Dodaj do ulubionych

Skandal: Durczok podpity w Faktach

20.07.12, 06:03
Ostatni materiał we wtorkowych Faktach zrobiła Marzanna Zielińska, był to materiał o ubezpieczeniach a Durczok w studio do niej:
"Maciek wie, co mówi, krótko przed urlopem powstał ten materiał." Jak to kobieta myli się redaktorowi TVN z mężczyzną? A co gorsza materiał był zrobiony świeżo, o lipcowych skutkach burz i ubezpieczeniach związanych z nimi. Durczok wyraźnie był niedysponowany. Jakiś dziwnie rozluźniony. Albo to wpływ jednego głębszego albo wpływ środków psychoaktywnych. To by się zgadzało, taki nagły wypływ agresji. Widzowie pamiętają słynne nagranie, kiedy Durczok dostał ataku furii, widział na nim czerwone plamy. Po tym materiale i po tamtym materiale możliwa jest opcja, Durczok coś bierze. To jest jakaś klęska dla TVN po takich ludziach jak Wojewódzki, Miecugow - który bełkotał, a teraz Durczok wysławia się jak pod wpływem.
Obserwuj wątek
    • adamnumertrzy Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 20.07.12, 06:04
      www.image-share.com/ijpg-1631-270.html
      www.image-share.com/ijpg-1631-271.html
      www.image-share.com/ijpg-1631-272.html

Zwróćcie uwagę na kołnierz od koszuli u Durczoka.
      • mallina Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 23.07.12, 23:49
        fascynujace,..
        teraz jeszcze napisz co jest nie tak z tym kolnierzem, bo sama nie potrafie tego rozgryzc;-)

ja nie lubie sposobu prowadzenia Faktow przez Durczoka, glownie za to "polegiwanie" na stole, kojarzy mi sie to raczej z programami typu Dzien Dobry tvn itd, tam bardziej jest na miejscu.
        no ale sugerowanie, ze ktos jest podpity.. moze ty, adamienumertrzy wypiles za duzo podczas tych Faktow?
    • kibic.zalogowany Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 20.07.12, 14:08
      Durczoka i jego tandetnych manier bronić nie będę, jego ztucznego luzu tez oglądać nie jestem w stanie, ale od Miecugowa to się odpie...l bo już setki razy temat niedyspozycji Miecugowa był wałkowany i osoby które myślą że byłby on w stanie upojenia pojawić się przed kamerą są zwykłymi jełopami na poziomie umysłowym Rysia Czarneckiego...
      • faszyna Re: Skandal: insynuacja 20.07.12, 19:50
        Obejrzałam w necie te Fakty. Durczok wcale nie wygladał na podpitego, a uwaga o Macku wygląda jak druga część wypowiedzi ucietej przez montaż. Jakis Maciek jest na liście autorów Faktów, moze to ten?
        Spróbuj na spokojnie obejrzec ten odcinek programu w tvnpleyerze i zastanów sie, czy wypada tak łatwo obrzucac kogos błotem?
        • kibic.zalogowany Re: Skandal: insynuacja 20.07.12, 22:32
          domyślam się, że twoja odpowiedż nie jest do mnie skierowana, a ty jesteś przykładem kolejnego ..... który nie potrafi posługiwać się forum!
        • andrz_ej Re: Skandal: insynuacja 20.07.12, 23:59
          " Obejrzałam w necie te Fakty. Durczok wcale nie wygladał na podpitego, a uwaga o Macku wygląda jak druga część wypowiedzi ucietej przez montaż "

a mnie się zawsze wydawało,że Fakty są nadawane na żywo,więc jaki tu montaż mógł być?
          • faszyna Re: Skandal: insynuacja 21.07.12, 00:03
            "mnie się zawsze wydawało,że Fakty są nadawane na żywo,więc jaki tu montaż mógł być?"
            Chodzi o montaż obrazu z róznych kamer lub o montaz nagrania ze studia z nagraniem z terenu. To nie koliduje z opisem, że program jest nadawany na zywo.
        • adamnumertrzy Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 25.07.12, 00:14
          Tak można by Durczoka tłumaczyć, widział coś czego inni nie widzieli, a to było prosto z montażu. Ale nie donieśli. Tak a dlaczego redaktor ma taką rozchełstaną koszulę i twarz taką wymiętą, worki pod oczami, skacowanie jakieś ? I ta pomyłka Maćka z Marzeną... Niedyspozycja jak nic, jak tego dnia, kiedy rzucał w studiu niewybrednym mięsem.
    • sadosia75 Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 21.07.12, 16:21
      A przypadkiem nie dotyczyła ta wypowiedź ostatniego materiału,który zazwyczaj jest materiałem tzw do śmiechu? bo coś mi koło ucha to lata i takie mam właśnie wrażenie, że to dotyczyło czegoś o urlopach i reportaż był o ile pamiętam P. Macieja Mazura.

Zarzuty kierowane do P. Miecugowa... ech człowieku nawet nie masz pojęcia o czym piszesz...
      • pola_negri Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 21.07.12, 18:34
        Sadosiu, masz rację. Komentarz dotyczył ostatniego materiału o wyjazdach wakacyjnych. Ktoś tu słucha piąte przez dziesiąte, ale ma czas i ochotę na pieniactwo forumowe.
        • the_dzidka Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 23.07.12, 15:26
          I w dodatku bełkocze niemożebnie:

"Widzowie pamiętają słynne nagranie, kiedy Durczok dostał ataku furii, widział na nim czerwone plamy. Po tym materiale i po tamtym materiale możliwa jest opcja, Durczok coś bierze."

Kurczę, po jakiemu to?...
        • adamnumertrzy Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 25.07.12, 00:01
          > Sadosiu, masz rację. Komentarz dotyczył ostatniego materiału o wyjazdach wakacyjnych. Ktoś > tu słucha piąte przez dziesiąte, ale ma czas i ochotę na pieniactwo forumowe.

Każdy, kto oglądał stronę internetową widział, że ostatni materiał jako żywo robiła Marzanna Zielińska.: "Powinniśmy być bardziej przezorni bo nawałnice występują w Polsce coraz częściej ... ale dobrze skonstruowana polisa ułatwi nowy start. Marzanna Zielińska, Fakty." Durczok ripostuje: "Maciek wie, co mówi, krótko przed urlopem powstał ten materiał." I się dziwnie po tej ripoście do tego uśmiecha.

Powiem tak, raz agresja, raz nieadekwatny śmiech, jakie to są stany ? A uczula się w telewizji, żeby uważnie obserwować swoje dzieci.
      • adamnumertrzy Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 24.07.12, 23:52
        > A przypadkiem nie dotyczyła ta wypowiedź ostatniego materiału,który zazwyczaj jest
        > materiałem tzw do śmiechu?

Nie dotyczy, oglądnąłem Fakty jeszcze raz. Zobacz na stronie internetowej programu TVN. Ostatni materiał namawia do ubezpieczania się w firmach ubezpieczeniowych i odciążenia rządu od kosztów naprawiania domów. Przy okazji zwiększania zysków firm ubezpieczeniowych. Materiał robiła Marzanna Zielińska a Durczok pomylił ją z Maciejem i jakoś dziwny uśmieszek miał pod nosem, kiedy nawałnice i podtopienia to materiał poważny i dramatyczny. Nikt się wtedy nie śmieje.

• kasiamilan Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 22.07.12, 10:39
      wiesz, nie przepadam za Durczokiem i stylem prowadzenia przez niego Faktów, ale tym razem będę go bronić, bo komentarz "Maciek wie co mówi" dotyczył Macieja Mazura i jego zabawnego, jak zawsze, materiału, zatem może zwracaj uwagę na to co oglądasz i oglądaj ze zrozumieniem, a potem obrzucaj błotem!
      • cashek01 Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 23.07.12, 21:08
        Oj, jakie to przykre. Szukanie sensacji- a czego się nie usłyszy, t5o się dopowie... Fuj. Obrzydliwy temat.
      • adamnumertrzy Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 25.07.12, 00:35
        To może podasz link do tego zawsze jakże śmiesznego nie istniejącego materiału Macieja Mazura. Chętnie go wszyscy zobaczymy i będziemy się śmiać razem z redaktorem Maciejem Mazurem. (Na stronie programu "Fakty" są pojedyncze materiały. Który to, wystarczy link? )
        • m-b-3 Re: Skandal: Durczok podpity w Faktach 25.07.12, 21:06
          Człowieku ochłoń, już kilka osób Ci tu napisało, że komentarz Durczoka odnosił się do materiału Macieja Mazura. Myślisz, że co to jest? Zbiorowa halucynacja?! Ja też widziałam te Fakty, na żywo, a nie w internecie, i potwierdzam, że Durczok podsumował w ten sposób materiał Mazura. Obejrzałeś jakieś źle zmontowane kawałki w internecie i ziejesz agresją. Albo po prostu w ogóle coś pokręciłeś, wiele by na to wskazywało, choćby to, jak nieskładnie się tu wypowiadasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka