Gość: Aga IP: 81.15.254.* 18.08.04, 15:23 Pamiętacie ten serial? Ogladalam go z 10 lat temu ostatnio i strasznie mi się podobal. Taki sielski, slodki "Nie-dziki zachód". Uroczy. Czy ktoś jeszcze ma do niego sentyment? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzamil Re: Domek na prerii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 19:37 mnie sie kojarzy z jednym- cale dziecinstwo bylem przekonany, ze to 'Domek Naprerii'- dziewczynki o zajebiscie egzotycznym imieniu /ak samo bylo przekonane moje podworko tez zreszta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: się Re: Domek na prerii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 11:02 A mnie się kojarzy z najbrzydszym bodaj dzieckiem na wizji. Ta młodsza z dziewczynek była koszmarnie brzydka. Sam film sympatyczny, choć landrynkowy i nachalnie moralizatorski. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Domek na prerii 19.08.04, 12:13 tylko, ze ona wyrosla akurat na piekna kobiete, a ta druga, ktora jako dziecko byla sliczna, jest teraz bardzo brzydka Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Domek na prerii 19.08.04, 12:55 I wszystko rzecz gustu. :) Tą średnią siostrę, tą która lubiła zawsze się odciąć tej zarozumiałej brunetce z sąsiedztwa, widuję czasem w filmach klasy B, puszcanych tak hurtowo w Polsacie czy TVN i moim zdaniem wygląda okropnie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: się Re: Domek na prerii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.08.04, 21:12 maniaczytania napisała: > tylko, ze ona wyrosla akurat na piekna kobiete ??? Gruba przesada. Melissa Gilbert nadal jest brzydka, choć nie tak koszmarna jak wówczas, gdy była dzieckiem. Na pewno pomogło jej wyprostowanie zębów, dobry makijaż. Nawet biust sobie podpompowała... Jak słusznie zauważyła Lahliq, grywa "hurtowo" w średnich bądź kiepskich filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Domek na prerii 23.08.04, 09:59 No coz, jakby nie patrzec piekno jest rzecza gustu i ja uwazam, ze Melissa jest piekna kobieta, zwlaszcza w porownaniu do tego, jakim byla dzieckiem. Szkoda, ze nie wiedzieliscie tej drugiej, ktora byla taka sliczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: się Re: Domek na prerii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.08.04, 11:09 Oj prawda, że wszystko jest kwestią gustu. Zadałam sobie trud i odnalazłam zdjęcia tej drugiej, czyli Melissy Sue Anderson, chociaż w necie jest ich bardzo mało. No i moim zdaniem, choć nie jest pięknością, ma znacznie ładniejsze rysy niż Melissa Gilbert. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: Domek na prerii 19.08.04, 13:01 oj taaaaaaaaaaaak, i jeszcze ania z zielonego wzgórza Odpowiedz Link Zgłoś
yellow1 Re: Domek na prerii 23.08.04, 13:08 A kogo grala tam Shannen Doherty? Nie moge skojarzyc tej Jenny Wilder, czy to byla corka sklepikarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Domek na prerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:25 Jenny WIlder była bratanicą Almanza męża Laury, a córka sklepikarza to była Nanncy. Ja i moje siostry też uwielbiałyśmy ten serial zresztą chyba jak większość dzieci w tamtym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki Re: Domek na prerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 18:53 ...no, i ten wiecznie zapłakany Charles Ingalls...ech, dziś prawdziwych mężczyzn już nie ma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
patulenka zapraszam!!! 03.10.04, 10:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23458 Nowy wątek- O "Domku na prerii" Odpowiedz Link Zgłoś