Dodaj do ulubionych

Heyah negatywne...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 11:35
Ostatnia kampania reklamowa Heyah, wydaję mi się być torchę niesmaczna...

Dobrze - wiem że na celu jest przedstawić nową firmę...zdjecia są fajnie
zrobione itp. Ale stwierdzenie na końcu:
'Wszyscy są heyah pozytywni' nawiązuje (dla mnie) do tych którzy są
HIV pozytywni lub mają AIDS. A to nie jest fajna choroba...i uważam że to
ubliża to tym którzy na nią chorują...

To przegięcie. Wiem że na celu jest zrobić wokól siebie szum i wypromować
produkt ale chyba nie w taki sposób...
To nie powinno byc dozwolone...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 14:03
      Popieram nie podoba mi się i żle kojarzy.......FE....................
      • Gość: mahoney Re: Heyah walcie sie ! zostaje przy erze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 01:19
        te rekalmy heyy sa chamskei natarczywe , irtyujace , nie zostawiaja miejsca ,
        na nic tylko kup mni kup mnie kup a walcuie sie , era jakos moze nie robic nie
        inwazyjnych rekalm , a heya he jest wszedzie nawet w tej sprzedawczykowskiej
        mtvi , ten glupi program , nie da sie od tego uwolnic , choc nie od chamstwa
        jest na chamstwo jest metoda nie wchodzic w rozmwe z chamem
    • Gość: berry Re: Heyah negatywne... IP: 80.51.226.* 07.08.04, 14:14
      To fakt. Ale z drugiej strony współczesna reklama musi być kontrowersyjna bo
      inaczej przejdzie bez echa. Dlatego zapadają nam w pamięć np. ostre reklamy
      Mediamarktu albo Okocimia Mocnego aniżeli Euro RTV AGD czy proszku Ariel.
      • Gość: Grim Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:30
        Może i tak, ale HEYApozytywni przez to kojarzą mi się negatywnie, jak coś nie
        przyjemnego, nie kupuję tego, ale sama reklama (ta z miastem)jest spoko,
        wiecioe, może, co to za muza leci w tle?
        • Gość: Alek Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 16:33
          Zakończmy ten wątek bo o to w tej reklamie chodzi. Niech nasze milczenie
          przedstawi sprzeciw.
    • Gość: isia wszystkie reklamy heyah -do bani IP: *.netcafe.waw.pl 07.08.04, 17:04
      brak informacji dotyczącej sprzedaży, zero informacji o telefonach, sama sie
      domyślam że sprzedażą telefonów w ogóle nie zajmują się i trzeba mieć już
      aparat. Ale wiecej takich rzecyz powinno być w relklamie zamiast bzdur.
    • Gość: corgan a ja jestem taktakopozytywny IP: *.chello.pl 07.08.04, 22:49
      i dobrze mi z tym.
      • Gość: Damnian Re: a ja jestem taktakopozytywny IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.04, 22:59
        dodaj jeszcze glupkowaty
        • Gość: corgan hehe :) IP: *.chello.pl 07.08.04, 23:47
          • Gość: dart Re: hehe :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 01:11
            ja tam dziękuję, jedyny kontakt z nimi to telefoniczny, coś jak błękitna linia
            tepsy
    • Gość: Misia Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 10:32
      Nie mogę tego oglądać. Poprostu to gadanie o 'nosicielach' itp. to bezczelne.
      Jak mozna tak wykorzystać nieszczęście chorych do takiej akcji...
    • Gość: Salvadore Dali Re: Heyah negatywne... IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.04, 16:47
      no a teraz chlopczyku idz sie pomodlic do Wojtyly a potem pouprawiaj sobie razem z innymi dewotami i czanymi kult nienawisci...
      Owsiak...chorzy...tak jak kiedys Hitler i Stalin, nienawidzicie tych samych
    • Gość: nickname Re: Heyah negatywne... IP: 80.51.244.* 10.08.04, 08:17
      Nawet wlepki umieścili w autobusach (z czerwoną łapą i napisami,
      np. "Komunikacja bez biletów").
      • katee1 Re: Heyah negatywne... 11.08.04, 12:00
        Bardzo mi sie nie podoba ta kampania.Jest wulgarna, niesie negatywny oddzwiek i
        nie kojarzy mi się z niczym miłym.
        Nie kupie Heyah na pewno.Taka juz jestem!
        Z reszta wiele osób ma podobne odczucia.
        • Gość: aggie Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:28
          Heyah zalewa rynek. Bedzie przesyt.
          Ta kampania jest ukierunkowana do ludzi mlodych. Ale czy to cos fajnego mowic
          ze 'kazdy jest nosicielem'. Ohyda. Preciez AIDS to nieuleczalna choroba! Jak
          mlodzi ludzie maja brac sobie do serca to ze virus HIV jest zagrozeniem dla
          ludzi....ze to smierc...

Jedyne co fajne w ostatniej reklamie to zdjecia. TO dziwne ze nikt z
          organizacji w Polsce nie zareagowal....
          • Gość: ewa Re: Heyah negatywne... IP: 212.87.3.* 11.08.04, 16:08
            a ta czerowna lapa tez mi sie nie podoba, jak tylko to czerwone paskudztwo widze
            zmieniam proagram.
    • adams123 Re: Heyah negatywne... 12.08.04, 15:19
      Zgadzam sie - bardzo niesmaczna kampania i naprawde zniechęciło mnie to do Heyah
    • Gość: Lolek Re: Heyah negatywne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 10:44
      Niech któs zdejmie tą reklamęęęęę!!!!!!
      JEST BEZNADZIEJNA TA CAŁA KAMPANIAAAAAAAA!!!!!!!!
    • mara.jade Re: Heyah negatywne... 16.08.04, 16:40
      Mam takie same odczucia, jestem zniesmaczona tą reklamą i "nosicielami". Co za
      wypaczony umysł to wymyslił? A przecież ktoś inny jeszcze zaaprobował... To
      jawny przejaw znieczulicy i braku wrażliwości. Niedługo zmieniam telefon i z
      całą pewnością nie na heyah.
      A wiecie, że jak przekroczy się granicę polsko - niemiecką w Jędrzychowicach, to
      zaraz przy zjeździe z autostrady wszystkich wita olbrzymi napis: "Wracajcie do
      domów!" Kiedy go widziałam w lipcu, był bez jakichkolwiek symboli wskazujących,
      że to reklama i czego dotyczy. Tylko po czcionce można było się domysleć, że to
      kolejna kampania heyah. Pozostaje mieć nadzieję, że odwiedzający nasz kraj
      cudzoziemcy nie znają polskiego. Po prostu wstyd tak witać gości. Tym razem wina
      spoczywa po stronie tego, kto wpadł na pomysł, by bilboard z takim napisem dać
      akurat w tym miejscu.
    • Gość: puszer jestescie pozytywni IP: 217.153.79.* 17.08.04, 01:08
      a jak mowia w tv ze wyniki testow dopingowych sa pozytywne/negatywne to tez wam
      zle sie robi ?? idzcie do psychiatry :P

• Gość: gość Re: jestescie pozytywni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 09:44
        do ciebie, jako do 14 latka przemawia taka reklama - koniecznie chcesz byc
        cześcia tych pozytynwych co maja heyah... tyle..cel osiągnięty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka