Dodaj do ulubionych

Co do Pauliny Holz

29.04.04, 11:46
To jest jeden z nia feler. Otoz ta dziewczyna ma ile tam lat? 22? A gra tak
strasznie powaznie, ona nigdy sie nie smieje, wiecznie jest ciezko
dramatyczna. Dajcie spokoj, zero radosci zycia, sama powaga. A poza tym to
jest bardzo ladna dziewwczyna, w Playboyu nie widzialam, ale jako kobieta mi
sie podoba, tylko zeby troche lzejsze podejscie miala do tej roli i swojego
zawodu aktorskiego, to by bylo fajnie. No i denerwuje mnie, ze teraz bedzie
miala romans z tym picusiem.
Obserwuj wątek
    • sonny_z_posen Re: Co do Pauliny Holz 29.04.04, 13:40
      info o romansie z juniorem Vujkovicem są gdzieś potwierdzone??
      • reniatoja Re: Co do Pauliny Holz 29.04.04, 15:44
        Ja Cie zapewniam. Po wczorajszej scenie z nagim cycem Agi nie ma innego wyjscia
        jak tylko kontynuowac ten nowy watek. Juz wczoraj byla pierwsza aluzja werbalna
        rowniez i mocne zmieszanie. Na razie Koli zaczyna podnoscic sie poziom
        hormonow, a Aga poki co jest kompletnie nieswiadoma, ze niedlugo wyladuje z
        synem swojego ukochanego, a eksa swojej mamy, w lozku. A Vujkowic, okazuje sie,
        musi zostac w Chorwacji (czy gdzie on tam pojechal) wiec co oni sami przez
        miesiac w jednym mieszkanku (skladajacym sie zreszta chyba taylko z
        przedpokoiku i kanapy oraz lodowki) beda robic jak nie rozwijac ten nowy
        pasjonujacy watek? Ale w sumie temu staremu pisarzynie sie nalezy - przelecial
        juz tyle studentek, ze teraz niechby mu syn utarl nosa. Nie lubie stiepana, to
        straszny buc. Kola ma racje (chociaz Koli tez nie lubie - za szlachetny i za
        bardzo picus glancus).
        • Gość: hania Re: Co do Pauliny Holz IP: *.man.bialystok.pl 29.04.04, 17:10
          Ta panna naprawdę nie zasługuje na to, by poświęcać jej jakikolwiek wątek.
          Worek na głowę albo wyjazd na biegun. Tam jej miejsce.
    • Gość: kwikwi Re: Co do Pauliny Holz IP: *.chello.pl 29.04.04, 20:08
      "bardzo ładna dziewczyna"??? nie słyszałem jeszcze takiej opinii od nikogo, nie
      dość że jest wiecznie skrzywiona, to jest zupełnie aseksualna. nie wiem jak
      ktokolwiek może napisać że jest ładna, a tym bardziej "bardzo ładna". no ale
      jeśli są osoby którym podoba się buzkówna to widocznie jest to możliwe
      • friendly_animal Re: Co do Pauliny Holz 29.04.04, 20:11
        Ale przynajmniej nie ma piskliwego głosu!;)
        • Gość: Lekito Re: Co do Pauliny Holz IP: *.gdynia.mm.pl 29.04.04, 22:27
          Najlepszy głos na Ulka!
          • Gość: Finka Re: Co do Pauliny Holz IP: *.acn.waw.pl 29.04.04, 22:34
            :)))))

• Gość: max Re: Co do Pauliny Holz IP: 62.111.250.* 30.04.04, 08:05
            no tak, ale serialowa Ula to Ola Niżynska, corka jednego ze scenarzystow, wiec grac musi :)
            Chcialbym tego paszczura zobaczyc w playboyu. Ale ze mnie perwers, no nie?
            • friendly_animal Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 08:43
              Już ty nie przesadzaj, i co z tego, że córka. ma takiego ojca to już szanse na
              zagranie gdzieś przekreślone bo wszyscy będą mówić, że to po protekcji? A mi to
              tam-nawet jeśli-nie przeszkadza...A, że chciałbyś zobaczyć w Playboyu to się
              nie dziwię, coś ostatnio jakby większy biuścik miała...;)
              • Gość: pn Re: Co do Pauliny Holz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:31
                nizynska grala ladnych pare lat temu takze w labiryncie, tez przypadek??
                • lezka_z_posen Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 11:35
                  Gość portalu: pn napisał(a):

> nizynska grala ladnych pare lat temu takze w labiryncie, tez przypadek??

a kogo tam grała??chyba jakieś maksymalnie 3-letnie dziecko.w "Labiryncie"grała
                  Karpińska,córeczka drugiego telenowelowego potentatata.
                  • the_dzidka Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 12:05
                    > w "Labiryncie"grała
                    > Karpińska,córeczka drugiego telenowelowego potentatata.

I grała koszmarnie!!!! Przy niej wszystkie dzieciaki z Klanu to wybitne
                    gwiazdy. Zosia Karpińska, razem ze swoja serialowa mamunia a zwłaszcza babunią,
                    tworzyły takie trio, że się chcialo z krzykiem wybiegać z pokoju.
                    • lezka_z_posen Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 12:07
                      the_dzidka napisała:

> > w "Labiryncie"grała
                      > > Karpińska,córeczka drugiego telenowelowego potentatata.
                      >
                      > I grała koszmarnie!!!! Przy niej wszystkie dzieciaki z Klanu to wybitne
                      > gwiazdy. Zosia Karpińska, razem ze swoja serialowa mamunia a zwłaszcza
                      babunią,
                      >
                      > tworzyły takie trio, że się chcialo z krzykiem wybiegać z pokoju.

grała porównywalnie z Jasiem nr 2:)ale fakt-rodzinka Durajów to był plastikowy
                      majstersztyk:)
                      >
                      >
      • wojtek_kosynier Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 07:56
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11582337&a=11827047
        • cafe_lorafen Re: Co do Pauliny Holz 30.04.04, 08:49
          Paulina ma gdzies 25 - 26 lat.
          • wojtek_kosynier Ma już 27. 30.04.04, 09:01
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka