Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia

04.09.11, 20:56
Ogladam wlasnie i nie moge sie powstrzymac od komentarza dot. Fraszynskiej. Nie wiem kto ja wpuscil ale robi z siebie kompletna idiotke. Na samym poczatku daje "10". Juz Tyszkiewicz sie lepiej zachowywala. Ta nie dosc sie sie glupkowato smieje to jeszcze i te oceny.
Pozytywnie na razie zaskakuje mnie Jozefowicz. Mam nadzieje ze bedzie tak 3mal dalej. Co do par to sie jeszcze nie wypowiadam chociaz ten z Mongolii lepiej tanczy niz robi z siebie idiote u Majewskiego.
A Wy jakie macie odczucia.
Obserwuj wątek
    • kara_b Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:10
      Natasza totalna porażka i ciągle te wycieczki w stronę Józwy... dobrze ,ze chociaż on nie reaguje
      • hermenegilda_zenia Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:20
        Otóż to, Natasza kompletnie zestresowana, sztywna, jej konferansjerka jest totalnie wymęczona. Pewnie zdaje sobie sprawę, że jest teraz na mega cenzurowanym, bo większości jednak nie spodobał się sposób w jaki TVN pozbył się Skrzyneckiej (abstrahując od tego, czy się ją lubi czy nie).
    • pawel-strzalka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:24
      Mam kompletnie odmienne odczucia niż ty. Fraszyńska super wyluzowana i zabawna, żałuję że nie była od początku zamiast nudnej gwiazdeczki Tyszkiewicz.
      Józefowicz natomiast bardzo chce być w tym programie po stronie specjalistów, daje słabe oceny i nawet Pavlović ma w sobie więcej luzu i dystansu do uczestników.
      Nataszy nie strawię, chociaż chciałem dać jej szansę. Nie idzie jej i jeszcze dziwnie się zaśmiewa, jakby nerwowo.
      • dzidzia_bojowa Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:45
        Urbańska piękna i utalentowana - dlatego daję jej szansę bym ją zaakceptowała bo w pierwszym odcinku kuliłam się z zażenowania słysząc jej pytania. Zrzucam to na karb tremy, chociaż...jest obeznana ze sceną więc aż tak takiej tremy mieć nie powinna. czyli po prostu chyba się nie nadaje. a może tylko się uprzedziłam, bo Skrzynkę zawsze lubiłam i lubię nadal.

Fraszyńska fajna. Józefowicza lubię za rolę w "Poranku kojota", poza tym zna się na tańcu.

A teraz uczestnicy: Urbański- won, Szpak- dla mnie nie do strawienia w każdej roli, Kuszewski- najlepszy, Bil- naprawdę sympatyczny. Reszty nie zapamiętałam.

Rażą mnie rubaszne dowcipasy- ogólnie.
        • kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:50
          podobnie jak Ty, daję szansę Nataszy, choć rażą mnie te ciągłe odwoływania sie do Józefowicza, ale...
          w kwestii tańca, nie mogę zdzierżyć Urbańskiego, sorry, staram siuę nie obrażać ludzi, ale on to totalny kretyn! niech spada dziś!!!
        • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:56
          dzidzia_bojowa napisała:

> Rażą mnie rubaszne dowcipasy- ogólnie.

A dzisiaj były?;)
        • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:03
          dzidzia_bojowa napisała:

> Urbańska piękna i utalentowana - dlatego daję jej szansę bym ją zaakceptowała b
          > o w pierwszym odcinku kuliłam się z zażenowania słysząc jej pytania. Zrzucam to
          > na karb tremy, chociaż...jest obeznana ze sceną więc aż tak takiej tremy mieć
          > nie powinna.

no więc ona piękna jest bardzo, uśmiech ma powalający, utalentowana i w ogóle - tylko oglądać jej się nie da :(
          ona chyba z gatunku perfekcyjnych małpek o zerowej osobowości, co się idealnie wszystkiego wyuczą i jeszcze wykonają to z lekkością i rozmachem - a tu trzeba niestety powiedzieć coś od siebie, bo zapytany na gorąco tancerz może palnąć taką głupotę, że trzeba ratować sytuację. a za mądra to chyba ona nie jest, skoro jej najgłośniejszy występ osobisty to wezwanie do głosowania na polki i polaków w którymś z show, w którym rywalizowała :(

może się wyrobi. ale ja jakoś nie wierzę :(
    • anka_cyganka35 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:25
      Natasza zestresowana ale pozywtnie ją odbieram. Fraszynska przesadza ja wiem, ze jej rola polega na cukrowaniu ale niech nie robi z siebie błazna
    • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:30
      a nie, a mnie się patent "debiutuję z 10" nawet podoba. nie udaje, że nie wie, że robi tam za paprotkę, jest swobodna i zabawna - bałam się, że będzie gorzej

natasza - dramat, panika w oczach, wszystko takie wymuszone i wymęczone. skrzynka, wracaj!
      mam nadzieję, że odpadnie urbański >)
      • anka_cyganka35 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:31
        urbanski mnie mega wkurza tez mam nadzieje, ze odpadnie. jozefowicz jakby kij połknął. sztuczny strasznie bo to nie jego natura przeciez :)
        • marzeka1 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:39
          Obecność Urbańskiego jako "gwiazdy" jest totalnym nieporozumieniem, jego jedynym osiągnięciem jest, ze kiedyś był mężem pani Skrzyneckiej, li tylko.
    • z_swiatczak Skrzynka wróć! 04.09.11, 21:35
      !!!
      • spinka0001 Re: Skrzynka wróć! 04.09.11, 21:45
        przyłączam się do apelu

bo natasza na prawdę sztywno i drętwo, a stres widać z kilometra
    • queenelizabeth1 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:50
      Mi bbb podoba się Fraszynska, sprawia b pozytywne wrażenie, jest sympatyczna i nie udaje ze zna się na tańcu:) W przeciwieństwie do Józefowicza i Nataszy jest wyluzowana i naturalna, on niby zawsze taki wygadany a tu wszystko mu się podoba i nie wie co powiedzieć momentami. Natasza jest bbb zestresowana ale ma miły głos i ogólnie miło się na nią patrzy, to pierwszy odcinek wiec podejrzewam że się wyrobi. Co do uczestników to Kacper Kuszewski wymiata...tańczy zawodowo. Zapamiętałam jeszcze tego górala ale ma rację Fraszyńska że on jakiś taki wilczy":) Salsa była fajna ale nie podobało mi sie lansowanie Weroniki Marczuk była najbardziej widoczna i tańczyła najgorzej...
      • kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:51
        niestety cvos czuję,że będą ja lansować :(
        • pawel-strzalka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:05
          ta edycja to chyba najbardziej autopromocyjna ze wszystkich dotychczasowych, mamy:
          - Kisio - serial tvn
          - Mazura - serial tvn
          - Wendzikowską - dziennikarke tvn
          - Billa - z programu tvn
          - Krupę - siostrę swojej siostry z tvn
          - Urbańskiego - z tvn
          - Marczuk - do niedawna tvn
          - Szpaka - x-factor tvn
          • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:18
            pawel-strzalka napisał:

> ta edycja to chyba najbardziej autopromocyjna ze wszystkich dotychczasowych, ma
            > my:
            > - Kisio - serial tvn
            > - Mazura - serial tvn
            > - Wendzikowską - dziennikarke tvn
            > - Billa - z programu tvn
            > - Krupę - siostrę swojej siostry z tvn
            > - Urbańskiego - z tvn
            > - Marczuk - do niedawna tvn
            > - Szpaka - x-factor tvn

To prawda, ale świetny okazał się Kuszewski z tivi publicznej, no i jeszcze mocno promują Zielińską z tejże.
          • kasiamilan Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 19:56
            i jeszcze Staszek Bułeczka z tvn`owskiego programu tak rewelacyjnego,że nazwy nie pomnę, chyba komentował go Zimoch?
            • sandra1301 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 20:31
              wipeout - wymiatacze
    • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 21:53
      Prawie wszystko zostało napisane, przede wszystkim Fraszyńska przesadza z wygłupem, tego nie da się słuchać i oglądać, z powierzeniem Urbańskiej konferansjerki ktoś zdecydowanie się pośpieszył, powinna wcześniej "przetrzeć się" w jakichś mniejszych formach a nie od razu do TzG irytować widzów, rzeczywiście tęskni się za Skrzynecką. Józefowicz mi się podoba, myślę, że też jest trochę spięty, ale ocenia i profesjonalnie i z poczuciem humoru. Pavlović coś marnie dziś wygląda, zmęczona? Z tancerzy podobała mi się para Głogowska&Kuszewski, o dziwo jakoś Głogowska nie drażniła, może z powodu odzwyczajenia;)
      • anka_cyganka35 Dla Kasi Skrzyneckiej 04.09.11, 21:57
        jezeli wywali cie z powodu twojego eks to naród się zemścił :)
        • dona.a Re: Dla Kasi Skrzyneckiej 04.09.11, 22:12
          anka_cyganka35 napisała:

> jezeli wywali cie z powodu twojego eks to naród się zemścił :)

Mówiąc szczerze nie chce mi się wierzyć, że dla takiej gwiazdy jak Urbański zrobionoby sprawdzonej prowadzącej taki numer, bardziej prawdopodobna jest wersja o której chyba mówił ktoś z produkcjui, że Skrzynecka miała za sobą poważne problemy z donoszeniem ciąży i powinna być pod jakąś szczególną ochroną, widocznie producenci nie chcieli brać na siebie ryzyka odpowiedzialności na wypadek, gdyby Skrzyneckiej stało się coś w trakcie realizacji programu. Myślę, że gdyby Skrzynecka nie miała wcześniej problemów nie byłoby tematu. Osobiście też wolałabym Ją zamiast Urbańskiej, ale rozumiem produkcję.
          • kkokos Re: Dla Kasi Skrzyneckiej 04.09.11, 22:20
            bardziej prawdopodobna jest wersja
            > o której chyba mówił ktoś z produkcjui, że Skrzynecka miała za sobą poważne pro
            > blemy z donoszeniem ciąży i powinna być pod jakąś szczególną ochroną, widocznie
            > producenci nie chcieli brać na siebie ryzyka odpowiedzialności na wypadek, gdy
            > by Skrzyneckiej stało się coś w trakcie realizacji programu.

czy skrzynka w tym programie fika? biega? skacze? nie, skrzynka w tym programie trochę chodzi, trochę stoi. przez dwie godziny programu plus - nie wiem, ile? dwie godziny? - przygotowania przed programem. raz w tygodniu. plus jakieś mierzenie kiecki zapewne, w tygodniu. czy skrzynka miała zalecone przez lekarzy leżenie plackiem od początku do końca ciąży? zapewne nie, skoro ukazuje się jej tyle zdjęć w ciąży w gazetkach różnych. więc to wszystko, dono, niestety jest p.r.d.l.enie o szopenie. był jakiś inny powód, może ten urbański miał jakieś mocne wsparcie, może zależało im na józefowiczu, a on się bez nataszy nie zgodził - nie wiem. ale w wersję "dla jej własnego ciążowego dobra" raczej nie uwierzę.
            • kanna Re: Dla Kasi Skrzyneckiej 05.09.11, 10:48
              Stawiam na to, że Józefowicz się nie zgodził bez Nataszki.

Oglądałam małymi kawałeczkami i byłam w szoku, że jej nie ma w jury obok Józefowicza! Dopiero sobie dziś doczytałam,że to ona gadała z parami. ;)
    • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:04
      i po to wywalono skrzynkę, żeby to drewno pokazało się błękitach w jednym jedynym odcinku???
      ech...
    • angazetka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:05
      Hm. Urbańska usiłuje "grać" Skrzynecką, ale wychodzi jej to nieudolnie. Mogłaby sobie też darować umizgi do Józefowicza, wszyscy wiemy, że to jej bóg. Fraszyńska jest taka, jaka myslałam, że będzie - ale to wystarcza na jeden odcinek.
      Co do tańczących: Kuszewski ma szansę zajść daleko - umie tańczyć, jest raczej lubiany i ma rozpoznawalną partnerkę. Szpak całkiem przyzwoicie. Mazur miły, ale drewniany. Urbański tańczy jak pijany wujek na weselu. Reszty nie zauważyłam ;)
      • marzeka1 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:09
        Urbański jest odstręczający jako facet, ubrany w te błękity jest mega obleśny; Skrzynkę lubię, jest fajną babką, ale gustu jeśli chodzi o facetów nie ma specjalnie, chociaż mąż nr2 i tak o niebo fajniejszy niż to drewno Urbański.
        • lospecchio Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:14
          Uśmiała się pewnie dziś Skrzynka z tego drewnianego Urbańskiego.
        • agma Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:19
          Jakie to szczęście, ze nie trzeba będzie oglądać Urbańskiego! Miałam nadzieję, że odpadnie.
          Skrzynki mi jakoś strasznie nie brakuje, chociaż lubię ją i oczywiście radziła sobie o niebo lepiej z konferansjerką niż Natasza. Co do Nataszy.. nigdy nie lubiłam jej wypowiedzi, nastawiłam się więc, że trzeba będzie wyłączać dźwięk jak ona mówi tymczasem miło się rozczarowałam. Zdenerwowana przeokropnie, ale ma sporo wdzięku i mam nadzieję, że się wyrobi.
          No i ubrana i uczesana była bardzo ładnie w przeciwieństwie do na ogół pretensjonalnych stylizacji poprzedniej prowadzącej.
          Jury w nowym składzie też całkiem OK. Zdecydowanie mi nie brak Tyszkiewicz.
          A z tancerzy najbardziej podobał mi się Kuszewski :-)
          • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:25
            > No i ubrana i uczesana była bardzo ładnie w przeciwieństwie do na ogół pretensj
            > onalnych stylizacji poprzedniej prowadzącej.

kieckę miała BEZNADZIEJNĄ, marszczyło się toto nad biustem; nogi miała skrócone w paskudny sposób beznadziejnymi butami - nie, ubrana była równie źle co zwykle skrzynka.

ale czekanie na koleją straszliwą stylizację skrzynki było ważnym elementem tradycji oglądania tego programu, nespa? czniać tańce, cały smaczek w tym, ze można sobie pojeździć po kiecce i fryzurze skrzynki oraz czarnej mamby, prawda? ;)
            • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:30
              kkokos napisała:

> kieckę miała BEZNADZIEJNĄ, marszczyło się toto nad biustem; nogi miała skrócone
              > w paskudny sposób beznadziejnymi butami - nie, ubrana była równie źle co zwykl
              > e skrzynka.

Ale póki co nie było żadnych eksperymentów wokół "biustu";)
              • baba06 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 07:51
                > Ale póki co nie było żadnych eksperymentów wokół "biustu";)

jaki biust, takie wariacje;), ale bicepsy dziewczyna ma:)
            • agma Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:42
              kkokos napisała:

> kieckę miała BEZNADZIEJNĄ, marszczyło się toto nad biustem; nogi miała skrócone
              > w paskudny sposób beznadziejnymi butami - nie, ubrana była równie źle co zwykl
              > e skrzynka.
              >
              > ale czekanie na koleją straszliwą stylizację skrzynki było ważnym elementem tra
              > dycji oglądania tego programu, nespa? czniać tańce, cały smaczek w tym, ze możn
              > a sobie pojeździć po kiecce i fryzurze skrzynki oraz czarnej mamby, prawda? ;)

Mnie się ta kiecka naprawdę podobała, a przynajmniej nie przyćmiewała wszystkich innych kiecek i całej scenografii.
              A co do tego drugiego to i owszem, był ten suspens, teraz człowiek na początku programu w ogóle nie będzie miał emocji ;-)
              • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:57
                teraz człowiek na początku
                > programu w ogóle nie będzie miał emocji ;-)

a to się dopiero okaże :) :)
                • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 20:18
                  > teraz człowiek na początku
                  > > programu w ogóle nie będzie miał emocji ;-)
                  >
                  > a to się dopiero okaże :) :)

ha! okazało się! kto ją tak ubrał?? co za koszmarna kiecka idealnie podkreślająca brak talii! i coś nie tak z biustem, stanik chyba trzeba zmienić!
                  • angazetka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 22:07
                    Nooo, strasznie smętne to było... To odzienie.
          • baba06 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 07:46
            "No i ubrana i uczesana była bardzo ładnie "

to ona była w ogóle uczesana?
            • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 19:25
              baba06 napisała:

> "No i ubrana i uczesana była bardzo ładnie "
              >
              > to ona była w ogóle uczesana?

Dokładnie:))
      • setorika Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 22:23
        Urbański tańczy jak pijany wujek na weselu.
        rewelacyjny tekst :D
        a w kontekście dzisiejszym - prawdziwy!

Skrzynka, wróc!
    • menisk Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 23:06
      Zaczes bezapelacyjnie wygrał ten odcinek i wszystko wskazuje na to, że konkurencji raczej mieć nie będzie. Na dodatek partneruje mu znakomita A. Głogowska. Będzie na co popatrzeć. Przyglądałam się paniom w salsie i niczego pozytywnego nie udało mi się wyłuskać. Bardzo marnie wypadły. Na wyróżnienie zasługuje dzisiaj jeszcze moim zdaniem D. Kordek z piękną, jak zwykle, Blanką. Przezabawny jest Bil. Na parkiecie też sobie radzi. Jurorzy mają na wypowiedzi jeszcze mniej czasu niż kiedyś. Liczyłam na to, że skoro skład wzmacnia się o jeszcze jednego zawodowca, to może pozwolą im wszystkim zabierać głos. Przeliczyłam się. Bardzo udany debiut przesympatycznej jak zwykle Fraszyńskiej.
      Zaskoczył mnie Gąsowski nową, szczuplejszą figurą, nieszczęśliwie niestety odzianą. Urbańska wypadła fatalnie. Nie ma za grosz smykały do konferansjerki. Producenci przeszarżowali, angażując amatorkę w tej niełatwej dziedzinie.
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 19:28
        menisk napisała:

> Urbańska wypadła fatalnie. Nie ma za grosz smykały do konferansjerki. Prod
        > ucenci przeszarżowali, angażując amatorkę w tej niełatwej dziedzinie.

Przeszarżowali i to mocno, do tego Urbańska w beznadziejny sposób tłumaczyła się z marnego występu, PO CO, pewnie ją "guru" za to zjechał. Taka była zagubiona, wystraszona i do tego potargana.
    • 11anna11 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 23:17
      Urbańska beznadziejna, Urbański szczęśliwie już odpadł...
    • barti84 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 23:30
      Szczerze powiem, że to był pierwszy odcinek wszystkich edycji, który obejrzałem prawie cały. [Skakałem na polsat]
      Fraszyńska super, wesoła, mnie pozytywnie nastroiła.
      Józefowicza mało widziałem, ale to co widziałem to myślałem, że będzie gburowaty. A tu zaskoczenie :)
      Urbańska trochę zestresowana, ale poćwiczy w domu i powinno być lepiej. Pasuje do konwencji TzG.
      Gąsowski (chyba tak ma nazwisko ten prowadzący) za dużo wycieczek do Skrzyneckiej, do całego zamieszania związanego TzG. Ale chyba schudł ;)
      Uczestnicy:
      Jak zawsze z facetami, ze 2-3 potrafi tańczyć, reszta to tylko podnosi ręce w tańcu i dziewczyny wokół nich biegają jak dzikie klacze.
      Mnie podoba się ten od Majewskiego i Kacper ładnie tańczył, ale jako aktora go nie trawię.
      Reszta mi wisi totalnie.
      Za tydzień babki, zobaczymy. Stawiam, że Jagna albo siostra Dżoany odpadnie, chyba że zatańczą zjawiskowo.
      • annie_laurie_starr Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 04.09.11, 23:51
        Nie myslalam, ze zatesknie kiedykolwiek za Katarzyna Skrzynecka, a dzisiaj mi jej brakowalo. Nawet z tymi wpadkami typu "Niemen jak zywy" byla bardziej na miejscu w tym programie niz Natasza. Czy ktos wreszcie powie Nataszy, ze wlosy "ombre" juz wyszly z mody i wyglada z nimi jakby miala mega brzydkie odrosty. Bardzo to dziala niekorzystnie na jej pyszna skadinad urode.

Fraszynska lubie i te 10 na wstepie byly takie "Fraszynskie".
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 19:31
        barti84 napisał:

> Stawiam, że Jagna albo siostra Dżoany odpadnie,
        > chyba że zatańczą zjawiskowo.

Siostra Dżoany pewnie się obroni Dżonaną na widowni;), Marczułajtis widziałam jak się chowała za koleżankami w czasie salsy, tańczy klocowato do bólu, może polecieć.
    • amilina Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 00:02
      Moze mi ktos powie kto z uczestnikow jest gwiazda??? Tancerzy rozpoznaje, ze dwoch-trzech uczestnikow tez, ale reszta tanczacych to... kto????! Czy to przypadkiem nie jest "Taniec BEZ gwiazd"?!
      • kol.3 Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 06:18
        I to jest cała prawda o tym programie.
      • monia515 Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 13:49
        amilina napisała:

> Moze mi ktos powie kto z uczestnikow jest gwiazda??? Tancerzy rozpoznaje, ze dw
        > och-trzech uczestnikow tez, ale reszta tanczacych to... kto????! Czy to przypad
        > kiem nie jest "Taniec BEZ gwiazd"?!

lista uczestników:
        1 Stanisław Karpiel-Bułecka Magdalena Soszyńska-Michno
        2 Aleksandra Kisio Łukasz Czarnecki
        3 Dariusz Kordek Blanka Winiarska
        4 Jagna Marczułajtis Krzysztof Hulboj
        5 Kazimierz Mazur Bianka Żubrowska
        6 Anna Wendzikowska Michał Stukan
        7 Billguun Ariunbaatar Janja Lesar
        8 Marta Krupa Przemysław Juszkiewicz
        10 Weronika Marczuk Jan Kliment
        11 Michał Szpak Paulina Biernat
        12 Katarzyna Pakosińska Stefano Terrazzino
        13 Kacper Kuszewski Anna Głogowska
        14 Katarzyna Zielińska Rafał Maserak
        9 Zbigniew Urbański Izabela Janachowska

Czy naprawdę z tej listy znasz tylko 2-3 uczestników??? To co ty robisz na forum telewizja???
        • angazetka Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 14:22
          A kto z tego grona jest rzeczywiście gwiazdą? Zwłaszcza: jak na to miano zapracowali Sebastian Karpiel-Bułecka, Zbigniew Urbański oraz Marta Krupa?
          • meeegotka Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 14:32
            > A kto z tego grona jest rzeczywiście gwiazdą? Zwłaszcza: jak na to miano zaprac
            > owali Sebastian Karpiel-Bułecka, Zbigniew Urbański oraz Marta Krupa?

Jeszcze Sebastiana moge zaliczyc do grna....hm.....powiedzmy "gwiazd", ale kto zacz Stanislaw? Oprocz tego, ze jest bratem czy tam nawet kuzynem Sebastiana i znany z tego, ze ma pasje, czyli sporty ekstremalne i gra w jakiejs tam kapeli, o ktorej nikt nie slyszal (bo tak zostal przedstawiony).
            Marta Krupa - siostra Dzoany - o tak, gwiazda jak sie patrzy! :-/
            Zbigniew Urbanski - znany z tego, ze jest exem Skrzyneckiej i prowadzi jakis programik o gadzetach w TVN Turbo. A - przepraszam jest policjantem! :-)

A ten Bilguun caly! Jeden ze statystow w programie Szymona Majewskiego
            Kazimierz Mazur - gwiazdka z NW (zreszta juz chyba oprocz Dykiel wszyscy przewineli sie z NW w Tzg)
            Takie oto mamy GWIAZDY wg TVN :-)

• angazetka Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 14:43
              Chodziło mi o Stanisława K-B, oczywiście :) Otóż to, kuzyn swojego kuzyna. Mazur to przynajmniej od lat twarz na ekranie pokazuje.
              • mania_28 Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 20:50

• angazetka Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 22:03
                  Jeśli nie oglądasz "Na Wspólnej", to mogłaś nie widzieć, niemniej jednak plącze się po ekranie od lat.
                  • the_dzidka Re: Taniec BEZ gwiazd 07.09.11, 15:49
                    > plącze
                    > się po ekranie od lat.

Ciekawa definicja "gwiazdy"...
          • monia515 Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 15:11
            Ja nie mówię, że to gwiazdy, ale osoby bardziej lub mniej znane. Odniosłam się do wypowiedzi, w której ktos pisze, że rozpoznaje 2-3 osoby. Można nie lubic róznych programów, nie oglądać seriali, nie sledzić ich karier itp; ale chcąc nie chcąc wie się kto to jest Kordek, Kuszewski, Zielińska, Jagna Marczułajtis, Pakosińska, Marczuk...
            • amilina Re: Taniec BEZ gwiazd 06.09.11, 00:17
              Monia, nie unos sie. Chodzo o brak gwiazd.
              • monia515 Re: Taniec BEZ gwiazd 07.09.11, 13:41
                amilina napisała:

> Monia, nie unos sie. Chodzo o brak gwiazd.
                Nie unosze się. Sama powiedziałam, że to nie gwiazdy, ale znane osoby- dla jednych bardziej znane, dla innych mniej.
                A tak nawiasem mówiąc- kto w Polsce jest teraz gwiazdą? Czy w Polsce sa gwiazdy? Kogo byscie widzieli na parkiecie w tej roli?
                Dla jednego taki Karolak, to gwiazda, a ktoś inny nie zna faceta, bo nie ogląda głupawych komedii czy seriali.
                W którejs edycji wystepował Kwaśny- większość pisała, że go nie zna- prawda- aktor nie gra w komediach i serialach tasiemcach; ale dla mnie to gwiazda Teatru Kwadrat. itp
                Tak więc całe to 'gwiazdorsto', to sprawa względna.
      • dona.a Re: Taniec BEZ gwiazd 05.09.11, 19:33
        amilina napisała:

> Czy to przypad
        > kiem nie jest "Taniec BEZ gwiazd"?!

Za kilka odcinków będzie to już Taniec z gwiazdami;)
    • meeegotka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 09:08
      Dolacze do teamu: "Kasiu Skrzynecko WROC!!!!!" :-) Mialam wrazenie, ze Natasza wyglaszajac kwestie za chwile dostanie orgazmu, ale moze to rzeczywiscie stres - malo wazne! Nie sprawdzila sie i tym bardziej Skrzynki, ktora zawsze lubilam i nadal bardzo-brakuje, oj, brakuje! A moze ja przywroca, skoro ex odpadl????????? Taki pomysl mam!
      Co do samego Urbanskiego - tragedia. Biedna Janachowska, zawsze dostaja jej sie takie drewna :-)
      Jury - nie powala. Jeszcze Fraszynska jak te od emocji przelkne, ale Jozek, ktory na poczatku dawal te same oceny, co Mamba - beznadziejny.
      Z uczestnikow zapamietalam - jak wiekszosc zreszta - fantastycznego Zaczesa, ktoremu przypadla "ruszajaca szczeka" Glogowska, ale to chyba dobrze - pasuja mi jakos :-)
      Szpak - calkiem, calkiem, no i ten Bilguun - nawet sie ruszajacy :-)
      Niestety, "gwiazdy" z edycji na edycje coraz mizerniejsze, ale i rynek nasz gwiazdorski sie wykrusza :-) Kto to jest w ogole ta Marta Krupa albo Stanislaw Karpiel-Bulecka - oprocz tego, ze sa rodzenstwem osob, ktore zaistnialy przez moment w celebryckim swiecie?
      Jesli ktos nie oglada produkcji TVN - to za cholere nie bedzie wiedzial, kim jest Mazur, Kisio, Bilguun czy Wendzikowska. O Marczuk bylo troche glosno, teraz TVN sie rehabilituje i bedzie ja promowac - juz to zrobil Galinski, choc Marczuk tanczyla koslawo :-/
      W finale podejrzewam Kuszewskiego i Zielinska!
      • mallina Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 10:43
        Janachowska to miala w poprzednich edycjach Majdana i mlodego Stalinskiego. trudno powiedziec aby byli drewniani, bo w obu przypadkach zaszli dosc wysko (z Stalinskim do finalu?)
        • annie_laurie_starr Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 11:32
          Najfajniejsza para w sensie ludzkim (nie chodzi o umiejetnosci taneczne) to Bilguun i Janja.
        • meeegotka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 12:50
          No fakt, masz racje. Caly czas mialam w pamieci Salete i pokickalo mi sie, ze ona tanczyla tez z Pudzianem, a miala jeszcze Medynskiego Wojtka - wiec zwracam honor, zle nie bylo :-)
    • dziewczyna-szamana Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 18:01
      Co do Nataszki "cyrkówki" Urbańskiej - TVN przejechal się mocno na zmianie prowadzącej.
      Skrzynka pasowała do konwencji TzG. Byla przesłodzona, ale sympatyczna i naturalna.
      Natasza jest nie do strawienia. Sztuczna aż do bólu, na siłę lansuje siebie i swojego męża.
      Napisze to, co większość: Kasiu, wróć
    • kol.3 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 18:21
      Jurorzy merytoryczni powinni wygłaszać fachowe opinie na temat poziomu tańca, jurorzy niemerytoryczni powinni mieć zdolność celnego i dowcipnego podsumowania wrażeń z tańca.
      Dotąd było dwóch jurorów merytorycznych na dwóch amatorów. Nie wiem w jakiej roli ma występować Józefowicz bo ani dowcipem nie błysnął, opinii merytorycznych jak dla mnie nie wygłosił. Swoich ról trzymali się Czarna Mamba i Galiński, choć miałam wrażenie że mu skrzydła opadły jak zobaczył co się kroi. Natomiast Fraszyńska zaprezentowała się po prostu jako rozchichotane zero intelektualne.
    • black-emissary Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 22:00
      Programu nie oglądałam, więc ani Fraszyńskiej ani konferansjerki Urbańskiej nie ocenię, obejrzałam sobie natomiast występ muzyczny Urbańskiej i czuję się zażenowana - te maski z Józefowiczem były tragiczne. Naprawdę nie rozumiem dlaczego ta kobieta to sobie robi - jest śliczna, utalentowana, pracowita, ma wszelakie predyspozycje, by być wielką gwiazdą, a wszystko to niszczy trzymając się uporczywie swojego antypatycznego "mistrza" i ośmieszając swoją jemu uległością.
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 05.09.11, 22:11
        black-emissary napisała:

> obejrzałam sobie natomiast występ muzyczny Urbańskiej i czuję się zaże
        > nowana - te maski z Józefowiczem były tragiczne.

Zobaczyłam dziś zdjęcia z tego występu na jakimś "plotku" i w pierwszym odruchu pomyślałam, że to jakiś żart-wizja ze strony złośliwego portalu, w życiu bym nie wpadła, że takie coś miał miejsce na prawdę (nie oglądałam TzG od początku), ciekawe kto wpadł na ten idiotyczny pomysł:/
        • pawel-strzalka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 06.09.11, 06:26
          Całe to ich małżeństwo jest jakieś podejrzane. Natasza nigdy nie występuje bez Januszka, zawsze musi pojawić się on, choćby za kulisami. Jak wywiady to też razem. Jak śpiewa to jakieś jego maski wkoło. I zawsze tylko Januszek, Januszek. Że będzie zły, że nie chwali, że się nią rozczarował. Nie macie wrażenia, że to jakiś układ rodem z krajów islamskich albo sekty byłego męża Moniki Ross?
          • annie_laurie_starr Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 06.09.11, 10:58
            4 wrzesnia 2011 wieczorem - Ciezarna Katarzyna Skrzynecka zastanawia sie czy wlaczyc TVN, bo wlasnie zaczyna sie program, ktoremu uzyczala swojej twarzy przez ostatnie lata. Kasia waha sie czy wlaczyc TV czy isc na spacer i nie myslec o tym, ze zostala olana przez wladze TVN. Jednak Kasia to twarda kobieta i naciska "power on". Po chwili widzi, ze nie jest zle. jest nawet bardzo dobrze. Urbanska Natasza jest okropna - nie jest zabawna, ma brzydkie wlosy, a a na dodatek osmiesza sie z maskami Jozka. Osobowosc Nataszy jest taka jaka akurat podoba sie Jozkowi. Kasi robi sie bardzo przyjemnie, a na dodatek dzidzius kopie zadowolony. Jest coraz lepiej, bo byly maz Zbysio bardzo zle tanczy. Na dodatek ma zero wdzieku. Gdy odpada Kasia wie, ze widzowie go nie lubia. Z ciekawosci wchodzi na forum gazeta.pl Telwizja i czyta jak lud za nia teskni. Nawet ci, ktorych draznila uznaja, ze w porowaniu z Nataszka byla genialna.

Life does not get better than this! Skrzynecka wygrala z Urbankim, Urbanska i TVN-em!
          • spinka0001 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 07.09.11, 21:27
            Ten ich związek, albo raczej relacja kojarzy mi że z Katie Holmes i Tomem Cruisem, ona też jemu się podporządkowuje i robi to co on chce.
    • baba06 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 07.09.11, 15:12
      też mieliście wrażenie,że Janję drażnią troche wygłupy Biljakiegoś tam?
    • zjarany_krasnal Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 20:11
      ciekawe ile 'dziesion' przyzna dziś Fraszyńska?
      • zjarany_krasnal Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 20:16
        zjarany_krasnal napisała:

> ciekawe ile 'dziesion' przyzna dziś Fraszyńska?

zaczęło się ;)
        • angazetka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 20:36
          Od tego tam jest ;)
      • yaolga Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 21:32
        Co za dziwny cieniutki nos?! Az musialam sprawdzic, i faktycznie na starszych zdjeciach ma normalny, grubszy nosek. Czy one nie widza, ze psuja swoja urode, nie poprawiaja? Nie rozumiem
        • kasiamilan Re: Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 21:59
          Zielińska lepsza niż Wendzikowska??? hm... dziwne i jeszcze Jagna zostało, nie wierzę!!!
          • angazetka Re: Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 22:06
            Bo Jagna jest bardziej rozpoznawalna niż Kisio czy Krupa. A Wendzikowska też nie jest specjalnie znana, za to ostatnio mocno lansowana.
            • jednatakaa Re: Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 22:49
              Jagna powinna wyleciec, bo tanczyla jak slon. Wendzikowskiej stężał uśmiech, kiedy okazało się, że nie znalazła się w pierwszej trójce dzisiejszego programu. Marczak dała radę, ale spodziewalam się lepszego występu. Marta Krupa wyleciała niezasłużenie, bo tańczyła ładnie i na luzie. Za to ewentualnie powinna wylecieć ta, która tanczyła jako pierwsza (zapomniałam, jak ma na imię, bo nie ogladałam serialu, w którym grała) w koszmarnej kiecce w kolorze cielistym z czerwonymi cekinami. Brrrr... Sztywniactwo.
              • maniaczytania Re: Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 23:11
                a kto byl w pierwszej trojce? Bo ogladalam tylko pierwsza polowe.
        • dona.a Re: Zielinska ala M Jackson 11.09.11, 23:27
          yaolga napisała:

> Co za dziwny cieniutki nos?! Az musialam sprawdzic, i faktycznie na starszych
          > zdjeciach ma normalny, grubszy nosek. Czy one nie widza, ze psuja swoja urode,
          > nie poprawiaja? Nie rozumiem

Zielińska zbrzydła po metamorfozie podobnie jak Bohosiewicz, a może i bardziej, bo te przylizane włosięta to taka kropka nad wizerunkowym "i", broń boże nie mylić z wisienką na torcie;) Poza tym "one" mówią, że różne ważne osoby im sugerują, żeby sobie wygląd poprawiły, odchudziły się, zbotoksowały, powypełniały itp, no to się poprawiają i mamy klony, przedtem może trochę brakowało im do doskonałości, ale miały swój styl, a to wszystko przez te amerykańskie wzorce;)
      • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 23:32
        zjarany_krasnal napisała:

> ciekawe ile 'dziesion' przyzna dziś Fraszyńska?

Szkoda zjarany_krasnalu, że nie założyłeś wątku z dzisiejszą datą, aż mi się wierzyć nie chciało, że aż tyle komentarzy pojawiło się pod kolejnym odcinkiem, a to po prostu zmyła;)
    • barozra Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 11.09.11, 23:57
      Wyleciala Marta Krupa (niezasluzenie!), bo sie w Polakach "patriotyzm obudzil". Joanna i Marta, siostry, obydwie Polki, ale jakby nie bylo zamerykanizowane, czyli juz nie "nasze" - tak mysli ten polski zascianek, motloch mentalny. Kazdy Polak, ktory kiedys wyemigrowal, a teraz "osmiela" sie wracac i jeszcze tu chce kariere robic jest skazany na banicje zanim jeszcze "wystartuje" - w koncu kiedys "zdradzil" to cale dziadostwo i smial marzyc o lepszym zyciu emigrujac. Stad do przewidzenia bylo, ze Marta polegnie bez wzgledu na to jak ladnie by nie zatanczyla! A zatanczyla ladnie, z wdziekiem.... no ale prozne zale.... niechby tu jakis Angol sie pojawil (kiedys juz zreszta bral udzial Steve czy jak mu tam bylo i choc tanczyl bardzo srednio - byl faworyzowany) lub Francuz to od razu mialby fory (polskie wieczne kompleksy w stos. do obcych nacji), a ze zatanczyla Polka z "dziwnym akcentem" to od razu sie zrodzilo w kretynskich glowach polskiej publiki: "my jej tu pokazemy, fora ze dwora do tej swojej Hameryki". Dokladnie tak samo odnosza sie Polacy zza oceanu do tych co jeszcze w Polsce sa ale marza o wyjezdzie do Ameryki - wystarczy wejsc na fora emigracyjne i poczytac ile jadu jest w zasiedzilaych emigrantach w stosunku do tych, ktorzy chca wyjechac i podpytuja o zycie na obczyznie. Straszne to wszystko, bo widac, ze nic a nic sie nasza mentalnosc nie zmienila - jeden drugiego by w lyzce wody utopil, byleby ten drugi lepiej czasem nie mial od pierwszego. A Marty po prostu najzwyczajniej zal, bo niczemu dziewczyna nie winna, wrocila po wielu latach do Polski z nadzieja, ze ja Polacy przyjma "normalnie" jak swoja, albo przynajmniej ocenia sprawiedliwie, a tu od razu jej pokazali jej miejsce, zeby nie zapomniala przypadkiem, ze jedna z glownych cech naszego narodu jest wredota i zawisc.
      • amilina Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 03:11
        Zglos w do TzG swoja siostre, kuzynke albo sasiadke - ma tak samo "znana" twarz jak Marta.
        Jej siostra bylaby wisienka na torcie, Marta jest, a raczej byla pomylka i widziowie to pokazali.
      • kol.3 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 06:24
        Po Krupie widać było wyraźnie że jest bardzo niezadowolona z ocen przyznanych przez jurorów, oceny przyjmuje się z uśmiechem i na luzie, a nie z grymasami. Nie tańczyła najgorzej ale pokazała się z niesympatycznej strony. Zielińska miała być tą, która podobno nie ma słuchu i wyczucia rytmu, co ogłaszały media na długo przed programem, nie było tego widać. Jeśli to miał być chwyt marketingowy, to ryzykowny. Natomiast "przyliz" na głowie odbiera jej trochę urody.
      • gocha221 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 07:35
        Marty nie żal, bo to żadna gwiazda i to jej widzowie pokazali.
        Tak jak tydzień temu "gwiazdorowi" męskiemu.
        On znany jako były mąż, ona jako siostra.

Przedstawili ją jako piosenkarkę - ktoś potrafi wymienić tytuły jej piosenek, albumy, wideoklipy?
        Fakt, że nie tańczyła najgorzej, ale to nie jest konkurs taneczny.
        • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 19:02
          gocha221 napisała:

> Marty nie żal, bo to żadna gwiazda i to jej widzowie pokazali.
          > Tak jak tydzień temu "gwiazdorowi" męskiemu.
          > On znany jako były mąż, ona jako siostra.

Został jeszcze brat Stanisław, poleci za tydzień?;)
          • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 19:25
            > Został jeszcze brat Stanisław, poleci za tydzień?;)

nieee, poleci kisio (kimkolwiek jest, bo wciąż nie wiem - choć kieckę widziałam: tra-gicz-na) albo jagna, bo już nie będzie podziału na pcie :)

i pewnie głosuje więcej kobiet niż mężczyzn, a że brat stanisław robi za ciacho, to odpadnie któraś z tamtych
      • angazetka Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 09:26
        Teorie spiskowe wiecznie żywe... A Krupa odpadła, bo nikt jej nie zna. Tyle.
      • kkokos Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 19:20
        A Marty po prostu najzwyc
        > zajniej zal, bo niczemu dziewczyna nie winna, wrocila po wielu latach do Polski
        > z nadzieja, ze ja Polacy przyjma "normalnie" jak swoja, albo przynajmniej ocen
        > ia sprawiedliwie, a tu od razu jej pokazali jej miejsce, zeby nie zapomniala pr
        > zypadkiem, ze jedna z glownych cech naszego narodu jest wredota i zawisc.

straszna wredota i straszna zawiść przejawiające się w tym, że ludzie mając do wyboru głosować na dobrze sobie znane i lubiane, baaardzo swojskie zielińską i pakosińską albo głosować na istotę zupełnie sobie nieznaną wybrali te dwie pierwsze. no straszna zawiść, panie. straszna.
      • around_the_sun Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 20:58
        ktoś tu chyba nie "jarzy", że głosuje się "za", a nie "przeciw".
        "Motłoch" głosował na osoby znane z ekranu, a nie na nikomu nieznaną Krupę.
        Po co więc ten cały wykład o zawistnych Polakach i Hameryce? Doprawdy, nie wiem?
        • baba06 Re: reakcja Krupy 12.09.11, 21:54
          a ja tak sobie patrząc wczoraj, zauważyłam jedno, ona się szczerze popłakała:(,
          jak odpadają nasze dziewczyny, to z uśmiechem na ustach, choćby nie wiem jak było odpadającej przykro, to "Polacy, nic się nie stało"..., jeszcze kiedyś, w którejś edycji Janja też miała łzy w oczach, no, ale Janja też nie nasza;)
          • dona.a Re: reakcja Krupy 12.09.11, 22:47
            Trochę łez było w edycjach i męskich i kobiecych, myślę, że Krupie było przykro, bo przecież siostra zrobiła u nas, można powiedzieć, oszałamiającą karierę i w amerykańskim TzG też zaszła wysoko więc Marta mogła po prostu bardzo chcieć jej dorównać. Poza tym raczej nie miała szans, żeby się dostać do amerykańskiego TzG, a odpadnięcie na samym początku to dodatkowo wyjątkowo bolesny prztyczek w nos. Osobiście wolałabym, żeby została zamiast: klockowatej Marczułajtis, skompromitowanej Marczuk czy przelansowanej Zielińskiej, tańczyła na pewno nie gorzej.
      • kol.3 Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 12.09.11, 22:59
        To jest tak niepoważny wpis, że nawet szkoda dyskutować.
        • baba06 Re:a o Nataszy nic? 13.09.11, 08:24
          tak dobrze było? czy tak źle? przynajmniej przestała wzruszać nerwowo ramionami..., a może to te szeleczki, plecaczek, pajączek, czy co tam miała założone blokowało ramiona;)
        • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 13.09.11, 19:56
          kol.3 napisała:

> To jest tak niepoważny wpis, że nawet szkoda dyskutować.

Program niepoważny to i wpisy niepoważne, a ty jak najbardziej masz prawo zachwycać się Zielińskią, Marczuk czy Marczułajtis, bo rozumiem, że tu jest pies pogrzebany;)
          • railly Re: Taniec z gwiazdami 4 wrzesnia 14.09.11, 08:47
            Marta odpadła, bo jest pusta, głupiutka, nieciekawa - co pokazała tydzień wczesniej u Wojewódzkiego, i widzowie zwyczajnie jej nie lubią. I tyle, żadnych ukrytych znaczeń i teorii spiskowych w tym nie ma.
            • dalia1234 Re: Taniec z gwiazdami 11 września 14.09.11, 13:08
              Krupa odpadła, bo niewiele osób wysłało na nią smsy. Nie widzę w tym żadnej zawiści , zazdrości czy innych złośliwości.
              • dona.a Re: Taniec z gwiazdami 11 września 14.09.11, 21:17
                dalia1234 napisała:

> Krupa odpadła, bo niewiele osób wysłało na nią smsy. Nie widzę w tym żadnej zaw
                > iści , zazdrości czy innych złośliwości.

Jak widać popularność starszej Krupy w żaden sposób nie przełożyła się na popularność i sympatię do młodszej, z drugiej strony w 8 edycji tańczył niejaki Steve Allen, wcześniej absolutnie nikomu nieznany surfer, i ten maksymalnie kaleczący taniec facet wyeliminował z programu wszystkich pozostałych, jeśli Marta oglądała polskie edycje to mogła czuć się rozczarowana.
                • meeegotka Zapytam... 15.09.11, 12:53
                  ...co to byla za piosenka, do ktorej panowie tanczyli swinga? Bardzo mi sie podobala!
                  I powiem jeszcze jedno: jesli z programu odpadnie Kuszewski - to ja przestaje ogladac! Facet jest nieslychanie fajny w tancu! :-)
                  • meeegotka ...aaaaa, juz se sama znalazlam :-) n/t 15.09.11, 15:25
                  • dona.a Re: Zapytam... 15.09.11, 18:49
                    > I powiem jeszcze jedno: jesli z programu odpadnie Kuszewski - to ja przestaje o
                    > gladac! Facet jest nieslychanie fajny w tancu! :-)

Dryg do tańca ma, to widać, ale tańczy z niezbyt lubianą partnerką, może mu pomóc to, że gra ważną postać w popularnym serialu telewizji publicznej, a także to, że widzowie TzG marzą, żeby wreszcie wygrał facet:)
                    • meeegotka Re: Zapytam... 15.09.11, 18:58
                      No wlasnie moze juz czas, zeby facet wygral? :-) Tym bardziej, ze rzeczywiscie daje rade tanecznie. Mnie jeszcze ogromnie podobal sie w tym makijazu podczas swinga.
                      Co do Glogowskiej - no ma to parcie niestety i mnie osobiscie niezmiernie irytuje gdy ona spiewa podczas tanca okropnie wykrzywiajac usta i usmiechajac sie. Pamietam jak po tancu Urbaskiego Pavlovic zarzucila mu spiewanie - szkoda, ze tego samego nie powie o swojej kolezance!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka