Dodaj do ulubionych

Doradca biznesowy

20.03.02, 14:34
Czy ktos mi powie co ma wspolnego praca sprzedawcy
telefonow komorkowych z doradca biznesowym?
Bo chyba nic.
He he he.
Ale prymityw z tej zdziry. I do tego pelen kompleksow.
Jak sie wstydzi swojej pracy to niech sie w ogole
publicznie nie pokazuje, bo i tak prawda wyjdzie na
jaw.
Obserwuj wątek
    • dzastina777 Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 14:38
      jarmush napisał(a):

> Czy ktos mi powie co ma wspolnego praca sprzedawcy
      > telefonow komorkowych z doradca biznesowym?
      > Bo chyba nic.
      > He he he.
      > Ale prymityw z tej zdziry. I do tego pelen kompleksow.
      > Jak sie wstydzi swojej pracy to niech sie w ogole
      > publicznie nie pokazuje, bo i tak prawda wyjdzie na
      > jaw.

Bardzo "lubię" te zawodowe określenia, np. dawniej "dozorca" teraz "manager
      budynku".
      Twoje określenia "zdzira" i "prymityw" zostawiam bez komentarza. Ale nie dlatego,
      że teraz mają swoje nowoczesne odpowiedniki.

pozdravki

• jarmush Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 14:47
        Moje okreslenia sa jak najbardziej adekwatne.
        • sabina2 Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 14:58
          Doradca biznesowy doradza prawdziwym biznesmenom, jaki model telefonu kupic :
          - czy ma to byc Nokia
          - a moze Ericsson
          - a moze Siemens ????????/
          • jarmush Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:09
            Rzecz w tym, ze ona siedzi w sklepie Idei i sprzedaje
            telefony emerytom, dresom i pijakom. Prawdziwy
            biznesmen nie kupuje telefonu osobiscie, tylko wysyla
            swojego aystenta do kierownika sklepu.
            Ale ona chyba juz tam nie wroci, bo sie zle kojarzy.
            • sabina2 Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:17
              jarmush napisał(a):

> Rzecz w tym, ze ona siedzi w sklepie Idei i sprzedaje
              > telefony emerytom, dresom i pijakom. Prawdziwy
              > biznesmen nie kupuje telefonu osobiscie, tylko wysyla
              > swojego aystenta do kierownika sklepu.
              > Ale ona chyba juz tam nie wroci, bo sie zle kojarzy.

Ale mnie chodzilo o "prawdziwych biznesmenow "/zapomnialam o "" /
              tych co chodza w bialych skarpetkach i maja firme "udus"
              Jest ich na peczki, zel na wlosach, teczka w jednej rece, a w drugiej komora.
              A tacy asystentow zapewne nie maja.
              • zdzicha Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:26
                No i z takimi własnie klientami miała "dobry kontakt", jak w rozmowie z
                dziennikarzem DŁ wyznał ktoś z jej zwierzchnictwa - czepiała się takich i
                myślała, ze jak poprzewraca gałami i będzie stroić teatralne (jej zdaniem)
                miny, to taki zabierze ją do lepszego świata.

zdrv
                zdzicha
          • vwdoka Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:37
            Chociaż nie jestem doradcą biznesowym zdecydowanie doradzam aparat firmy Siemens!

• mallina Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:41
              Siemiens????nein!!!!!!!!!! tylko nie to..
              • vwdoka Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 15:45
                mallina napisał(a):

> Siemiens????nein!!!!!!!!!! tylko nie to..

Warum nein?

• Gość: Metaxa Re: Doradca biznesowy IP: 212.244.106.* 20.03.02, 16:36
                  Jak to warum? bo najfajniejsze sa nokiusie :)))
                  • vwdoka Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 16:41
                    Ja tam od lat jestem wierny Siemensom i nigdy mnie nie zawiodły!
                    Nie mają może wodotrysków, ale to co trzeba zawsze jest tam gdzie się
                    spodziewasz...
                    Pozdrawiam,
                    vwdoka
                    • Gość: jaro Re: Doradca biznesowy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 20.03.02, 16:49
                      mialem nokie i siemensa i zdecydowanie bardziej podobała mi sie nokia. pod
                      kazdym wzgledem...
                      • vwdoka Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 16:50
                        A ja nadal będę się upierał, iż wolę Siemensa!
                        Pozdrawiam,
                        vwdoka
                      • Gość: Mayewsky Re: Doradca biznesowy IP: *.goldap.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 17:49
                        NOKIA ???

To cos zdobyło tak duzą popularnosc TYLKO w polsce. W świecie np. japonia, usa
                        itp, uwazana jest za najgorszy telefon - dla zebraków.
                        • Gość: Metaxa Re: Doradca biznesowy IP: 212.244.106.* 20.03.02, 18:42
                          Na szczescie ja nie zyje ani w Japonii ani w USA >:)))) i nie obchodzi mnie ich
                          opinia, bo to JA uzywam tego telefonu i MOIM zdaniem jest najlepszy, z tych
                          wszystkich, z ktorymi mialam do czynienia do tej pory >:)))
                    • Gość: Metaxa Re: Doradca biznesowy IP: 212.244.106.* 20.03.02, 18:44
                      Hmm.. gratuluje wiernosci... :))) ale doskonale rozumiem Twoje przywiazanie, ja
                      tez jesli mam zmienic telefon, to zmieniam Nokie na Nokie :)
                      • mallina Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 21:02
                        w siemensie wlasnie nic nie jest na wlasciwym miejscu...:-))))
                        ale kazdemu podobac sie moze cos innego, prawda?
                        • Gość: Alenka Re: Doradca biznesowy IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 21:14
                          Ja właśnie zmieniłam Siemensa na nokię. Siemens działał bez zarzutu, nokia po 3
                          tygodniach się zepsuła i będzie u Pana Doktora miesiąc. Shit!!!!
                          • Gość: A Re: Doradca biznesowy IP: *.acn.waw.pl 20.03.02, 22:56
                            a moja ukochana NOKIA przezyla nurkowanie w kawie o temperaturze okolo 80C
                            poslodzonej dwiema lyzeczkami cukru!:) o!:) pol roku panowie z serwisu ja
                            trzymali i kombinowali co jej zrobic aby dzialala... zrobili!:)(to byl ponoc
                            precedens w naprawach telefonow!:))) jest DOSKONALA!:))) po nurkowaniu prezyla
                            jeszcze pare rzutow o sciane w wykonaniu mojej corki oraz pare moich
                            niechcacych upuszczen:) dalej dziala bez zarzutu!:) kocham ja i bede jej wierna
                            do jej ostatniego oddechu!:)
                            w czasie gdy NOKIA byla na reanimacji przetestowalam chyba wszystkie dostepne
                            na naszym rynku modele telefonow ( to byl horror!) zaden z nich nie mial tak
                            dobrej baterii jak moja, a juz przez grzecznosc o obsludze nie wspomne!:)
                            pozdrawiam:)
                      • Gość: gosia Re: Doradca biznesowy IP: 2.4.STABLE* / 10.101.1.* 20.03.02, 23:04
                        Nokia to syf.Siemens jest najlepszy.
                        • Gość: ziemek A i tak najlepszy jest VW Golf III 1,9 TD !!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 21.03.02, 10:34
                          jak wyżej ... bo nigdy mnie nie zawiódł , jest zajebiście oszczędny ,
                          ma "oko" , 180kmh spokojnie wyciąga , fotele "kubły" , a z zewnątrz takie
                          niepozorne auteczko , żadnych alu ani śmiesznych spoilerków ...
                          pozdrawiam
    • ellivia Re: Doradca biznesowy 20.03.02, 23:11
      jarmush napisał(a):

> Czy ktos mi powie co ma wspolnego praca sprzedawcy
      > telefonow komorkowych z doradca biznesowym?
      > Bo chyba nic.
      > He he he.

No ale to lepiej brzmi, tak uczenie...
      A propos' uczonych okresleń. Gdzies wyczytałam,że sprzataczka to inaczej :
      konserwator powierzchi płaskich :)
      pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka