Gość: telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:20 Jak go slucham to na wymioty mi sie zbiera, takich dennych komentarzy to idiota by nie wymyslil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pio Re: Wiktor Bater IP: *.crowley.pl 06.07.04, 10:07 Mam to samo. Od czasow rozroby w Afganistanie, kiedy nie dosc ze jego komentarze byly kretynsko skonstruowane, to jeszcze kompletni nietrafne do sytuacji w danym momencie wystepujacej. Pamietam, ze (czesto leca u mnie po kolei Informacje, Fakty, Wiadomosci) roznily sie one diametralnie od komentarzy i materialow przygotowanych przez s.p. Milewicza, przykladowo tam gdzie Milewicz opisywal jakis wiec z paleniem kukly w Pakistanie, Bator juz widzial obalanie prezydenta, wojne domowa itd. Facet totalnie stracil wyczucie proporcji, o poczuciu rzeczywistosci nie mowiac. Mialem takie wrazenie - goosc ogladal newsa na BBC czy innym CNNie, rozdmuchiwal zdarzenie do rozmiarow balona i nagrywal material. Troche przypomina mi Pienkowska w jedynce (w sposobie podawania informacji) - jednakowoz z drobna roznica - ma mniejszy wytrzeszcz. Musi miec solidne plecy w TVNie, chociaz Soltysika chyba by nie przebil... :) Od roku jak zaczyna sie jego material to zmieniam kanal, najczesciej na jakis anglojezyczny, rzadko wracam z powrotem. pozdr, Pio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaw Re: Wiktor Bater IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:06 Masz racje! Nie tak dawno zapowiadał, że w Rosji wracają głęboko totalitarne rządy, a wczoraj mówił, że za sprawą Jukosa, Rosję czeka olbrzymi kryzys gospodarczy (zrozumiałem z relacji, że podobny do tego w 1997 roku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooch Re: Wiktor Bater IP: 217.153.35.* 06.07.04, 10:11 To mój faworyt jest. Widzieliście może jak ostatnio skompowany kolorystycznie był na wizji? Matko Boska jedyna! Jasnooliwkowa marynarka, głęboki fiolet koszuli i granatowy bodaj krawat. Plus obowiązkowy brak szyi. No i to MOSKWA!!! rzucone z impetem na ekran. Naprawdę słabo mi okrutnie, jak go słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Wiktor Bater IP: *.top.net.pl 06.07.04, 11:58 Był już chyba kiedyś wątek o nim. Najśmieszniejsze jest to, że faceto po prostu nie lubi Rosji, ciągle tylko narzeka :) Odpowiedz Link Zgłoś