Dodaj do ulubionych

KEN-pytanie do dziewczyn

IP: *.bci.net.pl 06.03.02, 14:17
Nie wiem jak Wy, ale ja juz nie moge patrzyc na Kena. Z wygladu jest calkiem
calkiem, jak go zobaczylam pomyslalam fajne ciacho! Ale jak sie odezal to
tragedia, katastrofa. Wszystko sie rozplynelo. A jak sie bil na ringu w
skarpetkach to plakalam ze smiechu. Normalnie pewnie by uciekł,a tu usilowal
ruszac rekami. myslalam,ze sie odgania od much .Malo brakowa, a by zaczal tam
plakac. Chcial uchodzic za supermana, a jest nie dosc, ze kretynem to jeszcze
lalusiem. Pewnie w lozku jest rownie nedzny jak w codziennej egzystencji. Oto
kolejny dowod,ze wyglad to nie wszystko! Tak naprawde to jest okropny.
Dziewczyny mam pytanie jakie jest wasze zdanie. Mam wrazenie, ze ten motocykl,
tatuaz to sciema na potrzeby programu.
Obserwuj wątek
    • lastka Re: KEN-pytanie do dziewczyn 06.03.02, 14:19
      i potem to stwierdzenie "myślałem że to żarty ale żarty się skończyły" mhh ale
      twardziel!!!Blee aż niedobrze.
    • Gość: mat26 Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.interserwer.pl 06.03.02, 14:23
      Tatuaż pewnie ma taki naklejany z "Dziewczyny" :)
      • Gość: misia Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bci.net.pl 06.03.02, 17:59
        Ten pseudo-romanas z Frytka to pewnie po to, aby odwrocic uwage od "Baru"
        emitowanego w TV Polsat.
        Niezle ciacho? Nie w moim typie! Nie uroda sie liczy u facetow. Na prezentacji w
        niedziele wypowiadali sie jego - cytuje znajomi. Nie bylo jak u innych -
        rodzicow, przyjaciol, kolegow (ani kolezanek, ktore by mogly cos fajnego na jego
        temat powiedziec) tylko znajomi. Chyba nikt go nie lubi...

• Gość: siano Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 18:03
      Nie trzeba umieć się bić by być dobrym kochankiem :).

Pozdrawiam
    • Gość: ziggi Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bud.polsl.gliwice.pl 06.03.02, 18:28
      Facet cos w stylu Kuby z drugiej edycji -jebany narcyz nierostajacy sie ze
      swoim pilnikiem i zelem do włosów.Co wy widzicie w takim pozerze?
    • Gość: kasia Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bci.pl 07.03.02, 09:15
      Jest okropnie zbudowany, bardzo "nalany" a poza tym lala i ten głosik :((((((((
    • Gość: kasia Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 10:21
      zgadzam sie w 100%
      zawiodlam sie na ty wymuskanym gosciu
      co sie odezwie to dramat
      a FRYTKA tez nie za madra
      obraza ksywe mojej przyjaciolki
      tez FRYTKI,
      chyba nie bede juz tego ogladac, bo
      strasznie mnie zaczyna draznic ten program
      cos sie organizatorom znowu nie powiodl
      dobor uczestnikow.....
      • Gość: Antyken Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.chello.pl 07.03.02, 10:26
        Ja mam atawistyczne podejście do sprawy: jak facet nie jest zwyciężcą, to go
        nie chcę. Czyli taki Ken, co to umie się ładnie uśmiechać, ale nie potrafi
        walczyć, jest do d..y. Już wolę tego Sambo, który choć urodą nie grzeszy,
        obroniłby swoją kobietę.
        • Gość: kaska Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 10:54
          Zgadzam sie, Sambo lepszy. A Ken - coz, zenada, zenada, zenada.
    • Gość: Conan Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.man.polbox.pl 07.03.02, 12:06
      Gość portalu: @ni@ napisał(a):

> Nie wiem jak Wy, ale ja juz nie moge patrzyc na Kena. Z wygladu jest calkiem
      > calkiem, jak go zobaczylam pomyslalam fajne ciacho! Ale jak sie odezal to
      > tragedia, katastrofa. Wszystko sie rozplynelo. A jak sie bil na ringu w
      > skarpetkach to plakalam ze smiechu. Normalnie pewnie by uciekł,a tu usilowal
      > ruszac rekami. myslalam,ze sie odgania od much .Malo brakowa, a by zaczal tam
      > plakac. Chcial uchodzic za supermana, a jest nie dosc, ze kretynem to jeszcze
      > lalusiem. Pewnie w lozku jest rownie nedzny jak w codziennej egzystencji. Oto
      > kolejny dowod,ze wyglad to nie wszystko! Tak naprawde to jest okropny.
      > Dziewczyny mam pytanie jakie jest wasze zdanie. Mam wrazenie, ze ten motocykl,
      > tatuaz to sciema na potrzeby programu.

Przecież jak sama nazwa wskazuje on jest KENEM. Czeho wiecej oczekiwać ?
      Myślałem że rzygne jak koleś robił pompki, w samych slipach. Koles chyba robił
      pierwsze pompki w życiu bo jak sie podniósł to sie okazało że ma wały tłuszczu na
      bokach. Pozer i żałosny kutafon.
    • Gość: milusia Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.gazetaolsztynska.pl 07.03.02, 12:10
      Gdzieś tam już pisałam, jak bardzo można stracić, po...
      ujawnieniu tego, co się ma pod sufitem. Wypicowana
      buziula zmieniła się w moich oczach w obleśną gębę
      prostaka.

