Dodaj do ulubionych

Najladniejsza prezenterka TV

IP: *.z.bialystok.pl 18.08.01, 14:39
Moim zdaniem Beata Chmielowska
Obserwuj wątek
    • Gość: teleman Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 13:11
      1. Bata Chmielowska
      2. Iwona Kubicz
      • Gość: A Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 22:11
        Najładniejsza to oczywiście Agnieszka Egeman z Canał+.
        Młoda, ładna i do tego profesjonalistka - trudno o takie w TVP.
        • Gość: yos Re: chmielowska rulez (n/t) IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 21.08.01, 12:07
    • Gość: olga Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 13:53
      1. Grazyna Torbicka - ciagle piekna
      • Gość: yos Re:Torbicka - to żart IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 21.08.01, 13:55
        Cera w stanie rozkładu.Walory intelektualne i dykcję pominę.
        • Gość: Anka Re:Torbicka - to żart IP: 10.20.0.* / 195.205.6.* 21.08.01, 16:29
          Gość portalu: yos napisał(a):

> Cera w stanie rozkładu.Walory intelektualne i dykcję pominę.

Zupełnie się nie zgadzam - wygląda ciągle świetnie, jest przy tym bardzo
          inteligentna, ma ogromną wiedzę i do tego jest prawdziwą damą - rzadkość w TV.
          • Gość: yos Re:Torbicka - to żart IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 22.08.01, 13:50
            Cera w stanie rozkładu - byłem świadkiem , jak zabroniła się fotografować na
            zbliżeniu.Ma słowotok - a to nie świadczy o inteligencji , tylko o słowotoku.A
            wiedzę w jakiej dziedzinie ma ? Bo nie miałem honoru ...
          • Gość: ma Re:Torbicka - to żart IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 23.08.01, 10:08
            Gość portalu: Anka napisał(a):

> Gość portalu: yos napisał(a):
            >
            > > Cera w stanie rozkładu.Walory intelektualne i dykcję pominę.
            >
            > Zupełnie się nie zgadzam - wygląda ciągle świetnie, jest przy tym bardzo
            > inteligentna, ma ogromną wiedzę i do tego jest prawdziwą damą - rzadkość w TV.

A propos inteligencji GT.
            Prowadzila kiedys program ''Kocham kino'' jako znawczyni kina. Bylo o wampirach, no
            i ktos powiedzial, ze wampirowi trzeba przebic serce kolkiem. Na to kto inny
            zareagowal: "koniecznie osikowym". A GT z autentycznym zdziwieniem: "Skad wiesz
            takie rzeczy???"

Bez komentarza.
            • Gość: Mike Re:Torbicka - to żart IP: *.*.*.* 23.08.01, 10:50
              Gość portalu: ma napisał(a):

> Gość portalu: Anka napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: yos napisał(a):
              > >
              > > > Cera w stanie rozkładu.Walory intelektualne i dykcję pominę.
              > >
              > > Zupełnie się nie zgadzam - wygląda ciągle świetnie, jest przy tym bardzo
              > > inteligentna, ma ogromną wiedzę i do tego jest prawdziwą damą - rzadkość w
              > TV.
              >
              > A propos inteligencji GT.
              > Prowadzila kiedys program ''''Kocham kino'''' jako znawczyni kina. Bylo o wampirach
              > , no
              > i ktos powiedzial, ze wampirowi trzeba przebic serce kolkiem. Na to kto inny
              > zareagowal: "koniecznie osikowym". A GT z autentycznym zdziwieniem: "Skad wiesz
              >
              > takie rzeczy???"
              >
              > Bez komentarza.

Inny przyklad:
              Jest rebus: Idzie l... podkuj buty
              Torbicka sie wyrywa:
              -wiem, wiem! Idzie LATO podkuj buty!
              • Gość: yos Re:rewelacja !!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* / 212.244.95.* 23.08.01, 11:17
                >
                > Inny przyklad:
                > Jest rebus: Idzie l... podkuj buty
                > Torbicka sie wyrywa:
                > -wiem, wiem! Idzie LATO podkuj buty!

O kurka wodna ! Dzięki serdeczne , uśmiałem się jak nigdy ! Super kawałek !

pzdr yos
        • Gość: Janek Re:Torbicka - to żart IP: 217.96.16.* 09.01.02, 15:01
          Bez przesady. Jest całkiem niezła.
    • srubokret Kinga Rusin 21.08.01, 14:38
      pamietam ja - pare lat temu byla ladna a teraz kto wie???

srub
      • Gość: Kajka Re: Kinga Rusin- wiemy wszyscy gdzie jest. IP: *.pl 05.01.02, 15:14
        U Lisa w łóżku, uprawia z nim seks, rodzi mu kolejne dzieci i ... wszystko
        wybacza. Nawet liczne zdrady.
    • Gość: Thomas Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.sulecin.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 00:43
      Hanna Smok-Tunowicz gdzie ona jest???
      • Gość: grg Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 18:05
        Jolanta Pienkowska
        Marzena Slupkowska (pogoda w TVP 1)
        Monika Richardson
        Grazyna Torbicka
        • Gość: Mickey Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 24.08.01, 08:43
          Gość portalu: grg napisał(a):

> Jolanta Pienkowska
          > Marzena Slupkowska (pogoda w TVP 1)
          > Monika Richardson
          > Grazyna Torbicka

Te 3 pierwsze propozycje to chyba żart ?
          • Gość: grg Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 07:07
            Zaden zart.
    • Gość: odys Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.08.01, 23:40
      a dla mnie najlepsza laska w tv jest ta lalunia z teleexpresu z takimi duzymi
      oczkami i do tego przesympatyczna...jak ona sie nazywa?
      ladna jest tez Grazyna Torbicka choc nic nadzwyczajnego;) no i Klaudia Karlos
      ze sportu w tvn-calkiem fajna latynoska sztuka:)
      Pozdrawiam!
      • Gość: bonk Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.server.ntl.com 12.11.01, 22:24
        Kwestia gustu a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :-P
        Osobiscie gdybym mial wybierac a temat byl o TV ogolnie a nie o TV polskiej w szczegolnosci to
        szukalbym gdzies na kanalach z polwyspu Iberyjskiego albo z Wloch :)
      • manson Re: Najladniejsza prezenterka TV 07.12.01, 02:30
        gwoli ścisłości :ta z dużymi oczkami to właśnie chmielowska beata.
        • Gość: toska Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.12.01, 17:38
          Co Wy z tą Chmielowską? Toż to prawdziwy potwór, chomiczysko straszliwe! Chyba
          tylko dla tych, którzy lubią małe (bo to chyba jej jedyna zaleta - jeśli dla
          kogoś to zaleta).
    • Gość: Mickey Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 28.08.01, 09:09
      W WOT-cie często można zobaczyć piękną i młodą dziennikarkę (blondynkę).
      Prowadziła m.in. programy w których ambasadorzy pokazywali swoje ambasady.
      Niestety nie pamiętam jak się nazywa.
    • Gość: jkiś Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 10.129.1.* 28.08.01, 11:40
      A może po prostu Martyna?
    • Gość: onek Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 12:08
      A może wcale nie chodzi o to by była ładna, lecz mądra. I do tego gotować
      umiała;)....
    • Gość: roko Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.unregistered.formus.pl 28.08.01, 14:10
      1. Jola Fajkowska - takie slodkie malenstwo z klasa
      2. Claudia Carlos - superlaska z klasa :)
    • Gość: beta Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.unregistered.formus.pl 28.08.01, 14:11
      Jan Suzin
      • Gość: eee Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.pl 02.09.01, 12:16
        Joanna Prokopiuk- najpierw flesz w tv4 a teraz czasami wiadomości
        • Gość: teleoko Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.01, 18:17
          Warakomska nareszcie wróciła z USA.
          Wyładniała...
    • Gość: Drapka Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 02.09.01, 13:12
      Dorota Warakomska !!!
    • Gość: grigorij Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 212.244.106.* 12.11.01, 13:20
      Łoska z Polsatu.Przez nią nigdy nie pamiętam jaka będzie pogoda
    • Gość: uyco Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.unregistered.formus.pl 12.11.01, 13:54
      magda skorupka z canal+; niezla z niej zdrowizna;)))
      • Gość: OLO Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.chello.pl 20.12.01, 23:02
        Gość portalu: uyco napisał(a):

> magda skorupka z canal+; niezla z niej zdrowizna;)))

>zgadzam się w 100% ona ma takie zajebiste oczy że szok!!!

• Gość: Mercedes Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 149.156.213.* 12.11.01, 22:14
      DOROTA GAWRYLUK Z POLSATU. Ma to cos.
      • Gość: Enrique Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 01:34
        Gustami to niektórzy tu nie grzeszą... oj nie! Gawryluk , Chmielowska ,
        Pieńkowska , Prokopiuk , Warakomska .... Boże! toż to mistrzynie makabry!!!!!!!
        Ale są też guściki , no cóż... A może za chwilę dodacie tu Olszewską i
        Durczoka , co?
        Zacznijmy od tego " co też autor miał na myśli" , czyli o jaką telewizję mu
        chodzi , publiczną czy koomercyjną? Bo te guściki celują w różnych kierunkach.
        Jeżeli o mnie chodzi , to jestem bardzo wymagajacy a kanon urody w tv po prostu
        nie spełnia moich kryteriów.
        • Gość: Sisi Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 02:01
          A może jeszcze Snakowska , Jaworowicz i Gembarowski??????????
        • Gość: hen Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 213.17.144.* 22.11.01, 23:55
          Wypadałoby niekedy obejżeć siebie w lustrze, oj wypadało z zastosowanie wymagań.
      • Gość: daag Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.*.*.* 29.12.01, 19:21
        tu się podpisuję

daag@pf.pl
        • Gość: daag Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.*.*.* 31.12.01, 12:36
          a oczywiście chodziło mi o poparcie słów mercedes(a?)
    • Gość: dt Lubię Karolinę Szostak. IP: 213.158.197.* 13.11.01, 08:54
      • Gość: STYRO Re: Malgorzata Szelewicka IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.11.01, 03:54
        A mi sie podoba Prokopiuk i pamietacie moze sprzed kilku lat Malgorzate
        Szelewicka??? Ta to byla niezla laska... Wyleciala z roboty, bo miala jakies
        klopoty z szefem...
        • Gość: Vagin Re: Malgorzata Wyszyńska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 16:20
          Zdecydowanie. Tak.
    • Gość: Sasza Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 213.25.169.* 22.11.01, 17:23
      Jan Suzin.
    • Gość: dvd ANNA POPEK - TVP1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 18:55
      • Gość: cycero Re: ANNA POPEK - co?????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:34
        Buuuuueeeeeeehhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeee , bo się zleję!!!!!! Popek!!!!!!!
        Buueeeeeeehhhhhhheeeeeeee...............
        • Gość: ikk Re: ANNA POPEK - co?????????????????? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 22:26
          Pewnie to bardziej pytanie do panów,ale mam nadzieję że jako kobieta też mogę
          docenic urodę pań prezenterek.Anna Popek z TVP1,Patrycja Redo z TVN to moim
          zdaniem piekne kobiety.Czasem po pracy w ramach odstresowania oglądam
          MTV .Wystepuje tam czasem jako prezenterka piękna dziewczyna(chyba Apolonia,
          mam nadzieje,że nie pomylilam imienia,bo inne prezenterki tej stacji
          sa "przestylizowane").
          • Gość: jacek Re: ANNA POPEK - co?????????????????? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 23.11.01, 16:39
            martyna wojciechowska
            magda mołek
            claudia carlos

potem długo, długo nic...
            • Gość: Vagin Re: ANNA POPEK - co?????????????????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 01:08
              No nie , jak dacie tu jeszcze Czajkowską to wykonam orła cień!!!!!!!!!!!!1
              • Gość: Elka Ja proponuję Barbarę Czajowską IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 21:59
                Przedmówco, wykonaj orła.
                • Gość: Vagin Re: Ja proponuję Barbarę Czajowską IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.01, 02:03
                  Robi się.Widziałem orrrrrrrrrrrłaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cieńńńńńńńńńńńńńńń.....
          • Gość: dt Re:Popatrzcie: IP: 213.158.197.* 26.11.01, 09:16
            Na BBC WORLD pojawiła się ostatnio Michelle Husain.
            Dołu nie widać, ale prezencja i jezyk - ekstraklasa !!!
    • Gość: kobieta Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.devs.futuro.pl 05.12.01, 15:42
      duzej czesci niestety nie mam mozliwosci ogladac, bo dostepna mi tylko TVP1 i
      2, polsat, tvn i tv4, ale z tego marnego wyboru stawiam na Klaudie Carlos:
      ladna, zgrabna, wysportowana, mila, usmiechnieta, naturalna i nieglupia
      (czytalam wywiad w SHAPE, gdzie przedstawiala serie cwiczen).
      • Gość: Jakub Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.zanet.pl 05.12.01, 15:52
        Faktycznie uśmiech, jaki prezentuje ona na końcu serwisu jest szczery.
        Ta kobieta odróżnia się od innych swoją urodą.
        PS. Co do Patrycji Redo (tvn FAKTY), co sądzicie o kształcie jej twarzy?
        • Gość: fanny Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.chello.pl 05.12.01, 19:46
          Cos tam Bozi w okolicach szczeki sie pomylilo i dostala taka wyrazista jak
          model z fTV.
          • Gość: Cypis Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 213.76.149.* 07.12.01, 10:57
            No jak to kto? KRYSTYNA LOSKA!!!
            • Gość: viper Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: 212.160.185.* 11.12.01, 08:20
              Danuta Cholecka z TVP.
              • Gość: OLO Madzia Skorupka z CANAL+ ma zajebiste oczy IP: *.chello.pl 20.12.01, 23:07
                Witam. Ona jest fajna a jej oczy są tak zajebiste że szok !!!
                Pozdro.
    • srubokret Re: Najladniejsza prezenterka TV 21.12.01, 00:37
      Zdecydowanie Ryszard Czarnecki!
      • Gość: Cinek_ok Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.pl 25.12.01, 17:01
        Dobra dobra... widzieliscie w Iwone Radziszewska z TVN-u w tym kretynskim
        programie dla pseudoutalentowanych spiewakow. Programu nienawidze
        ale jak zobaczylem IR w zapowiedzi to z tego wszystkiego obejrzalem.
        Piekna kobieta! Szkoda ze zajeta...
        • nocomment Re: Najladniejsza prezenterka TV 29.12.01, 21:19
          Gość portalu: Cinek_ok napisał(a):

> Dobra dobra... widzieliscie w Iwone Radziszewska z TVN-u w tym kretynskim
          > programie dla pseudoutalentowanych spiewakow. Programu nienawidze
          > ale jak zobaczylem IR w zapowiedzi to z tego wszystkiego obejrzalem.
          > Piekna kobieta! Szkoda ze zajeta...

no nie? szkoda... i to zajęta przez Dyrektora Pionu Informacji TVN...:(

• nocomment Re: Najladniejsza prezenterka TV 29.12.01, 21:22
      Moim zdaniem Anita Werner z TVN 24 i może jeszcze "pani od pogody" Agnieszka
      Górniakowska. A poza tym lubię Radziszewską, ale raczej nie za urodę (choć
      trochę też) ale za klasę (głupio brzmi,nie?;))
      • siaramak Re: Najladniejsza prezenterka TV 29.12.01, 21:35
        Popek to największe do dno.
        Grażyna Torbicka przy niej to krynica mądrości.
    • Gość: szatan B. Chmielowska?? ta z Roweru Błażeja? IP: *.pl 29.12.01, 21:52
      Boże! czy wam już nie tylko na rozum ale też na wzrok padło?
      to że dziewczyneczka została ładnie pomalowana(właśnie na jakąś laskę z mangi
      gdzie wszyscy mają ładne i duże oczka) i powinna raczej robić za maskotkę
      Teleexpressu to nie znaczy że taka piękna....

Laseczka i piękna kobitka to jest prezenterka TVP1....hmm taka blondyneczka
      która z Kamelem albo Kraśko zapowiada....podpowiedzcie mi jak ona się nazywa..
      ...ona to ma oczka jak gwiazdeczki i nie jest takim miśkiem jak B. Chmielowska

pozdrawiam
      szatan wie co mówi bo w piekle nie takie jak one się smażyły...
    • Gość: misia Re: Schymalla Iwona IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 08:30
      Zdecydowanie tak właśnie ona - uroda i klasa, a przy tym zarówno w telewizji
      jak i nażywo jest strasznie sympatycza - spotkałam ją na dyktandzie
      ogólnopolskim.
      • Gość: onek Re: Schymalla Iwona IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.02, 15:10
        Misia, pochwal się, które miejsce zajęłaś Ty, a które Iwona Schymalla...
    • Gość: szatan o Monice Luft mówiłem :))))) IP: *.pl 02.01.02, 20:09
      która nie jest wcale do luftu :))
    • Gość: Snake Re: Najladniejsza prezenterka TV IP: *.devs.futuro.pl 03.01.02, 11:52
      Mnie grzeje Patrycja Redo (TVN). Nie wiecie czy jest zajeta?
      Ktos ma komorke?
      • nocomment Re: Najladniejsza prezenterka TV 03.01.02, 15:17
        Nie jest zajęta. Ale komórki nie mam:( Zresztą mi się aż tak nie podoba. Nie ma
        w sobie tego czegoś co ma Radziszewska...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka