Dodaj do ulubionych

MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:39
jak podaje dzisiejszy suprexpress bohaterka Bar'u ma romans ze znanym aktorem.
sezon ogorkowy to czy prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzdacz Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 11:57
      To zdjecie na stronie SE to fotomontaz.
    • Gość: New Romantic Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:00
      No i czym się podniecać?
      Koleś zostawił żonę i dzieci i teraz sobie dyma co parę dni nową blondi.
      Wielki sukces, heh.
    • Gość: kioto Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 19.08.04, 12:08
      o kurwa SE zaczyna przechodzic samego siebie, takich glupot to ja dawno nie
      widzialem, a ludzie to kupuja...
    • lahliq Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 19.08.04, 12:44
      Ciekawe czy Jude Law wie o tym. ;)
      A swoją drogą kiedy SE zacznie pisać o gigantycznych pasikonikach połykających
      gło9wki kapusty albo o kobietach w ciąży z mumiami?
      • Gość: nioma Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 12:48
        nie wiem czy ktos pamieta, ale dawno temu (moze 1990?) ukazywala sie gazeta
        SKANDALE. I tam wlasnie opisywali takie rzeczy jak dziecko z trzema glowami,
        ladowanie UFO etc. Albo drukowali zdjecie rak jakiegos uzdrowiciela i o
        okreslonek porze trzeba bylo swoje lapy do zdjecia przylozyc i odbieralo sie
        pozytywna energie.... albo cos w tym stylu.
        • lahliq Skandale 19.08.04, 13:07
          Pamiętam, pamiętam... Szkoda, że już nie wydają, na plażę w sam raz.
      • Gość: KIRA Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.crowley.pl 19.08.04, 12:58
        Nie no news powalił mnie na kolana z siłą razenia bomby atomowej.....
        no jeszcze zeby nie wiem Kozuchowską albo inną podciągneli po te plotę ale
        Modra, i zaraz zadaje sobie pytanie a Fryta gdzie??????
        Może udidli Mela Gibsona, załosna plota
        • Gość: nioma Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 13:12
          jak by nie bylo robia dziewczynie reklame.
          bo ja do dnia dzisiejszego zdazylam zapomniec
          i o barze i o tej pani.
        • kaprysia Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 19.08.04, 14:18
          Gość portalu: KIRA napisał(a):

> no jeszcze zeby nie wiem Kozuchowską albo inną podciągneli po te plotę

Brr, nie zartuj, biedny Jude. Już Modra lepsza.
          • Gość: KIRA Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.crowley.pl 19.08.04, 14:32
            no nie wiem swojego czasu jako wierny telewicz Baru ( a tak, przyznaję się bez
            bicia) odniosłam wrażenie że umysł tego kobieciątką fuknkcjonuje w błogim
            stanie nie skażenia myslą, za to oglądając wywiady od czasu z
            Kożuszkiem ....zresztą to tylko tak dla porównania....ale nie to nie możliwe
            chyba jest
            • Gość: nioma Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:53
              jaki stan umyslu prezentuje to nie wiem,
              sadze jednak, ze przy wyrywaniu blondynki
              facetowi najmniej o mozg chodzi.
              ja ja zapamietalam tylko z jednego powodu
              - glos miala jak Himilsbach w spodnicy.
              • Gość: KIRA Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.crowley.pl 19.08.04, 15:19
                Nie no nie obrażajmy blondynek:):):) a z tym Himilsbachem to pojechane cóz za
                porównanie nawet jeżeli chodzi tylko o głos:):):):pzdr
                • tymma Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 19.08.04, 15:24
                  Nie trzeba miec sokolego wzroku zeby poznac ze to fotomontaz. SE na prawde
                  swoich rodakow az za takich debili ma...?!
                  • purhed Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 19.08.04, 18:37
                    www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=56&news_id=17042&scroll_article_id=17042&layout=1&for
                    um_id=28456&page=text&list_position=1
                    • Gość: maniana Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:47
                      ale beka
                      a Jude Low boski jest, od kiedy zagrał wymuskanego plastusia w Ripley'u
                      zostałam jego fanką.
                      ?Swoją drogą ciekawe, jak Morda się z nim ewentualnie porozumiewa? na migi?
                    • tropiciel_blednego_aha Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 20.08.04, 11:11
                      purhed napisał:

> www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=56&news_id=17042&scroll_article_id=17042&layout=1&for
                      > um_id=28456&page=text&list_position=1

ludzie nauczcie sie skracac linki to tak proste a jak ulatwia...;-/ tiny.pl/
            • kaprysia Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW 20.08.04, 12:04
              Gość portalu: KIRA napisał(a):

> no nie wiem swojego czasu jako wierny telewicz Baru ( a tak, przyznaję się
              bez
              > bicia) odniosłam wrażenie że umysł tego kobieciątką fuknkcjonuje w błogim
              > stanie nie skażenia myslą, za to oglądając wywiady od czasu z
              > Kożuszkiem ....zresztą to tylko tak dla porównania....ale nie to nie możliwe
              > chyba jest

Etam, Kożuchowska też jest nieprzeciętnie głupia, a głos ma skrzekliwy, więc
              IMO wybór podobny. Wątpię jednak, żeby Modra na tyle znała angielski, żeby się
              dogadać z Lawem, no chyba, że tylko ją przeleciał gdzieś w kibelku tej
              dyskoteki. POza tym on przecież od dłuższego czasu jest z Sienną Miller.
              • Gość: KIRA Re: MAGA MODRA Z BARU Z JUDEM LAW IP: *.crowley.pl 20.08.04, 12:41
                Nie no ja tylko tak porównała z Kozuchowską...która wydaje mi się ( ale nie
                sledzę na bieżąco) że miarę kumata jest i bardziej z klasą. Modra jest taka
                jakaś jarmarczna dla mnie....
                Zresztą wydaje mi się że to plota szyta grubimi nićmi, chociaż z drugiej strony
                MIŁOŚĆ ŚLEPA JEST!!!! hihihihi
                Dobra nie bedę juz złośliwa, pzreciez tak naprawde nie znam dziewczyny a może
                tylko takie liche wrazenie robi a madra z niej laska i może gościu sie
                zakochał....no ale jakoś nie chce mi się wierzyć...............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka