Gość: kaska IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:13 i nie zwracaj uwagi na niektorych tu debili Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Metaxa Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:15 ...najlepiej za głowę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:33 Weroniko! Bylaś bardzo dzielna!! Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka, która az trzesła się z zazdrości. Ty mówiłaś fajnie i rzeczowo. I nie byłas zdenerowana (przynajmniej nie było tego widać). A teraz olej Chemika! Nie wracaj do niego, choćby wylewał przed Toba fontanny łez! Znajdż sobie kogoś fajniejszego i to szybko zanim ten zdrajca od motylków wyjdzie z domu BB! Trzymaj się Weroniko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela4 Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.astercity.net / 10.129.136.* 25.03.02, 22:45 Gość portalu: Klara napisał(a): > Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka, > która az trzesła się z zazdrości. Z zazdrości jak z zazdrości, ja bym raczej powiedziała, że ze wściekłości na Sołtysika, robiącego z igły widły. Widać Klaro, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka (bez obrazy), ale jest zasadnicza róznica między byciem czyjąś żoną przez 11 lat (+ 3 dzieci), niż czyjąś dziewczyną od 5 miesięcy. Weronika właśnie nie umiała być ponad to i najzwyczajniej w świecie odegrała się na Piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:52 > Z zazdrości jak z zazdrości, ja bym raczej powiedziała, że ze wściekłości na > Sołtysika, robiącego z igły widły. Moze rzeczywiscie masz racje, chyba bardziej na Sołtysika, który jest baranem. Ale jak pokazywali scenki z domu BB z Wojtkiem i Barbi w roli głównej, to wydawało mi się, że miała łzy w oczach. > Widać Klaro, że jesteś jeszcze bardzo młodziutka (bez obrazy), ale jest... Dziekuje Ci!!!!! Jestem mezatką od 12 lat. Gdyby mojego męża na ekranie kokietowala jakaś Barbie, przyznam szczerze - latało by mi to. Ale gdyby mój jakiś kochas od pięciu miesięcy mizdrzył się do jakiegoś chudzielca, przepłakałabym kilka tygodni. Dlatego uważam, że Weronika zachowała się super. A Magda mogła sobie darować przychodzenie do ringu i zabieranie ze sobą dziecka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majin Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 22:51 Gość portalu: Klara napisał(a): > Weroniko! Bylaś bardzo dzielna!! Wypadłaś 100 razy lepiej niż zona Wojtka, > która az trzesła się z zazdrości. Ty mówiłaś fajnie i rzeczowo. I nie byłas > zdenerowana (przynajmniej nie było tego widać). A teraz olej Chemika! Nie > wracaj do niego, choćby wylewał przed Toba fontanny łez! Znajdż sobie kogoś > fajniejszego i to szybko zanim ten zdrajca od motylków wyjdzie z domu BB! > Trzymaj się Weroniko! Żona Wojtka lepiej wypadła i poskromiła rozpędzonego Sołtysika! He He! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Weronika trzymaj sie! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:57 Jeszcze jedno: Panie Sołtysik, nie jest Pan profesjonalistą. Zadaje Pan bezsensowne pytanie, na które trudno rozmówcy - mimo najlepszych chęci - odpowiedzieć. Romówca, przy Panu głupieje, bo nie wie, o co Panu chodzi. Nie mam Pan ani wdzięku, ani taktu. Nie jest Pan dobrym dziennikarzem, a nawet nie dostatecznym. Dziennikarz musi wiedzieć, o co pyta i co chce tym pytaniem osiągnąć. Pan chciał w niedzielę osiągną jedno: żeby żona Wojtka sie popłakała. Zasługuje Pan na tytuł hieny dziennikarskiej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś