Gość: qba IP: *.mofnet.gov.pl 03.06.04, 14:39 NATENTYCHMIAST! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkink Re: ŻĄDAM POWTÓRKI "PRZYSTANKU ALASKA"! 03.06.04, 16:37 Tez ostatnio zapragnelam widziec i sobie wypozyczylam dwa pierwsze sezony na dvd. No, to bedzie ogladanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinkink Re "PRZYSTANKU ALASKA"! IP: *.oc.oc.cox.net 03.06.04, 23:22 Troche przesadzilam. Jak narazie jest dostepny tylko jeden sezon; pierwszy, ale za to na dwoch dvd. Razem zdaje sie 7 odcinkow. Zwolnili je dopiero w maju tego roku wiec w stosownej porze sobie o nim /Przystanku/ przypomnialam. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx a ja żądam zniesienia VAT i PIT liniowego 03.06.04, 17:10 Gość portalu: qba napisał(a): > NATENTYCHMIAST! A swołocz jedna - za ppodatnicze pieniądze po forum się szwenda. Paszła won urzędnicza mendo! Już tu jedna taka była z ministerstwa pracy - wyleciała z hukiem. Chcesz powtórkę? Już mail poszedł tam gdzie trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: a ja żądam zniesienia VAT i PIT liniowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: a ja żądam zniesienia VAT i PIT liniowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:20 dzięki mar_etx teraz zacząłem zwracać uwagę skąd są wysyłane posty, ta biurwa się nudzi w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumpernikiel Re: ŻĄDAM POWTÓRKI "PRZYSTANKU ALASKA"! IP: *.zory.msk.pl 03.06.04, 22:27 Pierońsko się nudzisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: ŻĄDAM POWTÓRKI "PRZYSTANKU ALASKA"! IP: 172.16.* / 217.153.79.* 03.06.04, 22:44 fjny ten serial byl ;P Odpowiedz Link Zgłoś