Dodaj do ulubionych

sram na spam

IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 13:37
tyle miałem do powiedzenia
Obserwuj wątek
    • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 13:47
      Ah! To takie glebokie! Siega wrecz... jelit! Siega zoladka! Siega wnetrza...
      • Gość: K.P Re: sram na spam IP: *.osowa.gda.osk.pl 21.06.01, 15:01
        Czesc kolego,
        czym zasluzylem sobie na dostawanie takiego spamu?? Tym bardziej ze jest
        podpisany przez wlasnie niejakiego maciasa. Co to ma znaczyc. Wczoraj dostalem
        jednego maila, a dzisiaj juz cztery.
        @#$#$@)&^!!!!!!!!
        • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 17:49
          No widze, ze Pan Szanowny z Osowy! Szacunek, szacunek!...
          Czym? Moze po prostu ktos chcial Ci zwrocic uwage na to, ze jakas firma
          bezprawnie zbiera Twoje dane? Moze chcial pokazac, ze dostepne sa dla kazdego?

Nie wiem... spytaj tego, kto wyslal.
          Z tego, co pamietam (tez dostalem), to tylko jeden podpisany byl Maciasem.
    • Gość: Miles Re: sram na spam IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 13:48
      A ja sram do kibla ......
    • Gość: niemiec Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 13:52
      że też chce się wam na to debile odpowiadać, dajesz sie koluniu prowokować jak
      dziecko zobaczysz jakiś filn i już lecis podzielić się z całym światem swoją
      opinią a cały świat na ciebie tymczasem sra
      • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:02
        Ty idioto, przeciez wlasnie sam dalej sie sprowokowac!...
        Nie wytrzymam, zeby samego siebie obrazac! Jestes wybitny!...
        • Gość: pravica Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 14:35
          Matjas jesteś lamusem, taka jest tu o tobie powszechna opinia
          • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 14:38
            Chyba wsrod twoich niewielu szarych komorek, baranie!
            Nie mogles chociaz kolegi z innym IP namowic, zeby sie wypowiedzial, bo tak
            wychodzisz na durnia udajac inne osoby... niemiec, pravica, co jeszcze
            wymyslisz? Moze byc ciekawie...
            • Gość: Miles Re: oswiecony Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 14:43
              Czy Ty sie, kurwa nigdy nie odpierdolisz , juz myslalem ze wachasz kwiatki od
              spodu a Ty znow swoje. Belkoczesz i belkoczesz i chuj z tego belkotu wynika.
              Idz strzel kupe Kretynku moze Ci przejdzie.........
              • Gość: pravnie Re: oswiecony Macias IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 15:15
                co za pedau
                • Gość: Miles Re: oswiecony Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 16:27
                  Ja????
                  • Gość: Macias Re: oswiecony Macias IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 16:31
                    Ale z ciebie idiota...
                    Nawet prostej dyskusji nie potrafisz pojac.
                    • Gość: Miles Re: oswiecony Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 17:12
                      Ale z Ciebie Bezmózg znasz tylko słow "idiota"
                      Po co ja z Tobą gadam?
                      (to pytanie retoryczne -gdybys chcial odpisac)
                      A tak przy okazji to SPIERDALAJ i sie nie udzielaj bo
                      mnie monitor boli jak na Twoj belkot patrze........
                      • Gość: Macias Re: oswiecony Macias IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 17:25
                        Ty wądrołaju skitraszony, chliporzygu, jesli chcesz mnie obrazic, to nie pisz
                        zaimka osobowego "ty" z wielkiej litery. Nie uczyli cie tego, glabie? Uczyli
                        cie tylko, jak sie pisze "spierdalaj" albo "zgnijesz" czy "kurwa, myslalem, ze
                        wachasz kwiatki od spodu"... bo tylko to caly czas powtarzasz. Zaciales sie?
                        • Gość: Miles Re: oswiecony Macias IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.06.01, 17:42
                          Tak Kurwiszonie zaciolem sie i co dalej.......
                          Chujku Pierdujku?
                          Macias-Ty zapyzialy Pierdolcu , Ty szmato
                          internetowa....
                          No czego mnie jeszcze nie uczyli Zgnilcu?
                          Jak tam Twoi rodzice?
                          Zyja?

• Gość: nie prav Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 14:45
      co w niczym niestety nie zmienia faktu, że jesteś lamusem
      i znowu dałeś się sprowokować
      diagnozuję u ciebie osobowość niedojrzałą
      • Gość: pn Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 15:25
        to było oczywiście do szmaciasa
        • Gość: gigi Re: sram na spam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 02:22
          Oj nieładnie panowie, nieładnie! A fuj!
        • Gość: pn Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 10:48
          e szmacias już wstałeś? to dawaj nawijaj
          • Gość: Nowy Re: sram na spam IP: *.*.*.* 22.06.01, 13:20
            Jesteście beznadziejni - krawaciarze, macie się czym popisywać
            • Gość: krawat Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 13:25
              co cie to obchodzi sprawa jest między mną a Szmaciasem, który wyraźnie spękał.
              (pozatym w życiu nikt nie nazwał mnie krawaciarzem)
              • Gość: Nowy Re: sram na spam IP: *.*.*.* 22.06.01, 13:35
                i co z tego że Cię nie nazwał - może najwyższy czas - gamoniu
                • Gość: kultury! Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 13:47
                  posłuchaj mnie N jest coś takiego jak poziom wypowiedzi. rozmawiamy tu sobie na
                  różne kontrowersyjne tematy, czasem komuś nerwy puszczą, to naturalne, ale
                  jakiś poziom obowiązuje, trzeba pomyśleć zanim się stuknie w klawiaturę i nie
                  należy teko robić mając umysł chwilowo otępiały w wyniku oglądania stron z
                  młodymi chłopcami. pozdrawiam cię przyjacielu, podejmij ze mną pozytywny
                  dialog, a nie charcz mi tu do chuja jakiś lewych kawałków.
              • macias Re: sram na spam 22.06.01, 13:43
                Gość portalu: krawat napisał(a):

> co cie to obchodzi sprawa jest między mną a Szmaciasem, który wyraźnie spękał.

"Spekal"! Heh! Nowy wyraz w piaskownicowym slowniczku? Niesamowite!
                Widac, bardzo Cie boli, ze nie odpowiadam na Twoje infantylne zaczepki.
                Probuj dalej, moze w koncu dojdziesz do poziomu zerowki...

Sprawa. Moze miales jakas sprawe ze Szmaciasem, nie wiem, nie znam czlowieka,
                ale ze mna chyba nie. Smieszy mnie natomiast, jak sie wysilasz wlepiajac gdzie
                popadnie swoje trzy smierdzace i brudne grosze, zebym Cie tylko zauwazyl.

Zalosny jestes. Odpowiedz, czekam na to.
                • Gość: antyszma Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 14:08
                  no cóż dosyć obszerna wypowiedź jak na kogoś kto mnie nie zauważa i na dodatek
                  nie utożsamia się ze szmaciasem. rozumiem, że jesteś jakąś postronną osobą
                  oburzoną takim traktowaniem szmaciasa. mógłbym cię tu zwyzywać używając
                  merytorycznych argumentów, które byłbym w stanie obronić, mógłbym nazwać cię
                  impotentem, nałogowym onanistą, pojebanym koleżką, który wysyła wpisy o
                  trzeciej w nocy, ale nie zrobię tego, choć byłbym pewnie niedaleki od prawdy,
                  nie chcę cię obrażać, demaskować, po co? czy nie lepiej zachować pewien poziom
                  (uch! mam już dosyć)
                  czekam z utęsknieniem na odpowiedź
                  • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 14:39
                    Gość portalu: antyszma napisał(a):

> czekam z utęsknieniem na odpowiedź

A co? Lubisz nalogowych onanistow, co?
                    Lubisz na nich patrzec czy przylaczac sie do ich gierek?
                    O trzeciej w nocy... No, no! Gdzie sie wtedy wpisujecie?
                    Do ksiegi gosci kolejnego serwisu z mlodymi, perwersyjnymi chlopcami?

Pozdrawiam i zycze sukcesow na nowej drodze zycia!
                    • Gość: doszmaci Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 14:50
                      super się z tobą dyskutuje. propozycję wspólnego onanizmu muszę niestety z
                      obrzydzeniem odrzucić (sory koleżko), zaś co do wpisów czynionych nocą to
                      odświerz sobie pamięć przeglądając inne tematy. generalnie na temat kolesi
                      przesiadujących nocami na necie mam wyrobioną opinię- to onaniści, ale może ty
                      jesteś inny, kto wie, tak mało o sobie mówisz. niestety nawał pracy zmusza mnie
                      do chwilowego przerwania tej dyskusji, ale może jeszcze dzisiaj tu zajrzę,więc
                      sprawdzaj co jakiś czas ten temat lamusie i wal się.
            • Gość: Miles Re: sram na spam IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.06.01, 13:35
              ty Nowy ty wez sie kurwa odpierdol....
              • Gość: Nowy Re: sram na spam IP: *.*.*.* 22.06.01, 13:54
                Gościu prawda w oczy kole? sam spadaj na drzewo
                • Gość: Stary Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 14:17
                  słuchaj n. my tu sobie z Milesem (!respekt kolego) obrażamy szmaciasa a ty się
                  wtrącasz, denerwujesz się (zupełnie niepotrzebnie) itd itp.
                  obrażaj z nami albo faktycznie spadaj
                  • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 14:46
                    Gość portalu: Stary napisał(a):

> słuchaj n. my tu sobie z Milesem (!respekt kolego) obrażamy szmaciasa
                    > a ty się wtrącasz, denerwujesz się (zupełnie niepotrzebnie) itd itp.

Pomylka! Ty bys chcial obrazac, ale kimkolwiek by nie byl szmacias, to nie jestes
                    w stanie go obrazic, bo sam jestes od niego mniejszy. Powtarzam - kimkolwiek by
                    nie byl... Moze sobie wmowiles, ze kogos obrazasz i w twojej wyobrazni tak jest,
                    ale swiat tego nie widzi. Swiat widzi tylko twoja glupote.

Moze sobie wmawiasz, ze sie dobrze bawisz, ale tak nie jest, bo naprawde jestes
                    plasciutki jak ciasto nalesnikowe. Moze sobie wmawiasz, ze ktos cie czyta ze
                    zrozumieniem i smieje sie razem z toba, ale tak nie jest, bo nikt nie jest w
                    stanie zrozumiec twojego belkotu. Nawet Miles, ktoremu sie tylko wydaje, ze
                    rozumie. I nic tego nie zmieni, cokolwiek byc tu napisal. (!compassion, kolego)
                  • Gość: Nowy Re: sram na spam IP: *.*.*.* 22.06.01, 14:53
                    Jesteście żałośni - cześć
                • Gość: Miles Re: sram na spam IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.06.01, 14:54
                  A Pan widze z sekty Najwyższej Prawdy , no słucham słucham........

Na drzwo nie mogę bo siedzi jakis Niedojebek i krzyczy ze jest Nowy........
  • Gość: szmacia Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    no no widzę że zaczynasz pod moim wpływem szlifować poziom. chujowe
    poszczekiwania zastępujesz wyrafinowanymi metaforami (ta z ciastem naleśnikowym
    ujęła mnie najbardziej). to dobrze rób tak dalej a może w końcu do czegoś w
    życiu dojdziesz. faktycznie zgadzam się z tobą, że wielbiciele bigbradera nie
    są audytorium, które docenia ten rodzaj humoru. (sorry chłopaki i dziewczyny,
    jeśli tak nie jest wyprowadźcie szmaciasa z błędu). jeszcze raz serdecnie cię
    pozdrawiam i jeszcze raz polecam żebyś walił się na ryj.
  • Gość: Miles Re: sram na spam IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.06.01, 00:00
    ciasto naleśnikowe jest w pynie , nalesnik natomias moze byc plasciutki
    no chyba ze jest nalesnikiem amerykanskim wtedy mimo ze plasciutki jest na troche
    wyzszym pozomie. Zrewiduj Panie Kretynie z mozgiem jak ciasto nalesnikowe (chyba
    obrazilem ciasto nalesnikowe) swoje poglady na sprawy zwiazane z gotowaniem.

Ps. Ja sie dobrze bawie a Ty? Nie trzeba Ci Sierotko jedna czegos wytlumaczyc?
    Ps.1 Tak Obsrajmajtku tłumacz sobie że jestes calym naszym swiatem, tak, tak....
    (lekarz kazał przytakiwac - rozumiem)

Gość portalu: Macias napisał(a):

> Gość portalu: Stary napisał(a):
    >
    > > słuchaj n. my tu sobie z Milesem (!respekt kolego) obrażamy szmaciasa
    > > a ty się wtrącasz, denerwujesz się (zupełnie niepotrzebnie) itd itp.
    >
    > Pomylka! Ty bys chcial obrazac, ale kimkolwiek by nie byl szmacias, to nie jest
    > es
    > w stanie go obrazic, bo sam jestes od niego mniejszy. Powtarzam - kimkolwiek by
    >
    > nie byl... Moze sobie wmowiles, ze kogos obrazasz i w twojej wyobrazni tak jest
    > ,
    > ale swiat tego nie widzi. Swiat widzi tylko twoja glupote.
    >
    > Moze sobie wmawiasz, ze sie dobrze bawisz, ale tak nie jest, bo naprawde jestes
    >
    > plasciutki jak ciasto nalesnikowe. Moze sobie wmawiasz, ze ktos cie czyta ze
    > zrozumieniem i smieje sie razem z toba, ale tak nie jest, bo nikt nie jest w
    > stanie zrozumiec twojego belkotu. Nawet Miles, ktoremu sie tylko wydaje, ze
    > rozumie. I nic tego nie zmieni, cokolwiek byc tu napisal. (!compassion, kolego)

• Gość: z drzewa Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    jak cię znam N. to na pewno to twoje "cześć" nie było ostateczne. pewnie
    jeszcze nie raz tu zajrzysz zobaczyć cośmy tu z Milesem na ciebie powypisywali.
    Olo czujesz... cos tu smierdzi(...) to chyba ten Nowy.

Idz, idz co tu bedziesz tak sam siedzial
  • Gość: Macias Re: sram na spam IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
    A jednak jestes prosty, czemu dajesz wyraz pod koniec kazdego swojego postu.
    W koncu i twoja matka, chociaz zrodzila infantylnego durnia (po kims musisz to
    miec), domysli sie, do czego sluzy ci to podobne do telewizora i to drugie,
    podobne do domofonu i ci to zabierze... Oj, nieladnie, nieladnie!

Niczego ci nie proponowalem, chlopcze, nie rob sobie nadziei. Lepiej kup sobie
    slownik ortograficzny, bedzie wiecej pozytku dla ciebie i otaczajacego cie
    swiatka.

Podobnie jakos twoje dziwne dywagacje na temat nocnego przesiadywania do mnie
    nie trafiaja, ale - jak juz pisalem wczesniej - trudno cie zrozumiec, a moze
    nawet jest to niemozliwe, bo taki ewenement jak ty zdarza sie raz na epoke...

Nie wiem, moze rzeczywiscie masz klopoty z zasnieciem, nie przebywam o poznych
    porach w sieci. Jesli masz, to skoncz masturbacyjne praktyki i policz owieczki
    na tapecie w pokoiku. W kazdym razie nie bede lamal swoich zasad - po 22:59 w
    sieci mnie nigdy nie bylo i nie bedzie, wiec musisz poradzic sobie sam.

Tylko nie zrob sobie krzywdy, synku, bo szkoda by bylo.
      Po chuj mieszasz w to jego mame ?
      I o co Ci kurwa Zasrancu chodzi.
      Wpierdalsz sie Szmaciarzu-Pchlarzu, pierdolisz jakies dyrdymaly o slowniku
      ortograficznym, Ty idz do dr. Frankenstein''a podobno rozdaje jakies mozgi
      moze sie zalapiesz.......
      A i nie wyzywaj nikpgo od swoich synkow - gorszej obrazy juz nie slyszalem
      Ty...ty ..ty synku Maciasa......

> A jednak jestes prosty, czemu dajesz wyraz pod koniec kazdego swojego postu.
      > W koncu i twoja matka, chociaz zrodzila infantylnego durnia (po kims musisz to
      > miec), domysli sie, do czego sluzy ci to podobne do telewizora i to drugie,
      > podobne do domofonu i ci to zabierze... Oj, nieladnie, nieladnie!
      >
      > Niczego ci nie proponowalem, chlopcze, nie rob sobie nadziei. Lepiej kup sobie
      > slownik ortograficzny, bedzie wiecej pozytku dla ciebie i otaczajacego cie
      > swiatka.
      >
      > Podobnie jakos twoje dziwne dywagacje na temat nocnego przesiadywania do mnie
      > nie trafiaja, ale - jak juz pisalem wczesniej - trudno cie zrozumiec, a moze
      > nawet jest to niemozliwe, bo taki ewenement jak ty zdarza sie raz na epoke...
      >
      > Nie wiem, moze rzeczywiscie masz klopoty z zasnieciem, nie przebywam o poznych
      > porach w sieci. Jesli masz, to skoncz masturbacyjne praktyki i policz owieczki
      > na tapecie w pokoiku. W kazdym razie nie bede lamal swoich zasad - po 22:59 w
      > sieci mnie nigdy nie bylo i nie bedzie, wiec musisz poradzic sobie sam.
      >
      > Tylko nie zrob sobie krzywdy, synku, bo szkoda by bylo.

• Gość: nnnmmmi Re: sram na spam IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        dzięki dzięki Miles. Używasz określeń które mi przez gardło nie przechodzą a
        powinny być użyte.
  • krzysztof.r.m Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) 22.06.01, 00:00
    Tytul tego watku, nie obiecywal wiele.
    Ot zbitek , pozornie efektowny, i tyle.
    Jednak jesli juz ponad dobe zabiera
    Wam Panowie, takie przekomarzanie
    sie niesfornych chlopcow, to albo
    jestescie po polowie tygodnia tak
    stlamszeni , ze zagubily Wasze , mam
    nadzieje jednak istniejace, zasoby
    intelektu, albo jestescie faktycznie
    niewiele wartymi sfrustrowanymi, za
    kompleksionymi pacholetami.
    Nie podejrzewam Panow ani o
    bezdenna glupote, ani o prymitywizm
    bliski uposledzeniu.
    Zycze udanego weekendu
    krm
    • Gość: krzysiu! Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
      drogi panie krzysztofie. jest mi bardzo miło, że zechciał pan wejść do naszego
      tematu i poczytać sobie jak obrażamy tu niejakiego Szmaciasa. to taka zabawa,
      równie inteligentna jak oglądanie programu big brader, co zapewne czynił pan
      niejednokrotnie skoro odwiedza pan to forum. może się pan dołączyć albo walić
      się na ryj,wedle gustu.
      • krzysztof.r.m Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym a Krzysiowi glownie) 22.06.01, 00:00
        Szanowny, rozumiec nietrudno, ze od
        ludzi Twojego pokroju oczekiwac wiecej ,
        nad marniutka propozycje wobec mnie,
        nie sposob.
        Chcialbym Cie jednak sprowadzic na ziemie.
        Nie odbieraj tego jako chec wlaczenia sie do
        Panow zabawy, ani tez jako pogrozke , bo nie
        odpowiada mi forma , jaka sie zwracasz.
        Natomiast zaniechaj natychmiast tego rodzaju
        odzywania sie do mnie. Jesli to komukolwiek
        nie stanowi, to Twoja ijego sprawa. Rozmawiajcie
        sobie do woli. Natomiast przyjmij do wiadomosci,
        ze mnie takie formy raza i nie odpowiadaja mi.
        Po prostu nie zycze sobie uwag tej klasy.
        Zycze przyjemnej zabawy i uwazam wymiane zdan
        z Toba za zakonczona.
        Natomiast jesli uwaga dotyczaca mojej rzekomej
        fascynacji programem Big Brother miala byc zlosliwoscia,
        czy proba blysniecia intelektem, to moj Panie chce zauwazyc,
        ze jesli ja tu gosciem, to Pana juz tu zastalem.
        Pozdrawiam
        krm
      • Gość: Macias Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        Gość portalu: krzysiu! napisał(a):

> drogi panie krzysztofie. jest mi bardzo miło, że zechciał pan wejść do naszego
        > tematu i poczytać sobie jak obrażamy tu niejakiego Szmaciasa. to taka zabawa,
        > równie inteligentna jak oglądanie programu big brader, co zapewne czynił pan
        > niejednokrotnie skoro odwiedza pan to forum. może się pan dołączyć albo walić
        > się na ryj,wedle gustu.

Mysle, ze sie powtarzasz. W takim razie ja tez sie powtorze:
        https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=125&wid=12386&aid=12496
        • Gość: szszszsz Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
          nie chce mi się wchodzić pod ten adres choć na pewno jest tam coś bardzo
          interesującego, ale właśnie kończę pracę i wychodzę rozpocząć wspaniały upojny
          weekend, który ty wujku Sz przesiedzisz wpatrując się w zdjęcia młodych
          chłopców.
          miłej zabawy i oczywiście nie zapomnij walić się na ryj
        • Gość: Miles Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.06.01, 00:00
          Ja tez sie powtorze : SPIERDALAJ !!!!!!!

I chuj Ci w dupe Gownojadzie ..

Tak, tak jestem degeneratem.... daruj sobie te wypociny ......

Ty, ty TY SYNU MACIASA !!!!!!!!!

Fuj, musze odkazic monitor.......

> Gość portalu: krzysiu! napisał(a):
          >
          > > drogi panie krzysztofie. jest mi bardzo miło, że zechciał pan wejść do nas
          > zego
          > > tematu i poczytać sobie jak obrażamy tu niejakiego Szmaciasa. to taka zaba
          > wa,
          > > równie inteligentna jak oglądanie programu big brader, co zapewne czynił p
          > an
          > > niejednokrotnie skoro odwiedza pan to forum. może się pan dołączyć albo wa
          > lić
          > > się na ryj,wedle gustu.
          >
          > Mysle, ze sie powtarzasz. W takim razie ja tez sie powtorze:
          > https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=125&wid=12386&aid=12496

• Gość: Macias Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
            Gość portalu: Miles napisał(a):

> Ja tez sie powtorze : SPIERDALAJ !!!!!!!

Ty, ale nikt cie o zdanie nie pytal...
            Chory jakis jestes, ze wszedzie musisz wsadzic swoja smierdzaca dupe?
            • Gość: Miles Re: sram na spam (przeswietnym rozmawiajacym) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.06.01, 00:00

> Ty, ale nikt cie o zdanie nie pytal...
              > Chory jakis jestes, ze wszedzie musisz wsadzic swoja smierdzaca dupe?

Chuj Cie to obcidzi (i mnie tez) przeczytaj sobie posta niejakiego Wasc Kretyna
              Szambojada Maciasa na temat czym jest forum i sie ODPIERDOL!!!!!

Moja dupa jest czystsza niz Twoj oslizgly ryj.
              WAL SIE CHUJASIE NA RYJ (jak kolega Kameleon zauwazyl- slusznie zreszta)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka