13:10
        To jest subiektywny ranking,zamieściłem wśród osób które lubie zarówno osoby o poglądach prawicowych jak i lewicowych.Czyżbyś chciał bawić sie w cenzora? Zapraszam do podawania osób publicznych które lubicie i których nie lubicie.:)
        • grek.grek Re: ? 11.11.10, 14:04
          nie o poglądy się rozchodzi. cenzura ? o, nie pochlebiaj sobie :]
        • dzidzia_bojowa Przyłączam się do "zabawy" 11.11.10, 14:19
          Przyłączam się ponieważ jestem ciekawa dalszych wpisów a posty bez odpowiedzi- wiem z doświadczenia- są ignorowane.

Osoby publiczne, które cenię, lubię słuchać gdy mówią i nie wyłączam telewizora na ich widok to:
          W kategorii "polityk":
          -Marek Borowski- doskonała polszczyzna, płynny sposób wypowiadania się( bez irytującego "yyykania"), merytoryczna zawartość wypowiedzi
          -Paweł Kowal- wprowadza spokój do dyskusji, nie pieni się, z rozwagą wyraża swoje opinie, siła spokoju, sympatyczna osobowość
          -Janusz Palikot- za bezkompromisowość i inteligencję
          - Ewa Kopacz- za zaangażowanie, konsekwencję i hart ducha
          Z dziennikarzy, publicystów, reporterów telewizyjnych cenię niezwykle:
          - Grzegorza Miecugowa- wysoka kultura osobista, pięknie przeprowadza wywiady i ma wyrafinowane poczucie humoru
          - Jerzego Pilcha- jest pisarzem, ale pisał pyszne felietony w "Polityce" a potem w "Dzienniku"
          - Monikę Olejnik- tu się trochę wahałam, ale jednak bardziej ją lubię niż nie lubię:)) W każdym razie nie pozostawia mnie obojętną
          - Janusza Głowackiego- też pisarz ale jaki medialny!!!
          - Jarosław Kuźniar- często udaje mu się mnie rozbawić

Wśród całej telewizyjnej reszty artystów, celebrytów, szołmenów, aktorów, piosenkarzy największą sympatię wzbudzają:
          - Artur Andrus
          - Wojciech Mann
          - Maria Czubaszek
          - Maja Popielarska
          - Maciej Stuhr
          - Agnieszka Chylińska( raczej ta wcześniejsza, drapieżna, impulsywna)
          - Marek Kondrat
          - Janusz Gajos
          i jeszcze kilkanaście osób, których nie wymienię z braku czasu.

Osoby, na widok których wyłączam natychmiast telewizor, bez podziału na kategorie ale z jedną wspólną cechą- absolutnie odpychająco- antypatyczni to( moje własne odczucia):
          Ryszard Czarnecki, Tadeusz Rydzyk, Joachim Brudziński, L.S Głódź, Małgorzata Foremniak,
          ten no...Jacykow, Ewa Minge, Tomasz Zubilewicz i od jakiegoś czasu, niestety Krzysztof Daukszewicz oraz jeszcze kilka innych osób.

• malinka72 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 15:41
      cieć, kreatura, narkoman, transwestyta, debil... pusta, kiczowata, płytka, wulgarna... Prawda, jak łatwo można kogoś zakwalifikować na podstawie paru usłyszanych zdań lub pobieżnie przeczytanych wywiadów? Prawda, jak łatwo można sobie poprawić samopoczucie, przypinając komuś łatkę, a nie mając na temat tego człowieka de facto żadnej rzetelnej wiedzy? Tak, to przekleństwo osób publicznych, że są wystawione na osąd podobnych tobie frustratów, którzy z niewiarygodną łatwością i bezkarnie wypluwają z siebie litry jadu. Oni dają twarze i nazwiska, czerpią z tego korzyści, ale i ponoszą odpowiedzialność. Wiesz, nie chodzi o to, by lubić i akceptować wszystkich, ale by nie opluwać. A ty, anonimowy (więc odważny!) mestizo, posegregowałeś, wsadziłeś jednych tu, drugich tam, logiki w tym za grosz (co zauważył grek-grek), ale humorek masz lepszy, co?
      Powiem ci tak. Nie znam cię i szczęśliwie nie poznam, ale nie lubię na pewno. Używając jednego z określeń z twojego posta, jesteś odrażający.
      • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 16:48
        Spróbuj zaprzeczyć że to co napisałem nie jest prawdą.Jesteś typową Polką-antysemitką i widze że to ty jestes odrażająca.
        • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 17:08
          Poza tym napisałem że jest to subiektywny ranking,jedne osoby publiczne lubimy a inne nie.Dlaczego mam np. lubić Romaszewskiego czy pustą panienke Dode a nie lubić np wybitnych profesorów Jana Miodka,Pawła Śpiewaka czy wspaniałą aktorke Maje Ostaszewską? Bo ty mi tak każesz? O osobach które lubie napisałem m.in.wybitna postać,wspaniały człowiek,świetny muzyk,wspaniała pisarka,świetni aktorzy etc. Widze malinka72 że tego jakoś nie chcesz zauważyć.
          • malinka72 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 19:45
            Już z pierwszego twojego posta można było wnioskować, że będziesz miał problemy ze zrozumieniem prostego tekstu pisanego, więc jeszcze raz, krótko i w miarę przystępnie. Nie chodzi o to, że kogoś lubisz a kogoś nie. Owszem, udało mi się dostrzec, że nie wszystkim przyczepiłeś tabliczki z inwektywami. Niektórych przecież cenisz np. za ładny biust (uwaga: ironia). Chodzi o to, że mając jedynie medialną wiedzę na temat wymienionych postaci - śmiesz, masz czelność, dajesz sobie prawo do decydowania o tym, jakimi są ludźmi. A to już jest poważne nadużycie, jakiego dopuszczasz się tylko i wyłącznie ośmielony przez anonimowość, jaką daje ci sieć. Bo sam jesteś anonimowym człowieczkiem, który siedzi sobie przed telewizorem i wydaje mu się, że zjadł wszystkie rozumy i przeniknął tak doskonale jestestwo opisywanych tak "trafnie" osób - a nie wie nic. Nawet nie będę się starała pojąć, który fragment mojej wypowiedzi dał ci prawo pisania, że jestem antysemitką (typową Polką). Szczerze mówiąc śmieszy mnie to tylko i potwierdza, jaki typ umysłowości (???) reprezentujesz. Możesz równie dobrze napisać, że jestem faszystką albo napadam staruszki na skwerkach, będzie to miało mniej więcej ten sam sens.
            Internet jest wspaniałym wynalazkiem, czasem tylko żałuję, że jest także śmietnikiem, w którym buszują m.in. kloszardzi twojego pokroju.
            • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 12.11.10, 13:39
              Widze że problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego masz ty.Zaprzecz że to co napisałem o niektórych osobach jest nieprawdą(prosze o artykuły,linki).A kloszarda to sobie poszukaj wsród swoich znajomych szikso.
        • spacey1 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 18:00
          subiektywne nazywasz kogoś debilem, tak? Subiektywnie to możesz wypisac nazwiska osób, które lubisz lub nie, ale nie obrzucać wyzwiskami.
          Pominę poziom twojego pierwszego posta i kolejnych (język i styl wypowiedzi), bo najlepiej świadczy o tobie.
          BTW czy do lubienia Dancewicz wystarczy fakt, że ma ładne piersi? Śmieszne wydaje mi sie też nazywanie Małaszyńskiego jednym z najlepszych polskich aktorów. ma przyjemny wygląd, ale czy rzeczywiście taki kunszt aktorski?

Nikt ci nie odmawia prawa do swojego zdania, ale naprawdę, to się kupy nie trzyma. poza tym, dlaczego nazwałeś kogoś w tym wątku antysemitą?

Aha, wyjątkowo nie lubię określenia "w tym kraju"
          • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 18:14
            Subiektywnie można te osoby ocenić,Małaszyńskiego widziałem w wielu filmach i jest jednym z najlepszych aktorów młodego pokolenia.Renata Dancewicz poza tym co napisałem jest inteligentną i bardzo uroczą osobą,a zarazem dobrą aktorką.
    • dona.a Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 17:23
      Tak na gorąco, bo dopiero weszłam, to na pewno nie znoszę, szczególnie w polityce, wszelkiej maści "farbowanych lisów", nielojalnych współpracowników, osób"pultających się" z byle powodu, takim, którym brak klasy, które kompromitują się, a nie powinny, na myśl nasuwa mi się kilka nazwisk, Giertych junior, Marcinkiewicz, Niesiołowski, Chlebowski, Drzewiecki, te osoby napewno nigdy nie uzyskałyby mojego poparcia w głosowaniu na cośtam, zrobiły wcześniej coś co wywołało u mnie duże zniesmaczenie i tak już zostanie.
      Wśród dziennikarzy irytują mnie młodzi, którzy bardzo mocno, czasami w jakiś taki "śliski" sposób próbują przypodobać się swoim chlebodawcom, ostatnio w oko wpadła mi niejaka pani Seremak z TVN 24:/, stare wygi co prawda robią to samo, ale robią to bardziej profesjonalnie i te ich "umizgi" w kierunku chlebodawców nie są aż tak widoczne.
      Jeśli chodzi o aktorów i celebrytów to wyjątkowo nie lubię tych, którzy nie znają powiedzenia "Jeśli nie potrafisz nie pchaj się na afisz" i na siłę pchają się tam, gdzie ich być nie powinno, aktualnie w tej grupie prym wiedzie pani Foremniak, której obecność w jury MT obnażyła jej miałkość. Nie lubię "gwiazd", które dla materialnego czy lansiarskiego celu dają się wciągać w jakieś "akcje" typu "złamane żebra" itp. Cenię takie artystki jak Ewa Bem. Z osób publicznych lubię osoby "nienachalne", z kulturą osobistą, poczuciem humoru, jakąś pasją, wśród nich jest Tadeusz Sznuk i Michał Olszański.
      • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 18:05
        dona.a co do polityków mam podobne zdanie jak ty,ale zauważyłem że Giertych junior od jakiegoś czasu jakby stonował swoje poglądy.Ewe Bem też cenie,podobnie Tadeusza Sznuka,lubie też Janusza Weissa.Ale Foremniak mnie nie drażni,nie lubie Chylińskiej za całokształt.
        • spacey1 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 18:52
          Nazywasz Chylińską słabiutką piosenkarką, podczas, gdy to jeden z najlepszych rockowych głosów w polsce, objawienie połowy lat 90. Może tego po prostu nie pamiętasz?
          • mestizo Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 19:36
            Pamiętam,ale za polskim rockiem nie przepadam,wole muzyke etniczną,zwłaszcza żydowską.Uwielbiam też Justyne Steczkowską,a jej koncert Alkimja był genialny,wspaniały,magiczny.Polecam wszystkim którzy nie słyszeli i nie widzieli.Warto :)
            • spacey1 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 19:46
              no widzisz, nie da rady, bo mnie wyjątkowo irytuje Steczkowska
        • dona.a Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 19:10
          mestizo napisał:

> dona.a co do polityków mam podobne zdanie jak ty,ale zauważyłem że Giertych jun
          > ior od jakiegoś czasu jakby stonował swoje poglądy.

Może i stonował, ale wg mnie kabotyństwo w nim zostało, a tego nie cierpię.
    • madzialenka_live Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 11.11.10, 20:03
      Nie lubię
      1. Braci Kaczyńskich, na szczęscie jeden się wyeliminował sam, jak patrzę na drugiego to mam mdłości.
      2. Marta Kaczyńska z mężem- za obrzydliwą kampanię wyborczą na rzecz pie...iętego stryja i lansowanie się w czasie załoby we wszystkich możliwych szmatławcach.
      3. Beata Kempa, Mariusz Błaszczak, Nelly Rokita i cała reszta z PIS- oszołomstwo do kwadratu.
      4. Ola Kwaśniewska- klasyczny przykład pustej celebrytki i nieroba, do tego brzydka i z wadą wymowy.
      5. Małgorzata Kożuchowska- dewotka, budzi moją odrazę.
      6. Zbigniew Romaszewski, Antoni Macierewicz, Beata Gosiewska- za całokształt
      7. Cezary Pazura z nową żonką Edytą PKP Zając

Lubię:
      1. Janusz Palikot-za odwagę i inteligencję.
      2. Jolanta i Aleksander Kwasniewscy
      3. Joanna Racewicz-
      4. Weronika Marczuk- Pazura
      5. Stefan Niesiołowski
      6. Ewa bem
      i wielu innych
      • pepsic Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 12.11.10, 09:33
        madzialenka_live napisała:
        < na szczęscie jeden się wyeliminował sam, jak patrzę na drugiego to mam mdłości.

Madzialenko_live, skąd powzięłaś stanowcze stwierdzenie dot. wyeliminowania się jednego z braci? Z tomów akt śledztwa nic takiego nie wynika, więc może podaj konkretne źródła, a nie rzucaj kalumniami. I czy w ogóle masz świadomość że piszesz o b.prezydencie RP?
        • madzialenka_live Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 12.11.10, 11:38
          pepsic napisała:

> madzialenka_live napisała:
          > < na szczęscie jeden się wyeliminował sam, jak patrzę na drugiego to mam md
          > łości.

>
          > Madzialenko_live, skąd powzięłaś stanowcze stwierdzenie dot. wyeliminowania s
          > ię jednego z braci? Z tomów akt śledztwa nic takiego nie wynika, więc może poda
          > j konkretne źródła, a nie rzucaj kalumniami. I czy w ogóle masz świadomość że p
          > iszesz o b.prezydencie RP?

Może i był byłym prezydentem RP, ale mojego szacunku swoją działalnoscią nie budził, zreszta wielu innych takze, wiec nie bede o nim pisac z nabożną czcią.

• leon.lebiega Re: pepsic to pisuarka 12.11.10, 11:52
            Madzielno, po co dyskutujesz z tym prymitywem Pepsic, nawiedzona pisuarka . co na ścianie ma fory kaczyńskich i modli się do nich. Na szacunek to sobie trzeba zasłuzyć nawet jak jest sie prezydentem- a kaczor co? Zakompleksiony kartofel, maminsynek przynoszący wstyd Polsce i posmiewisko świata. nawet córcia buractwo po nim odziedziczyła- po jego smierci siedziała ponad trzy miechy w palacu na koszt podatników. Co tu szanować?
            • barbasia1 Re: pepsic to pisuarka 12.11.10, 12:48
              leon.lebiega napisał:

Twoja wypowiedź ewidentnie pokazuje, że prymitywem jesteś tu tylko ty, leonie.lebiego.

Przeproś Pepsic!

EOT
              Bo popieram apel Bm_ki, żeby pod tym żałosnym postem założycielskim nie pisać!

• leon.lebiega Re: pepsic to pisuarka 12.11.10, 12:55
                barbasia1 napisała:

> leon.lebiega napisał:
                >
                >
                > Twoja wypowiedź ewidentnie pokazuje, że prymitywem jesteś tu tylko ty, leonie.l
                > ebiego.
                >
                > Przeproś Pepsic!
                >
                > EOT
                > Bo popieram apel Bm_ki, żeby pod tym żałosnym postem założycielskim nie pisać

Pocałuj mnie w dupe! Kolejny obrażalski pomiot kaczyńskich.
                • barbasia1 Re: pepsic to pisuarka 12.11.10, 13:04
                  Przeproś Pepsic, lebiego, bo zostaniesz wykas(tr)owany!

> Pocałuj mnie w dupe!
                  Na taki zaszczyt trzeba sobie załużyć, lebiego, hehe!
                  • leon.lebiega Re: pepsic to pisuarka 12.11.10, 13:32
                    barbasia1 napisała:

> Przeproś Pepsic, lebiego, bo zostaniesz wykas(tr)owany!
                    >
                    >
                    > > Pocałuj mnie w dupe!
                    > Na taki zaszczyt trzeba sobie załużyć, lebiego, hehe!

Przeproszę, jak kurdupel kaczor przeprosi za brata i przestanie się awanturować na cała Polskę!
                    • barbasia1 Re: pepsic 12.11.10, 15:26
                      leon.lebiega napisał:

Przeproszę, jak kurdupel kaczor przeprosi za brata i przestanie się awanturować
                      > na cała Polskę!

Żadne zachowanie polityka tego, czy innego nie upoważnia do obrażania, wyzywania forumowiczki, do wymyślania durnot na jej temat.

Przeproś Pepsic!
                      • pepsic Re: pepsic 12.11.10, 17:38
                        Barbasiu, dziękuję za obronę. Jestem pod wrażeniem:)

• barbasia1 Re: pepsic 14.11.10, 14:20
                          pepsic napisała:
                          :)
                          Pozdrówka!
                    • grek.grek Re: pepsic to pisuarka 13.11.10, 11:28
                      w tym całym zamieszaniu uciekł ci, leonie, pewien fakt - madzia napisała, ze "kaczyński SAM się wyeliminował" i pepsic na to zareagowała. wg wszelkich zasad logiki - słusznie, bo nie ma jak na razie żadnych materiałów, które by potwierdzały, że kaczyński "kazał lądować na przekór wszystkiemu" i w ten sposób zrobił sobie [i innych przy okazji] kuku. ergo - pisanie o 'samoeliminacji' jest nielogiczne. można sobie tworzyć włąsne teorie na podstawie tego, w co się wierzy, ale jednocześnie nie nalezy krytykować i się rzucać o to, że ktoś przypomni o bzdurności takich insynuacji.

a twoja reakcja jest nazbyt emocjonalna, bo to, że pepsic "jest od PiS' nic nie zmienia w tym, ze racja jest po jej stronie, z pkt widzenia logiki i za grzyba nie wiadomo, dlaczego miałaby ciebie przepraszać za to, że osobiście dotyka cię to, co robi kaczyński jarek.

btw, może warto te poczynania rozpatrywać na gruncie politycznej taktyki, a nie prostych emocji, wtedy znacznie lepiej się je rozumie, aczkolwiek zgadzać się z nimi nie trzeba.

'awanturować na całą Polskę" - o, przesada, ta 'cała Polska", to nikły procent, reszty to nie obchodzi, ludzie mają swoje sprawy, swoje życie, swoje problemy, zbyt wiele, żeby w ogóle się takimi pierdołami zajmować :]

• pepsic Re: pepsic to pisuarka 13.11.10, 18:06
                        To mnie zaskoczyłeś :)
                        • grek.grek Re: pepsic to pisuarka 14.11.10, 12:39
                          serio ? ;]

• pepsic Re: pepsic to pisuarka 14.11.10, 19:46
                            Dobrze, że nie zapytałeś dlaczego;)

W związku z zamieszaniem wokół stwierdzenia, kto kogo ma przepraszać, oświadczam, że wyprodukowany przez leona.lebiegę post wbrew jego intencjom nie jest stanie mnie obrazić, a świadczy tylko i wyłącznie o nim samym.
                            Dla jasności: nie jestem ani z PiS, ani od PiS.
                            • grek.grek Re: pepsic to pisuarka 15.11.10, 11:47
                              aha, widzisz, miałem zapytać...
                              ... dlaczego ? ;]]
                              • pepsic Re: pepsic to pisuarka 16.11.10, 10:44
                                Lepiej niech pozostanie w sferze domysłów.
                                :)
    • bm_ka mestizo - zuchwały impertynent ! 11.11.10, 21:13

Tak ohydnego postu inicjujacego, szczególnie w wykonaniu mężczyzny nie widzialam, a bywam tu od kilku lat! Twoje argumentacje na uzasadnienie dlaczego kogos nie lubisz są na poziomie rynsztoka: "odrażający, cieć, żałosna, kreatura, płytka wulgarna pusta, debil, debil, debil - to powtarzany najczęściej epitet. Posunąleś sie nawet do zasugerowania, że jednego z obrażanych przez Ciebie ludzi należalo by skazać na karę śmierci.... Czy Ty jesteś czlowiekiem rozumnym? Jesli tak to powinieneś odwiedzić psychiatrę.
      Apeluje do forumowiczow: NIE WPISUJMY SIĘ 'na temat', DO TEGO WĄTKU!!!
      Każdy z nas żywi symaptię lub nie do osób publicznych i wśrod tych ktore wymieniasz są
      ci ktorych lubie lub nie, ale nie mogę uczestniczyc w tej paradzie złych emocji a także czytać obelg wylewanych wraz z pomyjami i żółcią z Twojej wątroby. Tfu!
      • dona.a Re: mestizo - zuchwały impertynent ! 11.11.10, 22:50
        bm_ka napisała:

>
        > Tak ohydnego postu inicjujacego, szczególnie w wykonaniu mężczyzny nie widziala
        > m, a bywam tu od kilku lat!

Mówiąc szczerze nawet się zastanawiałam czy to nie troll internetowy albo student robiący badania do pracy magisterskiej o reakcji lub jej braku na agresję w internecie;)
    • blawatek33 Re: osoby publiczne-kogo lubicie?kogo nie lubicie 12.11.10, 08:27
      Popieram w 100 procentach wniosek, żeby sie tu nie wpisywać!!! I niech się wpisze każdy kto jest za tym, żeby się tu nie wpiswyac !

;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka