ellla-bella 28.10.12, 19:02 Po programie refleksję mam jedną: ludzie na Podhalu biedni, ale wredni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spicy_orange Re: ugotowani- 28.10.2012 28.10.12, 23:15 i milczący. Cisza świdrowała w uszach a zażenowanie nawet mnie się udzieliło. Odpowiedz Link Zgłoś
nowanatymforum Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 08:26 Najgorszy odcinek świata! Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 09:07 Nie popisali się. Taka pikna okolica i tacy nudni ludzie? Chociaż każdy osobno wydawał się sympatyczny. Ale coś tam zgrzytało... I gotować to oni raczej nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa_melancholiczka Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 12:00 Nigdy nie przepadałam za góralami. Facecie jeszcze byli ok, ale baby koszmarne. Zwłaszcza Małgorzata działała mi na nerwy. Taka paniusia och, ach, co to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 13:03 No, może nie tacy biedni, bo każdy podejmował gości we własnym domu, ale chyba był to odcinek z najniższą ilością punktów, jakie uczestnicy sobie wzajemnie przyznali. Każdy z nich kręcił nosem na wszystko, dawał jak najmniej punktów sądząc, że tym sposobem sam wygra. A to ostentacyjne pozostawianie przez baby połowy dania na talerzu, było naprawdę żałosne... - Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 13:49 To chyba najbardziej sztywny odcinek ze wszystkich edycji :D Za to Pan Andrzej bardzo fajny facet i z klasa, sam powiedzial, ze spodziewała sie innego towarzystwa. Ten drugi pan tez jeszcze w miare, ale te kobity - koszmar !!!! Szkoda, ze Andrzej nie wygral tylko ta czarna wredota, chociaz ten plus ze na spółkę z tym drugim.. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana Re: ugotowani- 28.10.2012 30.10.12, 12:15 Za to mina czarnej wredoty, jak dowiedziała się, że musi podzielić sie nagrodą - bezcenna! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna73 Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 14:45 myslalam , ze moze tylko ja ( w swojej rosnacej niecheci do gorali) bylam tak zdegustowana tym odcinkiem, tak jak ktos wyzej napisal "najgorszy odcinek for ever", gorszy trudno sobie wyobrazic takie to bylo ogolnie niesmaczne, niestrawne-zarowno w warstwie typowo kulinarnej( nic zachecajacego ogolnie, szczegolnie tej starej zmanierowanej goralki z przerostem ego, BTW ta kobieta prowadzi agroturystyke i serwuje ludziom takie jedzenie??? ekchhh), ale jeszcze bardziej razila ta atmosfera, wzajemna niechec uczestnikow, przedstawiciele gorali utwierdzili mnie tylko w przekonaniu jakie o nich nabylam juz wielokrotnie droga doswiadczen , ze sa wredni, wyrachowani,malostkowi, niechetni innym, zawistni ,zachlanni(to wykalkulowane przyznawanie po 3-max 5 punktow przeciwnikom-żenada) powinien wygrać pan nr 2(ten ostatni , Andrzej chyba), ogólnie najsympatyczniejszy i zdecydowanie najlepsze, najciekawsze jedzenie, Panie -zenada, paskudne,wredne babska Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 15:17 A tak na marginesie na oficjalnym forum programu Ugotowani został chyba pobity rekord ilosci postów po emisji odcinka :D Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: ugotowani- 28.10.2012 29.10.12, 16:38 Potwierdzam! To był koszmarny odcinek. Najgorszy z całej serii. Nic się nie działo, ludzie ze sobą nie rozmawiali i jeszcze to wieczne narzekanie. Edyta pobiła wszystkich. Co za wkurzająca kobita. Odpowiedz Link Zgłoś