Dodaj do ulubionych

........ Czechy!!!!!!!!!!!! ..............

21.06.04, 08:55
Kibicuje ktoś pepikom??
To co zrobili w sobotę i cały ten mecz... cudo!!! Cudo przypłacone ciężkim
kacem i prawie zejściem z tego świata ;) Ale warto dla takich meczy czekać 4
lata na ME... a za 2 lata już MŚ!!!
Obserwuj wątek
    • bombany_przez_mirke WRÓCIŁEŚ 21.06.04, 08:58
      Sonny wróciłeś!! wszyscy tu za tobą tęsknili :)) Już powstawały teorie spiskowe
      a'la X Files. Gdzies był jak Cię nie było?? :))
      • sonny_z_posen Re: WRÓCIŁEŚ 21.06.04, 08:59
        w Portugalii!
        jak są ME w piłę kopaną to dla mnie nic innego się nie liczy (oprócz browaru
        jeszcze)
    • Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 09:10
      aha moje Typy prawie całkowicie sie pozamieniały w czasie trwania mistrzostw,
      ja teraz kibicuje Czechom, Niemcom ( ballack:)) jesterm nieobiektywna no cóż
      alez na maksa wkurza mnie Portugalia z Figo i Ronaldo na czele do porzygania....
      ja bym tam wolała żeby ktoś bliżej wygrał ale baba jestem w końcu to mogę się
      nie znać
      • sonny_z_posen Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 09:20
        Podzielam pogląd w temacie Portugalii i Ronaldo - gościa z umiejętnościami
        wystrzałowymi, ale o twarzy nie zmąconej myślą, lekko kiepowatej i takim jakimś
        bezbarwnym czymś, że w zasadzie to nie jest konkurs mody itp, ale jak na gościa
        patrzę to się zbiera na...
        Jutro czeka mnie nerwówka, bo Włosi grają o wszystko, a w zasadzie to
        Skandynawy rozdaja karty i będzie ciekawie aż nadto!!!
        Szkoda Hiszpanów strasznie, bo tak to Żabojady z Grecją w 1/4 i z palcem w
        dupie będą w półfinale niestety...
        • Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 09:27
          O z Hiszpanią to mmiałam wrecz wkurwę totalna, szkoda mi ich było jak jasny
          gwint......ale Czechy rzeczywiście niesamowicie jak było 2:0 to już mysląłam
          że jedyne co moga zrobic to ewentualnie wyrównać a tu SZOK zwyczajnie SZOK!!!!!
          • bombany_przez_mirke Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 09:42
            Gra grą a jakie błędy popełnili sędziowie do tej pory?? Na pewno ręka
            Trezege.... (Euorpejskie wydanie Boskiej Ręki Diego M.) :))
            • Gość: KIRA Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.crowley.pl 21.06.04, 10:37
              no i oczywiście czerwona kartka dla bramkarza ruskich
              • bombany_przez_mirke Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:40
                no tak o tym zapomniałem
                • wuwua_cekaema Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:47
                  Hiszpanie przegrali na własne życzenie trenera, natomiast czesi pokazali
                  nieustępliwość i konsekwencję i tak trzymać.Co do niemców wg. mnie żadna
                  rewelacja, portugalia no cóż, porto pokazało jak można grać z wielkim trenerem
                  nie mając gwiazd w swoim składzie.Wczoraj portugalia miała jeszcze w końcówce
                  kilka akcji na gola.Nie mam typu choć po statnim meczu azurri hmmmm....może oni?
              • Gość: Vera Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. IP: *.acn.waw.pl 21.06.04, 11:03
                kartka dla Heitingi w meczu z Czechami. wprawdzie kibicowałam Pepiczkom, ale to
                nie było w porządku! a ręka Trezegueta to był szczyt wszystkiego... ale błędów
                było więcej, parę niepodyktowanych karnych... ech, każde mistrzostwa są tego
                pełne ;) pozdrawiam
                • ulster Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:28
                  Gość portalu: Vera napisał(a):

> kartka dla Heitingi w meczu z Czechami. wprawdzie kibicowałam Pepiczkom, ale
                  to
                  >
                  > nie było w porządku! a ręka Trezegueta to był szczyt wszystkiego... ale
                  błędów
                  > było więcej, parę niepodyktowanych karnych... ech, każde mistrzostwa są tego
                  > pełne ;) pozdrawiam

ŁOtwa z Niemcami, dwa karne dla Łotwy!!!
    • sarah75 Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 10:58
      a mnie się łezka w oku zakręciła oglądając na tv Polonia piekne akcje Kowalczyk-
      Juskowiak na olimpiadzie:)) i komentarz kiedy wieszali im srebro, że na tych
      chłopcach mozna zbudowac coś wielkiego...historia;(.
      A jesli chodzi o Czechów to im kibicowałam :))))
    • mantha Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 11:55
      A Francuzi znowu maja farta, raz gol, w ktorym pomogla reka (Boga, oczywiscie),
      a dwa trafiaja przewaznie na slabszych, czemu ja ich tak nie lubie?
      • sonny_z_posen Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:16
        żabojadów niecierpię od MŚ 98 i od tego ich nieustannego fuksa, który pomaga im
        wygrywać. Fakt jest faktem - są dobrymi piłkarzami, nawet genialnymi (Zidane),
        ale sympatia na pewno ich nie darzę (4 lata temu mega fuks, w tym roku też
        kilka razy im się udało przez niedopatrzenie sędziego)... Mam nadzieję że
        polecą w 1/2, bo 1/4 przejdą, bo prawdopodbnie będą grać z Grecją...
        • sarah75 Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:43
          ale na ostatnich MŚ tego fuksa im chyba zabrakło :)
    • ulster Re: ........ Czechy!!!!!!!!!!!! .............. 21.06.04, 12:33
      Czesi! Czesi! Czesi!
      od początku im kibicuję, tydzień temu byłam w tym osamotniona, teraz zachwycili
      wszystkich :)
    • Gość: Duncan Brawo Czesi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 13:49
      Brawo Czesi, Baros, Niedźwieź i spółka ! I jeszcze Włodek Smicer o sobie
      przypomniał ! Też będę im kibicował do samego końca, czyli do finału.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka