Gość: Johan IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 23:11 Kto jeszcze oprócz mnie na widok Agaty Młynarskiej w TV przełącza autoamtycznie na inny program? Czekam na głosy i opinie..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sigma Re: Agata Młynarska IP: *.net.autocom.pl 09.03.02, 11:25 Kiedykolwiek włączam telewizor-Młynarska.Boję się ,że kiedyś przy przygotowywaniu posiłku wyskoczy z lodówki lub słoika z dżemem... Czy Ona naprawdę wszędzie (gdzie się coś dzieje)musi być? Nic specjalnie do Niej nie mam,ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 333 Re: Agata Młynarska IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 19:12 Najgorsze jest to ze mizdrzy sie bez powodu,traktujac przy okazji widownie jak niedorozwiniete dzieci.Jest tym wszystkim czym nie powinna byc prezenterka tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Agata Młynarska IP: 217.99.1.* 10.03.02, 00:18 Mówiąc delikatnie, absolutnie nie odpowiada mi jej sposób bycia - krzykliwość i hurraoptymizm. Oprócz Młynarskiej przełączam 2 na inny program kiedy pojawia się K.Dowbor i G.Torbicka... Chociaż właściwie do Torbickiej merytorycznych zarzutów nie mam...Ale co za dużo to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefisto Re: Agata Młynarska IP: *.chello.pl 10.03.02, 22:41 To mutant, straszny, potworny mutant z dziecięcych koszmarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Agata Młynarska IP: 62.148.83.* 11.03.02, 15:11 też mam na nią uczulenie Odpowiedz Link Zgłoś