Gość: rs IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 20:00 Co sadzicie o nowej oprawie graficznej Informacji-moim zdaniem niezła, ale treść - po prostu żołądkowa a scroll niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJJ Re: Informacje Polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 04:50 TVN ma jeszcze bardziej żołądkową treść. Po prostu życie jest do wyrzygania i te wszystkie programy informacyjne są tego pochodną. A mnie właśnie oprawa przeszkadza w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmm Re: Informacje Polsatu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:29 Czołówka i muzyka mi się nie podobają, ale oprawa studia OK. Szkoda tylko że gadają tam o bzdetach typu że w jakiejś wsi pękła rura a najważniejsze fakty podają na szarym końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Sa normalne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 22:22 Nie przyjrzalam sie dokladnie oprawie. Zauwazylam tylko, ze jest inaczej. Skoro nie przeszkadza i nie odwraca uwagi, to chyba dobrze. Niestety toleruje w Informacjach tylko dwie panie, ktore czytaja wiadomosci i rzadko mam okazje na nie trafic, wiec ogladam dosc sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Informacje Polsatu IP: 149.156.213.* 13.06.02, 18:04 Gość portalu: rs napisał(a): > Co sadzicie o nowej oprawie graficznej Informacji-moim zdaniem niezła, ale > treść - po prostu żołądkowa a scroll niepotrzebny Przekonalam sie po jakims czasie. Teraz mnie drazni oprawa w jedynce, ale moze do tych zmian trzeba sie przyzwyczajac. Ten Scroll (?) - pasek u dolu ekranu jest rzeczywiscie denerwujacy. Moze to kwestia szybkosci przesuwajacych sie napisow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.02, 21:13 Podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Informacje Polsatu IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 15:12 BBC powinno uczyć się od POLSATU! Widać, że Solorz wkłada w ten kanał nie tylko kasę, ale i uczucie. Jutro kupuję dekoder, że bymieć pełną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 01:30 Biznes informacje sa o fatalnej godzinie. To jest rzeczywiscie dobry program! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baska Re: Informacje Polsatu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.02, 01:30 Dzisaj jako jedyni nie oszaleli z powodu polowań na ministra finansów. Też wielka sprawa w sezonie ogórkowym! Były informacje z wielu regionów Polski. Jak zwykle narzekam na brak wiadomości ze świata. Ale wszędzie było kiepsko. Nawet w Panoramie niewiele się dwoiedziałam, co oprócz wiecznego i ,,tendencyjnego tematu'' USA dzieje się na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś