Dodaj do ulubionych

J.Brodzik w Fakcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:17
Widziałam dzisiaj na przystanku okładkę gazety a na niej fotka
leżacej na chodniku Brodzik, którą podnosi Wilczak.
Czy ktoś wie dlaczego, co się stało?,
czyż by Joasia przesadziła z mocniejszymi trunkami ? :)
bynajmniej pozycja leżaca na plecach wyklucza potknięcie:))
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: J.Brodzik w Fakcie 05.06.04, 10:35
      dlaczego wyklucza??mogła iść do tyłu i się potknąć;)
      • Gość: brodzik Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 10:51
        Popiła se nieźle:
        www.efakt.pl/
        • Gość: Basketcase Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 11:17
          I co z tego? Kazdy ma prawo sobie czasem troszke wypic. :D
          • Gość: kejti Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 11:38
            Ciekawa byłam jedynie co się stało, nie miałam zamiaru prawić morałów, że nie
            wolno, czy nie wypada, w końcu to może zdarzyć się każdemu
            a tak na marginesie to ciesze się, że jak ja zabaluje( troszkę wypije ) to na
            drugi dzień nie muszę czytać w gazetach o tym co robiłam wieczorem :))
    • roxi_hart Re: J.Brodzik w Fakcie 05.06.04, 11:53
      Wspolczuje-wystrzelalabym tych dziennikarzy siedzacych pod jej domem.
      • Gość: Weronika Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.acn.pl 05.06.04, 13:17
        A co wystrzelał co wystrzelał ? Podejrzewam,że to nie reporterzy siedzieli pod
        jej domem, tylko ktoś kto był z nią na tej imprezie, albo moze któryś z
        sąsiadów zadzwonił do Faktu,ze pod domem lezy pijana Brodzik i normalnie dostał
        za to kasę.
        A swoją drogą bycie osobą publiczną do czegoś zobowiązuje i pani Brodzik jak
        nie chce mieć takich kompromitujących zdjęć na czołówkach gazet, to powinna sie
        pilnować, albo chlać na umór we własnym mieszkaniu a nie szwendać sie po
        mieście.
        • Gość: Czereśnia Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.stepnica.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 15:28
          Ale jesteś głupia!!!Bycie osobą publiczną nie oznacza zakazu wychodzenia z domu
          i picia nawet na umór w lokalach.Brodzik to nie królowa angielska,która musi
          uważać nawet na połknięcie śliny.To super dziewucha i wolno jej robić co chce,a
          nie wysłuchiwać takich pojechanych komentarzy!Odpieprzcie się od niej!!!
          • Gość: weronika Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.acn.pl 05.06.04, 16:34
            o Jezu to niech robi jak dla mnie to może nawet goła latać po Marszałkowskiej,
            będą jeszcze fajniejsze zdjęcia w Fakcie. Aa i dziennikarze i fotoreporterzy
            zarobią.
            Tyle,że sie skompromitowała.
            • Gość: kejti Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 17:44
              bez przesady, ona nie szła na jakąś oficjalną imprezę,
              tylko wyszła ze swoim facetem gdzieś się pobawić
              i gdyby nie te hieny czatujące pod jej domem nikt by się nie dowiedział,
              przecież to że występuje w tv, nie oznacza że ma żyć pod czyjeś dyktando i
              ciągle się rozglądać czy czasem nie śledzą jej jacyś nawiedzeni pseudo
              dziennikarze, niedługo będą pisali, że kupiła w sklepie nie to co powinna albo
              że nie segreguje śmieci itp.
              Dla mnie się nie skompromitowała, nie ma ludzi idealnych, zdarzyło sie i tyle,
              zrobili tanią sensację
              • Gość: Weronika Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.acn.pl 05.06.04, 18:58
                A dla mnie każda kobieta która pijana przewraca się na ulicy się kompromituje i
                obojętne czy to jest Brodzik czy pani iksińska.
                A że hieny ? No cóż z tego żyją i nikt jak powiedziałam nie czatował pod jej
                domem. Ktoś kto również przebywał z nią w tym lokalu, zadzwonił do Faktu z
                informacją,że wychodzi pijana Brodzik i dostał za to kasę. Tak jest na całym
                świecie i już.
                Aha i jeszcze jedno- jak ktoś chce być osobą publiczną musi się liczyć z tym,że
                media będą tylko czekały na jego potknięcie czy wpadkę i natychmiast to
                opublikują.
                • Gość: Iwona Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.swic.dialup.inetia.pl 05.06.04, 23:58
                  >A dla mnie każda kobieta która pijana przewraca się na ulicy się kompromituje
                  i obojętne czy to jest Brodzik czy pani iksińska.<

A mężczyźnie wolno??? Według twojej moralności facetowi wolno, on się nie
                  skompromituje???

A tak na marginesie Weroniczko - z Faktu jesteś???
                • Gość: 3x Zycze tego samego!!! Serio! IP: 62.233.183.* 06.06.04, 01:23
                  Problem w tym, ze zaden szmatlawiec tego nie opublikuje, bo kogo interesuje
                  pijana Iksinska.
                • ed_norton Re: J.Brodzik w Fakcie 06.06.04, 01:58
                  Gość portalu: Weronika napisał(a):

> A dla mnie każda kobieta która pijana przewraca się na ulicy się kompromituje i
                  >
                  > obojętne czy to jest Brodzik czy pani iksińska.

widzisz, wszystko byloby fajnie, gdybys te przemyslenia zawarla od razu, w 1
                  poscie...po co byurzyc w ludziach krew piszac na raty?

> Aha i jeszcze jedno- jak ktoś chce być osobą publiczną musi się liczyć z tym,że
                  > media będą tylko czekały na jego potknięcie czy wpadkę i natychmiast to
                  > opublikują.

no, i media musza sie liczyc z tym, ze ten ktos je zaskarzy, na co po cichu
                  licze...podobnie jak z SE
        • ed_norton Re: J.Brodzik w Fakcie 06.06.04, 01:56
          Gość portalu: Weronika napisał(a):

> A swoją drogą bycie osobą publiczną do czegoś zobowiązuje

co Ty pierdolisz? czyli co? ze jak jestem znany to nie moge zyc jak wszyscy? no
          kurwa mac....!

>powinna sie pilnować, albo chlać na umór we własnym mieszkaniu a nie szwendać
          sie po
          > mieście.

polecaw ci cos dla ludzi o podobnycb pogladach :

www.lpr.pl
    • Gość: iza Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 19:07
      Pijana baba leżąca na chodniku jest żenująca bez względu na to,czy jest znana
      czy też jest anonimową osoba.To są pewne zasady czy komuś to się podoba czy też
      nie.Pijaczka przewracająca się na ulicy nie ma nic wspólnego ani z
      nowoczesnymi poglądami na życie ani z tolerancją.A to,że ją w trakcie tych
      ekscesów sfotografowali,to nie wina dziennikarzy z tego żyjących ale
      wspaniałego "cool" towarzystwa,w którym chlała,a które ją za kasę sprzedało do
      szmatławca na pierwszą stronę.I to jest dopiero ohydne,jakich ma znajomych.
      • Gość: rocco Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 19:27
        A ona taka aż nawalona była czy to może wyciagnięte z kontekstu? Może to jakieś
        wygłupy były - tylko pokazane w tendencyjnej oprawie robi swoje? Może fazę
        miała ale żeby od razu spita do utraty równowagi??
      • Gość: Ain Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 11:36
        Trochę to prawda, i ten Paweł mizerota, co jej nie utrzymał i ci co pozwolili
        jej się schlać. Ale ogólnie im współczuję, chociaz sama nie piję.
    • kalor_god cos za cos (e.o.m.) 06.06.04, 02:53
      • Gość: jo Re: cos za cos (e.o.m.) IP: *.robbo.pl 06.06.04, 10:31
        słuchajcie czy nikt z was chociaż raz nie spił się aż mocno go zawiało???
        bez sensu - fakt to to samo dno co super express - "poważni" dziennikarze -
        podobno frytka tam coś pisuje
        nie czytam tego szmatławca, chociaż codziennie rano przy metrze mijam
        piłującego się pana że fakcik za złotówkę (ale chyba ostatnio już zdrożał he he)
        wymachującego gazetą - z reguły na okładce zawsze jakieś naaaaaaaaprawdę
        sensacyjne zdjęcia bleeee
    • Gość: Ain Re: J.Brodzik w Fakcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 11:37
      A moze to był kolejny odcinek Mamy Cię??????
    • Gość: Jo Licentia poetica "Faktu", he he :-) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.06.04, 11:51
      To wprawdzie inny temat, ale zobaczcie ten styl - Mniszkówna to przy tym mały
      pikuś:

"To niewiarygodne! Potwory, które zamordowały czworo swoich dzieci, a ich ciała
      schowały do beczek, potrafią jednak płakać! Małżeństwo Krzysztof N. (30 l.) i
      Jadwiga N. (31 l.) z Łodzi płakało oglądając wczoraj w sądzie zeznania swojej
      córki, 12-letniej Moniki. Mądra i śliczna dziewczynka, którą też chcieli zabić,
      opowiadała rzeczy niewiarygodnie potworne, opowiadała swoje życie... Dziecko
      nerwowo wyłamywało sobie paluszki w czasie tej opowieści i wycierało łzy..."

Normalnie można się porzygać. Już chyba nawet przysłowiowa gospodyni domowa nie
      zniosłaby takiej ilości słodkiego egzaltowanego lukru, jaki spływa z tych
      słów....

Jo
    • Gość: Pluszak Chodzi o to IP: *.chello.pl 06.06.04, 12:29
      żeby prowoować właśnie takie dyskusje, w których często wymianiana bedzie
      nazwa "Fakt" - co niby ma sprawić, że część ludzi te dyskusje śledzących poleci
      do kiosku i wyrzuci swoje złoty-ileś-tam na tą gazetę

Przynajmniej liczba postów w tej "dyskusji" wydaje się to potwierdzać.
      • curtiz Re: Chodzi o to 06.06.04, 14:57
        po tych zdjeciach mozemy chyba uznac, ze po 15 latach wolnosci powstali nam
        paparazzi z prawdziwego zdarzenia. po tym, jak se i fakt scigaly sie o newsy o
        porodzie edyty górniak, okładka z pijanej brodzik oznacza, ze gazeta juz
        jednoznacznie opowiada sie za pewna konwencja. w poniedzialek zapewne SE
        odpowie tekstem zaprzeczajacym faktowi - tak maja ostatnio w zwyczaju, co
        zreszta jest o tyle kuriozalne, co zalosne. ale dobrze - teraz nikt nie bedzie
        tych gazet szanowal, tym co pisza mozna sie nie przejmowac i nie traktowac ich
        powaznie. szkoda tylko naszych gwiazdek ktore poznaja smak tego, co musza
        znosic gwiazdy na zachodzie. ale tez tak, jak na zachodzie naucza sie to
        wykorzystywac w celu promocji swojej osoby.
        mnie cieszy jedno - chyba nikt z dyskutujacych tutaj nie kupil faktu i nie
        przeczytal co bylo w srodku. i bardzo dobrze. ludzi na jakims poziomie pijana
        brodzik nie powinna nic obchodzic. dla mnie joanna brodzik bez wzgledu na
        wszystko bedzie piekna, sympatyczna kobieta i jakis tam fakt tego nie zmieni. a
        baby w maglu niech sobie o tym gadaja, skoro sa puste i nie maja swojego zycia.
        • Gość: andzia Re: Chodzi o to IP: *.swic.dialup.inetia.pl 06.06.04, 18:17
          Ale ja na tej fotce wogóle żadnej Brodzik nie poznaje.
          Nawet trudno powiedziec czy ten facet to Wilczak.
    • sonny_z_posen Re: J.Brodzik w Fakcie 07.06.04, 08:17
      Dla mnie ten materiał - jakby to Ramones powiedziała - to żadne halo! Ot,
      wypiła ciut za dużo Aśka i tyle! Ja też czasami tak sobie wleję, a na okładkę
      kuźwa załapać się nie mogie ;))
    • malgoska123 CZy ktoś wie,gdzie mogę znależć to zdjęcie w inter 17.08.04, 20:09
      CZy ktoś wie,gdzie mogę znależć to zdjęcie w internecie???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka