Gość: Kibic IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.04, 22:01 Dario "Szpak" Szpakowski czy Mateusz "Boro" Borek? Który z nich komentuje lepiej? Czy POLSAT SPORT bez Borka byłby tym samym kanałem? Bo TVP chyba był innym, kiedy nie było "Szpaka". co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orkel Re: lubię obu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.04, 09:45 Lubiłem Szpaka do meczu Francja-Chorwacja. Jego komentarz był tak ostentacyjnie tendencyjny, że chciałem rzucic pilotem w TV. Za każdym razem nazwisko Zidane pojawiało się w zestawienu z przymitnikiem genialny, dwa podania Francuzów to już była "wspaniała akcja Trójkolorowych", a tak w ogóle to Panowie Mistrzowie specjalnie dali sobie strzelić dwa gole, w trosce o lepsze widowisko... Czy Was to nie denerwuje ?! Zamiast podkreślać, że Chorwaci cudownie walczą z tymi megagwiazdami mediów to on cały czas, że Francja za chwile strzli 5 goli bo to są nadludzie itd. Oczywiście sytuacje 1na1 w których te piłkarskie bożki byli ośmieszni przez chłopaków z Chorwacji zdaniem Szpakowskiego nie zasługiwały na komentarz - lepij było rozwodzić się o np. genialnej ławce rezerwowych Francj... Czy Was to nie denerwuje - ja często mam wrażenie, że jeśli meczu nie wygrywają faworyci mediów, to komentatorowi to nie pasuje, a ja czuje właśnie odwrotnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: lubię obu IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 09:50 podobnie było we wczorajszym meczu Włochy-Szwecja, tylko tutaj dla Szpaka bogami byli Włosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szpakowski czy Borek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:50 Szpakowski ma wielkie braki w ogólnej wiedzy o piłce. Po prostu nie czyta, nie interesuje się. Zatrzymał się na Espana 82. Koszmarnie wymwawia nazwiska. Mimo tego, jest wciąż najlepszym komentatorem w TVP. Ale i tak lepsi od niego są Smokowski, Borek i Iwanow. Jak ich słucham, wiem, że piłka jest ich życiem i naprawdę przygotowują się do meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk Jak można 19.06.04, 11:39 Jak można zestawić obok siebie nazwiska Smokowskiego i "El Żel" Borka? Dla mnie najlepszy jest Twarowski. A Borek potrafi tylko gadać o "falujących trybunach Estadio Mestala", albo o "prostokącie 7,32 na 2,44". Odpowiedz Link Zgłoś
corleonedon Re: Szpakowski czy Borek? 19.06.04, 12:07 a ja tam wole ekipe polsatu sport - wiedza co mowia i robia to dobrze! zdecydowanie borek, iwanow, pełka, wojcik tez moze byc:) Odpowiedz Link Zgłoś