Dodaj do ulubionych

TV Puls - Cybernetyki 7

IP: 212.187.240.* 22.03.02, 07:51
Od pewnego czasu mam dostep do Tv Puls. Uwazam, ze program Cybernetyki 7 to
jeden z najlepszych programow publicystycznych w polskiej telewizji.
Pospieszalski bardzo dobrze to prowadzi i mam zawsze ciekawych dyskutantow.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzisio Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: 192.168.100.* 22.03.02, 08:32
      Oczywiście można TV Puls lubić lub nie. To kwestia gustu.
      Ja Pospieszalskiego i jego programu nie trawię. Dlaczego? A no dlatego,że
      uważam, że nie jest obiektywny. Rozumiem,że TV Puls reprezentuje pewną obcję
      polityczną. Ale to nie zwalnia od rzetelnego przedstawiania rzeczywistości.
      Poza tym sam dobór dyskutantów jest stronniczy a program moim zdaniem sprowadza
      się do uzasadniania na siłe z góry uzgodnionych postaw.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Greg Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: 212.187.240.* 22.03.02, 09:17
        Nieobiektywny wybor dyskutantow????!!!! Przyklad wczorajszy program 3 panie
        reprezentujace nurt lewicowo-feministyczny i 3 panie reprezentujace powidzmy
        tradycyjne poglady.
        • Gość: zdzisio Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: 192.168.100.* 25.03.02, 11:29
          Gość portalu: Greg napisał(a):

> Nieobiektywny wybor dyskutantow????!!!! Przyklad wczorajszy program 3 panie
          > reprezentujace nurt lewicowo-feministyczny i 3 panie reprezentujace powidzmy
          > tradycyjne poglady.

No wiec właśnie Gregu. Schemat jest taki. Trzech z lewicy i trzech z prawicy oraz
          cała sala z kółka różańcowego co atakuje tych z lewicy. A Pospieszalski wszystkim
          kieruje. Przerywa komu trzeba i daje głos komu trzeba.

• agniecha27 Re: TV Puls - Cybernetyki 7 27.03.02, 12:43
          Dyskutanci - dyskutantami. 3:3 ok zgadzam się, ale publiczność - mistrzostwo
          Świata. Za edukacją seksualną i powszechnością dostępu do środków
          antykoncepcyjnych: buuuuuuuuuuuu. Za przygotowaniem do życia w rodzinie i
          kalendarzykiem: hurrraaaa i brawa. Nikt mi nie powie, że na widowni zasiadają
          ludzie z odpowiedniego doboru, a nawet jak znajdzie się ktoś o innych
          poglądach, to boi się odezwać. To się nazywa obiektywizm. Brawo dla
          Pospieszalskiego.
          Jedyne co, to seriale i filmy mają fajne.
          Pozdrawiam
      • Gość: Baska Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 21:53
        Nie moge powiedziec, ze lubie Pospieszalskiego. Mam zawsze wrazenie, ze on jest
        nieprzygotowany i improwizuje. Musze jednak przyznac, ze obejrzalam ostatnie
        studio w napieciu. Program o pomocy dla Zydow w czasie wojny i sposobie
        przyznawiania tytulu Sprawiedliwych przez Jedwaszem byl mocny, ciekawy i
        nietendencyjny. Profesor Strzembosz nie dal sie przegadac ambasadorowi Izraela.
        Dawno nie widzialam tak dobrego programu.
        • nurni Re: TV Puls - Cybernetyki 7 19.05.02, 17:56
          Gość portalu: Baska napisał(a):

Musze jednak przyznac, ze obejrzalam ostatnie
          > studio w napieciu. Program o pomocy dla Zydow w czasie wojny i sposobie
          > przyznawiania tytulu Sprawiedliwych przez Jedwaszem byl mocny, ciekawy i
          > nietendencyjny. Profesor Strzembosz nie dal sie przegadac ambasadorowi Izraela.

a myślałem że tylko ja oglądałem

> Dawno nie widzialam tak dobrego programu.

otóż to
          programy dla których warto mieć telewizor

pozdrowienia
          nurni

• Gość: steryd nurni, Baśka, greg! macie moje poparcie.... IP: *.pl 19.05.02, 20:58
            i jak najbardziej zgadzam się z wami
    • Gość: Baska Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 23:09
      Wczorajszy program o prawach kobiet i programie edukacji seksualnej byl tez
      dobry. Panie z ministerstwa i organizacji kobiecych mowily bardzo odwaznie,
      madzre i ciekawie. Panie o pogladach bardziej prawicowych na mnie zrobily
      gorsze wrazenie, ale dyskusja byla dobra. Szkoda, ze tak pozno i ze mlodziez
      wygladala na oazowa.Mr Pospieszalski wciaz sredni, ale nie przeszkadzal.
      • Gość: Greg Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: 212.187.240.* 26.03.02, 08:09
        Gość portalu: Baska napisał(a):

> Wczorajszy program o prawach kobiet i programie edukacji seksualnej byl tez
        > dobry.
        Basiu, zbyt duzo nie zrozumialas, bo to nie byl program o edukacji seksualnej,
        tylko o rodzinie i rozwoju rodziny, a takze o problemie przyrostu naturalnego w
        Polsce.
        Panie z ministerstwa i organizacji kobiecych mowily bardzo odwaznie,
        > madzre i ciekawie.
        Nie wiem na czym madrosc tych dwoch koczmoluchow z organizacji kobiecych
        polegala, bo sie bez przerwy obrazaly i same nie wiedzialy oczym mowia. Byly
        zenujace. Robily wrazenie nawiedzonych i nietolerancyjnych.
        Najlepsze wrazenie robila pani socjolog. Mowila rozsadnie i sposob wywazony.
        Panie o pogladach bardziej prawicowych na mnie zrobily
        > gorsze wrazenie, ale dyskusja byla dobra. Szkoda, ze tak pozno i ze mlodziez
        > wygladala na oazowa.Mr Pospieszalski wciaz sredni, ale nie przeszkadzal.

• Gość: Baska Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 22:17
          Ostatnie 20! minut bylo poswiecone koniecznosci wprowadzenia nowego programu
          edukacyjnego, podnoszeniu poziomu swiadomosci mlodziezy i wielu innym watkom z
          tym zwiazanym. Nie musisz mnie pouczac o czym byl program. Po prostu wyraz
          swoja opinie. Po co te kocmoluchy?
          • Gość: Presley Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 01:52
            Dzien dobry mila Pani z okolic.
            Moim idolem z Cybernetyki jest pan profesor Wolniewicz. Dla niego warto ogladac
            ten program.
            • Gość: Ernesto Re: TV Puls - Cybernetyki 7 IP: 212.244.106.* 19.05.02, 21:37
              Wolniewicz - rules ( ta ręka przykładana do ucha i dyskusja z panem Śpiewakiem
              mistrzostwo świata )

pozdrawiam Ernesto Abril
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka