Dodaj do ulubionych

Cyfrowy polsat opinia

26.07.13, 22:57
Szanowni Panstwo
Chciałbym Was ostrzec przed Cyfrowym Polsatem.Wznowilismy na początku roku z nimi umowę,mimo to ciągle w systemie widnieje stara umowa i min raz w msc wyłaczają nam sygnał.Musimy dzwonić i udowadniac ze ta umowa dawno sie skonczyla i tak w koło za kazdym razem.Tracimy w msc kilka dni na walke z nim. Pieniedzy wydanych na telefony juz nie liczymy .Cieszymy sie ze jeszcze 5 msc i koniec.....
Na infolini miły Pan poinformował nas ,że ,,tu jest taki bu...el ,że nikt nad tym nie panuje.
Pozdrawiam i ostrzegam .
Obserwuj wątek
    • zibi-kos Re: Cyfrowy polsat opinia 09.08.13, 08:48
      Tydzien mielismy polsacik ...wczoraj w nocy wylaczyli ale sukces mecz sie obejrzalo ...i pismo od windykacji przyszlo ze jak nie zaplacimy to ......No nic znowu trzeba dzwonic ,tlumaczyc ze poplacone ,ze wszystko oki i znowu na tydzien bedzie spokój i sygnal a po tygodniu od nowa ... .....cdn
      • colec Re: Cyfrowy polsat opinia 22.01.14, 23:06
        Włączyłem multirum. Wszystko wystartowało jak należy, ale po kilku minutach zablokowano mi odbiór i pojawiła się informacja, że chcąc oglądać dalej wybrany program mam włożyć do dekodera dodatkowego kartę z dekodera głównego. Dzicz i orient. Na dekoderze głównym żona oglądała swój program, a nagrywała jeszcze inny dla wnuków. A więc ja, chcąc w dalszym ciągu oglądać to oglądałem, powinienem "wyrważ" kartę z dekodera głównego, włożyć ją do mojego, wyjąć, włożyć ponownie do głównego, a do mojego włożyć kartę dodatkową. Czy te durnie, które wymyśliły taką procedurę nie mogły dać mi np. sześciu lub choćby wóch lub trzech godzin czasu na przełożenie kart? Wtedy mógłbym to zrobić nie wchodząc w kolizję z oglądającą inny program żoną i nie przerywając nagrywania programu dla wnuków. Ale "umiałki" z Polsatu najwyraźniej nie są w stanie sobie wyobrazić, jak irytujące jest nagłe zablokowanie odbioru programu. Gdy skończy mi się ta zasrana umowa z nimi, to mnie już więcej nie zobaczą. Dzikusy, nie mające pojęcia, jak można i należy dbać o klienta. Ledwo zacząłem, a już mam ich dość.
        • usajerzy09 Re: Cyfrowy polsat opinia 04.09.14, 21:29
          Precz z Solorzem i jego stacją
    • stryj37 Re: Cyfrowy polsat opinia 22.09.14, 18:58
      Ja niedawno przedłużyłem umowę ze złodziejami i następny raz mnie oszukali. Rozmawiałem z konsultantką na temat przedłużenia umowy. Nakręciła tak że mam tak okrojoną ilość kanałów i płącę taką samą cenę jak nowi abonenci. Firma kant i kiedy kogoś spotkam kto będzie chciał od nich ofertę to będę bardzo mocno mu odradzał. LUDZIE nie dajcie się nabijać w butelkę ZŁODZIEJOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • nioma Re: Cyfrowy polsat opinia 02.10.14, 13:54
        od ok 8 czy 9 lat mam nc+ (dawna cyfra)
        od dwoch lat także cyfrowy polsat
        Nigdy nie mialam problrmow z zadna z tych dwóch tv.

W Polsacie mam abonament za 39zł. Niezmieniona kwota od początku.
        W nc+ wynegocjowane 100zl za full pakiet + wszystkie możliwe canal+ z pakietem sportowym.
    • ivonna121 Re: Cyfrowy polsat opinia 03.11.14, 12:43
      Ja również podzielam opinie. Przez pomylke wyslalam do nich (wybrałam zlego odbiorcę przelewu intermetowego przez pomylke) 1700 zl!!! Zglosilam do Polsatu moja pomylke, po 1 dniu dostałam odp ze tak, ze pobiorą sobie z tego abonament 50 zl za kolejny miesiąc i reszte mam dac dyspozycje czy maja wrocic na podane przezemnie konto. Odpisalam ze tak i proszę o zwrot sumy 1650 zl.
      i nic! Zero odpowieszi! Pisze maila, nie ma odp. Na koncie nie ma pieniędzy.... Dzwonie. Konsuktant plecie głupoty dlaczego nie przysłali pieniędzy, ze pewnie nie podalam im konta itp... oczywiście wszystko to było zrobione.. na końcu oswiadcza (20=30 min rozmowy!) ze maja czas 30 dni by mi oddac pienieadze! 30 dni! To nie była reklamacja, czy oplata za rachunki czy cos takiego. Zwyczajbie wyslalam im kupe forsy która nie była ich! A złodzieje lapneli i oddac nie chcą! a mnie kasa potrzebna, kto inny miał ja dostać! Groze im już prawnikiem, ochrona konsumenta, pisze tutaj na forum. I co z tego? Nawet nie odpowiadają! Co robic ze złodziejami? Cos takiego mi się jeszcze nie przydazylo!!!!!!
      • andreas_2014 Re: Cyfrowy polsat opinia 30.12.14, 15:59
        Potwierdzam, cyfrowy polsat /celowo z małej litery/ to ZŁODZIEJE. Wielokrotnie od września do dzisiaj kontaktowałem się z konsultantami infolinii oraz działu reklamacji w sprawie zwrotu opłaty aktywacyjnej w kwocie 69,00 zł. Podczas każdej rozmowy następuje "weryfikacja" i przyjęcie kolejnej reklamacji na wcześniej zgłoszoną reklamację i informacja, że polsat ma 30 dni na rozpatrzenie reklamacji. Podczas rozmów /prosiłem o nagrywanie rozmów/ wielokrotnie zarzucałem im, że są złodziejską firmą i prosiłem o pozwanie mnie do sądu. Ta firma ma głęboko gdzieś klienta.
        • zbyada Re: Cyfrowy polsat opinia 23.12.15, 01:23
          to banda zlodzieji oszustów przekrentów w koncu społeczenstwo pozna sie na tej chołocie kur... co za szajs...
    • mirek5691 Re: Cyfrowy polsat opinia 16.12.14, 09:18
      dla mnie to są oszuści ,przedłużyłem umowę i nie mam programów gdyż wymienili mi dekoder za który oczywiście musiałem zapłacić ,dzwoniąc do polsatu ,chyba już z dziesięć razy i cały czas niby resetują i ciągle jest to samo . Próbowałem się dowiedzieć jak to jest gdybym zerwał umowę gdyż nic nie jestem w stanie oglądać to mi powiedzieli ,że będę płacił karę ,więc spytałem się ile ,to mi powiedzieli ,że nie wiedzą gdyż karta nie jest jeszcze aktywowana.OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,każdemu będę odradzał, ile razy można dzwonić i wszyscy mówią to samo , a z jakiś kierownikiem nie ma możliwości rozmawiać
    • madopar50 Re: Cyfrowy polsat opinia 26.12.14, 10:18
      -------------------------------------------------------------
      • polsatdno Re: Cyfrowy polsat opinia 02.02.15, 18:20
        cyfrowy polsat normalnie porażka. Dzwonią, nakłaniają a jak podpiszesz umowę to mają cię gdzieś, odsyłają do regulaminów. Dajcie spokój moim zdaniem najgorsza platforma cyfrowa jaka może być. Lepiej dać parę zł. więcej i mieć porządną tv z którą można się normalnie porozumieć . NIE PODPISUJCIE Z NIMI W ŻADNYM WYPADKU UMOWY.
        • zbychu51 Re: Cyfrowy polsat opinia 14.02.15, 11:44
          Cyfrowy Polsat jest dla mnie najtańszym operatorem z dotychczasowych. Za 3 w jednym TV 94 + Internet 50% rabatu + telefon za jedyne 0,90 zł. Miesięcznie opłata wynosi 125,95. Wcześniej za UPC płaciliśmy również za 3 w jednym + opcje premium 271 zł. mies. a jeszcze wcześniej za samą Cyfrę+ 160 zł. mies.
          • chris1970 Re: Cyfrowy polsat opinia 17.02.15, 10:24
            Porównujesz UPC i Polsat Cyfrowy? Rozumiem, że w Polsacie cyfrowym masz te same usługi? Czyli telewizję z VOD? Takim prawdziwym VOD? Internet masz po światłowodzie? Tak? A telefon? Mówisz o telefonie stacjonarnym czy komórkowym?
            • zbychu51 Re: Cyfrowy polsat opinia 20.02.15, 09:33
              VOD w każdej chwili mogę dokupić. To nie problem. Telefon? Oczywiście ze komórkowy. Powiedzmy sobie prawdę, mało kto używa telefonu stacjonarnego.
              • chris1970 Re: Cyfrowy polsat opinia 13.04.15, 13:30
                Nie oceniamy tu kto i co używa, a porównujemy oferty.
                Porównaj sobie ofertę UPC do tych samych usług w Polsacie Cyfrowym.
                Porównałeś akurat całą paczkę UPC do szczątkowej oferty Polsatu Cyfrowego - praktycznie sama tv, bez szeregu usług dodatkowych, które są w pakiecie UPC.
              • chris1970 Re: Cyfrowy polsat opinia 13.04.15, 13:32
                A coś dziwne, że pominąłeś internet.
    • splatanie.kwantowe Dno i wodorosty! 03.04.15, 22:36
      Sport to klęska. Mordobicie dla debili albo hokej na trawie. NHL czy NBA? Po co to komu? Lepiej gnioty dla debili puszczać. Na szczęście jeszcze trzy miesiące i żegnam na zawsze dno zwane polszmatem.
    • osobistykierowca Re: Cyfrowy polsat opinia 09.02.16, 21:15
      Ja zdawałem umowę z cyfrowym Polsatem i walcze już 3 rok ze złodziejami bo ciągle widnieje u nich ze mam karę nie zaplacona a co dzwonie próbują pisać nowe reklamacje pisanie meile i poczta nie pomogły a na infolinię dzwonie raz w tygodniu i ciagle ta sama śpiewak. Odradzam cyfrowy polsat wszystkim to jest banda złodziei i oszustow.
      • far-yda Re: Cyfrowy polsat opinia 12.02.18, 19:37
        Zgadzam się, jest to banda złodziei i oszustów. Po kilkumiesiecznym okresie uzerania się z nimi zerwałam umowę. Wysłali do mnie pismo zwykłym listem z prośbą o zwrot sprzętu po rozwiązaniu umowy. Nie wyrobiłam sie w terminie, bo byłam miesiąc na urlopie. Wyjęłam list dopiero po powrocie. Kiedy oddawałam sprzęt w punkcie w Gdańsku Pani powiedziała, żebym się nie martwiła bo nota za sprzęt (340 zł) zostanie anulowana. Po pół roku zadzwonili do mnie z firmy zewnętrznej, że mam zobowiązanie wobec CF w wysokości 340 zł. Pół roku? Trochę chyba mają burdel w papierach, a może brakuje kompetentnych pracowników? Dla mnie dno żerujące na ludzkiej naiwności i chcący wzbogacić się kosztem innych. Chcieli mi zrobić na złość, że zmieniłam ich na nc+, których przy okazji bardzo polecam. Nie ma problemu z sygnałem przy wietrze i deszczu. A cf niech się cmoknie w dekoder, takich frajerów jak Wy dużo na rynku a liczy się co innego.
    • knaper88 Re: Cyfrowy polsat opinia 26.06.16, 21:48
      ja tam bym poszedł do konkurencji - korzystałem kiedyś z cyfrowego polsatu ale co z tego, skoro większości kanałów i tak nie oglądałem, a nie było za bardzo możliwości ich ograniczenia. Teraz mam taki pakiet: toya.net.pl/telewizja#tv-pakiety-bazowe i powiem Wam że nie dość że mniej płacę to jakoś mniej czasu spędzam przed telewizorem :) Pewnie, nie mam 209309230 kanałów, ale powiedzmy sobie szczerze - kto to wszystko ogląda? Przecież w dzisiejszych czasach nie da się tak funkcjonować. To już nie czas, kiedy była jedynka, dwójka i polsat :)
    • kurb77 Re: Cyfrowy polsat opinia 25.07.16, 13:33
      ja osobiście bardzo polecam nc+. co prawda krąży w internecie mnóstwo niepochlebnych opinii, ale z doświadczenia zauważyłam, że wynika to raczej z powodu trafienia na złych konsultantów/punkt. jeśli ktoś z Warszawy to mogę polecić punkt, w którym od jakiegoś czasu załatwiam wszystko, a ostatnio wynegocjowaliśmy świetną umowę dla mojej siostry. z tego co mówili to są pierwszym punktem własnym, więc może mają wieksze możliwości jeśli chodzi o warunki
    • oszukana29 Re: Cyfrowy polsat opinia 22.08.16, 13:08
      Uważajcie na oszusta pana Sebastiana Kałmuczaka przedstawiciela cyfrowego polsatu. w/w konsultant to oszust to co proponuje podczas rozmowy mija się z tym co okazuje się po podpisaniu umowy. Kiedy chciałam zerwać umowę przestał odbierać telefon a nawet zablokował mój numer. Złożyłam już oficjalną skargę oraz udałam się do rzecznika praw konsumenta. Chce ostrzec innych pan Kałmuczak jest z okolic Poznania uważajcie na niego. a od umowy udało mi się odstąpić bez pomocy pseudo przedstawiciela handlowego, który oszukuje i naciąga klientów
    • dawidpotul Re: Cyfrowy polsat opinia 01.09.16, 16:03
      Najgorsze, że tworzą się molochy, które nie liczą się z pojedyńczym klientem. Patrzą na masę. Małe firmy walczą i dbają o każdego klienta, aby był zadowolony bo abonament to jednak z lepszych biznesów.
    • dzygita11 Re: Cyfrowy polsat opinia 10.09.16, 16:18
      Witam wszystkich!Chce sie podzielic ostatnia przygoda z Cyfrowym Polsatem.Wydazylo sie to jak zwykle przed jakas gala na ktora musisz sobie wykupic pakiet a dokladnie wczoraj.Od samego rana zaczal sie problem brak sygnalu po pierwszej interwencji online po niecalych trzech godzina sygnal powrocil ale co z tego jak po niedlugim czasie znowu ta sama bajka znowu ponowilam prosbe o wlaczenie sygnalu online i tym razem po paru godzinach oczekiwania zadnej zmiany i tym razem telefonicznie chcialam zalatwic ta sprawe i znowu pani stwierdzila ze trzeba czekac do 3 godzin moja cierpliwosc juz pomalu wygasala ale coz!!!sila wyzsza !!!no ale juz po nastepnych dwoch godzinach oczekiwania nerwy popuscily i ponowny telefon i znowu inny konsultant i ta samo bajka dane osoby upowaznionej i znowu blablabla a czas oczekiwania na polaczenia i czas rozmowy to niestety koszt z mojej kieszeni!I znowu ta samo gadka i oczewiscie propozycja wykupienia pey per wiew na gale bokusu to ja sie pytam o co tu chodzi o lowienie potencjalnych DEBILI bez urazy ale za takich nas maja.Jak ja moge wykupic pakiet skoro mi dekoder nie dziala!!!A sprawa sie wyjasnila po calym dniu moich nerwow i stracie kasy na telefon dopiero po stwierdzeniu ze bede dzwonic gdzies wyzej w tej sprawie.Pozdrawiam
    • zbychu51 Re: Cyfrowy polsat opinia 20.09.16, 09:58
      Cyfrowy Polsat ma coraz gorszą ofertę sportową. Wszystko co mnie interesuje przeszło do nc+ oraz Eleven Sports. Ale nie chce mi się już zmieniać operatora i mieć na karku dział utrzymania abonenta. Po prostu, przestałem interesować się sportem, przerzuciłem się na seriale kryminalne i sensacyjne i jestem zadowolony z podjętej prze ze mnie decyzji.
    • andrzejbell Re: Cyfrowy polsat opinia 23.04.17, 17:30
      W/g mnie Cyfrowy Polsat spotka to co spotkało dawno temu Wizję TV czyli zniknie.Zachęcają ludzi do podpisania umowy , ale nie informują że będą oglądać na wszystkich programach same powtórki nawet kilka razy dziennie,że nie ma możliwości wyboru konkretnych kanałów tylko bzdetne pakiety w których jest wszystko to czego akurat klienci nie chcieliby.Obrońcy tej platformy zaraz larum podniosą zapewne że jak się nie podoba to można zmienić platformę , i będą mieli rację tyle że skontaktować się w tej sprawie z nimi graniczy z cudem,a jak się uda to na zarzuty usłyszymy że to od nich nie jest zależne tylko od poszczególnych nadawców i tu też racja , ale są środki a może lepiej jak nazwę to metody na zmuszenie tych "nadawców" do zmiany.Chińczycy jak sprzedają swój towar niskiej jakości, pokazują to ceną.Niska cena adekwatna do jakości.Polsat idzie na żywioł, jakby czuli że to ich końcówka i trzeba jak najwięcej nachapać .
    • donban Re: Cyfrowy polsat opinia 04.04.18, 22:40
      cyfrowy Polsat -internet jednym słowem masakra po podpisaniu umowy ok trzech miesięcy wyciągam niecały 1 mb\s oczywiście w zasięgu lte po obietnicach nieco większych .O każdej porze dnia i nocy nic się nie zmienia wszystkie możliwe ustawienia nic nie dają ,antena możliwie w najwyższym położeniu ,konsultanci twierdzą że Polsat pracuje cały czas nad poprawą jakości a klienci jak zwykle udupieni na 2 lata a oni nic sobie z tego nie robią i mają nas w garści, z całego serca nie polecam szukajcie innych operatorów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka