mallina 09.03.02, 20:50 hmm dobrze slyszalam ze ken zaproponowal frytce ze ofiaruje jej tej nocy witaminki??hehehehehheehehehe ale ono w dwojke sa smieszni!!!! nic wiecej, tylko smieszni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariett Re: witaminki IP: *.astercity.net / 10.128.136.* 09.03.02, 22:43 Witaminki, witaminki ... dla chłopczyka i dziewczynki ... Prawa autorskie chyba dla "Gawędy"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siapsc Re: witaminki IP: 2.3.STABLE* / 10.1.12.* 12.03.02, 15:54 "... wszyscy mamy dziarskie minki bo zjadamy witaminki". Tak dalej szlo u Gawedy. A u Frytki: "... bo ŁYKAMY witaminki". Fuj. Ken'owe witaminki - fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: witaminki 12.03.02, 17:48 a to dlatego tak jest ze zdrovit juz nie jest chyba sponsorem i mieszkancy w kwestii witamin zdani sa na swoje pomysly.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: witaminki IP: *.dwi.uw.edu.pl 12.03.02, 20:00 wedlug mnie to byly fasolki w TIK-TAKu a nie GAWEDA ale ok moze sie czepiam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: witaminki IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 01:43 gdyby powiedzial, ze "uzupelni jej niedobory bialka w organizmie" to moze bym uwierzyla... moze... bo ten osobnik to mi bardziej produkt light przypomina... ale moze ja sie czepiam???:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś