Dodaj do ulubionych

The Voice Of Poland - finałowe drużyny

23.10.11, 12:21
Jak wam się podoba wybór jurorów?

www.tvp.pl/rozrywka/programy-muzyczne/the-voice-of-poland/uczestnicy
Ja od początku największą sympatią darzę drużynę Nergala, a szczególnie Monikę Urlik.

U Kayah są bardzo dobre głosy. Tutaj moim faworytem jest Moniuszko.

W drużynie Ani jakąś pomyłką jest Kasia Klimczyk, zdziwiłam się, że nie była w dogrywce. Na razie nie ma w jej drużynie faworyta/faworytki.

Z drużyny Piaska kibicuję Antkowi :)
Obserwuj wątek
    • maciej1909 Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 23.10.11, 19:30
      Drużyna Kayah - Kaja i Filip
      Drużyna Nergala - Monika i Damian
      Drużyna Ani - Ola i Piotr
      Drużyna Piaska - Ewa

Pozostali lepsi lub gorsi... zwłaszcza drużyna Piaska wyjątkowo mało utalentowana. Na zwycięzcę typuję Kaję Dominską albo Monikę Urlik
    • gonitwa Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 03:31
      Moje sympatie wyglądają tak:

Kayah - Filip Moniuszko
      Nergal - Monika, Filip Sałapa, Damian
      Ania - Ola Galewska
      Piasek - nikt

Żałuję, że wczoraj odpadła Ola Pieczara. Ja wiem, że ona nie śpiewa do końca czysto, ale ma tak niesamowitą energię i barwę głosu, że mogłabym ją jeść łyżkami.
      Strasznie rozczarował mnie Piotrek Niesłuchowski, a wcześniej wydawało mi się, że będzie jednym z moich faworytów. Kasia, która z nim śpiewała, była o niebo lepsza i powinna była przejść dalej zamiast niego. Podobnie w trakcie swojej zeszłotygodniowej bitwy rozczarował Antek, który według mnie okazał się słabszy od Martyny. Poza tym to vibrato (?) w jego głosie mnie dobija. Za dużo go, momentami meczy jak koza.
      Mam bardzo mieszane uczucia wobec Mateusza Krautwursta. Śpiewa jak zwykle bardzo dobrze, ale równocześnie jest w nim coś tak irytującego, że nie mogę go znieść (w Fabryce Gwiazd bardzo go lubiłam, ale teraz mi przeszło).
      I jeszcze jedna rzecz. KOMPLETNIE nie rozumiem obecności w finałowej piątce tak miernego zawodnika jak Rafał Brzozowski. Dlaczego Piasek tak uparcie przepycha go do kolejnych etapów? Dla mnie jest on zdecydowanie najsłabszym punktem programu (słabszym nawet od fałszującej Kasi Klimczyk, bo ona przynajmniej ma ciekawą barwę głosu, a on nie ma nawet tego). Wolałabym każdą inną osobę z tych, które Piasek wyrzucił ze swojej grupy, zamiast tego słabego pod każdym względem kolesia.
    • indian_curry Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 11:14
      Moim faworytem jest Piotr Niesłuchowski, "rockowe zwierzę" ;) i jemu kibicuję.
      Monika Urlik też ma duże szanse, ale jest zbyt dancingowa dla mnie.
      W ostatniej bitwie oczarowała mnie Ewelina Kordy.
      Piotr albo Ewelina! :)
    • maaryniaa Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 15:51
      Drużyna Kayah - Kaja i Filip, świetny głos ma też Mateusz, ale jakoś nie mogę się do niego przekonać
      Drużyna Negrala - Monika
      Drużyna Ani - Piotrek
      Drużyna Piaska - chyba Antek

nie zdziwiłabym się gdyby wygrała Monika Ulrik albo Filip Moniuszko ;)
      • flyswatter Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 19:34
        od początku najbardziej podobała mi się drużyna nergala,on też według mnie najlepiej dobiera piosenki
        jeśli kościelne dziadki dopną swego i nie będzie go w drugiej edycji to ubędzie barwnego jurora =D

przepychania przez kayah krautwursta (w sposób zanadto teatralny zresztą) nie rozumiem,facet ma w sobie coś odpychającego,płytę numer dwa pewnie znowu kupi rodzina i przyjaciele

ten sam problem mam z ewą z drużyny piaska - niby ładnie śpiewa,ale gdy juror faworyzuje krewnych i znajomych królika to mi to jakoś nie pasuje
    • kubissimo Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 23:27
      nie wydaje mi sie, zeby ktokolwiek z druzyny Andrzeja badz Ani mial szanse na zwyciestwo. Kayah i (o dziwo) Nergal maja duzo silniejsze sklady.
      • maciej1909 Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 24.10.11, 23:50
        Ania ma czarnego konia w postaci Aleksandry :)
        • kubissimo Re: The Voice Of Poland - finałowe drużyny 25.10.11, 00:38
          do mnie Ola trafia, ale obawiam sie, ze jest zbyt niszowa, zeby kupic publicznosc smsującą w takich programach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka