Dodaj do ulubionych

"Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śmiechu

19.05.04, 11:58
Śmieszne, nie? Takie wesołe, fajne sie ostatnio zrobiło, ubaw po pachy
normalnie. Chyba że ja jestem jakaś dziwna (dopuszczający z
matury).....echchch...

beger
Obserwuj wątek
    • elsik Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:04
      a kto był i co było?
      • sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:06
        Gęgająca Okupnik - ja tylko widziałem w całości jak kielochy szczerzyła.
        Ponadto Olejnik w korku ulicznym i ktoś jeszcze, ale nie pomnę..
        • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:11
          ja tam Kolejorza oglądałam,a nie jakies bzdety:))
          • sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:15
            Kolejorz rządzi!!!
            • maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:25
              a co lub kto to ten Kolejorz???
              • sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:26
                nowy uczestnik BAR 4.
                • maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:32
                  Hmm, ja tez ogladalam Bar, ale nie wiem o co chodzi??? Rozjasnijcie mi plisss!
                  • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:33
                    Dzis wchodzi nowy uczestnik, pracownik PKP.
                    Za duzo czytasz i gubisz newsy barowe.
                    • Gość: KIRA Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm IP: *.crowley.pl 19.05.04, 14:37
                      Lahlig predatwiciel PKP wchodzi, kuźwa a ja ost cos nie na bieżąco bo ksiązkę
                      dorwałam fajową i teraz mam dylemat, co tu robic, co tu robić????????????
                      • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:42
                        No bo kurna książek się Tobie zachciało! Też masz manię czytania czy co? Ty
                        chyba nie wiesz co dobre, co? ;))))
                        No Lech Kolejorz, no!
                        • maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:48
                          to bylo dobre :)))))
                          ale ja i tak nic nie panimaju, trudno :(
                          • lahliq Do maniaczytania 19.05.04, 14:53
                            Teraz na poważnie. :)
                            Wczoraj był mecz Lech-Legia. Nasz poznański klub nazywany
                            jest "Kolejorz". "KolejOrz" a nie "KolejArz" bo tak się wymawia w naszej
                            gwarze. :)
                            Panimaju?
                            Pzdr
                            • maniaczytania Re:Lahliq 19.05.04, 14:57
                              Dzieki :)
                              Teraz pewnie sie troszke naraze, ale od kiedy Pogon Szczecin wypadla z
                              pierwszej ligi, troche sie przestalam interesowac pilka nozna :)
                              A kto wygral?
                              • lahliq Re:Maniaczytania 19.05.04, 15:02
                                Narazisz się jak źle odpowiesz na pytanie:
                                A komu byś kibicowała? ;))))))

Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkarzom,
                                nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;)
                                Wygrał Lech 2:0 a mecz był dość niesamowity bo władze Poznania zdecydowały, że
                                zorganizowane grupy kibiców Legii nie będą miały wstępu na poznański stadion. A
                                kibice Lecha, mimo że najwięksi wrogowie Legii, sami kupowali warszawiakom
                                bilety i jeszcze ich dowieźli na stadion. :) I żadnych burd nie było. Na złość
                                władzom miasta. ;)
                                • lezka_z_posen Re:Maniaczytania 19.05.04, 15:06
                                  lahliq napisała:

> Narazisz się jak źle odpowiesz na pytanie:
                                  > A komu byś kibicowała? ;))))))
                                  >
                                  > Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona
                                  piłkarzom,
                                  >
                                  > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;)

ale szalik Kolejorza mam nadzieję masz??ja mam:))
                                  • lahliq Szalik 19.05.04, 15:07
                                    Jasne, że mam! taki ładny, czerwony.
                                    ;)
                                    • moniq_c Re: Szalik 19.05.04, 16:36
                                      lahliq napisała:

> Jasne, że mam! taki ładny, czerwony.
                                      > ;)

ejże!!! czuję wkrętkę
                                      przecież Poznań to miasto zieleni.... nawet autobusy tylko takie tam jeżdżą ;-D
                                • maniaczytania Re:Maniaczytania 19.05.04, 16:11
                                  Hi,hi, chyba sie naraze :)
                                  Najwiekszy sentyment mam do Pogoni, bo to moje rodzinne strony (choc kawalek od
                                  Szczecina mieszkalam).
                                  A poza tym mieszkalam juz i w Szczecinie, i w Poznaniu i w Warszawie wiec serca
                                  nie rozerwe :)))
                                • moniq_c Re:Maniaczytania 19.05.04, 16:35
                                  lahliq napisała:

>Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkarzom,
                                  >
                                  > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;)
                                  > RADZIO!!!!! lahliczko bo Cię Doda dorwie i krzywdę w końcu zrobi...
                                  • lahliq Radzio 20.05.04, 08:09
                                    moniq_c napisała:

> lahliq napisała:
                                    >
                                    > >Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkar
                                    > zom,
                                    > >
                                    > > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;)
                                    > > RADZIO!!!!! lahliczko bo Cię Doda dorwie i krzywdę w końcu zrobi...

A moze ten bramkarz ma brata? Polscy bramkarze miewają. ;)
                              • sonny_z_posen Re:Lahliq 19.05.04, 15:14
                                To ja wiem co to 'śledzie .... jedzie' a Ty nie wiesz co to Kolejorz???
                                ;)
                                Spotkamy się w przyszłym sezonie i Wam dokopiemy!
                        • Gość: KIRA Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm IP: *.crowley.pl 19.05.04, 14:51
                          Nie no ja wiem że bezsensu i w ogóle...ale ja tak niechcący juz niedlugo
                          skończe i sie poprawię na finał bedę gotowa!!!!Obiecuje
                          • lahliq Kira 19.05.04, 14:54
                            Podaj chociaż co to za książka była, to może Cię to usprawiedliwi. ;)
                            • Gość: KIRA Re:Lahliq.... IP: *.crowley.pl 19.05.04, 15:00
                              No własnie boje się że mnie nie usprawiedliwi ale co tam kurna mac sie bede,
                              ostatnio dorwałam te new the besciaki Kod Leonarda da Vinci ai Aniły &
                              Demony...niektórzy na tym psy wieszają a mnie wciągneło strasznie bo to taki
                              dla mnie indiana jones, wiec czytam jak nawiedzona wieczorami...zreszta mój
                              umysł ostatnio nie przyjmuje zbyt powaznych rzeczy a to nawet fajne jest jak
                              nie traktuje sie tego całkiem serio
                              • lahliq Kira 19.05.04, 15:04
                                Odetchnęłam, bo nie było to "Za bogaty na męża", który namiętnie, acz powoli,
                                czyta ostatnio jedna pani w moim autobusie. ;)
                                • Gość: KIRA Re: lahliq IP: *.crowley.pl 19.05.04, 15:07
                                  nie no cieszę sie że Ci ulżyło naprawdę!!!!!
                                  W chwolach relaksu gdzies na wakacje polecam, nie jest to co prawda wielka
                                  klasyka ale dobra przygodowa ksiązką hihihi klimaty z ost III indiany!!!!
                                  • lahliq Re: Kira 19.05.04, 15:10
                                    Jak tylko mi komornik tv zabierze, to zaraz się za nią chwytam. ;)
                                    • Gość: KIRA Re: lahliq IP: *.crowley.pl 19.05.04, 15:19
                                      Koniecznie:)
                  • sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:34
                    Kolejorz wysiadł z pociągu na stacji Bułgarska i jest od wczoraj nowym
                    uczestnikiem BAR4, ot tyle!
                  • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:34
                    Zapomniałam dodać, ze ma na imię Lech.
              • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:30
                maniaczytania napisała:

> a co lub kto to ten Kolejorz???

o matko boska-pora umierać!!!
                • moniq_c Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 16:39
                  lezka_z_posen napisała:

> > o matko boska-pora umierać!!!

ale jakaż to piękna śmierć - umrzeć ze śmiechu.... ;-DDD
          • elsik Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:23
            lezka_z_posen napisała:

> ja tam Kolejorza oglądałam,a nie jakies bzdety:))
            ja też
            • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:33
              I po której stronie byłaś, hmmm??? ;)
              • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:37
                lahliq napisała:

> I po której stronie byłaś, hmmm??? ;)

no wiesz lahliq,tez pytanie;))całym sercem za Kolejorzem,oczywiście:))
                • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:43
                  lezka_z_posen napisała:

> lahliq napisała:
                  >
                  > > I po której stronie byłaś, hmmm??? ;)
                  >
                  > no wiesz lahliq,tez pytanie;))całym sercem za Kolejorzem,oczywiście:))

A dlaczego zmieniasz nicki? ;))))
                  Mam andzieję, że oglądałaś w niebieskiej bieliźnie? ;)
                  • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:45
                    kobieta zmienną jest:)a Ty co,Sherlock Holms:)
                    • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:46
                      i tylko raz zmienilam;)
                      • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:47
                        Rozumiem. Raz to się nie liczy, szczególnie na delegacji. ;)
                        • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:49
                          wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:)
                          "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:))
                          • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:56
                            lezka_z_posen napisała:

> wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:)
                            > "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:))

A jak mam chłopaka w wojsku i wyjade w delegację to moge dwa razy? ;)

36h nie może się dobrze skończyc. ;)
                            • lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:59
                              lahliq napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                              >
                              > > wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:)
                              > > "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:))
                              >
                              > A jak mam chłopaka w wojsku i wyjade w delegację to moge dwa razy? ;)
                              >
                              > 36h nie może się dobrze skończyc. ;)

dwa razy tak-pod warunkiem,że po alkoholu:))wtedy też-nie zdrada.i po francusku-
                              nie zdrada:))
                              >
                              • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 15:05
                                lezka_z_posen napisała:

>
                                > dwa razy tak-pod warunkiem,że po alkoholu:))wtedy też-nie zdrada.i po
                                francusku- nie zdrada:))
                                > >
                                Jak po francusku to trzeba zdjąć kapelusz. ;)
    • lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 20.05.04, 08:14
      beger_chodzaca_z_pancerfaustem napisała:

> Śmieszne, nie? Takie wesołe, fajne sie ostatnio zrobiło, ubaw po pachy
      > normalnie. Chyba że ja jestem jakaś dziwna (dopuszczający z
      > matury).....echchch...
      >
      > beger
      Na tatianie Okupnik wyłączyłam bo już nie zdzierżyłam. Ten odcinek zamienił się
      w typowy program pt. "Patrzcie szare ludziki jak my gwiazdy świetnie się
      bawimy". Pani Skrzynecka chyba zaś tylko po to wkręciła koleżanke Dygant by
      sama zostac później wkręcona a we wkrętce pięknie się pokreuje, bo przecież
      bedzie już wiedzieć, że obserwują ją kamery...
      Racja pani Renato, ubaw po pachy i nawet Szymon coraz mniej ratuje program...
      • Gość: ewa malo zabawnie z tzw znanymi IP: 212.87.3.* 20.05.04, 09:13
        tez uwazam ze bylo malo zabawnie. Zalozeniem tego programu bylo ze zajmuje sie
        on ludzmi znanymi a tu coraz wiecej 'gwiazdek-meteorow' z ktorych skojarzenie
        mam duze problemy. W ostanim programie poza Olejnik trudno te osoby uznac bylo
        ze powszechnie znane. I jeszcze ta denerwujaca megalomania meteorow 'wiedzialam
        ze mi to zrobia no bo wszystkim ZNANYM to robia'?
        ewa
        • lahliq Re: malo zabawnie z tzw znanymi 20.05.04, 09:17
          Mam wrażenie, że gwiazdy, ale głównie gwiazdy filmu i tv na co dzień już
          zachowują się sztucznie, rozgladajac się za kamerami i bukietem kwiatów.
          Chyba najlepiej w programie wypadają politycy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka