znafca 15.03.02, 13:24 Poczytajcie sobie co ten nasz Zbycho wypisuje. Raz namawia do czytania książek, a za chwilę jego drugie ja raczy forum jakimś bełkotem. Chłopie, wrzuć na luz i jedź na weekend na narty w Beskidy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: !!Misiu vel Fibin!! IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.03.02, 16:30 Prawda? To do fibina nie podobne, nie odpowiadać na zaczepki typu Misia.. Albo fibin=Misiu, albo Misiu=słynny_syn_fibina_wielbiciel_snowboardu. Albo ten syn wcale nie istnieje, a fibin cierpi na osobowość wieloraką. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: !!Misiu vel Fibin!! 15.03.02, 22:42 Kochani życie mi uratowaliście, jak ja Wam się odwdzięczę? Toż to historia prawie jak Dr Jekyll i Mr Hyde! Misiu i ja to ta sama osoba! Rany boskie! Dawno podejrzewałem, ze coś jest nie tak! Te przerwy w życiorysie, te luki w pamięci, ten włączony komputer na stronie forum i telewizor na TVN. I nigdy nie miałem dość odwagi, żeby dowalić Misiowi na forum za te jego obelgi pod moim adresem, jakby jakaś tajemnicza siła mnie powstrzymywała...cholerka, musze kończyć, coś dziwnego ze mną się dzieje... kurna hyba ten dórny palant fibbin czegos sie domysla, a siostra oddziałowa muwiła zeby nie przeginac pały i uwarzac na to co sie robi nie oglondac wszystkiego jak leci i nie pisac kurna tyle na foróm i nie lótować komu popadnie z bejsbola i glana do koloru zwłaszcza temu gupiemu fibbinowi co ma wypierdalać rzołnierskim krutkim krokiem do ksionzek i co tera bendzie? Hyba se wezme nowe frugo wypije i wysikam i trohe sie odprenże, kurna... Wasz Mibin Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: !!Misiu vel Fibin!! 16.03.02, 08:52 Nie wiedziałem, ze mój syn jest słynny (on też nie wie), ale jako ojciec to chyba powinienem byc z tego dumny, czyż nie? Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: !!Misiu vel Fibin!! 16.03.02, 08:49 Jeżeli już musisz po imieniu, to Zbysiu (żona mówi do mnie Misiu) proszę:) W Beskidy nie muszę wyjeżdżać, bo tak szczęśliwie się składa, że w nich mieszkam. Na narty już raczej nie ma sensu jechać, śniegu jak na lekarstwo, powoli trzeba sie przenosić na kort:) Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś