Dodaj do ulubionych

Maciej Dowbor

IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 23:42
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Maciej Dowbor IP: 195.117.149.* 04.03.02, 16:13
      całkiem niezły,mamusie bije na głowe
    • tommyboy Re: Maciej Dowbor 04.03.02, 23:57
      Nepotyzm uber alles. Widać że w TVP płacą więcej niż w TVN24.
      • Gość: Barbara Re: Maciej Dowbor IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 00:32
        Jest ciekawym meskim prezenterem w TVP. Koneksje mnie nie interesuja. Ma byc
        ladna twarza i pasowac do ramowki dwojki, dobrze sie ubierac i budowac okreagle
        zdania. Wymagania stawiane prezenterom przez internautow sa czasem
        niedorzeczne. W ciagu 3 minut nie mozna przedstawic madrosci zycia i swiata.NIe
        przelaczam programu, gdy pojawia sie na ekranie. Co do TVN, byc moze gorzej
        placa, a juz napewno poziom maja gorszy od TVP2. NIe dziwie sie zmianie
        pracodawcy. Nawet przejscie do Polsatu by mnie nie zdziwilo.
        • Gość: widz Re: Praca w TVP IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 10:56
          Jak tam, sie w TVP pracuje Pani Basiu? Ile Pani płacą za pisanie o wysokim
          poziomie biesiad w TVP? ...PS. Jeszcze Pani nie zwolnili? Ma Pani szczęście
          pracować pod dyktando ludzi SLD i PSL. Życze miłych doświadczeń z Panami
          prezesami, którzy nie wiedzą co to odpowiedzialność.
          • Gość: Barbara NIE PRACUJE W MEDIACH IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 12:01
            Widzu: ,,BEZ KOMENTARZA! Pisze drukowanymi literami, żeby dotarło to takich jak
            TY''
            Kazdy ma prawo do wlasnego zdania.
            Zabolalo, ze pan Dowbor jest tylko panem z okienka?
    • Gość: zyta Re: Maciej Dowbor IP: 195.117.149.* 05.03.02, 12:40
      Sławcio zatrudnił kolejnego ładnego chłopca.Ach!
    • bigbrada Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 12:45
      W czasie Olimpiady zajmował się zagłuszaniem relacji wraz z leśnymi dziadkami w
      studio.
      Trwał jakiś bieg narciarski czy mecz hokejowy, a oni sobie gawędzili jak to
      było w 1945 jak się ukrywali przed gajowym w Bieszczadach.
      Dlatego nie wiem dokładnie co on gadał, ale raz usłyszałem, że "Norweg wygrał o
      włos na nodze" i oblałem się kawą ze śmiechu.
      Pewnie pobredził jeszcze coś niecoś.
      Słowem materiał na dobrego pracownika TVP.
      Ma wszelkie atuty:
      1. Mamusia załatwiła wygraną konkuresu na prezentera TVP.
      2. Nie zna się na sporcie.
      3. Rzuca lapsusami jak z rękawa.
      4. Występuje jako prezenter w programach sportowych i o ... Unii Europejskiej-
      słowem Leonardo da Vinci i czekam na debiut w "Randce w ciemno"
      oraz "Biesiadzie z Marylą i Niną"
    • Gość: zdzisio Re: tak a propos do krytykantów wszelkiej maści IP: 192.168.100.* 05.03.02, 13:07
      Ludzie, co wy wszyscy z choinki się urwaliście. Piszecie o protekcji tak jakby
      to był problem nowy. Zawsze tak było, że dobrą robote się załatwiało po
      znajomości. I za komuny i za kapitalizmu jak nasz kraj szeroki i długi. No
      właśnie. A jakbyscie byli na miejscu "Rudej" to tez byście synalka do TV
      wkręcili, może nie! I wtedy to wszystko by było O.K. A tak to jest rozpacz i
      wołanie o pomstę. Najpierw to trzeba charakterki u siebie zmieniać a potem
      pouczać innych.
      • tommyboy Re: tak a propos do krytykantów wszelkiej maści 05.03.02, 14:25
        Gość portalu: zdzisio napisał(a):

> Ludzie, co wy wszyscy z choinki się urwaliście. Piszecie o protekcji tak jakby
        > to był problem nowy. Zawsze tak było, że dobrą robote się załatwiało po
        > znajomości. I za komuny i za kapitalizmu jak nasz kraj szeroki i długi. No
        > właśnie. A jakbyscie byli na miejscu "Rudej" to tez byście synalka do TV
        > wkręcili, może nie! I wtedy to wszystko by było O.K. A tak to jest rozpacz i
        > wołanie o pomstę. Najpierw to trzeba charakterki u siebie zmieniać a potem
        > pouczać innych.

Myślę że swój charakterek znam lepiej od Ciebie. A dlaczego mam nie pouczać?
    • kamil Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 13:57
      Jestem pewien na 90%, ze gdyby nie jego mamusia, to do TV by sie nie dostal...
      Moim zdaniem ma problemy z dykcja. Raczka raczke myje. I jak tu mozna dac
      szanse nowym, skoro wlasnie wszystko w tv, czy radio zalatwia sie po
      znajomosci??? :(((
    • craker Re: Maciej Dowbor 05.03.02, 15:16
      No tak w naszej kochanek TVP bez protekcji ani rusz. Ale moim zdaniem Maciej
      Dowbor jest ok, dużo lepszy od podstarzałych prezenterek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka