Gość: A IP: *.acn.waw.pl 16.03.02, 02:00 ... BO DZIS SA MOJE U R O D Z I N Y :-) P.S. okragle 30:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... 16.03.02, 10:56 witaj w klubie:-)))))) wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:45 mallina napisał(a): > witaj w klubie:-)))))) > > wszystkiego najlepszego! mallina dziekuje!:)) (podoba mi sie ten klub... chyba nawet bardziej niz poprzedni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 12:34 No to DUUUUUZZZZZOOOO zdrowia zycze i spelnienia wszystkich marzen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:46 Gość portalu: Nitka napisał(a): > No to DUUUUUZZZZZOOOO zdrowia zycze i spelnienia wszystkich marzen dziekuje!!!:))) ( na Ludzi z Łodzi wiem ze moge zawsze liczyc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimi6 Re: starość nie radość ;)))) 16.03.02, 16:57 tommyboy napisał(a): starość nie radośc ŚMIERĆ NIE WESELE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.astercity.net / 10.128.136.* 16.03.02, 17:11 Witamy, witamy ... Nie daj sobie składać życzeń w stylu - "to już z górki to światła w tunelu". Baw się dobrze dziś i nie tylko !!! Twoje Zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:51 Gość portalu: M napisał(a): > Witamy, witamy ... > > Nie daj sobie składać życzeń w stylu - "to już z górki to światła w tunelu". > Baw się dobrze dziś i nie tylko !!! > Twoje Zdrowie !!! dziekuje!:))) poki co dzieciaki (brat 11lat mlodszy i szwagierka) ... nazwali mnie "gruzem":)))) co oczywiscie nie przeszkodzilo im: wyzrec wszystkiego z mojej lodowki:) zabrac kompa na caly dzien:) a na koniec... jako jedynej trzezwej w tym towarzystwie kazac sie porozwozic po domach... czyli... w sumie nic sie nie zmienilo:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.man.polbox.pl 16.03.02, 21:29 Gość portalu: A napisał(a): > ... BO DZIS SA MOJE U R O D Z I N Y :-) > P.S. > okragle 30:)))))))))))))))))))))))))) -------- W dniu Twego święta, Ktoś o Tobie pamięta, I z całego serca ci życzy, Tak wielu prezentów, że nikt nie zliczy, Byś nigdy bólu i smutku nie zaznała, Co tylko pragniesz, byś zawsze miała, Niech wszyscy, którzy Cię kochają, Całych siebie Tobie oddają, Tego wszystkiego co tylko byś chciała, Z całego serca życzę byś wszystko to właśnie miała. ------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:52 "usmieszku" !!!! dziekuje!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... 16.03.02, 22:18 Sto lat sto lat niech żyje żyje nam Sto lat sto lat niech żyje żyje nam Jeszcze raz jeszcze raz niech zyje żyje nam Nieeeech żyyyjeee naaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.man.polbox.pl 16.03.02, 22:28 ellivia napisał(a): > > Sto lat sto lat niech żyje żyje nam > Sto lat sto lat niech żyje żyje nam > Jeszcze raz jeszcze raz niech zyje żyje nam > Nieeeech żyyyjeee naaaaaaaaaaaaam!!!!!!!!!!! > :)))))))))) > > a kto z nami nie.......... lepiej niech bedzie z nami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:55 racja:)))))) jeszcze raz WIELKIE DZIEEEEEKI!!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: NIC MNIE DZISIAJ NIE WQRZY... IP: *.acn.waw.pl 17.03.02, 01:53 <zdrowie_gosci>!!! dziekuje!!!:)))))))))))) to najmniej falszujace "sto lat" jakie w zyciu slyszalam:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dzieki:))) Odpowiedz Link Zgłoś