Dodaj do ulubionych

SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: 192.168.1.* 22.03.02, 20:11
13 marca 2002, trwała w TVNsiedem godzinna transmisja na żywo z Domu Wielkiego
Brata. Można było z niej wywnioskować, że do Domu ktoś przemycił narkotyki, a
producenci wykryli to i postanowili przeprowadzić na uczestnikach narkotesty.
Wojtek i Agnieszka "Zołza" rozmawiali w centrum podwórka. Podeszła do nich Ania-
powiedziała: "W moczu może być, albo jeszcze w czymś, także się nie zdziwcie
jak przyjdę z pojemnikami". W sypialni przebywał Paweł i Łukasz. "Ken" próbował
przyspieszyć metabolizm poprzez forsujące ćwiczenia (dzięki czemu narkotesty
miały nic nie wykazać). Chłopcy rozmawiali ze sobą. Paweł: "Nie no, ten program
to jest w ogóle, kurwa, szok. Ale zajebiście był ten... skręcony". Łukasz: "No
bo to oryginał, w sensie". Paweł: "Made in Holland (wyprodukowany w
Holandii)?". Łukasz: "Chyba tak". Paweł: "Ale nie był taki, wiesz...
jakościowo, że tak powiem, pierwsza liga". W sypialni zjawiła się
Agnieszka "Frytka". Chwilę porozmawiała z chłopakami, a później przyłączyła się
do ćwiczeń. Agnieszka powiedziała, że jeszcze tego dnia chce się ponownie
spotkać z psychologiem i mu "o tym" powiedzieć. Zapytała Łukasza, czy też ma
zamiar iść. Ten odpowiedział "Nie, wystarczy ze jedna osoba mu o tym powie".
Agnieszka zaproponowała, żeby to Łukasz poszedł do psychologa, gdyż ona była
już u niego dwa razy. "Ken" odpowiedział, że psychologa już nie będzie tego
dnia. Głos zabrał Paweł: "Mnie już nic nie będzie dziwiło po tym programie.
Nic!". W Domu rozbrzmiała muzyka. Najprawdopodobniej chodziło o zagłuszenie
dialogów pomiędzy mieszkańcami. Agnieszka "Frytka" nagle wybiegła do ogrodu.
Zaczęła biegać w kółko, krzyczeć i płakać. Będący w centrum ogrodu Ania i
Wojtek domyślali się, że wydarzyło się coś pomiędzy "Frytką" i "Kenem".
Podeszła do nich Agnieszka "Zołza", powiedziała: "Ona ma doły po trawie. Wiecie
po co lejemy w te kubki? Narkotesty będą robić". W tym czasie Kasia Woźna i
Kasia Janasik przebywały w pokoju kąpielowym. Cieszyły się muzyką i tańczyły
pod prysznicem. Na podwórku, Wojtek powiedział, że oddanie moczu nic nie
wykaże. Agnieszka "Zołza" odpowiedziała: "Wykaże. 50 złotych kosztuje test.
Wiem, bo mam kumpla narkomana i my dożyłujemy (?) testami non-stop. I mocz
idzie- co paliłeś, w jakiej ilości". Minęło kilka minut. "Frytka" ponownie
pojawiła się w sypialni zwycięzców, by się czegoś napić. "Ken" przez cały czas
ćwiczył. Później Agnieszka "Frytka" na podwórku rozmawiała z
Andrzejem: "Przepraszam że palę, ale nie mogę ci dać nawet, wiesz? Nawet
przemycić, nic ci nie mogę zrobić". Andrzej: "No dobra, no- wytrzymam. A co?".
Agnieszka "Frytka": "Jutro się dowiesz!". Andrzej: "Co?".
Agnieszka "Frytka": "Po co te badania moczu są zrobione?". Andrzej: "Nie wiem".
Agnieszka "Frytka": "Nie wiesz? A wiesz, że to wyjdzie wszystko?".
Andrzej: "Nie wiem, ja spałem". Agnieszka uśmiechnęła się i odeszła. Chłopcy z
drużyny czerwonych dalej toczyli rozmowę w sypialni zwycięzców. Muzyka
zagłuszyła większość dialogów. Udało się jednak wychwycić wypowiedź, że "Frytka
najwięcej wyjarała". Dziewczyna miała huśtawkę nastrojów. Siedziała w ogrodzie,
gdzie na przemian śmiała się i płakała. Transmija "na żywo" dobiegła końca, a
żadne z tych wydarzeń nie zostało wyemitowane w TVN. Nie wiadomo także, jak
zakończyła się cała sprawa.
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 24.03.02, 22:56
      Gość portalu: Gosia_22 napisał(a):

> 13 marca 2002, trwała w TVNsiedem godzinna transmisja na żywo z Domu Wielkiego
      > Brata. Można było z niej wywnioskować, że do Domu ktoś przemycił narkotyki, a
      > producenci wykryli to i postanowili przeprowadzić na uczestnikach narkotesty.
      > Wojtek i Agnieszka "Zołza" rozmawiali w centrum podwórka. Podeszła do nich Ania
      > -+
      > powiedziała: "W moczu może być, albo jeszcze w czymś, także się nie zdziwcie
      > jak przyjdę z pojemnikami". W sypialni przebywał Paweł i Łukasz. "Ken" próbował
      >
      > przyspieszyć metabolizm poprzez forsujące ćwiczenia (dzięki czemu narkotesty
      > miały nic nie wykazać). Chłopcy rozmawiali ze sobą. Paweł: "Nie no, ten program
      >
      > to jest w ogóle, kurwa, szok. Ale zajebiście był ten... skręcony". Łukasz: "No
      > bo to oryginał, w sensie". Paweł: "Made in Holland (wyprodukowany w
      > Holandii)?". Łukasz: "Chyba tak". Paweł: "Ale nie był taki, wiesz...
      > jakościowo, że tak powiem, pierwsza liga". W sypialni zjawiła się
      > Agnieszka "Frytka". Chwilę porozmawiała z chłopakami, a później przyłączyła się
      >
      > do ćwiczeń. Agnieszka powiedziała, że jeszcze tego dnia chce się ponownie
      > spotkać z psychologiem i mu "o tym" powiedzieć. Zapytała Łukasza, czy też ma
      > zamiar iść. Ten odpowiedział "Nie, wystarczy ze jedna osoba mu o tym powie".
      > Agnieszka zaproponowała, żeby to Łukasz poszedł do psychologa, gdyż ona była
      > już u niego dwa razy. "Ken" odpowiedział, że psychologa już nie będzie tego
      > dnia. Głos zabrał Paweł: "Mnie już nic nie będzie dziwiło po tym programie.
      > Nic!". W Domu rozbrzmiała muzyka. Najprawdopodobniej chodziło o zagłuszenie
      > dialogów pomiędzy mieszkańcami. Agnieszka "Frytka" nagle wybiegła do ogrodu.
      > Zaczęła biegać w kółko, krzyczeć i płakać. Będący w centrum ogrodu Ania i
      > Wojtek domyślali się, że wydarzyło się coś pomiędzy "Frytką" i "Kenem".
      > Podeszła do nich Agnieszka "Zołza", powiedziała: "Ona ma doły po trawie. Wiecie
      >
      > po co lejemy w te kubki? Narkotesty będą robić". W tym czasie Kasia Woźna i
      > Kasia Janasik przebywały w pokoju kąpielowym. Cieszyły się muzyką i tańczyły
      > pod prysznicem. Na podwórku, Wojtek powiedział, że oddanie moczu nic nie
      > wykaże. Agnieszka "Zołza" odpowiedziała: "Wykaże. 50 złotych kosztuje test.
      > Wiem, bo mam kumpla narkomana i my dożyłujemy (?) testami non-stop. I mocz
      > idzie- co paliłeś, w jakiej ilości". Minęło kilka minut. "Frytka" ponownie
      > pojawiła się w sypialni zwycięzców, by się czegoś napić. "Ken" przez cały czas
      > ćwiczył. Później Agnieszka "Frytka" na podwórku rozmawiała z
      > Andrzejem: "Przepraszam że palę, ale nie mogę ci dać nawet, wiesz? Nawet
      > przemycić, nic ci nie mogę zrobić". Andrzej: "No dobra, no- wytrzymam. A co?".
      > Agnieszka "Frytka": "Jutro się dowiesz!". Andrzej: "Co?".
      > Agnieszka "Frytka": "Po co te badania moczu są zrobione?". Andrzej: "Nie wiem".
      >
      > Agnieszka "Frytka": "Nie wiesz? A wiesz, że to wyjdzie wszystko?".
      > Andrzej: "Nie wiem, ja spałem". Agnieszka uśmiechnęła się i odeszła. Chłopcy z
      > drużyny czerwonych dalej toczyli rozmowę w sypialni zwycięzców. Muzyka
      > zagłuszyła większość dialogów. Udało się jednak wychwycić wypowiedź, że "Frytka
      >
      > najwięcej wyjarała". Dziewczyna miała huśtawkę nastrojów. Siedziała w ogrodzie,
      >
      > gdzie na przemian śmiała się i płakała. Transmija "na żywo" dobiegła końca, a
      > żadne z tych wydarzeń nie zostało wyemitowane w TVN. Nie wiadomo także, jak
      > zakończyła się cała sprawa.

• Gość: Kamil111 Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.03.02, 23:07
        Ja też to widziałem, dlatego na drugi dzień zdziwiłem się, że nie pokazali
        fragmentu dotyczącego wybiegnięcia rozpłakanej Frytki. Myślałem, że Ken jej
        dociął i pomyslałem sobie na 100 % to pokażą, nie przepuszczą takiej okazji.
        Coś w tym musi być.
        A czy zwróciliście uwagę, że na TVN7 program nie jest emitowany na żywo.
        Pojawiają się nawet części dialogów z 20.
    • Gość: steryd Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl 25.03.02, 02:05
      było dokładnie tak jak napisałaś...nawet taki post zrobiłem o tym ale mniej
      opowiedziałem....."że Fryta wyjarała najwięcej" też wychwyciłem

Fryta i Ken złapali najzwyczajniej paranoje...Pablo zaprawiony
      w bojach "rozluźnił się" i olał całą histerię.......TVN natomiast zatuszowało
      wydarzenie które z pewnością zgorszyłoby nawet najzagorzalszych widzów programu
      BB z "Koziej Wólki"

pozdrawiam
    • Gość: milusia Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gazetaolsztynska.pl 25.03.02, 11:47
      TVN ukręcił łeb całej sprawie. Jest cisza.
      Krajowa rada powinna im dowalić nie tylko za przemoc i treści
      erotyczne, ale przede wszystkim za jaranie na wizji. Posiadanie
      trawy jest karalne - czy nam sie podoba czy nie.
      Ale oni to uciszyli...
      • Gość: A Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 12:01
        albo wyciagna to... w najodpowiedniejszym dla siebie momencie:)
        mnie bawi przekrecanie przez nich faktow:)
        np. wczorajszy post na onecie... panowie sprzataja i gderaja na dziewczyny ze
        by sie tylko malowaly.... dobry... a nawet bardzo wycinek... tyle ze... PANOWIE
        A I OWSZEM SPRZATALI ALE ... PRZED ZAMIANA SYPIALNI! JESZCZE JAKO WYGRANI!!!...
        HARNAS, HYDRO... MIEDZY NIMI PALETAL SIE CHEMIK! TE SAME CIUSZKI... TYLKO
        SYTUACJA JAKBY INNA!
        od kiedy to wygrani sprzataja?
        dlaczego nikt nie wyciagnal konsekwencji wobec przegranych?
        dlaczego w przeddzien nominacji ( jak juz wiemy ustawionych ) pokazano akurat
        taka wiadomosc???
        na TVN7 skonczyli relacje na zywo zaraz po trawkowym wieczorku:)
        ale co ciekawsze relacje kodowane w necie tez leca z okolo 3-5 minutowym
        opoznieniem! sprawdzone empirycznie we wczorajszym ringu:)
        pozdrawiam:)
        • Gość: Gosia_22 Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 25.03.02, 12:58
          Czyli wygląda na to , że program jest dokładnie wyrezyserowany...wiecie może
          coś więcej na ten temat???
          • zdzicha Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.02, 13:07
            Oczywiście, ze jest rezyserowany i cały czas kontrolowany. Nie ma co do tego
            żadnych watpliwości. Wskazuje na to wiele czynników. W ogóle TVN ma skłonnośc
            do kreowania rzeczywistości - vide chociazby seria "Granice".

zdrv
            zdzicha
          • Gość: A Re: SŁABO - przeczytaj!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 25.03.02, 13:13
            gosia:) nic poza tym ze podgladamy ich...:)
            postaraj sie zapamietywac ich ciuszki... latwe... a widac jak ladnie mieszaja
            ujeciami:)
            a jak juz sie ma ten pic na wode fotomontarz... czyli kamerki za jedyne
            9zl:)... to juz widac golym okiem ze kombinuja przy realizacji ostro...
            ooo... np. teraz byla dosc dluga dyskusja o sprzataniu.... przez ponad pol
            godziny ani razu nie bylo wyciszenia czy zerwania polaczenia z serwerem:)...az
            nagle...zolza powiedziala: "nooo wlasnie... ja wczoraj jeszcze dostalam zjebe
            za psychologa!".... i ucieli nagle!:)))
            ja mam dobre lacze... dobrego kompa... nie pamietam kiedy ostatnio zaliczylam
            tzw. "lot" sieciowy... a wczoraj polaczenie z serwerem BB rwalo sie co 10
            minut... na zmiane z widokiem domu BB od strony ogrodu:))
            pozdrawiam:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka