Dodaj do ulubionych

Pan Zbyszek-Mistrz taktu...

11.01.11, 10:18
Jakos jestem zniesaczona ,bo wlasnie ogladam na Dzien dobry Tvn materiał z rodzinnego zycia Pana Zbyszka i Jego zony, opowiadają jak to fajnie miec dziecko, jak rodzina zareagowała na imie, a partnerka dodaje jeszcze,ze Jej rodzina b.sie cieszyła z dziecka,ale...rodzina Zbyszka jeszcze bardziej,bo stawiali na to,ze on nigdy nie bedzie miał juz dzieci...itd...itp...i moze jest to miłe...ale jakos brak wrazliwosci zabija to wrazenie....bo P.Zbyszek miał juz jedną zonę i była to P.Katarzyna S i jak wiadomo wszystkim sstarania o dziecko konczyły sie niepowodzeniem, mam nadzieje,ze P.Katarzyna nie widziała tego materiału.... A P.ZbYszek wiadomo,ze ma swoje zycie po rozwodzie, ma nawet swój program w tv jednak o gadzetach dla rodziców mających dziecko mozna było opiwadac bez materiału wstępnego gloryfikującego posiadanie aktualnie dziecka...
Obserwuj wątek
    • ankas4 no i jeszcze po P.Zbyszku ...Katarzyna w studio... 11.01.11, 10:23
      No to chyba jednak widziała ten materiał, bo nie wierze,ze nie było jej juz w studio, opowiada teraz o sztuce w której występuje...szok,ciekawe czy to taki niefortunny zbieg okoliczonosci czy celowy zabieg...Wspolczuje jej, bo zapewne ogladanie byłego meza z którym sama chciała miec dziecko- w radosnym materiale o posiadamy aktulanie dziecku było nie do zniesienia...
      • kasiorek79 Re: no i jeszcze po P.Zbyszku ...Katarzyna w stud 11.01.11, 11:14
        Na mnie Urbański działa jak płachta na byka, nawet nie wiem dlaczego, ale tak mam.
        Już kilka miesięcy temu powiedziałam do mojego męża, że to jego obnoszenie się z ciążą i dzieckiem jest okropne, kiedy wiadomo, że z K. Skrzynecką też się starali o dziecko, ale im się nie udało.
        No a to co dzisiaj miało miejsce, to też dowód na brak taktu nie tylko Urbańskiego, ale też TVN-u. Mogli jakoś przemyśleć kolejność rozmów z gośćmi w studio.
        • stara_dominikowa Re: no i jeszcze po P.Zbyszku ...Katarzyna w stud 13.01.11, 08:18
          kasiorek79 napisała:
          Mogli jakoś przemyśleć kolejność rozmów z gośćmi w studio.

Obawiam się, że właśnie przemyśleli...
    • 18_lipcowa1 tutaj juz sie wypowiedziałam 11.01.11, 12:28
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,119849364,119867564,Re_Zbyszek_Urbanski_w_DTVN_.html
    • argentea Re: Pan Zbyszek-Mistrz taktu... 13.01.11, 11:40
      W dodatku to dzięki Skrzyneckiej stał się rozpoznawalny. A teraz wielki ekspert od samochodów, gadżetów i ojcostwa.
      • annie_laurie_starr Re: Pan Zbyszek-Mistrz taktu... 15.01.11, 07:59
        Malo kto mi tak podnosi cisnienie jak ten pan Zbysiu. No kurna expert od wszystkiego poczawszy od mundurow policyjnych, po gazdety, a skonczywszy na przytulankach dla dziecka. Przeciez ten gosc nigdy by nie zaistnial bez bylej zony, a taraz wszedzie go pelno. Ja o nim wiem wiecej niz bym chciala... ze zostal ojcem, ze byl niedawno w Las Vegas, ze ma pie...a na punkcie gazdetow. Co jeszcze psia mac? Jak przypadkiem zapamietam imie jego nowej partnerki to chyba sie pohlastam.

Gosc jest zenujacy i zenujaca jest TVN, ze takiego pana promuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka