sonny_z_posen 21.06.04, 08:55 Kibicuje ktoś pepikom?? To co zrobili w sobotę i cały ten mecz... cudo!!! Cudo przypłacone ciężkim kacem i prawie zejściem z tego świata ;) Ale warto dla takich meczy czekać 4 lata na ME... a za 2 lata już MŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombany_przez_mirke WRÓCIŁEŚ 21.06.04, 08:58 Sonny wróciłeś!! wszyscy tu za tobą tęsknili :)) Już powstawały teorie spiskowe a'la X Files. Gdzies był jak Cię nie było?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: WRÓCIŁEŚ 21.06.04, 08:59 w Portugalii! jak są ME w piłę kopaną to dla mnie nic innego się nie liczy (oprócz browaru jeszcze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 09:10 aha moje Typy prawie całkowicie sie pozamieniały w czasie trwania mistrzostw, ja teraz kibicuje Czechom, Niemcom ( ballack:)) jesterm nieobiektywna no cóż alez na maksa wkurza mnie Portugalia z Figo i Ronaldo na czele do porzygania.... ja bym tam wolała żeby ktoś bliżej wygrał ale baba jestem w końcu to mogę się nie znać Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 09:20 Podzielam pogląd w temacie Portugalii i Ronaldo - gościa z umiejętnościami wystrzałowymi, ale o twarzy nie zmąconej myślą, lekko kiepowatej i takim jakimś bezbarwnym czymś, że w zasadzie to nie jest konkurs mody itp, ale jak na gościa patrzę to się zbiera na... Jutro czeka mnie nerwówka, bo Włosi grają o wszystko, a w zasadzie to Skandynawy rozdaja karty i będzie ciekawie aż nadto!!! Szkoda Hiszpanów strasznie, bo tak to Żabojady z Grecją w 1/4 i z palcem w dupie będą w półfinale niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 09:27 O z Hiszpanią to mmiałam wrecz wkurwę totalna, szkoda mi ich było jak jasny gwint......ale Czechy rzeczywiście niesamowicie jak było 2:0 to już mysląłam że jedyne co moga zrobic to ewentualnie wyrównać a tu SZOK zwyczajnie SZOK!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 09:42 Gra grą a jakie błędy popełnili sędziowie do tej pory?? Na pewno ręka Trezege.... (Euorpejskie wydanie Boskiej Ręki Diego M.) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 10:37 no i oczywiście czerwona kartka dla bramkarza ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:40 no tak o tym zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:47 Hiszpanie przegrali na własne życzenie trenera, natomiast czesi pokazali nieustępliwość i konsekwencję i tak trzymać.Co do niemców wg. mnie żadna rewelacja, portugalia no cóż, porto pokazało jak można grać z wielkim trenerem nie mając gwiazd w swoim składzie.Wczoraj portugalia miała jeszcze w końcówce kilka akcji na gola.Nie mam typu choć po statnim meczu azurri hmmmm....może oni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 11:03 kartka dla Heitingi w meczu z Czechami. wprawdzie kibicowałam Pepiczkom, ale to nie było w porządku! a ręka Trezegueta to był szczyt wszystkiego... ale błędów było więcej, parę niepodyktowanych karnych... ech, każde mistrzostwa są tego pełne ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulster Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:28 Gość portalu: Vera napisał(a): > kartka dla Heitingi w meczu z Czechami. wprawdzie kibicowałam Pepiczkom, ale to > > nie było w porządku! a ręka Trezegueta to był szczyt wszystkiego... ale błędów > było więcej, parę niepodyktowanych karnych... ech, każde mistrzostwa są tego > pełne ;) pozdrawiam ŁOtwa z Niemcami, dwa karne dla Łotwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:58 a mnie się łezka w oku zakręciła oglądając na tv Polonia piekne akcje Kowalczyk- Juskowiak na olimpiadzie:)) i komentarz kiedy wieszali im srebro, że na tych chłopcach mozna zbudowac coś wielkiego...historia;(. A jesli chodzi o Czechów to im kibicowałam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 11:55 A Francuzi znowu maja farta, raz gol, w ktorym pomogla reka (Boga, oczywiscie), a dwa trafiaja przewaznie na slabszych, czemu ja ich tak nie lubie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:16 żabojadów niecierpię od MŚ 98 i od tego ich nieustannego fuksa, który pomaga im wygrywać. Fakt jest faktem - są dobrymi piłkarzami, nawet genialnymi (Zidane), ale sympatia na pewno ich nie darzę (4 lata temu mega fuks, w tym roku też kilka razy im się udało przez niedopatrzenie sędziego)... Mam nadzieję że polecą w 1/2, bo 1/4 przejdą, bo prawdopodbnie będą grać z Grecją... Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:43 ale na ostatnich MŚ tego fuksa im chyba zabrakło :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulster Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:33 Czesi! Czesi! Czesi! od początku im kibicuję, tydzień temu byłam w tym osamotniona, teraz zachwycili wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Brawo Czesi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:49 Brawo Czesi, Baros, Niedźwieź i spółka ! I jeszcze Włodek Smicer o sobie przypomniał ! Też będę im kibicował do samego końca, czyli do finału. Odpowiedz Link Zgłoś