Gość: peen.doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 15:35 Zakładam Komitet Zwalczający Reklamy Powodujące Wymioty (w skrótcie KZRPW). Na pierwszy ogień pójdzie reklama z wkurwiającym zwrotem "brazylijską?". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: ...brazylijską? 29.05.04, 15:45 a kukulki, czy jakies tam inne cukierki? jest az tak do wyrzygania, ze ja ogladam. chyba jakos biczowanie gustu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: ...brazylijską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 15:52 Facet z pekaesami.który reklamuje jakiś napój w litrowym na oko kartonie.Nie wiem co to za cudna ambrozja,bo jak widzę fizys tego mena to od razu zmieniam kanał Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: ...brazylijską? 29.05.04, 16:00 Każda reklama podpasek, każda reklama pieluch oraz... "wolę Zozole"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: ...brazylijską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 16:36 Biedronka!!!! Począwszy od kampanii z mizdrzącą się blondyną, przez głupawe scenki "leć do Biedronki", a kończąc na irytującym "Danusiu, nie wierzę!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: ...brazylijską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 17:18 A te wszystkie testy na oczach klientów ja bronię swoich oczy (ów )??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: ...brazylijską? IP: *.icpnet.pl 29.05.04, 17:25 Reklama papieru toaletowego Lambi dziala na mnie jak plachta na byka!!!! Rodzinka jedzie za miasto na piknik, klada sie spac ale jest im niewygodnie bo nie ma co pod glowe podlozyc. I wtedy... wpadaja na pomysl aby sobie podlozyc pod glowy rolki papieru toaletowego. A ze byli tak przezorni, wzieli na jednodniowy piknik 58 rolek. :]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: ...brazylijską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 19:06 >A ze byli tak przezorni, wzieli na > jednodniowy piknik 58 rolek. :]] to dlatego, że zakupy na piknik robili właśnie w Biedronce :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan a potem przyklapnięte włosy od spania na papierze IP: *.chello.pl 30.05.04, 14:35 i czują się niewidzialni więc trzeba uzyc SunSilk Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Prrrrrrrrrrrrrasilll!!! 29.05.04, 19:10 Ja też dostaję zajoba przy tej reklamie. Co za idiotyzm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatanka_iotanka Re: Prrrrrrrrrrrrrasilll!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.04, 20:11 Jest jeszcze gorzej niż myślałam. Biedronka może się schować... Własnie widziałam nowe wcielenie Pana Bobra... grrrrrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fucking Re: ...brazylijską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 21:09 Pierdolona Biedrona i jebane Danone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: ...brazylijską? IP: *.acn.waw.pl 29.05.04, 22:16 brazylijska!! poprostu nie moge jak widze ta laske!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poirot80 Re: ...brazylijską? 02.06.04, 11:23 Pan Marek działa mi na nerwy straszliwie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mon.dan Re: ...brazylijską? 30.05.04, 19:57 zlinczujcie mnie, ale ja lubię tą reklamę :) A zwłaszcza to BRASIIIIL :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: ...brazylijską? IP: *.provider.pl / 81.219.229.* 31.05.04, 12:54 ja też ją lubię :P Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 proszek do prania 30.05.04, 20:04 mąż, który ogląda sie za każdą hostessą i żona, która opowiada o tym z radością, zamiast dać mu w łeb i jeszcze dodaje bez żenady, że mężuś sam nie robił prania jak rozumiem - reklamę tego proszku (nazwy nie wymienie, by nie robic reklamy) robili faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: og Re: proszek do prania IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.05.04, 08:39 mnie najbardziej dziwi w tej teklamie brak logiki - najpierw facet sie ubrudzil czyms od hostessy, a potem zona kazala mu uprac koszule w proszku oo "tej hostessy" - co to za proszek co sie po nim trzeba prac? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: proszek do prania 31.05.04, 09:35 bo to były różne hostessy facet w supermarkecie poszedł na całość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: og Re: proszek do prania IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 01.06.04, 15:36 no nie wiem czy inne - rzadko tv ogladam ale zona na 99% mowi "zeby rał w proszku od tej hostessy" Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: proszek do prania 01.06.04, 17:08 są dwie hostessy od jednej bierze proszek u drugiej chwile potem ciapie swoją ukochaną koszulę tłustym sosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola To jest straszne: "Uwaga dzieci, Bakuś leci!" n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 10:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: ...brazylijską? IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 31.05.04, 15:18 albo ten debil co patrzy przez judasz .. i co ? i wciąż nie wiem kto dzwoni ! To reklama telefonów dla palantów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toff Re: ...brazylijską? IP: *.com.pl 01.06.04, 15:54 a co powiecie na listonosza ktory szczerząc zęby informuje że coraz ich więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 facet, który mierzy 01.06.04, 17:09 mam kolejnego faworyta facet, który mierzy całą rodzinę, czy zmieści mu się do samochodu a potem mierzy sobie coś w wannie pewnie średnicę odpływu obrzydliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
gazamate Re: facet, który mierzy 02.06.04, 11:27 wkurzajaca jest reklama skody co jakis debil włazi do środka w salonie samochodowym, że niby chce sprawdzić czy samochód nada sdi dla rodziny, napieprza buciorami po tapicerce na suficie a potem idzie do sprzedawcy. Co za debilizm. No ale taka reklama jak marka samochodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: ...brazylijską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.04, 19:30 zastrzelic Pana Bobra !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hen Re: ...brazylijską? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.04, 21:01 Dodałbym reklamę z ludzmi chodzącymi z miednicami na głowie, bo nie kupili jeszcze pralki firmy jakiejśtam - debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-/ Re: ...brazylijską? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.04, 08:48 to jest jedna z najbardziej mnie wk....ajacych reklam jakie widzialem. jak slysze kulminacyjne brrrrrrasil! to mna rzuca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: ...brazylijską? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.04, 12:34 na bpoga jaka brazylijska, ogladam sporo tivi ale to przegapilem a moze juz nie zauwazam, co oni tam reklamuja co was tak denerwyje?;> Odpowiedz Link Zgłoś
wyka123 Re: ...brazylijską? 02.06.04, 11:46 Efekt puszap jest rzeczywiście koszamarny. Polacam zabawny wątek do przeczytania: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=13048676 Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek NIE WIERZYŁAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!! 02.06.04, 23:59 to chyba Fa? jakaś kobieta drze się z mostu czy innego wieżowca :) durne do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś