mefe 20.07.06, 19:40 W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków z UE będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu itd. Pewna jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 19:44 To widac :o(( Na lokalizacje mozna kaplice sejmowa przeznaczyc. Czarni juz przyzwyczaili sie do tego pomieszczenia i nie bedzie im nieswojo. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mefe Cholera- nie rozumiem. 20.07.06, 19:57 > To widac :o(( > Na lokalizacje mozna kaplice sejmowa przeznaczyc. Czarni juz przyzwyczaili sie > do tego pomieszczenia i nie bedzie im nieswojo. > :o) > Zrozumiałeś mój świetny dowcip czy nie ? Do czego ci kaplica ? Tylko popsuje dowcip. Ty z pisu owczarek tresowany, czy "inny" ? Co to znaczy "to widać". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:00 pies_na_czarnych napisała: > To widac :o(( Fakt! > Na lokalizacje mozna kaplice sejmowa przeznaczyc. Czarni juz przyzwyczaili sie > do tego pomieszczenia i nie bedzie im nieswojo. > :o) > O! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 19:59 mefe napisał: > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków z UE > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu itd. Pewna > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". Dlaczego zimna? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:01 ave.duce napisała: > mefe napisał: > > > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków z UE > > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu itd. P > ewna > > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". > > Dlaczego zimna? > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jak to dlaczego? Ciepla wodeczka jest nie do przelkniecia! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:07 pies_na_czarnych napisała: > ave.duce napisała: > > > mefe napisał: > > > > > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków > z UE > > > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu > itd. P > > ewna > > > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". > > > > Dlaczego zimna? > > > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Jak to dlaczego? Ciepla wodeczka jest nie do przelkniecia! :o)) > Fakt! Kolejny! Ale nazwa wtedy inna: Zimna WooDa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mefe Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:05 ave.duce napisała: > mefe napisał: > > > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków z UE > > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu itd. P > ewna > > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". > > Dlaczego zimna? > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Stary dowcip- w autobusie PKS pani pyta kierowcy " W Zimnej Wodzie ( tu jako nazwa mijesc. MF) staje ( w domyśle zatrzymuje się) autobus? Odpowiedź kierowcy: " chyba kaczorowi". Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:11 mefe napisał: > ave.duce napisała: > > > mefe napisał: > > > > > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków > z UE > > > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu > itd. P > > ewna > > > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". > > > > Dlaczego zimna? > > > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Stary dowcip- w autobusie PKS pani pyta kierowcy " W Zimnej Wodzie ( tu jako > nazwa mijesc. MF) staje ( w domyśle zatrzymuje się) autobus? Odpowiedź > kierowcy: " chyba kaczorowi". > Byłam w Zimnej Wodzie na wykopaliskach. Masa grzybów! ;) mapa.szukacz.pl/html/warminsko-mazurskie/nidzicki/2765.html Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Sam wymyśliłem. 20.07.06, 20:11 mefe napisał: > ave.duce napisała: > > > mefe napisał: > > > > > W Sejmie powstanie nowa restauracja. W ramach polepszania stosunków > z UE > > > będzie to lokal gejowski. Nie znana jest jeszcze lokalizacja, menu > itd. P > > ewna > > > jest nazwa. Lokal będzie się nazywał " Zimna woda". > > > > Dlaczego zimna? > > > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > Stary dowcip- w autobusie PKS pani pyta kierowcy " W Zimnej Wodzie ( tu jako > nazwa mijesc. MF) staje ( w domyśle zatrzymuje się) autobus? Odpowiedź > kierowcy: " chyba kaczorowi". > :o)))) Juz wiem dlaczego zona mowi na mnie "Kaczorku ty moj". :o))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
buffalo_bill Że niby... 20.07.06, 20:00 w zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie staje? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Że niby... 20.07.06, 20:02 buffalo_bill napisał: > w zimnej wodzie to nawet kaczorowi nie staje? > > Mow o sobie! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mefe Re: Sam wymyśliłem i oficjalnie się poddaję. 20.07.06, 20:23 Skoro się nikt nie śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sam wymyśliłem i oficjalnie się poddaję. 20.07.06, 20:28 Niedobry żart tynfa nie wart... :P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś