Dodaj do ulubionych

Weronika trzymaj sie!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:13
i nie zwracaj uwagi na niektorych tu debili
Obserwuj wątek
    • Gość: Metaxa Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:15
      ...najlepiej za głowę... :)
      • Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:33
        Weroniko! Bylaś bardzo dzielna!! Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka,
        która az trzesła się z zazdrości. Ty mówiłaś fajnie i rzeczowo. I nie byłas
        zdenerowana (przynajmniej nie było tego widać). A teraz olej Chemika! Nie
        wracaj do niego, choćby wylewał przed Toba fontanny łez! Znajdż sobie kogoś
        fajniejszego i to szybko zanim ten zdrajca od motylków wyjdzie z domu BB!
        Trzymaj się Weroniko!
        • Gość: bela4 Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.astercity.net / 10.129.136.* 25.03.02, 22:45
          Gość portalu: Klara napisał(a):

> Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka,
          > która az trzesła się z zazdrości.
          Z zazdrości jak z zazdrości, ja bym raczej powiedziała, że ze wściekłości na
          Sołtysika, robiącego z igły widły.
          Widać Klaro, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka (bez obrazy), ale jest
          zasadnicza róznica między byciem czyjąś żoną przez 11 lat (+ 3 dzieci), niż
          czyjąś dziewczyną od 5 miesięcy. Weronika właśnie nie umiała być ponad to i
          najzwyczajniej w świecie odegrała się na Piotrze.

• Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:52
            > Z zazdrości jak z zazdrości, ja bym raczej powiedziała, że ze wściekłości na
            > Sołtysika, robiącego z igły widły.

Moze rzeczywiscie masz racje, chyba bardziej na Sołtysika, który jest baranem.
            Ale jak pokazywali scenki z domu BB z Wojtkiem i Barbi w roli głównej, to
            wydawało mi się, że miała łzy w oczach.

> Widać Klaro, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka (bez obrazy), ale jest...
            Dziekuje Ci!!!!! Jestem mezatką od 12 lat. Gdyby mojego męża na ekranie
            kokietowala jakaś Barbie, przyznam szczerze - latało by mi to. Ale gdyby mój
            jakiś kochas od pięciu miesięcy mizdrzył się do jakiegoś chudzielca,
            przepłakałabym kilka tygodni. Dlatego uważam, że Weronika zachowała się super. A
            Magda mogła sobie darować przychodzenie do ringu i zabieranie ze sobą dziecka.
            Pozdrawiam!

• Gość: Majin Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 22:51
          Gość portalu: Klara napisał(a):

> Weroniko! Bylaś bardzo dzielna!! Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka,
          > która az trzesła się z zazdrości. Ty mówiłaś fajnie i rzeczowo. I nie byłas
          > zdenerowana (przynajmniej nie było tego widać). A teraz olej Chemika! Nie
          > wracaj do niego, choćby wylewał przed Toba fontanny łez! Znajdż sobie kogoś
          > fajniejszego i to szybko zanim ten zdrajca od motylków wyjdzie z domu BB!
          > Trzymaj się Weroniko!

Żona Wojtka lepiej wypadła i poskromiła rozpędzonego Sołtysika!
          He He!
          • Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:57
            Jeszcze jedno: Panie Sołtysik, nie jest Pan profesjonalistą. Zadaje Pan
            bezsensowne pytanie, na które trudno rozmówcy - mimo najlepszych chęci -
            odpowiedzieć. Romówca, przy Panu głupieje, bo nie wie, o co Panu chodzi. Nie
            mam Pan ani wdzięku, ani taktu. Nie jest Pan dobrym dziennikarzem, a nawet nie
            dostatecznym. Dziennikarz musi wiedzieć, o co pyta i co chce tym pytaniem
            osiągnąć. Pan chciał w niedzielę osiągną jedno: żeby żona Wojtka sie popłakała.
            Zasługuje Pan na tytuł hieny dziennikarskiej.
            Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka