Dodaj do ulubionych

Informacje Polsatu

IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 20:00
Co sadzicie o nowej oprawie graficznej Informacji-moim zdaniem niezła, ale
treść - po prostu żołądkowa a scroll niepotrzebny
Obserwuj wątek
    • Gość: JJJ Re: Informacje Polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 04:50
      TVN ma jeszcze bardziej żołądkową treść. Po prostu życie jest do wyrzygania i
      te wszystkie programy informacyjne są tego pochodną. A mnie właśnie oprawa
      przeszkadza w Polsacie.
    • Gość: mmmmmmmm Re: Informacje Polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:29
      Czołówka i muzyka mi się nie podobają, ale oprawa studia OK. Szkoda tylko że
      gadają tam o bzdetach typu że w jakiejś wsi pękła rura a najważniejsze fakty
      podają na szarym końcu.
    • Gość: Baska Sa normalne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 22:22
      Nie przyjrzalam sie dokladnie oprawie. Zauwazylam tylko, ze jest inaczej. Skoro
      nie przeszkadza i nie odwraca uwagi, to chyba dobrze. Niestety toleruje w
      Informacjach tylko dwie panie, ktore czytaja wiadomosci i rzadko mam okazje na
      nie trafic, wiec ogladam dosc sporadycznie.
    • Gość: Kama Re: Informacje Polsatu IP: 149.156.213.* 13.06.02, 18:04
      Gość portalu: rs napisał(a):

> Co sadzicie o nowej oprawie graficznej Informacji-moim zdaniem niezła, ale
      > treść - po prostu żołądkowa a scroll niepotrzebny
      Przekonalam sie po jakims czasie. Teraz mnie drazni oprawa w jedynce, ale moze do
      tych zmian trzeba sie przyzwyczajac.
      Ten Scroll (?) - pasek u dolu ekranu jest rzeczywiscie denerwujacy. Moze to
      kwestia szybkosci przesuwajacych sie napisow?

• Gość: Anka Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:13
      Podoba mi sie.
      • Gość: NIN Re: Informacje Polsatu IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 15:12
        BBC powinno uczyć się od POLSATU! Widać, że Solorz wkłada w ten kanał nie tylko
        kasę, ale i uczucie. Jutro kupuję dekoder, że bymieć pełną ofertę.
        • Gość: Anka Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:30
          Biznes informacje sa o fatalnej godzinie. To jest rzeczywiscie dobry program!
    • Gość: Baska Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 01:30
      Dzisaj jako jedyni nie oszaleli z powodu polowań na ministra finansów. Też
      wielka sprawa w sezonie ogórkowym! Były informacje z wielu regionów Polski. Jak
      zwykle narzekam na brak wiadomości ze świata. Ale wszędzie było kiepsko. Nawet
      w Panoramie niewiele się dwoiedziałam, co oprócz wiecznego i ,,tendencyjnego
      tematu'' USA dzieje się na świecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka