Dodaj do ulubionych

YCD 11.05.2011

12.05.11, 00:10
poziom w sumie sie wyrownal (chociaz dalej twierdze, ze to nie jest najmocniejsza ekipa finalowa) i nie dziwie sie, ze jurorzy nie byli zgodni co do swojego wedryktu.

Bardzo mi zal decyzji widzow, bo moim zdaniem Kuba zaslugiwal na scisly final (niestety usmiechniety blondyn byl skazany na przegrana z mrocznym emo), a Alissa nie powinna poleciec po tym wystepie w duecie i solowce (fantastycznie osadzonej w muzyce).
No ale polecieli.
Szkoda.
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 09:13
      Na szczęście Masza została... :) Bardzo mi się ta dziewczyna podoba.
      • mania_28 Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 09:37
        Mnie też, aczkolwiek nie wierzę, że "Polacy" pozwolą wygrać "ruskiej" :(

Poziom jest na tyle równy, że Kuba odpadłby jeśli nie teraz, to za tydzień, to samo dotyczy Dominika.
        Alisa zatańczyła fenomenalną solówkę, na tle której solówka Ani wypadła chaotycznie i nieciekawie. Ale uważam, że kwestia wylotu to jedynie kwestia tygodnia, bo jak dla mnie walka o półfinał/final to Paulina z Maszą
    • maaryniaa Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 09:50
      ja akurat cieszę się, że odpadła Alisa, bo jakoś nie przepadam za jej tańcem, ale nie ukrywam, że wczorajszy odcinek to był chyba jej najlepszy.
      co do Dominika, to ja go lubię, więc cieszę się ze został :)
      no i nie zgadzam się z werdyktem jury, że najlepsza para wieczoru to Masza i Sebastian, mimo, że Maszę uwielbiam ! dla mnie niezagrożeni powinni być Kuba i Ania, piękny był ten duet.
    • ice_ice Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 11:37
      A ja chciałam abstrahować od samego tańca, chociaż Alissa podobała mi się niezmiernie, o wiele bardziej niż przyciężkawa Masza i wiecznie robiąca dzikie miny Ania i żal, ale cóż.

Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem piekielnie zmęczona droczeniem się jurorów. Jak zaczynają gadać, to mnie wkurza, że zamiast naprawdę skoncentrować się na tancerzach, to robią z siebie coraz większe widowisko. Naprawdę , tak to nie było nawet za czasów Muchy. Nie wiem, czy to na pokaz tylko i dla zwiększenia oglądalności, czy też na poważnie, ale nawet mnie to nie obchodzi, niechże się skoncentrują i powiedzą coś sensownego!
      To już jest nudne:(
      • morgen_stern Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 12:26
        > Nie wiem jak Wy, ale ja już jestem piekielnie zmęczona droczeniem się jurorów.
        > Jak zaczynają gadać, to mnie wkurza, że zamiast naprawdę skoncentrować się na t
        > ancerzach, to robią z siebie coraz większe widowisko.

Zgadzam się całkowicie, męczące. Myślicie, że ktoś to tam przeczyta? :)
        A najbardziej mnie wk...ją ciągłe aluzje Kingi, Egurroli i nawet ostatnio Kazadi do preferencji seksualnych Piróga, halooooo, już wszyscy wiemy, że jest gejem! Nikt się już tak tym nie ekscytuje, naprawdę!
        • spinka0001 Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 14:11
          Mnie się podobało to jak Patricia broniła Michała. Zauważyłam, że Egurola dostrzegł zagrożenie ze strony Michała, dla jego faworyta(Sebastiana), bo jakoś nagle zaczął go nieprzychylnie komentować, a tak na prawdę nie ma się do czego przyczepić, bo Michał jest naprawdę wszechstronnym tancerzem, co z tego, że wszędzie robi próbki swojego stylu jak inne style tańczy bez zastrzeżeń.
    • koza_w_rajtuzach Re: YCD 11.05.2011 12.05.11, 14:45
      Zdziwiłam się, że odpadł Kuba.. Wydawało mi się to oczywiste, że dziś wyleci Dominik, choćby ze względu na to, że we wcześniejszych odcinkach raczej dość kiepsko sobie radził. Fajnie, że jest wrażliwy, jednak tak obiektywnie patrząc, to Kuba jest lepszym tancerzem. Sądziłam, że w tym tygodniu odpadnie Alissa i Dominik, natomiast za tydzień Ania i Kuba, a o finał będzie walczyć Masza, Paulina oraz Michał i Sebastian, ale tak czy inaczej nadal wydaje mi się, że tak właśnie będzie wyglądać czwórka finałowa. Nie wiem kto powinien wygrać, ale chyba Masza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka