Gość: Kiu IP: 212.160.130.* 27.06.01, 20:27 Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszorek Re: Karolina w programie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:16 Ja nie krzyczę ratunku, bo już nic mnie nie zdziwi...... Cóż, przez kilka tygodni nie nabierze się inteligencji ani polotu. Karolina była żenująca. A może ktoś wie, dlaczego ona tak ciągle wywala język????? Czy to jakiś problem neurologiczny???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dido Re: Karolina w programie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:41 Karolina ma problem urologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coco Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 23:58 Karolcia ma problem komórkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Karolina w programie IP: *.polkomtel.com.pl 28.06.01, 08:09 Urologiczny? Ja tylko zauwazylem, ze poci sie pod pachami jak jasna cholera, miala takie sliczne ciemne plamy juz po kwadransie programu. gale ---- http://obrazki.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mątwa Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 23:58 przezywacie jak mrowki okres od 3 miesiecy wiadomo co to za tłumok jest a ciagle znajduje sie jakis nowy, zdziwiony odkrywca Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gale Re: Karolina w programie IP: *.polkomtel.com.pl 28.06.01, 08:12 Matwa, nas po prostu zachwyca bezbrzezna glupota, naiwnosc i prostota duszy tej kobiety. Nie to, ze czujemy sie odkrywcami. Mysle, ze to tak jak ze sztuka Fidiasza: jego dluto poznano juz setki lat temu lecz do dzis wszyscy sie nim zachwycamy. gale ---- http://obrazki.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Karolina w programie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 00:36 Dla mnie to jest zabawne,szczegolnie jej miny i ruchy chyba godzinami cwiczone przed lustrem.Bardzo mi jej brakowalo,przeciez kazdy lubi sie posmiac z glupszego od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Todi Re: Karolina w programie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 08:27 Biedne dziecko, słyszałem jak mówiła, że biust ma najlepszy, możliwe akurat tego sama nie robiła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Karolina w programie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 08:29 Gość portalu: Todi napisał(a): > Biedne dziecko, słyszałem jak mówiła, że biust ma najlepszy, możliwe akurat > tego sama nie robiła.... Więc nie było jak sknoćić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silla Re: Karolina w programie IP: *.ts.pl 28.06.01, 13:22 Ale się wyjaśniło, że jej idiotyczne zachowanie w BB to tylko żarty, bo ona tylko udawała, a my wszyscy debile myśleliśmy, że to ona jest głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Karolina w programie IP: *.umcs.lublin.pl 28.06.01, 13:38 Myślę, że twórcy BB (oraz innych podobnych spektakli) celowo wybieraja ludzi szarych, przeciętnych, czasem rzeczywiście walniętych. Chodzi o to, aby cała większość oglądając tych "wybranych głupków" myslała sobie: "jestem lepsza (lepszy), mądrzejsza, ładniejsza od tych wybranych z wielu, a zatem jestem wspaniała !!!". Ilu podobnie pustych jest wokół nas ? A jak bardzo denni jesteśmy sami ? Warto sobie na to odpowiedzieć zanim zaczniemy niewybrednie krytykować innych ... Pozdrawiam: Łysy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Karolina w programie IP: 195.94.198.* 28.06.01, 14:00 Kiedy przypomnieli jej wypowiedź na temat chłopaka z Alcatelem i "rozklekotanym maluchem" zaniemówiłam... po prostu zabrakło mi słów... Usiłowała obrócić to później w żart, ale chyba nie bardzo jej wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silver Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:53 bo przeciez dziweczyny w jej wieku zwracaja uwage na marke... przysrala kolezaneczka, przysrala. wiecie, ona chyba jest chora. serio. a i moim zdaniem, ba jestem pewna,ze ten romans z grzeskiem, to jest tylko na potrzeby programu. tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Karolina w programie 28.06.01, 18:38 Ale jestescie dokuczni! Czego chcecie ? To przeciez MARKOWA DZIEWCZYNA w MARKOWYCH CIUSZKACH i w MARKOWYM PROGRAMIE ...no i co ? Jak nam ? SUPERMARKOWO jeno dotad nikt nie rozpoznal... MARKA. Goraco letnio upalnie pozdrowionka krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanna Re: Karolina w programie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 14:27 Jestem w jej wieku a nie zwracam uwagi na marki ciuszow czy komorek,forse wole wydac na komputer albo ksiazke,jak zwracam uwage na marke to tylko na yto czy chlopak jest niemarkowy,ale inteligentny (jedynie na co zwracam uwage to czy ciuchy sa czyste a on umyty) To prawda pocieszam sie tym ze przy niej jestem geniusze i chyba wielu moze sie dowartosciowac,nie ma w tym nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Karolina w programie IP: 195.94.198.* 29.06.01, 15:59 Gość portalu: silver napisał(a): > bo przeciez dziweczyny w jej wieku zwracaja uwage na marke... przysrala > kolezaneczka, przysrala. wiecie, ona chyba jest chora. serio. a i moim zdaniem, > > ba jestem pewna,ze ten romans z grzeskiem, to jest tylko na potrzeby programu. > tylko po co? No ja to po co??? Przecież to od razu podnosi temperaturę programu, takie romantyczne, poznali się i pokochali w BB...a nuż zechcą ta miłość skonsumowac na antenie! To by dopiero napedziło kasy, hehehehe A to, że ten "romans" jest mocno naciągany i siłą kreowany to od razu widac, jak np. Grzegorz pytany o plany wyjazdu za granicę mówił, że trzyma go w kraju praca, jakieś obowiązki a prowadzący szybko powiedział "no i Karolina" na to Grzegorz "no tak, tak i Karolina" tylko że wypadło to mało przekonująco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Karolina w programie IP: *.ppp3-3.worldonline.dk 29.06.01, 23:48 ona jest pusta jak beben Rolling Stones'ow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Karolina w programie IP: *.chello.pl 30.06.01, 09:17 tak - pusta i do walenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demos Re: Karolina w programie IP: *.ibb.waw.pl 03.07.01, 17:46 Ja pamiętam jeszcze jeden jej tekst, Choć nie pamiętam już o kim to było. "...On uważa mnie za większą idiotkę niż jestem.." No cóż dziewczę jest chociaż samokrytyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Karolina w programie IP: 195.116.71.* 17.07.01, 14:18 Gość portalu: Demos napisał(a): > Ja pamiętam jeszcze jeden jej tekst, Choć nie pamiętam już o kim to było. > > "...On uważa mnie za większą idiotkę niż jestem.." > > No cóż dziewczę jest chociaż samokrytyczne. To byl komentarz Karoliny do mistrzowskiego parodiowania jej przez Dzieciola w jednym z programow!!! Odpowiedz Link Zgłoś