beger_chodzaca_z_pancerfaustem 19.05.04, 11:58 Śmieszne, nie? Takie wesołe, fajne sie ostatnio zrobiło, ubaw po pachy normalnie. Chyba że ja jestem jakaś dziwna (dopuszczający z matury).....echchch... beger Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elsik Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:04 a kto był i co było? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:06 Gęgająca Okupnik - ja tylko widziałem w całości jak kielochy szczerzyła. Ponadto Olejnik w korku ulicznym i ktoś jeszcze, ale nie pomnę.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:11 ja tam Kolejorza oglądałam,a nie jakies bzdety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:15 Kolejorz rządzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:25 a co lub kto to ten Kolejorz??? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:26 nowy uczestnik BAR 4. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:32 Hmm, ja tez ogladalam Bar, ale nie wiem o co chodzi??? Rozjasnijcie mi plisss! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:33 Dzis wchodzi nowy uczestnik, pracownik PKP. Za duzo czytasz i gubisz newsy barowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm IP: *.crowley.pl 19.05.04, 14:37 Lahlig predatwiciel PKP wchodzi, kuźwa a ja ost cos nie na bieżąco bo ksiązkę dorwałam fajową i teraz mam dylemat, co tu robic, co tu robić???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:42 No bo kurna książek się Tobie zachciało! Też masz manię czytania czy co? Ty chyba nie wiesz co dobre, co? ;)))) No Lech Kolejorz, no! Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:48 to bylo dobre :))))) ale ja i tak nic nie panimaju, trudno :( Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Do maniaczytania 19.05.04, 14:53 Teraz na poważnie. :) Wczoraj był mecz Lech-Legia. Nasz poznański klub nazywany jest "Kolejorz". "KolejOrz" a nie "KolejArz" bo tak się wymawia w naszej gwarze. :) Panimaju? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re:Lahliq 19.05.04, 14:57 Dzieki :) Teraz pewnie sie troszke naraze, ale od kiedy Pogon Szczecin wypadla z pierwszej ligi, troche sie przestalam interesowac pilka nozna :) A kto wygral? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re:Maniaczytania 19.05.04, 15:02 Narazisz się jak źle odpowiesz na pytanie: A komu byś kibicowała? ;)))))) Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkarzom, nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;) Wygrał Lech 2:0 a mecz był dość niesamowity bo władze Poznania zdecydowały, że zorganizowane grupy kibiców Legii nie będą miały wstępu na poznański stadion. A kibice Lecha, mimo że najwięksi wrogowie Legii, sami kupowali warszawiakom bilety i jeszcze ich dowieźli na stadion. :) I żadnych burd nie było. Na złość władzom miasta. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re:Maniaczytania 19.05.04, 15:06 lahliq napisała: > Narazisz się jak źle odpowiesz na pytanie: > A komu byś kibicowała? ;)))))) > > Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkarzom, > > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;) ale szalik Kolejorza mam nadzieję masz??ja mam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Szalik 19.05.04, 16:36 lahliq napisała: > Jasne, że mam! taki ładny, czerwony. > ;) ejże!!! czuję wkrętkę przecież Poznań to miasto zieleni.... nawet autobusy tylko takie tam jeżdżą ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re:Maniaczytania 19.05.04, 16:11 Hi,hi, chyba sie naraze :) Najwiekszy sentyment mam do Pogoni, bo to moje rodzinne strony (choc kawalek od Szczecina mieszkalam). A poza tym mieszkalam juz i w Szczecinie, i w Poznaniu i w Warszawie wiec serca nie rozerwe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re:Maniaczytania 19.05.04, 16:35 lahliq napisała: >Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkarzom, > > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;) > RADZIO!!!!! lahliczko bo Cię Doda dorwie i krzywdę w końcu zrobi... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Radzio 20.05.04, 08:09 moniq_c napisała: > lahliq napisała: > > >Spox, ja również nie intertesuję się piłką i notorycznie myle imiona piłkar > zom, > > > > nawet tak słynnym jak Jarek Majdan. ;) > > RADZIO!!!!! lahliczko bo Cię Doda dorwie i krzywdę w końcu zrobi... A moze ten bramkarz ma brata? Polscy bramkarze miewają. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re:Lahliq 19.05.04, 15:14 To ja wiem co to 'śledzie .... jedzie' a Ty nie wiesz co to Kolejorz??? ;) Spotkamy się w przyszłym sezonie i Wam dokopiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm IP: *.crowley.pl 19.05.04, 14:51 Nie no ja wiem że bezsensu i w ogóle...ale ja tak niechcący juz niedlugo skończe i sie poprawię na finał bedę gotowa!!!!Obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Kira 19.05.04, 14:54 Podaj chociaż co to za książka była, to może Cię to usprawiedliwi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re:Lahliq.... IP: *.crowley.pl 19.05.04, 15:00 No własnie boje się że mnie nie usprawiedliwi ale co tam kurna mac sie bede, ostatnio dorwałam te new the besciaki Kod Leonarda da Vinci ai Aniły & Demony...niektórzy na tym psy wieszają a mnie wciągneło strasznie bo to taki dla mnie indiana jones, wiec czytam jak nawiedzona wieczorami...zreszta mój umysł ostatnio nie przyjmuje zbyt powaznych rzeczy a to nawet fajne jest jak nie traktuje sie tego całkiem serio Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Kira 19.05.04, 15:04 Odetchnęłam, bo nie było to "Za bogaty na męża", który namiętnie, acz powoli, czyta ostatnio jedna pani w moim autobusie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: lahliq IP: *.crowley.pl 19.05.04, 15:07 nie no cieszę sie że Ci ulżyło naprawdę!!!!! W chwolach relaksu gdzies na wakacje polecam, nie jest to co prawda wielka klasyka ale dobra przygodowa ksiązką hihihi klimaty z ost III indiany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kira 19.05.04, 15:10 Jak tylko mi komornik tv zabierze, to zaraz się za nią chwytam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:34 Kolejorz wysiadł z pociągu na stacji Bułgarska i jest od wczoraj nowym uczestnikiem BAR4, ot tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:34 Zapomniałam dodać, ze ma na imię Lech. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:30 maniaczytania napisała: > a co lub kto to ten Kolejorz??? o matko boska-pora umierać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 16:39 lezka_z_posen napisała: > > o matko boska-pora umierać!!! ale jakaż to piękna śmierć - umrzeć ze śmiechu.... ;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
elsik Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:23 lezka_z_posen napisała: > ja tam Kolejorza oglądałam,a nie jakies bzdety:)) ja też Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:33 I po której stronie byłaś, hmmm??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:37 lahliq napisała: > I po której stronie byłaś, hmmm??? ;) no wiesz lahliq,tez pytanie;))całym sercem za Kolejorzem,oczywiście:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:43 lezka_z_posen napisała: > lahliq napisała: > > > I po której stronie byłaś, hmmm??? ;) > > no wiesz lahliq,tez pytanie;))całym sercem za Kolejorzem,oczywiście:)) A dlaczego zmieniasz nicki? ;)))) Mam andzieję, że oglądałaś w niebieskiej bieliźnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:45 kobieta zmienną jest:)a Ty co,Sherlock Holms:) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:46 i tylko raz zmienilam;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:47 Rozumiem. Raz to się nie liczy, szczególnie na delegacji. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:49 wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:) "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:56 lezka_z_posen napisała: > wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:) > "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:)) A jak mam chłopaka w wojsku i wyjade w delegację to moge dwa razy? ;) 36h nie może się dobrze skończyc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 14:59 lahliq napisała: > lezka_z_posen napisała: > > > wstyd mi było tak bluznic pod moim nickiem,ale potem sie przełamałam:) > > "jak chłopak w wojsku-nie zdrada;)"i wiem co mnie zdemadskowało-36h:)) > > A jak mam chłopaka w wojsku i wyjade w delegację to moge dwa razy? ;) > > 36h nie może się dobrze skończyc. ;) dwa razy tak-pod warunkiem,że po alkoholu:))wtedy też-nie zdrada.i po francusku- nie zdrada:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 19.05.04, 15:05 lezka_z_posen napisała: > > dwa razy tak-pod warunkiem,że po alkoholu:))wtedy też-nie zdrada.i po francusku- nie zdrada:)) > > Jak po francusku to trzeba zdjąć kapelusz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: "Mamy cię!" no normalnie sie popłakałam ze śm 20.05.04, 08:14 beger_chodzaca_z_pancerfaustem napisała: > Śmieszne, nie? Takie wesołe, fajne sie ostatnio zrobiło, ubaw po pachy > normalnie. Chyba że ja jestem jakaś dziwna (dopuszczający z > matury).....echchch... > > beger Na tatianie Okupnik wyłączyłam bo już nie zdzierżyłam. Ten odcinek zamienił się w typowy program pt. "Patrzcie szare ludziki jak my gwiazdy świetnie się bawimy". Pani Skrzynecka chyba zaś tylko po to wkręciła koleżanke Dygant by sama zostac później wkręcona a we wkrętce pięknie się pokreuje, bo przecież bedzie już wiedzieć, że obserwują ją kamery... Racja pani Renato, ubaw po pachy i nawet Szymon coraz mniej ratuje program... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa malo zabawnie z tzw znanymi IP: 212.87.3.* 20.05.04, 09:13 tez uwazam ze bylo malo zabawnie. Zalozeniem tego programu bylo ze zajmuje sie on ludzmi znanymi a tu coraz wiecej 'gwiazdek-meteorow' z ktorych skojarzenie mam duze problemy. W ostanim programie poza Olejnik trudno te osoby uznac bylo ze powszechnie znane. I jeszcze ta denerwujaca megalomania meteorow 'wiedzialam ze mi to zrobia no bo wszystkim ZNANYM to robia'? ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: malo zabawnie z tzw znanymi 20.05.04, 09:17 Mam wrażenie, że gwiazdy, ale głównie gwiazdy filmu i tv na co dzień już zachowują się sztucznie, rozgladajac się za kamerami i bukietem kwiatów. Chyba najlepiej w programie wypadają politycy. Odpowiedz Link Zgłoś