Dodaj do ulubionych

Karolina w programie "BB - rodzina i przyjaciele"

IP: 212.160.130.* 27.06.01, 20:27
Ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: myszorek Re: Karolina w programie IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:16
      Ja nie krzyczę ratunku, bo już nic mnie nie zdziwi...... Cóż, przez kilka
      tygodni nie nabierze się inteligencji ani polotu. Karolina była żenująca.
      A może ktoś wie, dlaczego ona tak ciągle wywala język????? Czy to jakiś problem
      neurologiczny????????
      • Gość: dido Re: Karolina w programie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 22:41
        Karolina ma problem urologiczny.
        • Gość: Coco Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 23:58
          Karolcia ma problem komórkowy.
        • Gość: gale Re: Karolina w programie IP: *.polkomtel.com.pl 28.06.01, 08:09
          Urologiczny? Ja tylko zauwazylem, ze poci sie pod pachami jak jasna cholera,
          miala takie sliczne ciemne plamy juz po kwadransie programu.

gale
          ----
          http://obrazki.cjb.net
    • Gość: Mątwa Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 23:58
      przezywacie jak mrowki okres
      od 3 miesiecy wiadomo co to za tłumok jest
      a ciagle znajduje sie jakis nowy,
      zdziwiony odkrywca Ameryki
      • Gość: gale Re: Karolina w programie IP: *.polkomtel.com.pl 28.06.01, 08:12
        Matwa, nas po prostu zachwyca bezbrzezna glupota, naiwnosc i prostota duszy tej
        kobiety. Nie to, ze czujemy sie odkrywcami. Mysle, ze to tak jak ze sztuka
        Fidiasza: jego dluto poznano juz setki lat temu lecz do dzis wszyscy sie nim
        zachwycamy.

gale
        ----
        http://obrazki.cjb.net
    • Gość: anna Re: Karolina w programie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 00:36
      Dla mnie to jest zabawne,szczegolnie jej miny i ruchy chyba godzinami cwiczone
      przed lustrem.Bardzo mi jej brakowalo,przeciez kazdy lubi sie posmiac z
      glupszego od siebie
    • Gość: Todi Re: Karolina w programie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 08:27
      Biedne dziecko, słyszałem jak mówiła, że biust ma najlepszy, możliwe akurat
      tego sama nie robiła....
      • Gość: Zibi Re: Karolina w programie IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.06.01, 08:29
        Gość portalu: Todi napisał(a):

> Biedne dziecko, słyszałem jak mówiła, że biust ma najlepszy, możliwe akurat
        > tego sama nie robiła....

Więc nie było jak sknoćić...
    • Gość: silla Re: Karolina w programie IP: *.ts.pl 28.06.01, 13:22
      Ale się wyjaśniło, że jej idiotyczne zachowanie w BB to tylko żarty, bo ona
      tylko udawała, a my wszyscy debile myśleliśmy, że to ona jest głupia.
      • Gość: Łysy Re: Karolina w programie IP: *.umcs.lublin.pl 28.06.01, 13:38
        Myślę, że twórcy BB (oraz innych podobnych spektakli) celowo wybieraja
        ludzi szarych, przeciętnych, czasem rzeczywiście walniętych. Chodzi o to,
        aby cała większość oglądając tych "wybranych głupków" myslała sobie:
        "jestem lepsza (lepszy), mądrzejsza, ładniejsza od tych wybranych z wielu,
        a zatem jestem wspaniała !!!". Ilu podobnie pustych jest wokół nas ? A jak
        bardzo denni jesteśmy sami ? Warto sobie na to odpowiedzieć zanim zaczniemy
        niewybrednie krytykować innych ...

Pozdrawiam: Łysy

• Gość: Lucy Re: Karolina w programie IP: 195.94.198.* 28.06.01, 14:00
          Kiedy przypomnieli jej wypowiedź na temat chłopaka z Alcatelem i "rozklekotanym
          maluchem" zaniemówiłam... po prostu zabrakło mi słów... Usiłowała obrócić to
          później w żart, ale chyba nie bardzo jej wyszło
          • Gość: silver Re: Karolina w programie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 15:53
            bo przeciez dziweczyny w jej wieku zwracaja uwage na marke... przysrala
            kolezaneczka, przysrala. wiecie, ona chyba jest chora. serio. a i moim zdaniem,
            ba jestem pewna,ze ten romans z grzeskiem, to jest tylko na potrzeby programu.
            tylko po co?
            • krzysztof.r.m Re: Karolina w programie 28.06.01, 18:38
              Ale jestescie dokuczni!
              Czego chcecie ?
              To przeciez MARKOWA DZIEWCZYNA
              w MARKOWYCH CIUSZKACH
              i w MARKOWYM PROGRAMIE
              ...no i co ? Jak nam ?
              SUPERMARKOWO
              jeno dotad nikt nie rozpoznal...
              MARKA.
              Goraco letnio upalnie pozdrowionka
              krm
            • Gość: lanna Re: Karolina w programie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 14:27
              Jestem w jej wieku a nie zwracam uwagi na marki ciuszow czy komorek,forse wole
              wydac na komputer albo ksiazke,jak zwracam uwage na marke to tylko na yto czy
              chlopak jest niemarkowy,ale inteligentny (jedynie na co zwracam uwage to czy
              ciuchy sa czyste a on umyty)

To prawda pocieszam sie tym ze przy niej jestem geniusze i chyba wielu moze
              sie dowartosciowac,nie ma w tym nic zlego.
            • Gość: Lucy Re: Karolina w programie IP: 195.94.198.* 29.06.01, 15:59
              Gość portalu: silver napisał(a):

> bo przeciez dziweczyny w jej wieku zwracaja uwage na marke... przysrala
              > kolezaneczka, przysrala. wiecie, ona chyba jest chora. serio. a i moim zdaniem,
              >
              > ba jestem pewna,ze ten romans z grzeskiem, to jest tylko na potrzeby programu.
              > tylko po co?

No ja to po co???
              Przecież to od razu podnosi temperaturę programu, takie romantyczne, poznali się
              i pokochali w BB...a nuż zechcą ta miłość skonsumowac na antenie! To by dopiero
              napedziło kasy, hehehehe
              A to, że ten "romans" jest mocno naciągany i siłą kreowany to od razu widac, jak
              np. Grzegorz pytany o plany wyjazdu za granicę mówił, że trzyma go w kraju praca,
              jakieś obowiązki a prowadzący szybko powiedział "no i Karolina" na to
              Grzegorz "no tak, tak i Karolina" tylko że wypadło to mało przekonująco....

• Gość: JJ Re: Karolina w programie IP: *.ppp3-3.worldonline.dk 29.06.01, 23:48
                ona jest pusta jak beben Rolling Stones'ow...
                • Gość: xxx Re: Karolina w programie IP: *.chello.pl 30.06.01, 09:17
                  tak - pusta i do walenia...
    • Gość: Demos Re: Karolina w programie IP: *.ibb.waw.pl 03.07.01, 17:46
      Ja pamiętam jeszcze jeden jej tekst, Choć nie pamiętam już o kim to było.

"...On uważa mnie za większą idiotkę niż jestem.."

No cóż dziewczę jest chociaż samokrytyczne.
      • Gość: Lidka Re: Karolina w programie IP: 195.116.71.* 17.07.01, 14:18
        Gość portalu: Demos napisał(a):

> Ja pamiętam jeszcze jeden jej tekst, Choć nie pamiętam już o kim to było.
        >
        > "...On uważa mnie za większą idiotkę niż jestem.."
        >
        > No cóż dziewczę jest chociaż samokrytyczne.

To byl komentarz Karoliny do mistrzowskiego parodiowania jej przez Dzieciola w
        jednym z programow!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka