Gość: mimi Re: Maciej Dowbor IP: 195.117.149.* 04.03.02, 16:13 całkiem niezły,mamusie bije na głowe Odpowiedz Link Zgłoś
tommyboy Re: Maciej Dowbor 04.03.02, 23:57 Nepotyzm uber alles. Widać że w TVP płacą więcej niż w TVN24. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Maciej Dowbor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 00:32 Jest ciekawym meskim prezenterem w TVP. Koneksje mnie nie interesuja. Ma byc ladna twarza i pasowac do ramowki dwojki, dobrze sie ubierac i budowac okreagle zdania. Wymagania stawiane prezenterom przez internautow sa czasem niedorzeczne. W ciagu 3 minut nie mozna przedstawic madrosci zycia i swiata.NIe przelaczam programu, gdy pojawia sie na ekranie. Co do TVN, byc moze gorzej placa, a juz napewno poziom maja gorszy od TVP2. NIe dziwie sie zmianie pracodawcy. Nawet przejscie do Polsatu by mnie nie zdziwilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Praca w TVP IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 10:56 Jak tam, sie w TVP pracuje Pani Basiu? Ile Pani płacą za pisanie o wysokim poziomie biesiad w TVP? ...PS. Jeszcze Pani nie zwolnili? Ma Pani szczęście pracować pod dyktando ludzi SLD i PSL. Życze miłych doświadczeń z Panami prezesami, którzy nie wiedzą co to odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara NIE PRACUJE W MEDIACH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 12:01 Widzu: ,,BEZ KOMENTARZA! Pisze drukowanymi literami, żeby dotarło to takich jak TY'' Kazdy ma prawo do wlasnego zdania. Zabolalo, ze pan Dowbor jest tylko panem z okienka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Maciej Dowbor IP: 195.117.149.* 05.03.02, 12:40 Sławcio zatrudnił kolejnego ładnego chłopca.Ach! Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 12:45 W czasie Olimpiady zajmował się zagłuszaniem relacji wraz z leśnymi dziadkami w studio. Trwał jakiś bieg narciarski czy mecz hokejowy, a oni sobie gawędzili jak to było w 1945 jak się ukrywali przed gajowym w Bieszczadach. Dlatego nie wiem dokładnie co on gadał, ale raz usłyszałem, że "Norweg wygrał o włos na nodze" i oblałem się kawą ze śmiechu. Pewnie pobredził jeszcze coś niecoś. Słowem materiał na dobrego pracownika TVP. Ma wszelkie atuty: 1. Mamusia załatwiła wygraną konkuresu na prezentera TVP. 2. Nie zna się na sporcie. 3. Rzuca lapsusami jak z rękawa. 4. Występuje jako prezenter w programach sportowych i o ... Unii Europejskiej- słowem Leonardo da Vinci i czekam na debiut w "Randce w ciemno" oraz "Biesiadzie z Marylą i Niną" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: tak a propos do krytykantów wszelkiej maści IP: 192.168.100.* 05.03.02, 13:07 Ludzie, co wy wszyscy z choinki się urwaliście. Piszecie o protekcji tak jakby to był problem nowy. Zawsze tak było, że dobrą robote się załatwiało po znajomości. I za komuny i za kapitalizmu jak nasz kraj szeroki i długi. No właśnie. A jakbyscie byli na miejscu "Rudej" to tez byście synalka do TV wkręcili, może nie! I wtedy to wszystko by było O.K. A tak to jest rozpacz i wołanie o pomstę. Najpierw to trzeba charakterki u siebie zmieniać a potem pouczać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
tommyboy Re: tak a propos do krytykantów wszelkiej maści 05.03.02, 14:25 Gość portalu: zdzisio napisał(a): > Ludzie, co wy wszyscy z choinki się urwaliście. Piszecie o protekcji tak jakby > to był problem nowy. Zawsze tak było, że dobrą robote się załatwiało po > znajomości. I za komuny i za kapitalizmu jak nasz kraj szeroki i długi. No > właśnie. A jakbyscie byli na miejscu "Rudej" to tez byście synalka do TV > wkręcili, może nie! I wtedy to wszystko by było O.K. A tak to jest rozpacz i > wołanie o pomstę. Najpierw to trzeba charakterki u siebie zmieniać a potem > pouczać innych. Myślę że swój charakterek znam lepiej od Ciebie. A dlaczego mam nie pouczać? Odpowiedz Link Zgłoś
kamil Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 13:57 Jestem pewien na 90%, ze gdyby nie jego mamusia, to do TV by sie nie dostal... Moim zdaniem ma problemy z dykcja. Raczka raczke myje. I jak tu mozna dac szanse nowym, skoro wlasnie wszystko w tv, czy radio zalatwia sie po znajomosci??? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
craker Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 15:16 No tak w naszej kochanek TVP bez protekcji ani rusz. Ale moim zdaniem Maciej Dowbor jest ok, dużo lepszy od podstarzałych prezenterek. Odpowiedz Link Zgłoś