Kochanek zteż pewnie z niego kiepski, bo pominął grę
      wstępną ;-P
      No, chyba że ściskanie frytkowych cycków to były
      pieszczoty i preludium do oceanu rozkoszy ;-)))
      • Gość: Goga Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bci.net.pl 07.03.02, 13:56
        Jezeli nie bylo gry wstepnej, to w lozku jest do bani. Albo nie ma doswiadczenia,
        albo traktuje kobiety jak przedmioty.O gejostwo go nie podejrzewam, ale wcale bym
        sie nie zdziwila. Ktos wczesniej napisal, ze jak jest do bani na ringu, to wcale
        nie musi byc zly w lozku. A teraz - czy
        czulosc,pieszczoty,kasanie,lizaniedotykanie cos Wam mowia.Tego tam nie bylo.
        Kazdej kobiecie i kazdemu prawdziwemu, namietnemu facetowi nie trzeba tego mowic.
        Chyba, ze sie pieprzy za kase (tu tvn mogl im zaplacic-tak przypuszczam). To co
        on potrafi zrobic dobrze? Ma same minusy, nic pozytywnego u niego jeszcze nie
        zauwazylam. Jest antypatyczny, nie lubie go.

• Gość: verona Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.war.gleiss 07.03.02, 14:05
      Facet jest żałosny, wygląda jak typowy żigolak, na
      pewno w życiu miał niejedną starszą sponsorkę, a
      może kilka na raz (podobno miał 1000 kobiet). Nie
      znoszę takich ciuli,
      i jeszcze na dodatek maluje sobie paznokcie. Odżywką
      (!) jak sam zaznaczył, żeby mu się nie rozdwajały.

A propos sexu, to chyba nie mieli kondomów - a jakby
      któreś z nich złapało od drugiego jakieś chróbsko,
      byłoby ciekawie.
      • Gość: W.Brat Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: 157.25.88.* 07.03.02, 14:14
        ONI SA WSZYSCY STERYLIZOWANI ZANIM ZOSTANA
        WPUSZCZENI DO DOMU WB.
      • Gość: @ni@ Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bci.net.pl 07.03.02, 14:22

Na tvn-siedem zwierzal sie, ze nie mial orgazmu, poniewaz byl zmeczony i
        zestresowany. I to jest facet. Gdyby to byl namietny stosunek (jak chce
        naiwniakom sprzedac to tvn) to wytrysk by byl. Ze stresu by mu nie stanal. Ale
        jaja sluchajcie. Nawet na jedna noc sie nie nadaje. Mnie by bylo glupio, gdyby
        facet kochajacy sie ze mna nie spelnil sie. Pomyslala bym o sobie, ze jestem
        dobani. Brak gry wstepnej, bez wytrysku. Dno, Moze on ma proteze, alba bierze
        viagre. Sorrki, ale naprawde go nie lubie, za zachowanie, podejscie do kobiet,
        glupote, arogancki styl bycia i zadufanie w sobie!
      • Gość: andy Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: 212.76.35.* 07.03.02, 14:36
        jak on miał 1000 kobiet to ja jestem święty... co za dekiel!!! zachowuje się
        jak mały chłopczyk, który przechwala się: że ma ciocię w ameryce, tata był
        komandosem, a starszy brat jest karateką... on chyba nie zdaje sobie sprawy ile
        to jest 1000...!!!
        jeśli chodzi o jego wygląd... no cóż... kosmetyki są dla wszystkich; nie widzę
        nic złego w tym, że facet używa kremów, żeli, etc... ale malować sobie
        paznokcie?!?!?! pojeb!!!
        budowa do kitu!!! "ulany" jak wieprz...; zero mięśni, zero siły (widać wyraźnie
        podczas wykonywania pseudo-pompek). tylko tłuszczyk; szczególnie przerażające
        jest to "koło ratunkowe" wychodowanie na pasie brzuch-nerki-lędźwie... nogi jak
        u kaleki; widać, że nigdy nie biegały...
        nie twierdzę, że każdy facet musi być "napakowany" ale jest jakieś "minimum"...
        i gdyby kolega łukasz uczęszczał przynajmniej na zajęcia w-f na pewno
        prezentowałby się lepiej...
        pozdr.
        P.S.
        ach... bym zapomniał... robi niezłą reklamę pewnej prywatnej uczelni wyższej...
        no i firmie leasingowej (kierownik!!!)... hihihihihihihihi....
        jeszcze raz pozdrawiam...
    • Gość: bartek Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 15:58
      To bardzo pozytywne, że macie takich facetów jak Ken w dupie! Brawo dziewczyny
      i przy okazji - wszystkiego najlepszego z okazji dnia wiadomo jakiego...
      • Gość: łezka Re: KEN-pytanie do dziewczyn IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 08.03.02, 15:59
        Gość portalu: bartek napisał(a):

> To bardzo pozytywne, że macie takich facetów jak Ken w dupie! Brawo dziewczyny
        > i przy okazji - wszystkiego najlepszego z okazji dnia wiadomo jakiego...

Bardzo Ci Bartku dziękujemy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka